ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
למצלמה יש יציאות וחיבורים רבים, זוהי מצלמת וידאו דיגיטלי שמקליטה או על D.V או על כרטיס זיכרון. אני מצליח להעביר בעזרת ה U.S.B רק את מה שנשמר על הכרטיס זיכרון איך אני מעביר גם מה שהוקלט על ה DV בעזרת ה U.S.B? תודה.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיות עם הספק כח, או משהו שקשור בו. פתאום המחשב לא מוכן להתחיל מחדש אחרי שהוא נתקע (גם בעייה יוצאת דופן), או ממש עכשיו קרה - המחשב איבד חשמל והמאוורר בספק לא הסתובב, אחרי שהצלחתי לסובב אותו רק אז המחשב עלה. כבר כמה זמן יש לי טמפ' גבוההות ב "אזור מערכת 2" ואני לא מצליח לזהות את הבעיה, היום כשהבעיה קרתה המחשב היה חם מאוד באזור הספק. לאחר ההפעלה כשאימצתי את המחשב (100% CPU ליותר מדקה) אז שוב נכבה המאוורר של הספק והמחשב קרס. האם אני צריך להחליף ספק? איזה כדאי? אני ממששששש מדוכא מזה!
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני לא חושב שזה פירסום כי זה המקום היחיד שראיתי בכל חנויות החומרה הארץ ישראליות שאני מכיר, אם יש עוד, אנא תקנו אותי תכתבו, במידה וזה נחשב פירסום אני מתנצל מראש, אני אישית חושב שזה לא. הבעיה היחידה שאני רואה היא שהמארז אצל פינת החי... וזה חוץ מהמחיר... 1000 שקל, לא פחות, אבל ראיתם כמה מקום למאווררים??!?!?
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
עלה לי רעיון גדול לראש לקנות לפטופ קטן וקל של hp עם מסך 12 אינץ בגלל שמחשבים כאלה קלים הבטריה שלהם מעולה ובנוסף יש לדגם הזה תחנת עגינה ולקנות גם מסך 17 אינץ זול ועכבר ואולי אפילו מקלדת כשהמחשב מחובר בבית וכשרוצים אותו לדרך הוא יהיה נייד ביותר. המחשב שחשבתי עליו מיועד לאחותי לאוניברסיטה לoffic וקצת משחקים בסגנון סוליטר (לא משהו כבד) ( http://www.computers4sure.com/product.asp?productID=1201145&info=Tech#tabs) מה דעתכם על הרעיון ועל המחשב הזה. משהו נוסף קטן האותיות על המקלדת האם ניתן ואם כן איפה להוסיף אותיות עבריות למקלדת וכמה זה עולה.
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי כמה שאלות לגבי המארזים של אנרמקס וצ'יפטק: 1. המארז של אנרמקס הוא אלומיניום? 2. איזה מארז של צ'יפטק הוא זהה לאנרמקס FS710 ויש בו חלון? 3. ראיתי בספסיפיקציות שלהם שהם זהים לחלוטין - אם כן, מה ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אמרו לי שלא בטוח שהמארז שלי יתאים ל AMD איך אני יכול לדעת אמרו לי גם שאם הוא נחבא לבד כשעושים התחל כיבוי אז הוא מתאים זה נכון? איך אני ידע אם הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
-
אני מחפש... מישהו יודע גם מה האפשרויות שאני יכול לערוך איתו? שמעתי רק צלצולים ועוד משהו...לא?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איזה מארז זה המארז שבתמונה? ומישהו יודע עם ה-ENERMAX FS-710B נראה גם ככה? הוא שהוא יותר קטן?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בלי הרבה מילים אני רגש לתמונות. היה לי גם סירטון של המצלמה בפעולה, אך, לצערי, הוא נחמק (אני טיפש טיפש טיפש).
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אין בארץ עדיין את ה8850. הלוואי שהיה. (לי במקרה יש). מה אתם חושבים?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיבלתי היום את המחשב החדש שלי. הם שלחו לי בסוף במקום את הצ'יפטק אלומיניום עם ספק אנרמקס 350W , את הצ'יפטק DX-01BLD עם ספק אנטק 430W האם כדאי לי להשאיר את זה או להוריד 100 שקל מהמחיר ולהחזיר להצעה הקודמת.
-
-
אהלן אני מחפש מידע על 1U Rackmounts, מכיוון שאני לא רוצה לקנות Prebuilt אני מחפש מדריכים שיסבירו לי על קניית הrackmount המתאים, קניית חלקים מתאימים, והרכבתם. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה דעתכם על רכישת מחשב נייד מחודש בארה"ב.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסדרת T20/21 של IBM - מישהו יודע איפה לחפש? תודה. אמיר
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
האם משהו יכול להפנות אותי לספק של מקלדת משולב כדור עקיבה(trackball), יש ברשת אבל ללא עברית , אני צריך עברית לישום מודי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני זמן מה רכשתי MINIDISC N707 (לפני הופעת הביקורת...) מארה"ב. לאמיתו של דבר אני מרוצה ממנו מאד. אבל חשבתי, שמכיון שיש למכשיר כבל USB, למה שלא יהיה להתמש בו בתור כונן נייד או גיבוי? מישהו יודע על איזה תוכנה שיכולה להשתמש במינידיסק ככונן דאטה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
;D אני רוצה לקנות אותו יש לי מחיר זול של 220 שקל וגם 3 שנים אחריות אני צריך לדעת אם הוא טוב , רע , פגמים ודברים טובים/לא טובים. תודה
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בשבוע האחרון הלך לעולמו העכבר האופטי של מיקרוסופט :'( ( לאחר שתמה האחריות ) כעת אני מחפש אחד חדש , חשוב לי שהוא יהיה נוח כמו העכבר של מיקרוסופט ( בינתיים יש לי עכבר רגיל של dell שהוא קטן ולא נוח ) חשוב גם שיהיה דייקן . ראיתי בדובים את זה : Logitech IFEEL Wheel Mouse Retail רוטט לא הבנתי למה הכוונה , רוטט , זה כמו בהגה וGame pad של מיקרוסופט שבהם המוצרים רוטטים ? האם זה שווה את תוספת הכסף ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בשביל 10 מאווררים בלי המאוורר של המעבד ו- נורת ניאון (כחולה) וכול הסידי רומים יש לי 3 ושהוא יהיה יציב כי אני רוצה לעלות את המתח של הזיכרונות ושל המעבד?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי ספק 300W HEC המפרט במפרט שלי וכללי איך מחשבים?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
http://www.grobil.com/cat.cgi?id=4574&p2=promo&p3=pieces ביחסית למחיר?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-