עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני צריך מדפסת לתמונות איכות הגבוהה ביותר ולכמויות מסחריות כסף הוא לא בעיה אני רוצה מדפסת שתוכל להתמודד על כמויות גדולות של הדפסות באיכויות גבוהות ושתהיה חסכונית בדיו מה זה hp5550 איזה מדפסת זו ומה עדיף דיו או לייזר .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום! יש לי במחשב בעיה של התחממות יתר, אז ביררתי והמליצו לי לקנות את המארז הזה. כרגע יש לי נראה לי מארז ג'נרי, שיש בו מאוורר אחד ועוד מאוורר קטן. בדקתי באוורסט והיה כתוב שהRPM של המאוורר הוא בסביבות ה-3000, ועכשיו כשבדקתי את המארז שברצוני לקנות, ראיתי שהוא בא רק עם מאוורר אחד שיש לו איזה 1600 RPM... אז אני לא בטוח שזה באמת מה שיעזור לי כדי לפתור את בעיית ההתחממות... מה אני יכול לעשות? כדאי לקנות את המארז הזה? אולי אחר (אני גם צריך ספק טוב כי אני לא בטוח שהספק שלי כרגע יחזיק את המערכת שלי + עוד כמה מאווררים)? התקציב שלי הוא מקסימום עד 700 ש'ח (כולל משלוח). אני לא מתכנן אוברקלוקינג או משהו בסיגנון... רק להוריד את הטמפרטורה של הרכיבים במחשב בבערך 8 מעלות.

3. Started by SeaMonster,

אחרי 3 שנים ה MX518 שלי מתחיל לשבוק חיים, מתנתק מהמחשב לכמה שניות כל כמה זמן, וזה בלתי נסבל במשחקים. הגיע הזמן להחליף אותו! מבדיקות שלי בכמה אתרים עלו כמה מתמודדים פוטנציאליים: 1. G400 - אותו העכבר ב 90% כמו ה MX518 , אופטי 3600DPI 2. G500 - ליזר 5700DPI , איך הרגישות/דיוק/נוחות שלו לעומת חיישן אופטי ? 3. מה עם העכברים של Razer? שווה להסתכל לכיוון שלהם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ברשותי מקלדת קבר ..אני עובד איתה הרבה זמן כבר (אני אוהב אותה ...זה המקלדות הכבדות) היר כבר מלאה אבק ווליכלוך שומני(אני עובד עם המקלדת הרבה מאוד-כמה שנים טובות). איך כדי לנקות אותה ? בפעם האחרונה(לפני שנה) זה פירקתי את המקלדת ואת הכפתורים שמתי במדיח כלים? יש פתרון בו אני לא צריך לפתוח את המקלדת ?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Ymac,

שלום. אני מחפש את המקלדת הנ"ל. באתרים של KSP ואייבורי מצאתי מקלדות אחרות של קורסאיר אבל לא את ה-K70. האם ניתן להשיגה בארץ? (רצוי עם עברית, אבל אם יש בלי אז לא נורא) תודה

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. אני מחפש מארז (יפה כמובן) שמחירו כ 430 ש"ח ומטה עם חיבורי USB מקדימה וספק טוב של 400 או 350 כדי שיחזיק מחשב טוב למשחקים ... תודה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  7. האם הדגם הזה Logitech® Media Keyboard Elite שעולה 195 ש"ח... או את זה-Microsoft® Natural Ergonomic Keyboard 4000 שעולה קצת יותר-355 ש"ח... מה נראה לכם יותר טוב ו"שווה" למשחקים? האם ה-MICROSOFT שווה את ההפרש או שזה בכלל לא משנה למשחקים? תודה לעוזרים מראש

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Frozen-Ice,

שלום אני מעוניין לקנות עכבר + מקלדת ויש לי 600-700 ש"ח תמליצו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by לוח שנה,

שלום חברים, קיבלתי משימה מהבוס למצוא לו מדפסת משולבת עם פקס וסורק. בעקרון מספיק לנו שחור לבן מה שחשוב שהיא תהיה אמינה ושהפקס יהיה איכותי. מדובר על משרד בינוני סדר גודל של 1000 דפים לחודש. מבדיקה עד עכשיו עלו השמות ,HP 3030, BROTHER MFC7420 ,XEROX PE16/ PE220. אשמחלקבל תגובות על אילו או המלצות על אחרות. תודה נשמות טובות!

10. רציתי לדעת אם מוכרים בארץ את הספקים שלהם ?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  11. Started by xzibit,

האם הוא מתאים גם ל-PC רגיל כי לפי מה שהבנתי הוא למחשבים ניידים (אהבה ממבט ראשון)

12. Started by lt mor,

Logitech MX518 או G5 מבינת מחיר כמעט זהים. חשוב לי שניתן יהיה לתכנת את הכפתורים לביצוע פעולות (גם בפוטושופ). שיהיה נוח ביד 25 ס"מ מקצה לקצה ... אני ימני (בלי דעות פוליטיות) משחק בעיקר RTS ועורך באמצאות פוטשופ ופרימייר. https://www.misradia.co.il/application/product_viewRegular.asp?Pid=80&Group=2

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by aharon.lev,

שלום לכולם! אני מחפש מדפסת לייזר משולבת, היום יש לי מדפסת hp officejet 4500 אלחוטית והיא פשוט זוועה, הדיו יקר ונגמר מהר והדפים נתקעים תמיד. אני סטודנט שמדפיס לא מעט ולכן עלות ההדפסה מאוד חשובה לי. הדרישות שלי מהמדפסת הן בעיקר: 1. לייזר משולבת (צילום סריקה ופקס) עם מגירת דפים. 2. עלות הדפסה נמוכה, שיהיה אפשר למצוא טונרים זולים בקלות (שיהיה לה הספק דפים גדול לטונר אחד). 3. שתהיה מדפסת רשת (עדיף אלחוטית, אבל בעיקרון היא תהיה ליד ראווטר). 4. איכות הדפסה טובה (אם היא גם תהיה צבעונית עד כמה המחיר יהיה גבוה יותר?) 5. לחלק מבני המשפחה יש רק אייפד, יהיה אפשר להדפיס ממנו בקלות? (אני גם משתמש במקבוק ולכן חשוב שלא יהיו בעיות דרייברים). מבחינת מחיר אני מוכן להשקיע במדפסת אמינה שתשאר ל…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by ConRoe X Fire,

דגמים מומלצים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. CHIEFTEC Dragon DX-01BD Tower זה לא (FULL)

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by alfus73,

האם מישהו יכול לתת לי חוו"ד על ATX 400W HEC ? אני מצרף לינק לאתר: http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=HEC400&Cat2Cat1ID=5638&Cat2ID=0&aff=zap

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. בגדול השאלה בכותרת. ולהלן הפרטים: מדפסת הזרקת דיו משולבת Brother MFC-210c לא מצליחה לשלוח/לקבל פקסים. אין כלל צליל חיוג בשליחת פקס או מענה בקבלה. ניסיתי לחבר טלפון לחיבור בקיר שאליו המדפסת מתחברת, והקו עובד ותקין (מוציא ומקבל שיחות). ניסיתי לחבר את הטלפון לכניסת EXT במדפסת כשהיא מחוברת לקיר ושומעים קו. אבל לא עזר שום דבר שניסיתי, ואיזה הגדרות שלא ניסיתי לכוון - אין אפשרות לשלוח/לקבל פקס. האם הבעיה במדפסת? בקו הטלפון? אני אובד עצות

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Sargon,

הזמנתי X-ARCADE מאר"הב (ושילמתי את המשלוח היקר... מקווה שלא אשלם מכס ) עכשיו אני מעוניין שיהיה לי מעין מעמד כזה שאני יכול לשים עליו את ה XARCADE בשביל לשחק בסלון מהספה. איפה אני מוצא כזה דבר בכלל? יש אוליי בחו"ל אבל להביא את זה לארץ זה מסובך בגלל משלוח יקר. איזה סוג של מעמד אני צריך בשביל הXARCADE ואיפה אני יכול למצוא כזה בארץ? כלומר, אני מעוניין לשחק עם הXARCADE עם הטלווזיה של הסלון, לא בתוך מכונת ארקייד. הטלווזיה לא צריך להיות בתוך המעמד, המעמד הוא רק ל XARCADE. הXARCADE שהזמנתי: http://www.xgaming.com/store/arcade-joysticks-and-game-controllers/product/x-arcade-tankstick-includes-usb-cables/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. התקנתי עליו איזה משהו , miniGPS , הפעלתי אותו מחדש , והבן זו*ה נתקע לי בלופ חולני של הפעלות מחדש . מישהו אולי יודע איך לעשות לו Hard Reset ? הפכתי את המכשיר ולא מצאתי שום דבר , לפרק אותו אין מצב , אין לי ציוד מיוחד . מדובר על נוקיה 7650 . או שאולי מישהו מכיר פורומים של סלולריים בארץ , אז אם אפשר לקבל לינק . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  20. מחפש מדפסת טובה לשימוש ביתי דע 350 ש"ח אנא המליצו לי

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  21. שלום, ברשותי סט logitech שנרכש לפני כשלוש שנים MX3000 עם עכבר MX610. העכבר לאחרונה מקרטע לי - חדות המעקב ירדה והמקש השמאלי לעתים לא מגיב ונדרש ללחוץ עליו מספר פעמים. העכבר נקנה עם 5 שנות אחריות, אך האם זה באמת ישים? איפה אפשר לתת את העכבר לתיקון? והאם שווה כל ההתעסקות הזו או שמא כדאי לקנות עכבר חדש? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dennis14,

1) איזה ספק כוח יותר טוב ולמה מתוך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 2) איזה ספק כוח יותר טוב ולמה מתוך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 http://www.coolermaster.co.il/product_info.php?products_id=182&osCsid=feca1a870f6644d17f63c924af27fc3e

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by davidreznic,

אני יודע שיש מדפסות לייזר צבעוניות (אמנם יקרות, אבל יש) האם אפשר להדפיס איתן תמונות? אני לא מדבר מבחינה טכנית אלא מבחינת טונר ואיכות יחסית למעבדה מקצועית/מדפסת הזרקת דיו

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  24. היה לי MX performance. אבל גם יש לי חתולה, אז הוא כבר לא עובד. החלפתי ל- G700 והוא עובד, הן בחיבור אלחוטי והן בחיבור חוטי, אבל הדרייבר מתעקש שאני עדיין משתמש ב- MX! כך שאני לא יכול להשתמש באף אחת מההגדרות של ה- 700. הסרתי את הדרייבר, הורדתי מהאתר של לוג'יטק את התוכנה ל- G700 עבור Win7 x64, התקנתי, קיבלתי בדיוק את אותה התוכנה שהיתה לי קודם והעכבר עדיין מזוהה כ- MX... הסרתי את ההתקן, ניתקתי וחיברתי את העכבר, עדיין MX. רעיונות יתקבלו בברכה.

25. יש לי על על השולחן עץ מלא שבניתי משטח זגוגית מחוסמת. משהו גדול כמו 230*70. עד היום יש לי חתיכת עיתון מלפני שבועיים ולכן מחפש עכבר שיעבוד באופן מושלם על משטח זכוכית ללא צורך בשטיחונים ומשטחים יעודיים. גולש בעיקר ברשת ויורה מדי פעם בARMA2. הקטע שיש לי כך יד גדולה ואצבעות ארוכות, כך שעכברים רגילים פשוט קטנים ולא נוחים לי. אשמח להמלצות לעכברי לייזר טובים. התקציב לא מחייב. הקטע השני הוא, שכשאני בא לחנות, אף אחד לא מוכן להוציא מן מלאי עכבר שרציתי למדוד, כמו G500 ודומיו ולכן אשמח לעזרתכם. אה, כן, חובה שיהיה חוטי ורצוי שיעבוד בPS2, למרות שגם בUSB זה לא כ"F מפריע. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.