עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by larry_lurex,

שלום ברשותי מחשב פנטיום4 2.8 פרסקוט לוח אם סוקט PERL865 או משהו כזה עוד מעט אקבל 7800gs oc agp כתוב באתר שלהם שצריך ספק 350, והנוכחי הוא 300. האם 350 יספיק בהחלט או עדיף לקנות 400? ועל איזה ספק אתם ממליצים מבחינת יחס ביצועים-מחיר כי אני לא רוצה משהו יקר יותר מדי.. סה"כ היה לי 5 שנים במחשב הקודם ספק גינרי והיה בסדר..אז אולי כדאי שוב גינרי? ואולי זה גם חשוב- יש לי 2 מאווררים קטנים וזלמן על המעבד..זה משנה הרבה?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  2. http://www.cit-com.co.il/products/34193 זה ניראה שוווה רצח!!! אולי הוא לא איכותי וזה אבל חפיף.. יש רטט גם.. 90 שקל אם משלוח החנות הזאת אמינה , אפשר לקנות ממנה? משהו קנה ממנה?? ואיך הגיימפאד?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by niro1983,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב בסכום של עד 150 מתלבט בין 2 דגמים, אולי מישהו מכיר? Creative A120 Logitech S220 איזה עדיף לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by infer73,

טוב ככה, אמא שלי מעוניינת במכשיר כזה (מדפסת+סורק+פקס) עכשיו חשבנו על ה hp 5510 שעולה בערך 1000ש"ח בארץ עכשיו הדרישה היחידה היא שהסורק יהיה flatbed, כלומר שהסורק שלו יהיה כזה שטוח, כלומר שיהיה אפשר לסרוק ספרים וכאלה, בניגוד למוצרים שבהם הסורק הוא מהאלה שמעבירים בו את הדף, ואז בעצם אי אפשר לסרוק ספרים וכאלה, ולכן זה לא יעיל במיוחד תודה רבה על העזרה לכל מי שיעזור נ.ב. אין הגבלת תקציב עקרונית, אבל אין פואנטה להציע משהו מעל 1000ש"ח, כי אז אני פשוט אבחר בhp 5510 וזהו, כלומר בבקשה אל תציעו מעל דברים שעולים מעל 1000ש"ח

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  5. תראו חשבתי כבר על זו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_184&products_id=867 היא גם זולה ראית גם מקלדת של מייקרוסופט אבל היא עולה יותר מ 250 ש"ח לא שווה במיוחד בקיצור אם משהו מכיר משהו זול וטוב אז שיגיד ומה אתם חושבים על ההיא שנתתי קישור אליה ... תודה מראש לעוזרים

6. Started by DEMON HUNTER,

בבקשה הנה לינק לכתבה על זה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1827328,00.html

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  7. שלום לכולם , החלטתי שמספיק לי עם הספק ג'נרי שעובד בצורה מכובדת כבר שנה וחצי. מחר אני מזמין ספק כח חדש ורציתי חוות דעתכם על הספק הזה - http://www.thermaltake.com/purepower/W001011.htm אני רוצה ספק חזק כדי שיהיה לי אפשרויות אוברקלוק גבוהות. במחיר דומה אני יכול לקנות את ה ANTEC PURE POWER 380W מה לדעתכם עדיף מבין השניים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by 2004,

שלום, אני מתכנן לקנות את המארז Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK ויש לי כמה שאלות: 1.האם המארז גדול כמו שהוא נראה? 2.האם הוא איכותי? למישהו יש נסיון איתו? האם הוא נוח? 3. האם אני אוכל להשתמש בספק הכוח שלי שבא עם המארז הנוכחי שלי - Compucase-HEC CI-6A19? 4. מה גודל המאווררים שלו? תודה, דניאל

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by tom123,

אני מחפש מארז זול עם ספק שיש בוא כניסות USB מקדימה וגם כניסות קול.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by אוריפ,

לאחרונה פרסמתי כמה ת'ראדים בפורומים שונים באתר בנוגע לשדרוג שאני מתכוון לבצע בקרוב. אחד הנימוקים שלי לגבי ביצוע השדרוג הוא בעיית החום שיש לי במחשב. במאמץ, המעבד שלי מגיע ל77 מעלות במקרים רבים, ומצב זה אני בריא כלל! לכן, אני מתכוון לשדרג את המארז, לקנות ספק כוח חדש (עד עכשיו היה לי אחד ג'נרי) ושדרג את הHSF של המעבד. על הHSF החלטתי: ה7000ALCU של ZALMAN. בחרתי בו גם בגלל שהוא מקרר טוב וגם בגלל שהוא מתאים לסוקט 939, המעבד הבא שלי. כנראה... (כיום יש לי P4). עכשיו הבעיה היא במארז: 1. אני יכול לקחת את ה6920 של COMPUCASE, להוסיף עוד מאוורר 120 מ"מ לזה שבא עם המארז ולסגור עניין. הבעהי שהספק של יחסית חלש ("רק" 400W). 2. אני יכול לקחת את הGAMING BOMB של צ'נברו ולהוסיף לו מאווררים וס…

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by Dano,

ניראה לי שזה שייך לפה אז אני מבקש מארז+ספק מKSP.. אז יש שם מארז הAntec ATX MIDI Super Lanboy שהוא מצוין לפי הביקורות..וגם HEC 475W שיש שמה מה אתם אומרים יש דרך לשפר? חסרונות בדברים שאמרתי? מה דעתכם?!

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  12. במחיר יש יתרון קל לWD...

13. Started by mani007,

אני מחפש מארז כולל חלון עם אורור סביר כולל ספק ב400 שקל תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  14. יש לי מארז של http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=12332123&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=136 עם ספק מעפן ג'נרי של 400 W והוא לא מחזיק לי טוב את המחשב.. אני רוצה להזמין את הספק:http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=546846&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=138 ןאני לא יודע אם הוא יתאים בגודל או משהו למארז כי אני רוצה להרכיב אותו לבד..ועוד שאלה זה לא כל כך מסובך להרכיב ספק לבד ואם זה יכול לגרום לקצר כלשהו??

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  15. שלום. אני חושב לקנות את המדפסת הזו אבל... אני מבפחד בקשר להתיבשות של ראשי הדיו. היו לי 2 קנון שמתו בדלל שהראש דיו התיבש. מישהו מכיר את המדפסת ועובד איתה?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by idan1836,

אני צריך לדעת פרטים עליה... כי אמרו לי שהיא יכולה להכיל זיכרון בנפח עד ג'יגה 1 ובמקום אחר אמרו לי עד 128 מגהביט..? למי יש אותה ואיך היא?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  17. האם קיים שלט אינפרא אדום + רסיבר אינפרא אדום שמתחבר למחשב המאפשר לשלוט על נגני הוידאו/אודיו במחשב וכמו כן שיהיה מאין גויסטיק קטן שיהיה אפשר להזיז עכבר? האם קיים כזה דבר? ואם כן תביאו בקשה לינק.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  18. התקציב עד 350 שיהיה נח מאוד ועדיף יפה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by שורטי,

מישהו יכול להמליץ לי על סט? אני רוצה סט מטעמי צבעים (פשוט אני מתאים מחשב עכבר מקלדת ומסך) אני פשוט צובע הכל צהוב כחול ואם זה יהיה סט בוא נגיד כחול לבן יהיה לי הרבה יותר קל לצבוע כי אני ישתמש באותם צבעים כדי לקבל אותו גוון (לא משנה הבנתם תרעיון) אני צריך משהו איכותי לגיימר (תקציב זה לא הבעיה בכלל)

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by a-v-i,

היי, מישהו יודע היכן אפשר לקנות תחנת עגינה למחשב נייד IBM T42? וגם כמה כל העסק אמור לעלות... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by karpad,

שלום קניתי מחשב חדש בשעה טובה (המפרט בחתימה) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את הוינדווס המקלדת שלי לא עובדת ומנהל ההתקנים מראה שיש שגיאה במקלדת ועד שאני לא עושה למקלדת Uninstall ואז חיפוש חומרה חדשה במנהל התקנים המקלדת לא עובדת :bash: אפילו הורדתי דריברים מהאתר של לוג'יטק והבעיה לא נפתרה אנשים בבקשה תעזרו לי אני לא יודע יותר מה לעשות...

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  22. Started by dorosen,

סליחה על הבורות, אבל למה אף פעם לא מדברים על לוחות מקוריים של אינטל לדוגמא Intel D850MV-L Marrivel i850/RDRAM/S478/Audio/LAN/6PCI/400Mhz ???

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by mulderfox,

הציטוט מגיע מהחדשות של www.isonews.com "The idea of a Pocket PC going a little far. [General] [TheVirus@8:22PM EST] A San Fran based company, OQO, has developed a tiny PC thats the size of a standard Palm Pilot, the thing about it is, its a PC! It has everything a standard PC has, and the ability to connect to external monitor/keyboard/mouse. With Windows XP installed, 256 megs of ram and a 10gb hard drive, this is the portable PC of the future. Read more here: http://www.cnn.com/2002/TECH/ptech/04/17/modular.computing.ap/index.html פשוט מחשב מדהים... מראה רק את היכולת.. אם אפשר לייצר כזה דבר ב1000 דולר, אין שום סיבה שיוכלו לעבור לייצור המוני, ולוותר על מחשבי…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by udi,

קניתי לפני כשנה כונן dvd לא מזמן לאחר 5 החלפות של האיזורים הוא ננעל על איזור 1 המליצו לי על אתר אני לא זוכר אותו עכשיו שיש בו את כל הפריצות של ה DVD הבעיה של היה שם את סוג ה DVD שלי אולי משהוא יודע איך למרות הכל אפשר לפרוץ את הכונן ? סוג הכונן הוא: PIONEER DVD-ROM DVD-115 1.12 ??? ???

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. יש לי לוח אם עם USB2 2.0 הלוח הוא epox 4g4a plus ומצלמת וידאו דיגיטלית של סוני אבל כשאני מחבר את המצלמה למחשב ובודק את ההתקנים עם SiSoft Sandra אני רואה שכתוב שמה שזה USB 1.0 והעכבר שלי למשל רשום כ 1.1 זה אומר שהמצלמה לא מסוגלת להעביר מידע במהירות שה USB 2.0 מאפשר? אילו מוצרי חומרה כן מנצלים את הפוטנציאל של ה USB 2.0?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים