ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מדפסת חדשה , התקציב הוא 600 ש"ח . לא משנה לי אם היא לייזר או לא , לא משנה צבעונית או לא , העיקר שלא תעשה בעיות , זה הכי חשוב . חשבתי על ה-hp laserjet 1010 וגם על זאת : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=58_584_73_478&products_id=8382 איזה תהיה טובה ואמינה יותר ? תודה .
-
שלום לכולם, הרכבתי מחשב לסלון, עכשיו הכל טוב ויפה אבל אני כבר זמן מה מנסה למצוא כלי לתפעל אותו מהספא. עכשיו המרחק בין המחשב לספא הוא כ3 מטרים וכ10 סנטימטרים. אני קצת מבולבל. לפי מה שהבנתי לטווח גדול צריך בלוטות'. אבל יש גם את ה2.4Ghz שזה כפי שהבנתי רדיו ולא בלוטות'. מה בדיוק אני צריך ומה יעבוד לי ? תקרת התקציב היא 300 ש"ח ואפשר לחרוג ממנו מעט. תודה מראש, בברכה, רונן.ב.
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם אני מביא מקלדת מ קנדה איך אני יכול לשדך לה אותיות עבריות (חוצ ממדבקות ) נגיד יש אולי מקום שחורת על המקלדת או משהוא כזה??? עם יש או לחלופין יש לכם פתרון אחר נא לצרף לינק תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה בשביל אמא שלי והיא מדפיסה רק עבודות. חשבתי לקנות לה HP 1012. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצה על מדפסת בייתית שבעיקר מיוחדת להדפסות רגילות (שחור לבן ופחות תמונות), מחפש מדפסת שהעלויות דיו זולות ושהיא יחסית חסכונית. עלות מדפסת שאני מוכן להשקיע היא עד 350 שח. עדיף שתהיה מדפסת עמידה ושאינה איטית. תודה למסייעים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
TRIPLE TOUCH כפפה שמשמשת כעכבר ומהווה תחליף נוח וחדשני לעכבר המחשב המסורתי. הפרוייקט נוצר על ידי חברים שלי מבית הספר למתעניינים יש לינק בהמשך. הנה ההודעה שלהם: שלום, אנחנו קבוצת תלמידים מבית הספר אורט עירוני ד' במודיעין. במסגרת פרויקט יזמות של משרד הכלכלה, חשבנו על פיתוח מוצר חדש. המוצר עלה לגמר התחרות הארצית במסגרת הפרויקט. נשמח אם תקדישו מזמנכם כדי לקדם את הרעיון שלנו, חצי מהניקוד בגמר הוא דרך הצבעת קהל. בשביל להצביע לפרוייקט שלנו, הכנסו לקישור הנ''ל ולחצו על כוכב הזהב בצד השמאלי בתחתית. כל הצבעה משנה! ההצבעה ניתנת זמנית דרך המחשב. תודה על שיתוף הפעולה! http://www.machonyeadim.co.il/kaholavancontest/?picture_id=100056&1=2&2=1&3=0#cg-begin
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאחי מקלדת גיימינג אלחוטית לצערי הרב הרבה מהם ללא עברית אז הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי לימצא מקלדת טובה בעברית הסכום הוא 300-350 עם סטיה קלה אני רוצה שתמליצו על מקלדת כגון G15 או Saitek Cyborg. המון תודות!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מפצל USB למחשב שלי (שהוא לא נייד ד"א) ואני רואה שיש בשוק טווח מחירים של 20 ש"ח עד 250 ש"ח, האם יש באמת הבדל בין המוצרים השונים ? הרי סך הכל כל מה שהוא עושה זה לחבר מצלמה\נגן\פלאפון וכו.. למחשב ולהעביר נתונים. למה צריך לשים לב בקנייה של מפצל כזה ? תודה מראש וסופש נעים לכולם !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום אבל אני בטוח שיהיו פה חבר'ה עם רעיונות לבעיה יש לי מדפסת מסוג Canon (iP1500( שבוררת הדפסות. אני ניסיתי להדפיס מספר קבצים והיא מדפיסה טקסט חלקי, מחסירה שורות ופסקאות מהעמודים.. מה שמוזר הוא שכל פעם שאני מנסה להדפיס את אותו הטקסט מוחסרים בדיוק אותם החלקים! ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש ועדכנתי אותו וזה לא עזר, מכנית המדפסת היא בסדר גמור. משום מה את ההדפסות היא לא מוציאה כמו שצריך (ניסיתי להדפיס גם דרך תוכנות אחרות) חוץ מלהעיף את המדפסת, יש לכם רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קיבלתי מחשב חדש (מפרט ב"מפרט המחשב") לפני שקיבלתי את המחשב החדש היה לי ג'ויסטיק עם התקן הישן של חיבור ג'ויסטיקים והוא עבד במחשב הישן שקיבלתי את המחשב שמתי לב שאין בלוח אם יציאה כזאת, אז שאלתי אליכם היא האם קיים מתאם מהיציאה הישנה לUSB? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר שני מחשבים באמצעות כבל USB לצורך העתקת קבצים ממחשב אחד לשני? במידה והדבר אפשרי, אז איך עושים את זה? האם הדבר אינטואיטיבי (המחשב השני מופיע כהתקן USB במחשב שלי), או מצריך שימוש בתוכנה מסויימת? כמו כן, האם המעבר הוא דו-כיווני (כל אחד מהמחשבים מופיע כהתקן USB במחשב השני)? דרב נוסף - האם ניתן לבצע את אותו הדבר באמצעות כבל FireWire? אני יודע שאפשר לעשות את זה ע"י חיבור שני המחשבים באמצעות כבל רשת מוצלב. אבל, לצורך העניין, המחשב הראשי מחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת בודד, וההגדרות שלו לא מאפשרות שיתוף קבצים ברשת (אני לא רוצה לנתק אותו מהאינטרנט ולהתעסק עם ההגדרות שלו).
-
- 4 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
המדפסת המשולבת מיועדת לעבוד ברשת במשרד קטן של 3-5 עובדים ( הדפסה ,סריקה , צילום , פקס ) . האים כדאי לחשוב על הזרקת דיו או שלייזר יותר כדאי כלכלית ?? עומס העבודה בינוני עד קל , אשמח לקבל המלצות למכשירים . טווח המחירים עד 2500 שח . תודה . אין לי בעיה עם שחור לבן בלבד .
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הגה איכותי למחשב בתקציב של 450 ש"ח. חשוב מאוד שיהיה לו Force Feedback וזווית סיבוב של יותר מ-180 מעלות. בנתיים המועמד הרציני ביותר שלי הוא SpeedLink SL-6697 http://www.imshops.co.il/pl_product~SL-6697~21~19.htm הבעיה שאני לא יודע עליו יותר מדי מבחינות איכות ואמינות, אז אשמח אם מישהו מכיר אותו ויכול להאיר את עיניי. במיוחד מטרידות אותי כל השמועות על בעיית פונציומטרים בהגאים מסוימים (MOMO לדוגמא) שגורמות למשחק לחשוב שלחצת על דוושה עד הסוף כשבעצם לחצת רק מעט. ואם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע (G25 ו-DFP זה יותר מדי בשבילי, אני רוצה משהו יחסית בסיסי אך איכותי)
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
זה קישור למארז כאן מראים אותו מהרבה זויות, יש אותו גם בצבע שחור ואדום במקום אפור וכחול http://www.incotrade.ru/obzor/case/foxconn_chimera הוא עולה בסביבות 300 ש"ח בארץ. רציתי לשאול איזה יתרונות\חסרונות ודברים מעניינים יש בו חוץ מהיופי שלו? (הכל שם רשום ברוסית ואני לא מבין כלום) לגבי הספק שהוא מכיל זה לא משנה לי אני אעביר אליו את הספק האנרמקס שיש לי
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מקלט אינפרא-אדום של עכבר אלחוטי ישן שמתחבר למחשב בחיבור PS2, ואני רוצה לנסות להשתמש בו כדי לשלוט על המחשב באמצעות שלט רגיל (של טלוויזיה, ממיר דיגטלי וכד'). חיברתי את המקלט למחשב באמצעות החיבור שיש לו כבר ולחצתי מולו על כפתורים בשלט של יס והנורית במקלט היבהבה- המקלט כן קולט את השלט. מצאתי בבית מתאם מ-PS2 לחיבור סיראלי. חיברתי ושלחצי עם השלט, הלד במקלט לא היבהב, רק כאשר נכנסתי לWINLIRC איפה שמגדירים את השלט אז המקלט כן הגיב לשלט. הבעיה היא שבזמן שאני מגדיר אומרים לי ללחוץ על כפתור והמחשב כאילו מתעלם מזה שאני לוחץ והוא פשוט אומר שהוא לא זיהה שום אות. יש למישהו רעיון למה הלד במקלט מהבהב אבל עדיין המחשב מתעלם ממנו?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, קניתי את העכבר לפני קצת יותר מחצי שנה וגלגל העכבר שלו התחיל לחרוק בשבוע האחרון. זה לא קורה כל הזמן אבל זה קורה בתדירות גבוהה מספיק כדי לחרפן אותי בהדרגה. קשה לי להאמין שגלגל עכבר חורק שזה תוצאה של בלאי משימוש זה משהו שהאחריות מכסה (למרות שחצי שנה של שימוש זה ממש מעט זמן ולא הייתי מצפה מעכבר ברמה הזאת להראות בלאי כל כך מוקדם). זה משאיר אותי עם האפשרות לתקן את זה בעצמי, תהיתי אם למישהו יצא לפתוח עכבר כזה. אני מאמין שהברגים נמצאים מתחת לרגליות שלו ואני מפחד שאם אני אסיר את הרגליות הן לא ידבקו חזרה למקום אחר כך. בנוסף אין לי שמץ של מושג באיזה סוג של חומר כדי להשתמש כדי לשמן את הגלגל, WD-40 עשוי לאכול את הפלסטיק אז זה צריך להיות משהו שלא מוליך ולא אוכל פלסטיק.. אשמח לקב…
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי הרגע אל פסק למחשב הנוכחי (P4 1.5Mhz +מסך 19") בידיעה שהוא צריך לעבוד עם המחשב הבא שאקנה בקרוב (כנראה פנטיום D + מסך 19") והדגם של האל פסק הינו PRP750 של חברת Advice עם הספק 375 וואט. השאלה שלי (כנראה שאלת הדיוט) אם אני מתעד במחשב החדש לרכוש ספק של 420 וואט לפחות, האם זה אומר שהאל פסק לא יעמוד בהספק? (וזה רק למחשב עצמו , צריך גם להוסיף את ההספק של המסך), לפי דעתי הוא לא יעמוד בעומס, לכן אני זקוק להתייחסות שלכם בעניין. בנוסף, כמה הספק (WATT) לדעתכם נחוץ לאל-פסק כדי שיתמוך במחשב פנטיום D עם מסך 19 אינצ' ומדפסת. תודה מראש. dkrjvi
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מעבד 3200 AMD BARTON ABIT NF7 MB768 DDR 400 GF4MX440 מודם 3 מאווררים במארז צורב CD הרדיסק 80 גיגה 1.44 פלופי ממממ האם יש עומס על הספק?
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008747930&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב p2 350 עם כרטיס מסך riva tnt ו win 98. ואי אפשר פתאום(לפני כן היה אפשר) להעלות את הרזולוציה מעל 640x480, בדקתי ומצאתי שהכרטיס קול והמודם יושבים על אותו Irq - 10 . יתכן שזה משפיע על הכרטיס מסך? או שיש לכם איזה פיתרון אחר לפתור את הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס live value של חברת Creative עם יציאה אופטית אני לא מצליח לתפעל שום output מהיציאה הדיגיטית הזאת (אין שום שידור מהיציאה). אשמח להבין מה הבעיה (תוכנה / חומרה). תודה.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הישנה שלי התקלקלה, אני צריך מדפסת חדשה, להדפיס עבודות לבית ספר. לא משהו מיוחד. למישהו יש המלצה על דגפ ספציפי? (איזה חברה לא לקנות? או להיפך איזה חברה הכי אמינה?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
דבר ראשון אני מצטער מראש אם זה לא הפורום הכון לשאול בו את השאלה, עברתי על כול הפורומים והוא נראה לי הכי מתאים... יש לי 3 יצאות מהכרטיס קול וגם הרמקולים וגם האוזניות מתחברים ליצאה האמצעית, רציתי לדעת אם יש דרך לחבר גם את הרמקולים וגם את האוזניות למחשב בלי שאני אצטרך להתעסק עם החיבורים שם כול פעם שאני רוצה להחליף בין הרמקולים לאוזניות. אם זה אפשרי ויש דרך גם לשלוט בנפרד על העוצמה של כול אחד מהם (יעני שהאוזניות יהיו חזקות והרמקולים חלשים או להפך) אני מאוד אשמח לדעת גם איך עושים את זה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב המקלדת הגיעה והיא אצלי וצריך לחרוט את העברית . עשיתי בדיקה ומצאת בחיפה את בעל העסק הבא : http://www.meruba.co.il/eli_%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93 אליאס חדד ברחוב שבתאי לוי בחיפה ( זה בהדר מתחת לשקם הישן למי שמכיר ) . משהו מכיר אותו ויכול להמליץ ?? במקום לנסוע עד חולון ולבזבז יום עבודה ובנזין ...
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-