עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בחנות שקניתי ממנה נתנו לי בטעות ספק עם fan speed ajustable למרות שביקשתי בלי...הספק הוא enermax 350 watt מישהו יודע איפה נמצא הכפתור או מה שמשנים איתו את המהירות של המאורר? זה דיי חשוב כי הספק שלי סתם מתחממם עכשיו כי המאורר מסתובב נראה לי הכי לאט,תודה

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by ofeky1,

שלום לאחי יש את הסט של לוגיטק Logitech diNovo™ cordless למחשב נייד ולי יש MX1000 אח שלי לא משתמש במקלדת שהוא קנה אלה רק בעכבר ומעניין אותי לדעת אם יש איזה דרך שבה אני יוכל לחבר את המקלדת למחשב שלי בלי המקלט המקורי שלה כמו למשל עם המקלט של העכבר שלי MX1000 על ידי החלפת הדרייבר לאחד שתומך גם במקלדת? (אבל אם אני לא טועה המקלדת היא BT והעכבר פועל על תדר מסוים נכון?) תודה!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by ballerum,

יש לי עכבר לוגיטק mx700 וקשקיבלתי אותו שמתי לב שבפיירפוקס הכפתור האמצעי לא פותח לי תביות חדשות וגם לא סוגר אז נכנסתי להגדרות שינתי את התפקוד שלו ליוניברסל סכרול והכל אבל מצוין עד אתמול שלא יודע מה קרה אבל התוכנה איפסה את התפקודים של הכפתורים אני כמובן ניסתי לשנות את זה חזרה ליוניברסל סכרול אבל למרות ששינתי הכפתור האמצעי עדיין לא עובד כמו שהוא אמור לעבוד ובנוסף היום התחילו לי עוד בעיות עם העכבר שהוא לכמה רגעים זז ממש לאט או שהכפתורים מגיבים רק אחרי מספר לחיצות תעזרו לי זה משגע אותי שכל פעם שאני צריך לפתוח תוית חדשה אני צריך ללחוץ על הכפתור הימני ולבחור תאופציה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by ShahafH,

שלום. אני משחק קאונטר סטרייק ויש לי עכבר פשוט של מייקרוסופט והוא לפעמים עושה לי בעיות לדוגמא פתאום הקוונת שלי עפה לשמיים או שהיא זזה מעצמה! למישהו יש הצעות עד 350 שקל לעכבר מקצועי למשחקים בשביל יד שמאל? תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  5. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לקנות מארז וספק עד 700 שח הספק שיהיה איכותי ולא סתם ג'נרי זבל.!!..שיחזיק 6800GT..!! והמארז שיהיה נראה טוב...חלון צד...יהיה בו קירור טוב...ושקט...שיגיע עם 2-3 מאוררים..!!..

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  6. זה נכון שהספקים החדשים בתקן 2.2 עוצרים עליות חשמל כמו של ברקים ויכולים לספק תחלופה לUPS בעניין של לא להרוס רכיבים במחשב??

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  7. מעוניין לקנות גויסטיק לסימולטורים. למישהו יש את הגויסטיק הזה ויכול לתת חוות דעת? Thrustmaster Top Gun Fox 2 Pro USB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_1138&products_id=6453 האפשרות השנייה היא LogitechוExtreme 3Dו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29826

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by harry,

שלום לכולם, קיבלתי לידי את העכבר המדהים הזה של לוג'יטק, והוא בחיבור מקבילי, ואני לא חיברתי אותו למחשב, עשיתי ריסטרט, אמרתי לו לאתר חומרה חדשה, בדקתי שהחיבור הזה פעיל בביוס.. שום דבר לא עוזר העכבר לא מגיב.. אני מצרף תמונה, הייתי רוצה לנסות להוריד לו דרייבר ולראות אם זה יעזור, אבל חיפשתי את שם הדגם על הגב שלו והקלדתי בגוגל, ולא מצאתי. אם מישהוא מכיר את הדגם אני ישמח אם יוכל לכתוב מה הוא... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by *BYZ*,

Rumblepad II Logitech מה אורך הכבל שלו??

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by spooky,

אני רוצה לקנות את אחד המארזים הבאים:chenbro gaming bomb או Raidmax Scorpio 868 איזה מבין שני המארזים יותר טוב מבחינת קירור ושקט? אני רוצה לקנות בקרוב מארז ואני לא יודע מי משניהם לבחור... :s05:

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. אני צריך את זה כי רשום לי שהספק הוא 400 אבל בתכלס המחשב קורס עם הכרטיס החדש (רדיאון 9600 פרו) אבל כשאני מחליף לספק של חבר שלי שהוא בכלל 300 אז המחשב לא קורס!!! אז אם יש לכם תוכנה שממש מראה כמה ואט הספק כדי שתהיה לי הוכחה .... בבקשה תגידו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by RX7,

שלום החלטתי לרכוש מדפסת משולבת.. תקציב : 500 ש"ח +- (כמובן כמה שפחות!) חשוב שיהיה פקס עצמאי, סורק מכונת צילום ושידפיס נייר פוטו.. בינתיים התעניינתי בין שני המדפסות הללו.. http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=68354 http://www.getit.co.il/Group/29136/12 מה אתם אומרים? מה יותר משתלם? יש לכם משו טוב יותר להציע? תודה מראש..

13. Started by semi-t,

אני מחפש ספק עם Active PFC ו - 2 מאווררים.. שיחזיק מעמד כמו הספק הז"ל שלי Enermax 350W... אני מתלבט בין כמה דגמים של ספקים: Thermaltake XP480 400W (בעל 2 מאווררים אבל אני לא יודע אם הוא מכיל ActivePFC..?) כמו כן הוא לא מופיע באתר של החברה.. Thermaltake PurePower 460W 120mm Fan Blue LED ActivePFC http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm FSP 400-60GLN 400W - 120mm Fan + ActivePFC http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=50&proid=123 מה הכי מומלץ???? תודה.. <-------------- המפרט שלי מופיע בתפריט מצד ימין...

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  14. היי, קניתי לפני כמה חודשים של השלט החוטי של XBOX360 שהוא אמור לשמש גם כגיימפאד למחשב לכל דבר ולעשות כל מה שגיימפאד אחר עושה, אבל יש לי כמה בעיות איתו: 1) הכפתורים RT ו-LT שנמצאים מאחורה ( בשלט של PS הם נקראים L2 וR2 ) לא משמשים ככפתורים רגילים בחלק מהמשחקים, יש משחקים כמו POP שהם עובדים בסדר, יש משחקים כמו NBA שהם משמשים כמו האנולוג הימני של השלט, ויש משחקים כמו DMC 3 SE שהם לא מזוהים ככפתורים בכלל ואני לא יכול להשתמש בהם ולא יכול לבחור להם תפקיד. יש איזשהו פאץ' שאמור לסדר את זה או משהו כזה??? 2) הרטט לא עובד בשלט הזה, בכל משחק ששיחקתי עם השלט אין רטט, ואמור להיות רטט, מה לעשות??? תודה רבה, יובל

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by amirx19,

האם יש חנות בה ניתן "להרגיש" את העכברים?אני מחפש עכבר למשחקים והתקציב הוא בערך 500 שקל.הבעייה היא שאני לא רוצה לזרוק אותם לפח על עכבר שכולם מרוצים ממנו ולי הוא לא מתאים ליד.אגב העכבר שאני מחפש חייב להיות לא אלחוטי.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by _idank_,

אני צריך עכבר טוב ויפה עד 400 שקל בערך... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  17. אני מחפש את המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות ב 100 - 150 ש"ח. אם יש משהו בהרבה יותר טוב קצת יותר יקר, תציעו גם. תודה לעוזרים. נ.ב. אם אפשר אז גם את הלינק לאתר המכירה וגם שהעלות הסופית, כולל משלוח, תיהי בטווח המחירים.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by ThaOG,

אני מתכנן לקנות מקלדת חדשה למחשב החדש ואני לא מתכוון לשים יותר מ100$. המקלדת צריכה להיות מארה"ב מאתרים כמו newegg ואחרים. המחשב הוא מחשב נטו למשחקים. ראיתי את ה Logitech G15 אבל קראתי כמה ביקורות לא מחמיאות. מה שחשוב שלא תהיה אלחוטית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by DiSc@MaN,

אחרי שנים רבות של נפילות מתח, הפסקות חשמל ובעיות מתח למניהם חשבתי "לפנק" את המחשב שלי באל פסק, והגעתי למסכנה שזאת באמת מטרה חשובה להשקיע בה את כספי היקר. אז נתחיל בנתונים: ספק המחשב הוא ספק אנטק 300 וואט. המסך הוא MAG XJ810 שלפי האתר של מג הנתונים הם: Power Consumption Normal operation : < 140W Active Off: < 5W סה"כ 440W רציתי לדעת אם האל פסק הזה: ADVICE PR750 750VA 450W יספיק בשבילי או שאני יהיה "חייב" לקחת משהו יותר חזק. תודה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by Hack,

קודם כל שלום , יש לי במחשב מסך lcd והמסך מתחבר לעוד יציאה נוספת בספק כוח של המחשב יציאה הפוכה מהיציאה לחשמל של הספק עכשיו רציתי לדעת האם בכל ספק כוח יש את היציאה הזאת? לעתיד כשארצה לשדרג או להחליף מחשב וגם בדקתי ובמחשב של אח שלי אין את היציאה הזאת וגם בספקים באינטרנט לא ראיתי את היציאה הזאת תודה רבה מראש...

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by naelq,

אני מחפש "בלה בלה בלה". "לא קראתי את חוקי הפורום ואני מצטער" - עריכת המודר אסור לפרסם פה הודעות קנייה מכירה של ציוד.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by AdamS,

טעות.... נא למחוק.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by 888,

האם יש מקלדת ניידת לפלאם הכי זול שיש? אם כן,כמה היא עולה? אם אפשר גם לינק? וכמה עולה הפלאם הכי זול שיש. כיום בשוק...

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by Oranili,

שלום קניתי היום LOGITECHB WAVE אלחוטי + עכבר ויש DELAY קטן אחרי כמה מילים שאני כותב .... מה עושים ? זה DELAY מעצבן כזה לא משהו מורגש אבל בכל זאת מעצבן... למישהו יש מושג? נגיד אני כותב ככה חשדגעחכןדגשעיאדםשגיםםיאשיאידםגשאים יש DELAY אחרי שהמילים הבאות .... מקווה שאתם מבינים אותי

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  25. היי מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות שנאי למצלמה הדיגיטלית שלי hp photosmart 375?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים