ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני בקרוב מאוד קונה את המארז הזה ואני צריך לדעת אם הדלת שבצד של המארז נפתחת עם ברגים?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין הMX 500 לבין הדאול אופטיק הבנתי שהMX יש לו טכנולוגיה חדשה שגורמת לו להיות מדיוקת ברמה כמו של הדאול (?) בלי איבוד מיקום (קפיצות) מה יותר עדיף מבחינת חדות ?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, נמאס לי מהמדפסת המחורבנת שקיבלתי כשקניתי את המחשב והחלטתי לקנות מדפסת חדשה בסביבות ה- 350 שקל. ראיתי בפלונטר מדפסת של Xerox דגם M760 שיש לה 4 ראשי דיו נפרדים (1 לכל צבע) וככה אם נגמר רק הכחול לא צריך לזרוק את כל המיכל דיו, השאלה שלי היא האם השיטה הזאת טובה והאם המדפסת הזו לא זוללת דיו בקצב מטורף? בתודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
האם : שולחן זכוכית + עכבר אופטי = נדפקתי? כי הכבר מזייף וקופץ לי על פד... ועל זכוכית פשוט לא זז :-X
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מצלמת ועידה הכי כדאי לי לקנות? (עדיף לוגיטק), ובמחיר סביר.... עריכת המודר: ערכתי לך את הכותרת, כי אתה משתמש חדש- אתה מתבקש לקרוא את כללי הפורום ולהפנים.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך חנויות זולות ואמינות, מישהו מכיר? עריכת המודר: שלא יהיו כל מיני PM מפתיעות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את המערכת שלי ועוד 4 מאווררים? לא יודע של איזה חברה רק משהו של צג עליתה
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אבא שלי טס בעוד כ 3 חודשים לתאילנד ולהונג קונג שמעתי שהמחירים בהונג קונג זולים מאוד בהשוואה לארץ אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בערך ב 300$ פלוס מינוס חשוב שתהייה בעלת זום אופטי של לפחותX3 שתהייה אמינה בעלת מסך קריא וברור בעלת צילום תמונה באיכות גבוהה מחכה להמלצות ולשמוע חוות דעת של אנשים שקנו מלמה דיגיטלית בהונג קונג
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יפעל עם 7-8 מאווררי מארז, מאוורר מעבד, BlOrB, ומארז צ'יפטק? רק שלא ימות לי ;D
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאמין שהת'רד הזה נרשם מספר רב של פעמים אך לאחר שבחנתי את רובם גם הישנים יותר לא ניתן מענה לשאלתי על כן אני פותח נושא חדש ולא ממשיך מת'רד של e-r-a-n ושל DINO, (גם ענין של כבוד). אני צלם חובב וזו תהיה המצלמה הדיג' הראשונה שלי כך שאני רוצה להתנסות בכול הפונקציות בעיקר MANUAL אבל גם P&S ולהתקדם בנושא ובתחביב ואף להיות מקצועי בשלב מסויים, הבעיה שלי היא שיש מבחר עצום בשוק של מצלמות ואני לא יודע מה לבחור קראתי המון מאמרים אבל מה שחסר לי זה ה"תרשמות" וניסיון של אנשים. חרשתי על האתר http://www.dpreview.com (אתר מעולה) אבל הוא לא ענה על השאלה מי הכי כדאית כיוון שרובן קיבלו 4.5 מתוך 5 כוכבים. ואין השוואה ביניהן מלבד הפרטים הטכניים. Nikon coolpix 5700 Mi…
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
8) בשעה טובה, אחרי כמעט התקף לב שחטפתי ששמעתי שאמא שלי כמעט עברה תאונה בגלל נהגת מפגרת (מן הסתם מזן נקבה ) עשתה ברקס פתאומי, לא נגרם נזק.. אבל הקופסא של המצלמה הדיגיטלית (Nikon 775) צנח מהכסא לרצפה! נבהלתי וזה... בסוף היא הגיעה, התנפלתי על האוטו, הכל היה תקין עוד לא ממש למדתי איך להשתמש בה, בקושי אפילו.. עשיתי מעט תמונות לא מזמן, יש פה כמעט חושך מוחלט, ויצא איכותי למדי רק לשתף.. המקום שבו אני מבלה את רוב הזמן ביוםלא להתייחס לברק שיש על השולחן, זה תוצאה מפלאש לא נחוץ.) הכלבה האימתנית בת ה 35 לגיל כלב, אשר רצחה בדם קר שועל חולה כלבת ועוד סתם שועל.., וגם 5 שפני סלע, נפצעו או מתו, קשה לדעת.. (צולם במהלך הטיול לעשיית צרכים ;D והיה מאוד חשוך, לקח לפלאש 20 שניות כמ…
-
- 48 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
וובכן רציתי לשתף אותכם בחוויה שקרתה לי לא מזמן (לפני 4 ימים לערך). מי שמסתובב בפורום בזמן האחרון שם לב שבתור ספקים זולים אני תמיד אמליץ על HEC והפעם- הסיבה. יום אחד, אני מקבל טלפון אחר הצהריים, להלן השיחה: אני: הלווו (עייף קצת אחרי התעוררות פתאומית : ) אבי, השותף של אבא: שומע, הייתה איזה קפיצת מתח במשרד. אני צריך את הסיסמה של המחשב השחור (הכינוי לדיורון 1.3 החדש שהזמנתי להם) אני: הסיסמה *** (טוב נו מה רציתם לקבל אותה?!). אבי:תודה עובד. אני:אתה יודע למה זה קרה כן? אבי: לא ממש.... אני: הספק הפעיל פיוז הגנה להגן על החלקים של המחשב משריפה. אבי: וואלה? אחלה... טוב ממשיכים לעבוד, ביי אני: ביי קיצור, הזמן שכל שאר העגלות (שני p1, שני סלרונים פנטיום2, פנטיום 3 תחנה ופ…
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי עבר רגיל של ACER והוא לא רע. ובמלא מקומות אומרים שחייב לקנות עכבר אופטי! כדי לקנות אופטי? אלחוטי יותר טוב? שניהם ביחד?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין באלפסק מסוג כזה[שאני יוכל לחבר גם מודם למשל] הינה קישור למוצר ....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא במבצע ומגיע עם עוד מאוורר... ראיתי את זה בדובונים... תנו תגובות
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית באיכות טובה, בשביל לצלם את המחשב וגם סתם לצילומים, אבל שתיהיה באיכות טובה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 750ש"ח למארז, אני צריך המלצות, ראיתי את האנרמקס FS-710BB, אבל הוא מגיד עם ספק שיש לו 2 מאוררים, אבל לאחד המאוררים יש יציאה ולאחד אין, אין חור בדלת, או שזה ככה רק בתמונה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
המחירים מאוד זולים. רשום מארז atx, בלי פירוט. מה זה בדיוק התוספת של usb במפרט של המארז?
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח עם Usb 1.1, ואני רוצה לקנות כרטיס Pci שיש עליו יציאות Usb 2.0, זה אפשרי? או שזה יפעל במהירות של Usb 1.1? ועם זה בסדר איזה בקר את ממליצים בתקציב של עד 150ש"ח. ל-2 יציאות ויותר.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בכל הביקורות "בוכים"כולם על זה שהעכבר האלחוטי זולל סוללות רציתי לדעת כמה נורא הדבר (צריך להחליף פעם בשבוע או פעם בחודש) אם תוכלו לצין את הדגם זה יהיה מצוין גם טראק בול נכנס בענין תודה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-