ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לרכוש מדפסת תלת מימד, אבל הוא חדש בעניין ולא יודע על זה כלום. מה צריך לבדוק לפני רכישה ? איזה נתונים חשובים ? כרגע אין לו ממש תקציב כי הוא לא יודע כמה עולה מדפסת חביבה שכזו. זה לא מיועד (לפחות בינתיים) לעיסוק מסוים אלא לתחביב ולניסויים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות שנאי למצלמה הדיגיטלית שלי hp photosmart 375?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את המדפסת הזאת ב2000 ש"ח... אני יודע שמדפסות לייזר לא מתקרבות לאיכות של מדפסות פוטו הזרקת דיו... אבל... מישהו מכיר את המדפסת? איכויות ההדפסה הצבעונית?? (גם מבחינת תמונות וכדו'). חיפשתי הרבה היום על המדפסת ולא מצאתי ממש הרבה... תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין 6800gt (עים יהיה כי אמרו לי שיהיה ) עכשיו תיכננתי לקנות ספק ומארז חדשים עכשיו ראיתי את המארז הזה HEC Compucase CI-6919 שבא עים ספק השאלה שלי עים הוא יחזיק 6800gt אוו x800xl אני קונה את הכרטיס עוד 10 יום ב"ה תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי תקציב 500 איזה מארז אני יכול לקנות משהוא טוב בלי ספק ( יש לי כבר של Tsunami ) אני רוצה משהוא שיקרר טוב רציתי את ה 3r System Air אבל יש רק שתי מאווררים ואני לא רוצה להתחיל לקדוח חורים במארז חשבתי על ה Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case Enermax FS-710 Case תגידו ה TT בא עם מאווררים?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אז בעיקרון הזיכרון שלי טוב?... והאם כדי להוסיף עוד ראם?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
יש לי גויסטיק Sidewinder Force די ישן. החיבור שלו למחשב זה חיבור גדול לMIDI ולא USB. בנוסף יש לי גויסטיק Sidewinder רגיל עם אותו חיבור אבל יש לי מחבר לגויסטיק הזה מMIDI ל USB. הממיר הזה לא ממיר לי את הFORCE. האם למישהו יש רעיון איך לסדר את זה. פשוט אני עובד עם מחשב נייד ואין לא MIDI אלא רק USB. תודה. ??? ???
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מחפש מארז זול עם ספק שיש בוא כניסות USB מקדימה וגם כניסות קול.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם USB2 2.0 הלוח הוא epox 4g4a plus ומצלמת וידאו דיגיטלית של סוני אבל כשאני מחבר את המצלמה למחשב ובודק את ההתקנים עם SiSoft Sandra אני רואה שכתוב שמה שזה USB 1.0 והעכבר שלי למשל רשום כ 1.1 זה אומר שהמצלמה לא מסוגלת להעביר מידע במהירות שה USB 2.0 מאפשר? אילו מוצרי חומרה כן מנצלים את הפוטנציאל של ה USB 2.0?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת,כוללת פקס (לא חשוב טלפון או בלי) עד 500 ש"ח לכל היותר. ראיתי את המדפסת HP OfficeJet 5610 ממש בזול ויש לי כמה שאלות לגביה: האם המדפסת חסכונית בצבע? איך היא (זאת אומרת אמינה?נהרסת מהר) והאם למישהו יש ביקורת עליה (עדיף פרטית משלו אם יש לו אותה) תודה רבה מראש !
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חבר'ה קניתי את ה WOLFKING TROOPER - עכבר גיימינג מיוחד.. עכבר נוח, מתאים ליד שלי (בינונית), כל הכפתורים שצריך! יש כפתור שלוחצים עליו שמאפשר בקליק אחד שיהיה 2 קליקים, 3 או 4 קליקים.. לפי בקשתך.. שזה שימושים מאוד במשחקים! עד 2200 DPI .. והוא נוח מאוד!! קניתי אותו מTMS ב200 שקלים בערך.. ולא מתחרט! ממליץ לכולם
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה כרגע מפרט למחשב (בתקציב של כ-8000 ש"ח) אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. המפרט לא סגור עדיין אבל בבסיסו: קונרו E6600 2GB זכרון הארדיסק אחד (Maxtor MaxLine 250GB) כרטיס המסך יהיה כנראה X1800XT 512mb המארז יהיה Gigabyte 3D Aurora (אשר יקנה כנראה מ Keynetik שמציעים אותו ב-500 ש"ח). אני לא מתכוון לעשות OC, לכן אני צריך ספק שיחזיק לי את המערכת בראש שקט אבל לא יהווה סתם overkill. ושיהיה שקט כמובן. חשבתי ללכת על FSP 400W GLN. האם הוא יספיק? ראיתי בפנדה את ה Liberty 400W ב-465 ש"ח (אחרי הנחה של 2% על תשלום במזומן) אך המחיר קצת יקר והפרט גם ככה קצת חורג, אך האם ה FSP יספיק? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני צריך את זה כי רשום לי שהספק הוא 400 אבל בתכלס המחשב קורס עם הכרטיס החדש (רדיאון 9600 פרו) אבל כשאני מחליף לספק של חבר שלי שהוא בכלל 300 אז המחשב לא קורס!!! אז אם יש לכם תוכנה שממש מראה כמה ואט הספק כדי שתהיה לי הוכחה .... בבקשה תגידו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על מקלדת שטובה למשחקי RTS הכוונה תגובה מהירה, נוחה, רצוי חוטית, המשחק העיקרי שאני משחק בו הוא Command and Conquer: Tiberium Wars / Kane's Wath, כרגע יש לי מקלדת של מיקרוסופט אלחוטית, שאני לא ממש מרוצה ממנה, לפעמים למשל שאני לוחץ זה לא קולט... אשמח למקלדת טובה או מקלדת מיוחדת למשחקי RTS עם פיצ'רים טובים(לRTS), כמובן מקלדת במחירים סבירים...
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אחרי שהעכבר הישן שלי התחיל לחסל סוללות בקצב מטורף ו/וא לא לעבוד לפרקים החלטתי לזנוח את WIRELESS OPTICAL MOUSE 2 היקר שלי ולחפש מחליף. לא ממש מעניין אותי הDPI שלו - אני לא ממש גיימר. הבנתי שכרגע הכי טוב שיש לשוק להציע זה הMX REVELOUTION - רציתי לדעת האם אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אשמח לשמוע על איכות המקלדות של ג'ניוס, אורך חיים, נוחות. יש להן מחיר יחסית נמוך.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
זה הספק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3332 היי רציתי לדעת האם הספק טוב כמו המחיר אם הוא סטנדרטי לדוגמא ויש לו ריילים טובים כי אני לא הצלחתי לבדוק את המסילות ושטויות אחרות רק שהוא 420W נ.ב גיליתי שהחברה הזאת גם מוכרת מארזים ומי שמחזיק אותם בארץ נותן על הספק בתוך המארז 3 שנים אחריות זה מה שסיקרן אותי כל כך בספקים האלה טוב תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היי אני מחפש משטח הכי טוב גם מבחינת דיוק, גם מבחינת מהירות, עם LIFTOFF מאוד מאוד קטן (אני ממש רגיש לזה!) ובגודל נחמד, לא חייב להיות ענק, אבל גם לא פיצי ושיהיה נוח ונעים ליד
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך USB אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
את הדגם הבא: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1714&scat=182&tcat=22 כתוב באתר שהוא מגיע אם GPS רציתי לדעת אם שאני מקבל אותו ישר אני יכל לשתמש בGPS או שאני צריך לקנות איזה תוכנה משהו ?? או שזה מובנה ישר לפתוח ולשתמש!! תודה ענקית לעזורים,
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני מחפש את המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות ב 100 - 150 ש"ח. אם יש משהו בהרבה יותר טוב קצת יותר יקר, תציעו גם. תודה לעוזרים. נ.ב. אם אפשר אז גם את הלינק לאתר המכירה וגם שהעלות הסופית, כולל משלוח, תיהי בטווח המחירים.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מקלדת חדשה למחשב החדש ואני לא מתכוון לשים יותר מ100$. המקלדת צריכה להיות מארה"ב מאתרים כמו newegg ואחרים. המחשב הוא מחשב נטו למשחקים. ראיתי את ה Logitech G15 אבל קראתי כמה ביקורות לא מחמיאות. מה שחשוב שלא תהיה אלחוטית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לא הגיע הDRIVER - ואני לא יודע איך לכוון את ה-DPI ל-3200, מה אני יכול לעשות? *****טעות - צריך להוריד מהאתר*******************************************
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-