עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני צריך מדפסת הכי פשוטה בשביל להדפיס כמה דפים חשובים.המחיר המקסימלי הוא 200 שקל. הנה חשבתי לקנות את זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6344 אם היא לא משהו אז תתנו לי קישור מחנוית בצפון כמו KSP פנדה או נועה רק משלושת החנוית האלו תודה..

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  2. Started by Regev,

בבקשה תנו לי שם של כרטיס מסך עם מאיץ גרפי מהיר, זכרון 32 מינימום, וזיכרון DDR, עם יציאת TV וקידוד לDVD והכי חשוב, שלא יעלה מעל ל480 ש"ח. :lol: :lol:Thank U

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  3. Started by darkman,

מה ההבדל בין שניהם ומה יותר טוב?

4. Started by tora26,

בס"ד אני מעוניין לקנות את הרמקולים האלה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19783 המסך שלי זה https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=17320&search= VA2419-SMH יש בעיה כלשהיא לשים את הרמקולים ליד המסך? תודה

5. Started by yossi00,

שלום, מחפש עכבר ומקלדת לטובת גיימינג. מעדיף ששניהם יהיו חוטיים אבל במידה וניתן עכבר אלחוטי (עם מטען/תחנת עגינה) זה יהיה מצויין. תקציב לשניהם ביחד עד 600 שח. שבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  6. Started by dror_gh,

שלום. סליחה על הבורות. אני בעיקרון די מתמצא בכל העניין של המחשבים אבל על DPI לא שמעתי וראיתי שהרבה פה מדברים על זה. עשיתי חיפוש פה בפורום אבל לא מצאתי תשובה. רציתי לדעת מה זה בדיוק DPI ואיך זה משפיע בפועל? בקיצור, קצת פירוט יתקבל בברכה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  7. Started by Or_s2006,

שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות בשביל גיימינג סרטים ומוזיקה, מאוד חשוב לי שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ארוך, שיהיה סאונד איכותי וברור כרטיס הקול הנוכחי שלי הוא המובנה בלוח האם שלי gigabyte GA-P35-DS3

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Ilan Sheyko,

ב350 שקל מקסימום מעדיף מKSP אייבורי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. חשבתי על זה: Logitech Wingman Attack 3 הייתה שמועה שאפשר להזיז את הסטיק רק למעלה ולמטה אין ימינה ושמאלה! זה נכון??

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. Started by kw,

למישהו יצא להזמין ספק של seasonic מחו"ל ? אם כן מאיזה חנות ומה בערך העלות הכוללת ?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  11. Started by Bartleby,

אני מחפש מדפסת הזרקת דיו עד 500 שקל. ממש, אבל ממש לא חייב לנצל את כל התקציב. אני מחפש מדפסת קטנה וקומפקטית. סה"כ היא לא צריכה להדפיס דברים מטורפים, אלא מסמכים וטפסים שאני מוריד מהאינטרנט. אבל רצוי משהו איכותי.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. Started by Regev,

מה דעתכם על המסך השטוח 19 אינץ' של HITACHI שעולה 2370 ש"ח. חשבתי לקנות אותו בארה"ב אלף ומשהו שקל

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  13. צריך המלצה למדפסת אלחוטית משולבת אמינה וחסכונית לצורך הדפסה ביתית בתדירות נמוכה, בשחור בלבד, A4, בחיבור חוטי ואלחוטי, ממחשב וטלפון. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. אהלן יש עכשיו את ה-Microsoft Wireless 800 באייבורי ב-65 שח. חשבתי לקנות סט אלחוטי זול שישמש לי לקצת גיימינג מהספה כשמתחשק. FPS בעיקר BF4. אני בטוח שזה לא האידיאלי, אבל אם זה יעבוד כמו העכברים הסטנדרטים החוטיים הישנים של ms זה מספיק עבורי. מה אתם אומרים - לקנות או שכדאי להימנע?

15. Started by Raziel Sagi,

היי, אני מחפש מדפסת לייזר עד שחור לבן עד 300 ש"ח, עם דיו לא יקר מידי ויש עדיפות לזירוקס. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by sft,

הייתי רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה, עד כמה שהבנתי אני צריך כבל RCA (יש לי אדום צהוב לבן בטלוויזיה) לגבי החלק השני אני לא בטוח - אם זה SVIDEO או משהו כזה, איך יודעים ? לאיפה צריך לחבר אותו ? תודה מראש

17. Started by okitai,

שלום, אני כבר הרוס יש לי ספק כח של חברת SevenTeam (הם מייצרים ספקים לשרתים גדולים) של 570W (כן!). הוא בנוי עם חמישה חוטי חיבורי Mulex (קוו הספק פנימי אחד) לדיסקים כוננים וכ"ו (על כול חוט יש שני חיבורים "גדולים" ואחד "קטן"). בנוסף חיבור P4 וחיבור 6 יציאות (לא כמו של ה- PCI-e החדש אלה של חיבור מיוחד בשרתים) וחיבור ללוח האם של 24 יציאות. המחשב הוא: * מעבד: AMD 3000 (754) עם מפזר חום Evo 33 עם שני מאווררים (אחד כניסה, השני יציאה) * לוח אם: GA-K8NSNXP * זכרון: 1GB (שני סימים מיצרנים שונים) * כרטיס מסך: nVidia 6600GT (AGP, 128MB) * דיסקים: דטה - 2 * SATA(80GB( ראשי - 1 * IDE(80GB) נוסף - 1 * IDE(200GB) * מאוורים: 2 * 80cm מהלוח + פנל מיוחד לעוד שלושה מ…

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  18. היי, אני צריך לשדרג את המקלדת והעכבר שלי ואני צריך ממכם המלצה. זה יכול ליהיות סט של מקלדת ועכבר ביחד (אפשר גם לחוד), רצוי לוג'יטק. לא אלחוטיים. תקציב - 200 ש"ח בערך. אם אפשר שהעכבר עצמו יהיה בעל תזוזה מהירה. העכבר לשימושים של עיצוב גראפי ופה ושם קצת משחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  19. Started by alfus73,

היי, אני מעוניין לקנות ספק. מה דעתכם על הדגם הבא: HEC 400W HEC-400TRT. מה ההבדל בינו לבין ה- AR? מה עדיף? האם הבנתי נכון שיש לו אפשרות חיבור ל SATA אחד? ומה יקרה מחר אם ארצה לחבר עוד HD מסוג SATA? האם קיימים מתאמים? באתר של skyPc הם כותבים : HEC 400W HEC-400TRT. האם הם מתכוונים לדגם הבא, כפי שמופיע באתר היצרן: http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile/silent/400trptf.php

20. Started by SuperStyle,

לא לפני הרבה זמן קניתי G5 עכשיו בדריבר הגדרתי 2000DPI שזה מהירות ודיוק.עכשיו על העכבר יש שני מקשים + ו - ומסך קטן כזה שלמעלה רשום DPI ועל המסך יש שלוש נורות. אם שני המקשים אני עושה DPI גבוה ונמוך יותר.איך אני צריך לשים את זה במשחקים?אני לא כל כך יודע מה זה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. ערב טוב, אני ואבא שלי החלטנו שהגיע הזמן לקנות כרטיס טלויזיה/עריכה כדי להעביר סרטים ישנים למחשב לפני שילכו לעולמם ועוד כל מני דברים גם חדשים ואנחנו רוצים משהו שיהיה איכותי יחסית. העניין הוא כזה, יש את ה- Leadtek WinFast PVR2000 שאותו אני מכיר ויש עליו ביקורת באתר והבנתי שהוא טוב יחסית ואיכותי. אבל אני מעדיף משהו חיצוני עם USB או FIREWIRE ולא משהו פנימי, אז ראיתי את הדגם הזה WinFast TV USB II גם של LEADTEK. שהוא עולה אותו דבר רק שהוא חיצוני. (ואם אני לא טועה יש לו אותן תכונות). השאלה שלי היא האם מישהו מכיר אותו? מה דעתכם? והאם יש להם המלצות בטווח מחירים הזה? תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  22. הכותרת מסבירה את עצמה אם לא הייתי מובן מספיק או שהדיון מעורר שאלות, אנה פנו אליו אני מתנצל מראש על כל חוסר הבנה שיגרם כתוצאה מקריאת הכותרת אם היא מפריעה למישהו אי שם ביקום אני מבטיח להתאבד תודה, Akimbo

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  23. האם כבל usb male to female אמור לעזור בשיפור המצב, כלומר האם לא תהיה בעייה של חום יותר כי לא יהיה מגע ישיר בין ה USB WIFI לUSB של המחשב? תודה!

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. היי לכולם. אני מקווה שאני לא חורג המנהלים כאן חדש לי כל העסק הזה. מישהו יכול למצוא לי דריייבר לעכבר בלוטות' של מייקרוסופט 5000? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by k_700,

איך המארז הזה? CoolerMaster Cavalier 1 CAV-T01 Transparet Window PSU 350W Black אני אישית ממש אהבתי תצורה שלו, תגודל שלו, תאיכות, וכו.... יש דרך להשיג סרטון עליו?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.