עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by davidbr,

אפשר לראות על פי הכותרת... אני מתכוון לקנות מארז זול עם חלון בבערך 180-200 שקל והוא בא עם ספק 300W, אני יכול לסמוך על זה שזה 300W? אני יודע שזה יהיה ספק ג'נרי של 300W אבל עדיין... תודה.

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by e-d-a,

טוב אז אני יודע שזה הדיון השלישי שאני פותח כבר, אבל אני קונה רק בסוף החודש ורוצה להיות בטוח... אז אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין זה: http://www.pch.co.il/docs/pd2095193849.htm לבין זה: http://www.pch.co.il/docs/pi1688074037.htm (השחור מן הסתם) אז ככה אני רוצה לדעת אם הם אותם מידות? (חשוב לי מאוד מאוד) מה זה אומר Chieftec OEM? (חשוב לי שיהיה של צ'יפטק כי זה חברה איכותית!) והאם זה שווה את תוספת הכסף בשביל חלון (שלא הייתי מתנגד אליו) ו5 מאוררים? כמובן מה ההבדלים? ואם יש משהו אחר ששחכתי האירו את עיני.... תודה מראש!

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by Shnizi,

האם כדאי להשקיע בכבלים רגילים או בכבלים עגולים ומה ההפרש במחיר?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  4. Started by esaly,

אהלן! אני מעוניין לקנות עכבר אלחוטי של מייקרוסופט ואני לא יודע באיזה דגם לבחור.. ראיתי שיש דגם של גיימרים ויש דגם של BLUETOOTH... על מה הייתם ממליצים...?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  5. יש לי מדפסת mfc-425cn של חדשה brother ולפעמים כשאני מנסה להדליק אותה היא מסרבת להידלק עד שאני מנתק אותה מהחשמל ומחבר אותה שוב. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך מתקנים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by Motix,

יש לכם המלצה לכבל טוב? אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בסלון. אני צריך שהכבל יתמוך בצורה הטובה ביותר ב3D ויהיה איכותי. אשמח לעזרה. תודה

7. Started by The Coolest,

למי שמעדיף לקרוא את המקור באנגלית, תלחצו כאן קצת יותר לעומק ובעברית: הספק הישן שלי דיי נדפק. לאחר הרבה מאד בדיקות, ביקורות, השוואות וקריאה עד שעות בוקר מוקדמות הגעתי למסקנה שזה הספק שאני קונה. לצערי אין לי מצלמה דיגיטאלית, אז לא יכולתי לצלם את שלי, אבל חיפוש קצר בגוגל ייספק המון תמונות. הספק נראה מעוצב יפה מאד, מגיע בצבע שחור כרום אם מאוורר 120ממ שקוף בתחתית היחידה. מהירות המאוורר נקבעת ע"י רמת החום של הספק ו\או רמת העומס עליו. הספק הוא מודולרי ומגיע עם 6 כבלים: שני כבלים לחיבור כ.מסך PCI-E. שני כבלים עם שני חיבורי SATA, שני מולקסים רגילים וחיבור לפלופי. שני כבלים עם שני חיבורי SATA ושני מולקסים רגילים. הספק עצמו תומך עד חיבור של 6 כבלים לכוננים (כמו ש…

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Forest14,

מבקש המלצה למדפסת לייזר משולבת צבעונית עד 2000 ש"ח. תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by hichcock,

יש לי מחשב נייד של טושיבה בלוטוט.... לא יודע מה עוד אלחוטי יש... :-\ אני מחפש שלט משהו הכי בסיסי הכי פשוט שיוכל להתחבר למחשב על בסיס קבוע ורק שיאפשר לי לשלוט בדברים בסיסיים, כמו פליי.. סטופ.... הרצה קדימה ואחורה.... שליטה על סאונד.... הכי בסיסי שיש. יש למישהו הצעות? טיינקס.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  10. אני צריך מקלדת מולטימדיה טובה עזרה

• 36 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. שלום, אני צריך מדפסת משולבת בתקציב של 500 שקל. השימוש הוא בעיקר להדפסת טקסט ותמונות מדי פעם. חשוב שתיהיה חסכונית מבחינת דיו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by yotam.m,

האם ספק ג'נרי שרשום עליו "400W" כאילו 400W תיהיה בעיה להחזיק מפרט דוגמת זה: sempron 2800 AM2 לוח של GIGABYTE שכולל כרטיס מסך מובנה ככה שאין עוד כרטיס שזולל מתח על הלוח. וזיכרון פשוט במהירות 533 או 667 עדיין לא הוחלט. אז ככה אומנם הספק מוציא 200W בקושי אבל האם צריכה להיות לו בעיה עם מפרט כזה שלא זולל מתח בכלל ואין בו שום מעבד זולל או כרטיס מסך חזק? נ.ב הלוח הוא: Gigabyte GA-M51GMI-S2G nForce 430

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  13. שלום לכולם וחג שמח !! אז ככה יש לי מחשב שיושב בסלון עם שולחן מחשב מסך מקלדת ועכבר, אז חיברתי גם אותו לטלוויזיה שבסלון. והמרחק בין המחשב לסלון עצמו סביבות 3-4 מטר. רציתי לשמוע מכם המלצות לכבי סט מקלדת ועכבר אלחוטי. אופן השימוש הוא באמת יהיה אולי פעם בשבוע... לגלישה אולי באינטרנט ככה, או לאיזה משחק נחמד. אני מחפש סט לא יקר , ובעיקר שיהיה 2.4GHZ, כי להבנתי הקליטה שלהם מצויינת ולא בא לי שזה יקרטע... 1. איך דעתכם על זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJV8AKB01 2. ומה אתם ממליצים, טווח מחיר עד 350 בערך... אופן השימוש באמת לא צריך משהו יקר.. 3. תודה !.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yigael_o,

היי, סדרתי את כל סביבת העבודה שלי כרצוני ונשארו לי רק 2 דברים קטנים מאוד, אני החלטתי לרכוש עכבר אלחוטי (איכותי, כזה שמגיב מהר ובמדויק ובמסגרת הזו, כמה שיותר זול) בנוסף אני רוצה לדבר בנוחות ב SKYPE ככה שאני רוצה מיקרופון אבל אחד איכותי יחסית גם שיחזיק יותר זמן וגם שישמעו באופן ברור בצד השני גם אם אני רחוק יחסית מהמיקרופון. מבחינתי עד מטר וחצי ממנו. אשמח להמלצות. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש רק מקלדת אלחוטית מחברה טובה (לוג'יטק, מיקרוסופט וכו'..) וכמובן שתכלול עברית. שתיהיה אפשרות של אודיו (כל הקטע של להעביר שיר,פליי,פאוס,סטופ להגביר, להנמיך ועדיפות לקיצורי דרך במקלדת.. עד 550 שקל. אשמח אם תביאו קישור למקלדת.. תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  16. תודה לכולם!!! חבר אמר לי שאפשר לקנות מילוי ל- brother בבקבוקים קטנים ולמלא, ואז יוצא ממש זול.

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by w7_znay,

שלום . היום פיתאום הרמקולים שלי הפסיקו ליפעול . לא יודע מה קרא אלו רמקולים די ישנים חברה WINNER הם אצלי בערך שנתיים ופיתאום היום רציתי לישמוע איזה קצת מטאל , והם לא פועלים . מישהו יודע אולי מה הביע מה אפשר לעשות ? תודה רבה לכול מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  18. Started by Martok,

היום קיבלתי את הספק החדש שלי מדגם Zalman 400A. הסיבה להלחפה היתה חוסר יציבות של הספק הקודם HEC 300 באובר קלוקינג כבד וגם רעש בלתי נסבל של הספק. לאחר קריאת המלצות באתר של טום בחרתי בזלמן בגלל שילוב של יציבות מתחים,הספק ושקט. ההמלצות של טום אכן היו במקום - מדובר בספק שקט לחלוטין! אפילו אם מצמידים את האוזן למאורר לא שומעים כלום. רמת הרעש של המחשב שלי ירדה בצורה משמעותית וכעת ניתן לעבוד ליד המחשב בלי להשתגע מהרעש. יציבות המתחים טובה והסטיות נמוכות מאוד. הספק גם מעוצב יפה - צבוע כולו בשחור ומתאים למארזים בעלי חלון. הנושא הכאוב היחיד הוא המחיר - עלה לי במחירי ספק מחשבים כ 600 ש"ח כולל מע"מ כך שהמחיר בחנות צריך להיות כ 700 ש"ח. לא זול אבל שווה את המחיר למי שמחפש ספק חזק אבל שקט.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  19. היי , אני מחפש בקר למשחקים עד 200 שקל עשיתי סריקה קצרה וממה שהכי התעניינתי זה ב - Logitech Chillstream הבקר של מייקרוסופט הסטנדרטי ראיתי ביקורות שהסטיקים האנלוגים של לוג'יטק לא משהו בכלל.. מה דעתכם על שני הבקרים ? יש כאלה שיכולים להגיד מניסיון ? תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  20. Started by חן מ,

היי יש לי עכבר אלחוטי לייזר MX620 של לוגי'טק.העכבר בבסיסו מצויין,רק בעייה אחת היא שבמשחקים וגם ככה סתם בשולחן העבודה הוא לפעמים נתקע לשנייה וחוזר.זה משגע אותי במיוחד במשחקים שאז אם אני בקטע חשוב וקריטי אני לשנייה לא יכול לעשות כלום כבר הורגים אותי מה אני יכול לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by M-Tech,

אני קונה מחשב חדש רציתי ספק מיוחד...... אם יש למישהו ספק יפה לציע לי אני אשמח!!! חשבתי לקחת את הספק הזה Thermaltake TR2 W0068RUC 460W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=10067 מה דעתכם עליו? ואם יש הצעות מעניינות יותר אני אשמח! תודה מראש

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by tsabar,

טוב אז ככה בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות עכבר אך אני מתלבט ביין logitech g5 לביין logitech mx518 אני צריך שתלמליצו לי איזה עדיף תודה

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by omer1789,

amikledet seli rak be anglit ba entarnet, ba mesenger ve ba word lo ma lasot? toda

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by haifaboy,

האם יש מחליפה באופק ואם לא איפה ניתן להשיג ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, נראה שאני זקוק לעכבר חדש לשימוש כללי ומשחקים, הייתי רוצה להוציא לכל היותר 250 ש"ח. באופן היסטורי תמיד היו לי עכברים של לוגיטק אבל יש כיום המון חברות אחרות שמציעות ציוד היקפי (Coolermaster, Thermaltake, Corsair,Zowie וכו') ואין לי מושג אם יש אלטרנטיבות יותר משתלמות. מבחינת לוגיטק יש את ה- G500 שעולה טיפה יותר מ- 250 אבל במידה והוא באמת משמעותית עדיף על האלטרנטיבות אני אלך עליו. אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.