ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מדפסת לעבודה עם מחשב פנטיום 2 ישן. הציעו לי מדפסת יד שניה HP660 אבל אני קצת חושש ממדפסת משומשת. ראיתי שניתן לקנות מדפסת חדשה ב-170 ש"ח אבל כנראה שהיא רק עם חיבוריות USB. איך ניתן לחבר אותה למחשב הישן? הבנתי שיש כבל חיבור ממחשב USB למדפסת פרללית אבל לא להיפך וכנראה צריך איזה כרטיס שייקר מאד את העסק. האמנם?
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הייתי היום בחנות אחת, וראיתי ב690 (אם משלמים במזומן) שקל מארז כסוף עם חלון בצורה מיוחדת,5 מאווררים, וחיבורי USB 2, אבל אני מניח שזאת טעות של האתר אז חיבורי USB רגילים נגיד, ספק כוח של 450W של אותה חברה של המארז, קתודה כחולה ושני פסים כחולים מוארים בפרונט של המארז... איך זה כל כך זול?? נ.ב המארז הזה הוא חיקוי של המארז של GLOBALWIN שעולה 1300 שקל בלי ספק כוח ועם ארבע מאווררים פחות....
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אז הם הגיעו, מצוידים בXP Tablet Edition ובמפרטים דיי מפוצצים, נראים לא רע. האם באמת מחשבים אלו הם העתיד? אילו שימושים אפשר למצוא לזה? אולי אנחנו בעצם נתקלים בפאלם פיילוט לסופר סופר סופר עשירים (כרגע לא ראיתי בארץ אחד זול יותר מ 12579)? אשמח לשמוע את מה שאתם חושבים על המוצר שבנתיים נראה די מעורר הדים בעולם והתקבל כאן במעין מקלחת קרה.
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
משעמם לי בביצפר בזמן האחרון... אז חשבתי לקנות משהו לעשות בזמן הפנוי שם (למשל שיעורי פטור הפסקות או סתם להבריז ) אני לא מבין כלום אחרי שהסתכלתי פה אז חשבתי להתנסות אז לא חסר לי כסף יש לי תקציב של 1100-900 שיהיה משהו טוב וקל להבנה (אני בן 14 אבל לא נוב במחשבים אז זה כנראה אותו דבר... לא? ) תביאו מחירים ואת הסוג אני קונה עוד פחות משבוע... תודה. נ.ב הפלם מתחבר לNET או משהו? עריכת המודר: כותרת.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
** אני מתנצל אם אין זה הפורום המתאים לפרסום הודעה זו; לא מצאתי פורומים אחרים אשר התאימו לנושא הנ"ל. שלום, רכשתי פלאפון של סמסונג (514) לפני מספר ימים, וברצוני "לשחק" איתו קצת, ולהתאים אותו אלי. למשל, לשנות את ה-Meta Tag שיהיה כתוב השם שלי במקום סתם Cellcom וכו', וגם לעשות איתו דברים אחרים, אבל רק בתוכנה. - אין ברצוני להתקין לדים, או אל.סי.די וכו'. איפה אני יכול להשיג כבלים/תוכנות שיקשרו את הפלאפון עם המחשב? (יש לי USB, USB2, FIREWIRE, LPT, וCOM פנויים). אגב, אם אתם רוצים להמליץ לי על איזה פלאפון ממש נוח/טוב (במחיר סביר) שסלקום מוכרת/תומכת בו אתם מוזמנים... עוד לא עבר שבוע מיום הרכישה ואני עדיין יכול להחליף. תודה, -Vega
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמה של חברת -Dynamode וגירסה - vga model : M6215 הבעיה : כשאני סתם מצלם את עצמי ( לא מצתלם מסתכל על המצלמה והיא מראה אותי ) אז ... זה נורא איטי כל תנועה שאני עושה זה לוקח זמן ... המצלמה עלתה בסביסות 350 ש"ח מה לעשות ?!?!?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אם כן ספרו לי עליו קצת האם הוא עובד תקין עם כל מערכות ההפעלה ? (לטענתם כן ) הוא עולה כמעט 200 ש"ח בארץ ...ונראה לי שזה משהו טוב לשימוש עם סלולרי או אפילו עם שלט למחשב (winamp ) הלינק למוצר : http://www.actisys.com/act-ir2000u.html לינק ל ZAP : http://zap.co.il/search.asp?sog=C-InfraRedAdaptor&minprice=0&keyword=2000 מה דעתכם ? היה לכם נסיון עם רכיב כזה בעבר ? יש גם את זה ...אבל הוא נראה לי פחות טוב - Grandtec IRDA לינק למוצר : http://www.grandtec.com/gir.htm תודה !
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני רוצה לעשות קצת סדר בחדר ובכך אני רוצה להכניס את כול ה20 מיליון כבלים שלי לתעלות. העניין הוא שאני לא רוצה תעלות מרובעות או מלבניות שסמים אותם בפינות בחדר והם לא נותנות שום תועלת לכבלים שמנים, אלה אני מחפש תעלות עגולות שנסגרות על כול הכבלים שאני אוסף, כזכור לי התעלות האלו הן גמישות גם והם פשוט נסגרות על כול כבל קיים וכמובן הם באים בגדלים שונים, מישהוא יודע איפה אני יכול לקנות כאלה? ואם לא מכיר כאלה אז איזה פתרון יש לו לאסוף הרבה מאוד כבלים?
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קראתי סקירה על ספק שקט במיוחד של נקסוס (שגם עושים מאווררים שקטים למעבדים) אבל הוא לא נמצא בארץ.. בסקירה הזו הומלץ (למי שמעונין לבדוק עד כמה הספק מרעיש) לעצור לכמה שניות את המאוורר על המעבד ולהקשיב לספק. המאוור שהגיע ביחד אם המחשב, בצבע כחול, ואני די בטוח שהוא מקורי של AMD (יש עליו מדבקה עליה כתוב..) היה די שקט, מאחר ולא הבחנתי בהשתנות גדולה מדי בכמות הרעש. רציתי לדעת מהו לדעתכם הספק הכי שקט למעבדי ATHLON XP.
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
לפני שאתם מתנפלים עשיתי חיפוש ראיתי כבר ת'רד דומה בעבר אבל הפאטצ' לא עזר יש עוד דרך חוץ מהפאטצ'?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם המצלמה Kodak EasyShare CX4200 טובה, כי אני יכול לקנות אותה במחיר 850 שקלים שווה לי?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מישהו מכיר? יודע איפה להוריד דרייברים ואיך להתקין?? עזרה תתקבל בברכה ובתודה.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת טובה לבית, שתהיה טובה בדפסת טקסט וגם תמונות וגרפיקה, לא יקרה מידי וגם שהדיו לא יהיה יקר מידי.. בקיצור המדפסת הכי טובה ומשתלמת מה אתם ממליצים? (אם אפשר דגם מחיר ואיפה לקנות יהיה אחלה)
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי זה בשביל לצלם את המוד שעשיתי למחשב לחץ כאן
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
אבא שלי מעוניין לרכוש מחשב כף-יד והוא לא מבין כל כך במחירים וגם אני לא (למרות שהמחיר הזה נראה לי מטורף...), אז אני סומך עליכם שתיעצו לי איזה מחשב כף-יד הכי טוב יש כיום בתקציב הזה... תודה לכל העוזרים..
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה, אני שוקל לקנות את ה MX700 אבל מחיפוש בפורום אני מתלבט, הרבה טוענים כי הוא עכבר מצויין וממש שוה, מצד שני אומרים שיש לו הרבה מאוד בעיות ובניהם ריקון סוללות מהיר מאוד. אז מה נכון בעצם? והאם הוא העכבר היחידי האופטי עם מטען?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לרכוש מדפסת לא ממש יקרה (עד 500 ש"ח בערך). מה שאני מחפש במדפסת היא שתהיה אמינה שקטה (עד כמה שאפשר), זולה (אך לא זולה מדי) ושתדפיס במהירות סבירה (לא דף בשעה). ראיתי את הדגם של קנון s-200 אך אני לא מכיר אותו ממש. מטרת המדפסת היא הדפסות קטנות בדר"כ בשחור לבן אך שתדפיס באופן סביר בצבע. אשמח לקבל תגובות.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר אתמול ויש לו פנטיום 4 1.7 בתוך מארז (מאוד אלגנטי יפה ומרווח) של HP. המחשב היה ממש ממש ממש שקט. בצורה שלא הייתי רגיל אליה. ישנתי אצלו, קרוב למחשב, וממש לא ידעתי עם הרעש היה המחשב או המיזוג אוויר. לי יש ATHLON XP+ והמחשב עצמו די רועש (הכל באופן יחסי). עד שלא שמעתי את המחשב שלו לא חשבתי שיש שקט יותר. פתחתי את המחשב שלי והגעתי למסקנה (אולי לא נכונה) שמקור הרעש העיקרי מגיע מהספק. דווקא המאוורר של המארז ומאוורר המעבד לא מרעישים יותר מדי. זה נשמע הגיוני שספקים של פנטיומים שקטים יותר? אולי זה היה המארז שלו שעשה את ההבדל? נ.ב. עכשיו אני נזכר במחשב של חבר אחר שגם לו יש פנטיום 4 במארז (גנרי) מאוד שקט.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שאמרו לי שהמצלמה של HP לא שווה את הכסף. אני מתלבט בין שלושת המצלמות האלה: איזה מהם נותנת את התמורה הטובה ביותר? KODAK Easyshare CX4230 במחיר של 1670 ש"ח. FujiFilm FinePix2600 במחיר של 1700ש"ח. או את ה Nikon CoolPix 2000. במחיר של 1800 ש"ח. ראיתי כבר ברחבי הרשת צילומים שצולמו בכל אחת מהמצלמות האלו, כולם היו איכותיות להפליא.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, נדלקתי על הדבר הקטן הזה... ובכן אני רוצה רק מארז ולוח אם שיתאימו למה שיש לי עכשיו! תוכלו להציע לי... תודה!
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה אבל אני לא יודע למה זה קשור... ונראה לי שזה הכי מתאים לפה... אני רוצה לדעת מה ההבדל בין מארז מאלומניום לבין מארז רגיל..? עריכת המודר: הכותרת.
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
זהו מאז מידי טאוורר בצבע כסף עם חלון מובנה ודלת לכל אחד ממכסי הכונן כך שיש בהם שימוש במארז 2 מאווררים ומנורת קטודה כחולה שבאה ביחד איתו כל זה 250 שקל שווה לי? או שיש יותר זול זה בא עם 400 ואט ספק כוח וזה של MASTER I LU חברה טובה.. כך הוא נראה:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי אצל חבר שלי מצלמת אינטרנט ונורא התלהבתי מהרעיון עכשיו רציתי לשאול אם אתם יכולים למליץ לי על מחירים ועל חניות מסוימות או אם מותר לפרסם אז גם לינקים כי קימים לפי מה שראיתי המון סוגים ואני נהיתי מבולבל דרך אגב התקציב שלי הוא 200שקל ???
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-