ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
:s05: :s05: :s05: שבוע טוב חברים יקרים! קראתי את הכתבה על הכבר החדש של לוג'יטק, ואני מצטער על הבורות, אבל אולי מישהו יכול להסביר לי מה הייחודיות של העכבר? מה מיוחד בעכבר הזה? מה הכונה עכבר עם 1600DPI ? אשמח לקבל עזרה.. תודה חברות וחברים
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי עכבר לוג'יטק M705 ואני מאוד נהנה ממנו. לאחרונה הוא השתגע נפשית, וכפתור שמאל פועל מוזר. למשל: אני רוצה לגרור קובץ, אז אני נעמד עליו, בוחר אותו, לוחץ על כפתור שמאל ומזיז את העכבר. במקום שהקובץ יגרר הוא נפתח. אני מנסה לבחור שורת טקסט, אז אני מנסה לסמן עם הכפתור השמאלי אבל זה לא פועל. יצויין שיש לי תוכנה של לוג'יטק לניהול העכבר - SETPOINT- והתקנתי אותה מ חדש, איפסתי אותה, הכל. ללא שינוי. מה עושים? תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני צריך פשוט יותר מהירות במשחקיי רשת י...ותר SENSITIVITY , למרות שבמשחק זה על הכי גבוהה, עדיין לא מספיק . יש לי עכבר של מייקרוסופט של 60 שקל (INTELIMOUSE) השאלה שלי אם פד של 130 שקל ייתן ביצועים ללא עכבר מקצועי של 200 - 300 שקל (משהו טוב) ???
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מחפש עכבר טוב, שיהיה נוח ואלחוטי, וגם קטן(מיועד לנייד - Dell xps 1330). אין צורך בעכבר לגיימרים, יקר בטירוף(מה גם שהתקציב לא מאפשר). אני מחפש בעיקר בצבע אדום, שיתאים למחשב. זה מתנה לחברה ולכן אודה לכם אם תוכלו להגיב במהרה. ראיתי בינתיים את שני אלה, אך אשמח להמלצות אחרות(או לדעה מחזקת על אחד מהמוצרים הבאים): http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11561 http://www.bar-ezuz.co.il/Product.asp?Pid=9123900030&Cat2Cat1ID=2265&Cat2ID=2886&aff=Zap〈=he
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר למחשב הנישא של חברה שלי. פיצ'רים לא ממש נחוצים לה (למרות שאם יש שימושיים כאלה, היא תתרגל אליהם). היא מעדיפה חוטי, כי הם קלים יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום! ברשותי עכבר של razer mamba על העכבר נוצרו לי טביעות אצבעות שלא יורדות מה הסיבה לזה? האם הצבע של העכבר דוהה במשך הזמן?... ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! ברשותי עכבר מחברת razer mamba חיברתי אותו אם כבל usb למחשב והפכתי אותו לעכבר חוטי והעכבר כל הזמן נטען מהמחשב האם מותר להשאיר אותו קבוע מחובר למחשב מכיוון שהוא כל הזמן ניטען והאם להוציא את הסוללה מהעכבר או להשאיר אותה?... ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כל כך מעצבן... במיוחד במשחקים העכבר הרי שולט על הכוונת הבעיה היא שמדי פעם העכבר בורח מהמסך ופתאום הכוונת על השמיים ואז עד שאני מוצא איפה אני ומה קרה לי כבר מחסלים אותי בדקתי את זה והיד שלי לא קופצת! זה קרה לי גם כשרק נגעתי בעכבר ובקושי הזזתי אותו הוא פתאום קפץ (רק החץ עצמו קופץ.. לא העכבר פיזית!) זה קורה גם מדי פעם לא במשחקים סתם ככה אני מזיז את העכבר ופתאום אני קולט אותו בפינה של המסך או משהו (גם לא פרצו לי או משהו כזה) מה זה יכול להיות לעזאזל?
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הי אני מחפש עכבר טוב וזול (כמובן) היו לי כבר בעבר שני עכברים של Microsot דגם Intelimouse V3&4 למען האמת הם לא היו גרועים אבל פחות משנה ולחצן שמאל לא עבד כמו שצריך(לא תמיד מגיב) אז ראיתי את העכבר הזה במחיר ~100ש"ח למישהו יש ניסיון איתו? ד.א אני חייב בעכבר שני לחצנים בצדדים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
רציתי עכבר אלחוטי אופטי בעל ערסל טעינה => לוגיטק MX700, אך לטעמי הוא יקר בשביל עכבר (460 ש"ח), ראיתי את המוצרים הבאים, כל אחד מהם עולה 120 ש"ח, הם אופטיים אלחוטיים ועם מתקן טעינה, אבל של חברות לא מוכרות : Chic ו Accord - פער של כמעט 350 ש"ח ! אולי כדאי ?
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי עבר של לוןגיטק ה MX510 דגם יחסית ישן עכשיו אחרי כמה זמן העכבר פשוט לא עובד מה יכולה להיות הבעיה שזהו העבר נגמר כבר יש לי גם את ה setpoint אבל הדגם ה 3.10 לא עידכנתי רצוי לעדכן ?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
תהתי אם אתם יודעים אם העכבר הזה :MICROSOFT Laser Mouse 6000 טוב למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא דגמים של עכברים שעושים מסז'....? יש אחד שניסיתי לא של לוג'טק או מייקרוסופט הוא עושה מסז' בן זונה מישהו מכיר??
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היה לי לוג'יטק mx revolution שהיה חלק מהסט MX5500 והוא עבד מצויין גם על משטח שחור מבריק אחרי שהחלפתי למשהו יותר פשוט, העכבר הפסיק לעבוד על המשטח ונאלצתי לקנות משטח לעכבר אפשר לקבל המצלמה לסט של מקלדת ועכבר (עדיפות ללוג'יטק אבל לא קריטי גם חברות אחרות) כך שהעבר יעבוד על משטח שחור מבריק? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עכבר שפועל על ויפי או שאפשר לחבר אותו מבלי להשתמש בבלוטוס, ובUSB (שניהם לא פועלים אצלי בנייד), החיבור הישן (שאני לא יודע את שמו, גם לא טוב) מצאתי את הדגם HP X7000 אבל לצערי הוא יקר מדי, למישהו יש הצעות? השימושים שנעשים בו הם רגילים לגמרי, אין צורך בעכבר מיוחד עם כפתורים מיוחדים וכו' תודה!
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
יש לי G5 ואני לא מרוצה ממנו. למישהו יש עכבר טוב יותר (אני חשבתי על RAZER LACHESIS) לא משנה לי המחיר. תודה דין
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
בירצוני לקנות עכבר חדש לא משנה לי של איזה חברה ואני משחקים במשחקים אני לא רוצה שהעכבר פתאום יקפוץ למקום אחר במסך או שהוא יתכה חשבתי ללכת על הG5 אבל אמרו לי שהוא ליזר וזה לא טוב כמו עכבר אופטי, וחחשוב לי הדיוק. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב חדש אני רוצה לדעת איזה עכבר מיקלדת וסידירום אתם ממליצים ? :
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מחיר שאני מוכן להקציב לציוד מקסימלי: 850 ש"ח מה אני צריך: מקלדת, עכבר, פד (רק אם זה משפיע בצורה משמעותית על הביצועים) מאפיינים לעכבר: Palm grip, עדיפות לארגונומי ליד ימין, גיימינג (RTS, RPG FPS), עדיף אל חוטי ונטען - עד 400 ש"ח מאפיינים למקלדת: עדיפות לחוטי, נוח להשתמש בה ולהקליד בה, לגיימינג כמו שפירטתי קודם - עד 350 ש"ח פד: (במידה וזה באמת משפר את הביצועים), נוח לשימוש, נראה טוב (מה לעשות...) - עד 100 ש"ח כיוון - אני אשמח לחו"ד על מה שאני חשבתי לקנות: -עכבר: Mionix Naos 5000 -מקלדת: לא חשבתי על משהו ספציפי -פד: Razer Vespula (רק בגלל מראה ושהחברה ידועה, אין סיבה אחרת) הערה: - נניח והעכבר עולה 300 אז אפשר להוסיף 50 למקלדת ו50 לפד (באופן תיאורטי, כל עוד לא חורג את ה850, …
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להתחדש טיפה אז באתי להתייעץ עם המומחים בנושא http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695020 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=714412 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691670 יש חנות אחת שיש בה את הכל ביחד (ז"א משלוח אחד) וזה יוצא סה"כ 850¤ (פנדס לצורך העניין, אם הם עושים צרות אז תגידו) או שאם אני קונה כל מוצר מחנות אחרת בנפרד זה ייצא לי 790¤ מה אתם אומרים?הייתם משנים משהו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהתייעצתי בפורום מפרטי מחשב לגבי רכישת מחשב חדש בדיון הזה, אני מבקש את עזרתכם בהשלמת המפרט מחשב שאני מרכיב לידידה. בעיקרון אין תקציב ממש מוגדר, ואני מנסה לחסוך ככל הניתן. מכיוון שהיא צריכה רמקולים, עכבר ומקלדת ממש פשוטים - השימושים שלה זה office ואינטרנט בלבד (אימיילים) אני מניח שעיקר התקציב יתפסו המסך והמדפסת. התקציב מאד גמיש; היא בקשה המלצה על תקציב, בעיקר שיהיה כמה שיותר משתלם לצרכים שלה וחסכני. בינתיים המסך שחשבתי עליו זה Dell P2314H ב-800 ש"ח. היא בקשה מסך של 20 אינץ' בערך, אז הוא עשוי להיות גדול מדי, אבל המחירים של מסכים קטנים יותר נראים פחות משתלמים. כמה נראה לכם שכדאי להוציא על הציוד הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה... יש לי תקציב של בערך עד 250 שקלים חדשים טבין וטקילין. השאלה היא האם כדאי לי לרכוש עכבר איכותי/אלחוטי או סט מקלדת ועכבר אלחוטים פשוטים כאלה? ויש לי עוד שאלה,עכבר אלחוטי עם סוללות זה לא כבד?! תודה
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי את האתר הזול ביותר שאפשר לרכוש בתוכו את העכבר של לוגיטק MX510 תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-