עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכם, אני מעונין בעכבר חדש, למטרות גיימינג ועבודות הדורשות דיוק, כגון ציור ועריכת תמונות. התקציב שלי יחסית סביר, ועומד על כ-200 שקל. הבנתי שבהגדרות האלו אפשר לקחת את הלוג'יטק 510 (או אולי 518), וגם את הרייזר וייפר (הקצת מיושן). אני מחפש פתרון נוח, לא דרושים עשרות לחצנים או משהו כזה, פשוט עכבר זריז ומדויק. מה דעתכם? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  2. אורח טל
    Started by אורח טל,

מחפש עכבר חדש שדומה באחזיה שלו לעכבר של LOGITECH G400S או MX518 הישן, מעדיף חברה אחרת ולא LOGITECH אם יש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני מתלבט איזה עכבר לגיימינג לרכוש: Razer Deathadder Chroma vs Logitech G502 מה אתם אומרים?

• 42 תגובות
    • 32.6k צפיות
  4. Started by gll,

היי רציתי לשאול איך העכבר הזה לגיימינג? הוא מוצע במאסדרופ ב- 60 דולר, רשום שהמחיר הרגיל זה 100 דולר, עדיין לא בדקתי מחירים, קודם רציתי לשאול אם הוא מומלץ https://www.massdrop.com/r/7ZLS3U כרגע אני משתמש בעכבר razer deathadder 2013 כבר כמה שנים תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by nissim29,

שלום, אני עם כף יד יחסית גדולה ואני מחפש עכבר חוטי עמיד, נוח ולא צריך את כל הכפתורים האלה שבצדדים מספיק לי רק הרגילים. חשוב שאפשר ללחוץ מהר על העכבר ושיגיב מהר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by strifer,

שלום , לצערי הרב ה G5 שעשה אחלה עבודה עד לאחרונה מתחיל להראות סימני גסיסה . מחפש עכבר באותה רמה פחות או יותר לא משנה לי אלחוטי או חוטי (העדפה קלה לחוטי בגלל נושא הסוללה) . אבל חשוב לי שיהיה באותה רמת איכות כמו הG5

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הי, יש לי עכבר גיימינג Logitech G5 שנהניתי ממנו מכל רגע במשך תקופה ארוכה מאוד. המגעים של העכבר כבר גוססים, בלתי אפשרי להשתמש בו כיוון שהוא מתנתק מהמחשב עם כל תזוזה "לא נכונה". אני רואה שבמומלצים יש את G400s שהוא ההמשך הטבעי ל- G5 (או אם יש משהו חדש יותר) והמחיר שלו באיביי הוא 50$.מה שחשוב לי זה שני כפתורים בצמוד לגלגלת כדי שאוכל לשנות את מהירות העכבר, ושני חיצים בצד העכבר לדפדוף באנטרנט (או החלפת נשקים ) התקציב הוא עד 350 ש"ח, עכבר לגיימינג, חשוב שהעכבר יהיה נוח(!), G5 מבחינתי היה כמו מרצדס. אני מעדיף שהעכבר לא ייראה מצועצע מדי, אבל אם העכבר שווה את החוויה אז אספוג את המראה. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by Shumy2,

אהלן, לאחרונה יש לי כאבים ביד בעת שימוש בעכבר של לוג'יטק (אחד פשוט, לדעתי מדגמי M). אני מחפש המלצה על עכבר שבנוי בצורה אחרת ולא יעשה לי כאבים כאלה. מה מומלץ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני מחפש עכבר בסביבות 300-350 ש"ח שיחליף את הRazer Copperhead המזדקן שלי. האפשרויות שנראות לי כרגע: Steelseries Sensei כלשהו, יש לגרסת הMLG מחיר ממש טוב באייבורי כרגע. Corsair M65 - אני אוהב את החברה ואת העיצוב יש גם ביד 2 כל מיני הצעות מפתות, בעיקר על Razer Mabmba או Ourobous ב300 וקצת שקל. הייתי מעדיף לקנות בארץ ומחנות, אלא אם כן זה דיל ממש טוב. משחק בעיקר FPS וRPG ימני עם כף יד בינונית, מעדיף אחיזת Palm. פתוח לרעיונות מעניינים, רציתי משהו אלחוטי אבל לא מצאתי משהו מתאים בתקציב.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by 343,

המלצה לעכבר:1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר): 150 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 170 [3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Palm 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אני רוצה לקנות את SteelSeries QCK Mini 5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. אני ימני 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: משחקי מחשב אני מתלבט בין MX518 לG400 שמעתי שיש בעיות שמתקינים את הדרייבר הם תוקנו ? אם לא אפשר לפרט על הבעיה ? MX518-h…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by GanJaval,

אני רוצה לקנות עכבר לגיימר (משחקי רשת בעיקר) בקיצור בנתיים ראיתי את זה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4181 וניראה לי עכבר נחמד אז רציתי להתייעץ איתכם איך הוא ?? ועם יש משהו יותר טוב במחיר כמו שלו בערך ??

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by TheTNT.COM2,

היי ! אז ככה... אני מעוניין לקנות עכבר אשר ישמש אותי למשחקי רשת, התקציב שלי כרגע עומד על 250, למרות שזמן הקרוב הוא יעלה לסביבות ה- 400, אני שמאלי ואני מעוניין בעכבר שנותן ביצועיים בינוניים-טובים, עדיף שלא יעלה על 250 שקלים. תודה ! עריכה: שמעתי על Razer Copperhead מתי הוא אמור להגיע לארץ? כמה הוא צריך לעלות ותכונות שלו..

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש עכבר שיהיה טוב למשחקים ושהמחיר שלו לא יעבור את ה-150 ש"ח. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by ben_amitai,

שלום אני מתכנן להחליף את העכבר שלי כבר הרבה זמן יש לי כרגע עכבר ג'נרי של חברה לא ידועה אני מחפש משו בסביבות ה150 200 ש''ח עדיף פחות מ200 ראיתי את הג'יניוס 525 ב160 ש''ח בפנדס האם הוא הכי שווה בתקציב הזה?

15. Started by rony77,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות עכבר למחשב למטרת גיימינג ושימושים כלליים במחשב. התקציב בכותרת. הכי חשוב זה שיהיה נוח ולא יגרום לכאבים ביד לאחר שימוש ארוך. לא מעניין אותי אם הוא מדויק ב1000% או ב1001%. חשבתי לקנות את הDEATHADDER של רייזר אבל לאחר הטרד של ה100 תגובות לגביו נראה לי שירדתי ממנו. שוקל אולי את MX518 אבל הוא לא מיושן? אשמח לעזרה ותודה מראש

16. Started by supercars,

אני שוקל לקנות בעתיד עכבר למשחקים ויש לי כמה שאלות אליכם: חוטי או אלחוטי? האם לעכבר חוטי יש זמן תגובה מהיר יותר מאשר לעכבר אלחוטי? לייזר או אופטי? מהם ההבדלים ובמה הם מתבטאים? תודה מראש חבר'ה.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by NOOB?MASTER,

אני משחק הרבה ואני חושב שכדי להחליף את העכבר שלי Logitech® Cordless Mouse וליקנות אחד חדש השאלה איזה בדקתי קצת בפורם וראיתי כמה דברים ויש לי שאלות 1. מה בדיוק זה רזולוציה בעכר לא מבין את הקשר 2. מה עדיף MX או אחד הRazer 3. עם השיפור כול כך גדול בין הMX510 ו MX518 4. היה כתוב בפורם שה MX518 הוא יבוא עצמי של החניות כך שלא שווה ליקנות עד למאי זה נכון? 5. איזה מוצר עדיף (לינק יעזור ) תודה!

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  18. היי חברים יש לי כרגע את הלוגיטק RX 250 עכבר חביב ופשוט ואני מחפש לקנות משהו יותר נוח ויוקרתי, חשבתי כמובן על אלחוטי אבל נבהלתי קצת שראיתי שבכל החנויות עכברים אללחוטים נמכרים ללא"בית" אלה מתחברים עם משדר USB כזה ושהסוללות נגמרות צריך להחליף אותן. יש לי בבית את ה MX LASER של לוגיטק הוא אחלה אבל מחובר במחשב השני קצת כבד גם הייתי אומר. אשמח לשמוע מה תוכלו להציע לי תודה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  19. שלום אני מחפש עכבר לגרפיקה ודיוק מירבי עדיף אלחוטי אבל לא זולל סוללות קניתי עכבר LOGITECH LX3 אבל הוא לא נוח קטן לי וממש מכאיב. כמו כן הוא לא מדוייק לחלוטין מה אתם ממליצים תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום רב לפני זמן מה רכשתי עכבר לוג'יטק חדש LX3 http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/149&cl=hk,en משום מה העכבר שאמור להיות נח ומדוייק (אני משתמש בו הרבה למשחקים) מביא לי את "הקריזה" הורדתי מהאתר של לוג'יטק את הדרייברים וניסיתי לכייל אותו הכי טוב שאפשר אבל הסמן של העכבר הזה כל הזמן רועד והלחיצה של הכפתור מאוד בעייתית (צריך לפעמים ללחוץ בכח). זה אני או שיש בעיה בעכבר? למישהו יש טיפ או עיצה טובה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by mrraz,

עכשיו הגיע השליח והביא את העכבר אעדכן בהמשך

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by tidan27,

שלום! אני מתלבט בין שני עכברים logitch mx master או mx master 2s ההבדל בינהם הוא שזמן העבודה של הדגם הראשון הוא 40 שעות והשני 70 שעות ובדגם השני החיישן יותר מהיר ההפרש במחיר בין שניהם עומד על 160ש"ח האם זה מצדיק את ההשקעה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Oren_25,

תגידו העכבר הזה מומלץ? שמעתי ביקורות טובות על ה-G5 והאם ה-G& החדש מספק את אותה צורך או שזה סתם? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=1122

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  24. שיתפוס למרחק של כ7-8 מטר ויעבור בין קירות. יש דבר כזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by ftzahi22,

אני מחפש עכבר ליד די גדולה שיהיה נוח (כרגע יש לי עכבר של מיקרוסופט אלחוטי עכברוWireless OpticalוMicrosoft והוא קטן לי ) אני רוצה עכבר שיתלבש לי על הכף יד , כרגע אני מחזיק את העכבר בעיקר עם האצבעות והוא לא נוגע לי בכף יד עצמה התקציב עד 300 שח בערך (מיועד למשחקים) תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.