עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by שורטי,

מישהו יכול להמליץ לי על סט? אני רוצה סט מטעמי צבעים (פשוט אני מתאים מחשב עכבר מקלדת ומסך) אני פשוט צובע הכל צהוב כחול ואם זה יהיה סט בוא נגיד כחול לבן יהיה לי הרבה יותר קל לצבוע כי אני ישתמש באותם צבעים כדי לקבל אותו גוון (לא משנה הבנתם תרעיון) אני צריך משהו איכותי לגיימר (תקציב זה לא הבעיה בכלל)

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by elladb,

יש לי גויסטיק Sidewinder Force די ישן. החיבור שלו למחשב זה חיבור גדול לMIDI ולא USB. בנוסף יש לי גויסטיק Sidewinder רגיל עם אותו חיבור אבל יש לי מחבר לגויסטיק הזה מMIDI ל USB. הממיר הזה לא ממיר לי את הFORCE. האם למישהו יש רעיון איך לסדר את זה. פשוט אני עובד עם מחשב נייד ואין לא MIDI אלא רק USB. תודה. ??? ???

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by ben_17,

יש לי את הG15 עם האולטרה הכחולה עכשיו זה לדים מנורות קטנות כאלה השאלה עם אפשר להחליף אותם למה בחצי המקלדת זה כבר התחיל להבהב ואשמח לדעת עם יש פתרון

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by artv8,

היי, שלום לכם. אני מחפש אל פסק למחשב שלי (המפרט מופיע בחתימה). עכשיו, אני לא ממש מבין בחברות האמינות אבל הבנתי ש- advice היא חברה טובה. ראיתי בזאפ prpc750 - prd650 שעומדים בתקציב. מה ההבדל בדגמים ולמה ה-prd יקר משמעותית ? האם יש לכם המלצות אחרות ?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  5. כמה צריך לעלות האם יש מודלים או חברות מומלצות וכאלה שלא. עד כמה ההבדל גדול בין הרזולוציות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  6. טוב אז חשבתי על אלה.. http://zap.co.il/model.asp?model_id=401930 אבל אמרו לי שהם לא משו יש לכם אולי הצעות אחרות ? גם חשבתי על הזלמן אבל יש לי כרטיס 4.1

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by semi-t,

אני מחפש ספק עם Active PFC ו - 2 מאווררים.. שיחזיק מעמד כמו הספק הז"ל שלי Enermax 350W... אני מתלבט בין כמה דגמים של ספקים: Thermaltake XP480 400W (בעל 2 מאווררים אבל אני לא יודע אם הוא מכיל ActivePFC..?) כמו כן הוא לא מופיע באתר של החברה.. Thermaltake PurePower 460W 120mm Fan Blue LED ActivePFC http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm FSP 400-60GLN 400W - 120mm Fan + ActivePFC http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=50&proid=123 מה הכי מומלץ???? תודה.. <-------------- המפרט שלי מופיע בתפריט מצד ימין...

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  8. היי, קניתי לפני כמה חודשים של השלט החוטי של XBOX360 שהוא אמור לשמש גם כגיימפאד למחשב לכל דבר ולעשות כל מה שגיימפאד אחר עושה, אבל יש לי כמה בעיות איתו: 1) הכפתורים RT ו-LT שנמצאים מאחורה ( בשלט של PS הם נקראים L2 וR2 ) לא משמשים ככפתורים רגילים בחלק מהמשחקים, יש משחקים כמו POP שהם עובדים בסדר, יש משחקים כמו NBA שהם משמשים כמו האנולוג הימני של השלט, ויש משחקים כמו DMC 3 SE שהם לא מזוהים ככפתורים בכלל ואני לא יכול להשתמש בהם ולא יכול לבחור להם תפקיד. יש איזשהו פאץ' שאמור לסדר את זה או משהו כזה??? 2) הרטט לא עובד בשלט הזה, בכל משחק ששיחקתי עם השלט אין רטט, ואמור להיות רטט, מה לעשות??? תודה רבה, יובל

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by amirx19,

האם יש חנות בה ניתן "להרגיש" את העכברים?אני מחפש עכבר למשחקים והתקציב הוא בערך 500 שקל.הבעייה היא שאני לא רוצה לזרוק אותם לפח על עכבר שכולם מרוצים ממנו ולי הוא לא מתאים ליד.אגב העכבר שאני מחפש חייב להיות לא אלחוטי.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריך המלצה לסורק\מדפסת\מכונת צילום\פקס עד 1000 שקל. תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  11. יש כאן למישהו slimstar 310 לא בשימוש? כי ניקיתי אותה ואיבדתי 3 מקשים.. אני אשמח אם מישהו יעשה את טובה עצומה וישלח לי אותם.. המקשים F6,F7, Home הייתי גם מביא תמורה קטנה אם היה לי מה להביא.. (יש לי אוזניות Apple מקוריות למי שרוצה)

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by aldema,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=10689 זה הגלדיאטור.... את הטרנספורמר כולם מכירים אז אין טעם לתת כתובת.. זה הטרנספורמר.. הגלדיאטור עדיף על פני הטרנספורמר? התכוונתי מבחינת יופי,איכות,שקט וגם מבחינת חוזק הקטודות... וחוזק האור ויופיו.. מה כדאי מהם לקחת??

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by shai7654,

השאלה שלי אם אני יכול להפוך את המסך המחשב הזה לhdtv?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11804 מישהו מכיר את החברה הזאת?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  15. http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2525

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by dani2k,

היי יש לי שאלה על האנלוג סטיק שיש בגיים פאדים, בהגדרות של משחקים תמיד יש אחוזי deadzone מה הכוונה של זה ? מה זה deadzone וככל שזה יותר גבוה מה קורה לאנלוג סטיק ?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  17. Started by ZeeD,

בוקר טוב, אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד, אני לא כל כך מתמצא בעניין ובתכונות שהוא מציע. חשוב לי שיהיה בו מערכת GPS, שיהיה מבוסס על מערכת הפעלה של Microsoft ועם מסך כמה שיותר גדול. המליצו לי על הדגם הזה: http://www.shopping.hp.com/cgi-bin/hpdirect/shopping/scripts/home/store_access.jsp?product_code=FA146AR%238ZP&jumpid=oc_R1002_USENC-001_HP%20iPAQ%20h5555%20Refurbished%20Pocket%20PC〈=en&cc=us&template_type=product_detail&script_name=product.cgi אך הוא נראה לי יקר מידי ומלא בתכונות שאני לא צריך. אני מתכונן לקנות את המכשיר בחו"ל ככה שאין צורך לקחת בעניין את האחריות והמחיר בארץ.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by 888,

האם יש מקלדת ניידת לפלאם הכי זול שיש? אם כן,כמה היא עולה? אם אפשר גם לינק? וכמה עולה הפלאם הכי זול שיש. כיום בשוק...

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by Oranili,

שלום קניתי היום LOGITECHB WAVE אלחוטי + עכבר ויש DELAY קטן אחרי כמה מילים שאני כותב .... מה עושים ? זה DELAY מעצבן כזה לא משהו מורגש אבל בכל זאת מעצבן... למישהו יש מושג? נגיד אני כותב ככה חשדגעחכןדגשעיאדםשגיםםיאשיאידםגשאים יש DELAY אחרי שהמילים הבאות .... מקווה שאתם מבינים אותי

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by j,

הזמנתי את המחשב שלי עם לוח האם DFI LAN PARTY ULRTA יחד עם המארז של SWING, אבל בחנות אומרים לי שלא ניתן להרכיב את הלוח אם הזה על המארז הזה ואני צריך להחליף.. לשאלתי מסתבר שגם הABIT FATALITY אינו מתרכב, האם זה נכון??? אני חייב להחזיר תשובה תוך חצי שעה!!!

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  21. היי מה האוזניות האל-חוטיות למחשב הכי טובות עד 700 ש'ח? יש לי עכשיו את ה HYPERX CLOWD II והאם ממש לא נוכות לי אחרי כמה שעות של שימוש חשוב לי שהאוזניות יהיו קלות ונוכות אני מעדיף אוזניות שטובות בהכל (בטרייה, סאונד,משקל...) מאשר אוזניות שטובות מאוד במשהו אחד. חשבתי על ה Logitech G-733 האם הם טובות או שיש יותר טובות? תודה

22. Started by yoahe,

האם מארז של פנטיום 2 DOR 5 יתאים ללוח אם של AMD או INTAL חדש939

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by manevra,

מחיר מציאה!!!!!!!!!!!!!!! ניתן להשיג אותי BENOH@netvision.net.il TEL: 0776260367 hotmail: manevra@walla.co.il

24. יש את הפנלים לבקרת מהירות מאווררים עם חיבורים של USB ,של SATA וכדו... בגלל שאני לא מתמצא בכלל בנושא אבקש חהמלצה לפנל שכזה עד 300 ש"ח ,כמו כן יש לי שאלה האם מספיק הפנל והחיבורים שלו או שצריך שהיה מאווררים מיוחדים במארז עם שליטה במהירות ,או כל מאוורר ניתן לשליטה דרך הפנל שמחובר ללוח האם?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by zoyaniv,

היי אני בקרוב מחליף עכבר והנתי שה G5 הוא הטופ הבנתי גם שה 7 הוא המשך של הסידרה רק אלחוטי רציתי לדעת במחינת ביצועים האם הם זהים או שהחוטי נותן יתרון ובאופן כללי מה ההבדלים בנייהם

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים