ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
8) בשעה טובה, אחרי כמעט התקף לב שחטפתי ששמעתי שאמא שלי כמעט עברה תאונה בגלל נהגת מפגרת (מן הסתם מזן נקבה ) עשתה ברקס פתאומי, לא נגרם נזק.. אבל הקופסא של המצלמה הדיגיטלית (Nikon 775) צנח מהכסא לרצפה! נבהלתי וזה... בסוף היא הגיעה, התנפלתי על האוטו, הכל היה תקין עוד לא ממש למדתי איך להשתמש בה, בקושי אפילו.. עשיתי מעט תמונות לא מזמן, יש פה כמעט חושך מוחלט, ויצא איכותי למדי רק לשתף.. המקום שבו אני מבלה את רוב הזמן ביוםלא להתייחס לברק שיש על השולחן, זה תוצאה מפלאש לא נחוץ.) הכלבה האימתנית בת ה 35 לגיל כלב, אשר רצחה בדם קר שועל חולה כלבת ועוד סתם שועל.., וגם 5 שפני סלע, נפצעו או מתו, קשה לדעת.. (צולם במהלך הטיול לעשיית צרכים ;D והיה מאוד חשוך, לקח לפלאש 20 שניות כמ…
-
- 48 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני מעוניין באלפסק מסוג כזה[שאני יוכל לחבר גם מודם למשל] הינה קישור למוצר ....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
למצלמה יש יציאות וחיבורים רבים, זוהי מצלמת וידאו דיגיטלי שמקליטה או על D.V או על כרטיס זיכרון. אני מצליח להעביר בעזרת ה U.S.B רק את מה שנשמר על הכרטיס זיכרון איך אני מעביר גם מה שהוקלט על ה DV בעזרת ה U.S.B? תודה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
הוא במבצע ומגיע עם עוד מאוורר... ראיתי את זה בדובונים... תנו תגובות
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח עם Usb 1.1, ואני רוצה לקנות כרטיס Pci שיש עליו יציאות Usb 2.0, זה אפשרי? או שזה יפעל במהירות של Usb 1.1? ועם זה בסדר איזה בקר את ממליצים בתקציב של עד 150ש"ח. ל-2 יציאות ויותר.
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
המחירים מאוד זולים. רשום מארז atx, בלי פירוט. מה זה בדיוק התוספת של usb במפרט של המארז?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיות עם הספק כח, או משהו שקשור בו. פתאום המחשב לא מוכן להתחיל מחדש אחרי שהוא נתקע (גם בעייה יוצאת דופן), או ממש עכשיו קרה - המחשב איבד חשמל והמאוורר בספק לא הסתובב, אחרי שהצלחתי לסובב אותו רק אז המחשב עלה. כבר כמה זמן יש לי טמפ' גבוההות ב "אזור מערכת 2" ואני לא מצליח לזהות את הבעיה, היום כשהבעיה קרתה המחשב היה חם מאוד באזור הספק. לאחר ההפעלה כשאימצתי את המחשב (100% CPU ליותר מדקה) אז שוב נכבה המאוורר של הספק והמחשב קרס. האם אני צריך להחליף ספק? איזה כדאי? אני ממששששש מדוכא מזה!
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי כמה שאלות לגבי המארזים של אנרמקס וצ'יפטק: 1. המארז של אנרמקס הוא אלומיניום? 2. איזה מארז של צ'יפטק הוא זהה לאנרמקס FS710 ויש בו חלון? 3. ראיתי בספסיפיקציות שלהם שהם זהים לחלוטין - אם כן, מה ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בכל הביקורות "בוכים"כולם על זה שהעכבר האלחוטי זולל סוללות רציתי לדעת כמה נורא הדבר (צריך להחליף פעם בשבוע או פעם בחודש) אם תוכלו לצין את הדגם זה יהיה מצוין גם טראק בול נכנס בענין תודה
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא חושב שזה פירסום כי זה המקום היחיד שראיתי בכל חנויות החומרה הארץ ישראליות שאני מכיר, אם יש עוד, אנא תקנו אותי תכתבו, במידה וזה נחשב פירסום אני מתנצל מראש, אני אישית חושב שזה לא. הבעיה היחידה שאני רואה היא שהמארז אצל פינת החי... וזה חוץ מהמחיר... 1000 שקל, לא פחות, אבל ראיתם כמה מקום למאווררים??!?!?
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית באיכות טובה, בשביל לצלם את המחשב וגם סתם לצילומים, אבל שתיהיה באיכות טובה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי שלא בטוח שהמארז שלי יתאים ל AMD איך אני יכול לדעת אמרו לי גם שאם הוא נחבא לבד כשעושים התחל כיבוי אז הוא מתאים זה נכון? איך אני ידע אם הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 750ש"ח למארז, אני צריך המלצות, ראיתי את האנרמקס FS-710BB, אבל הוא מגיד עם ספק שיש לו 2 מאוררים, אבל לאחד המאוררים יש יציאה ולאחד אין, אין חור בדלת, או שזה ככה רק בתמונה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש... מישהו יודע גם מה האפשרויות שאני יכול לערוך איתו? שמעתי רק צלצולים ועוד משהו...לא?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מארז זה המארז שבתמונה? ומישהו יודע עם ה-ENERMAX FS-710B נראה גם ככה? הוא שהוא יותר קטן?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עלה לי רעיון גדול לראש לקנות לפטופ קטן וקל של hp עם מסך 12 אינץ בגלל שמחשבים כאלה קלים הבטריה שלהם מעולה ובנוסף יש לדגם הזה תחנת עגינה ולקנות גם מסך 17 אינץ זול ועכבר ואולי אפילו מקלדת כשהמחשב מחובר בבית וכשרוצים אותו לדרך הוא יהיה נייד ביותר. המחשב שחשבתי עליו מיועד לאחותי לאוניברסיטה לoffic וקצת משחקים בסגנון סוליטר (לא משהו כבד) ( http://www.computers4sure.com/product.asp?productID=1201145&info=Tech#tabs) מה דעתכם על הרעיון ועל המחשב הזה. משהו נוסף קטן האותיות על המקלדת האם ניתן ואם כן איפה להוסיף אותיות עבריות למקלדת וכמה זה עולה.
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
אני חושב, אם כדי לי לרכוש את העכבר. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בלי הרבה מילים אני רגש לתמונות. היה לי גם סירטון של המצלמה בפעולה, אך, לצערי, הוא נחמק (אני טיפש טיפש טיפש).
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי עבר רגיל של ACER והוא לא רע. ובמלא מקומות אומרים שחייב לקנות עכבר אופטי! כדי לקנות אופטי? אלחוטי יותר טוב? שניהם ביחד?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסדרת T20/21 של IBM - מישהו יודע איפה לחפש? תודה. אמיר
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
האם משהו יכול להפנות אותי לספק של מקלדת משולב כדור עקיבה(trackball), יש ברשת אבל ללא עברית , אני צריך עברית לישום מודי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על רכישת מחשב נייד מחודש בארה"ב.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-