ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W BLACK Case 2 fans, Front USB, HEC-300ART PS NIS 432.28 עריכת המודר: כותרת.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחכה שהרדאון יגיע לארץ ואז אני קונה מערכת מחשב, עכשיו היו לי בעיות בתקציב אז במקום לקחת 350W של אנרמקס אני לוקח בסוף (אם תגידו לי עליו דברים חיביים) HEC 300W כי הוא עולה 280 שקל פחות..... 300W מספיקים?? הספק הזה שקט? תודה לכל העוזרים...
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי סלוטים פנויים לזכרון אז מה אני עושה!!!!
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי 450/500 שח להשקיע במארז.. (כולל ספק) (מעבד AMD) קירור שיהיה למעבד- כנראה VOLCAN 7 או 9.. איזה מארז מומלץ? תודה
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז שטוח הכונה למארז שוכב כמו פעם האם בכלל יש מארזים כאלה ללוחות של AMD ואם כן למה אנשים בכלל לא קונים אותם? הסיבה שאני רוצה היא שאני רוצה להשי אותו אם ה רסרביר ו ה דיוידי וכו כך שזה הרבה יותר יפה ונוח לי בגלל המקום אז אם יש למשהו איזה אתר אז אני מאוד ישמח ומה החסרונות של מארז כזה ואם בכלל יש מארזים כאלה בארץ ומה בארך המחיר שלהם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
אני צריך מצלמה דיגיטלית שתצלם תמונות יפות באיכות טובה עד מאוד טובה, שיהיה לה פוקוס טוב, וזום סביר, שתהיה איכותית, וזהו................... אבל יש בעייה, התקציב הוא רק 2000ש"ח. רציתי לצלם דוגמא משהו לגלרייה של HWZONE אבל המצלמות היחידות שעומדות לרשותי הם: PREMIER DC526, שהיא מצלמה מצויינת, אבל הפוקוס שלה גרוע, והיא צריכה תנאי צילום טובים כדי להוציא תמונה טובה, ואין לי כמעט אפשרויות, היא דיי בסיסית, כוון וצלם. AIPTEC PEN-CAM - אתם יודעים מצלמת עט נחמדה, אבל עם תמונות זבל שחבל על הזמן, טובה מאוד לשיחות אבל לא לצילום. בקיצור התמונות יצאו מסריחות, אז אני מבקש את עזרתכם בבחירה של המצלמה הכי טובה בתקציב של 2000ש"ח ולא אגורה יותר. תודה מראש, DINO,
-
- 13 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מחפש מארז MIDI TOWER לא FULL TOWER שיהיה של חברה טובה ושחור מישהו יכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
Logitech® MX700 Cordless Optical Mouse וזה הלינק http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4999&countryid=25&languageid=1 לבין Cordless MouseMan® Optical וזה הלינק http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4979&countryid=25&languageid=1
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ברשותי מארז גנרי של SPL ובו מורכב מעבד AMD XP עם מאוורר בצבע כחול, עליו מדבקה לבנה עליה כתוב AMD ומספר סידורי. מי שזוכר לפני כמה שבועות התלוננתי על הרעש במארז שלי שמגיע מהספק (או כך לפחות חשבתי). מסתבר שהמאוורר מפיק את כמות הרעש המשמעותית.. בדקתי זאת ע"י עצירה של המאוורר לכמה שניות (לחצתי עליו מעט). אחרי שהורדתי את האצבע הוא התחיל ממש "להמריא". המאוורר עושה עבודה מצוינת, והמעבד יושב על טמפ' מאוד נמוכות (ביחס למשתמשים אחרים). 37 או 30, אני לא בטוח איזה נתון הוא הנכון. בכל אופן, סיבה טובה לדעתי כדי לקנות אינטל.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין DIGITAL8 MINIDV ו MICROMV מה יותר טוב ולמה ?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שאלה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן, במארז chieftec מה זה הדבר הסגול המאד לא ברור הזה שנמצא בחלק הקדמי של המארז מאחורי המגירה של ההרדיסק? הכוונה לדבר הזה עם ה-4 ריבועים אם אני לא טונה שנמצא מאחורי המאורר הקדמי של המארז? עריכת המודר: כותרת לא ברורה.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קניתי כבל מעריך למחשב 3 מטר ועכשיו אני רואה כול דבר במחשב שלי כפול, כלומר עם כתובה מילה כולשהיא אז היא כתובה בערך 3 פעמים ב FADE OUT חזק מאוד, אני משאר שזה בגלל הכבל מאריך ובגלל זה שהכבל מעריך הוא הרבה יותר דק מהרגיל, אבל מה אני יכול לעשות לתקן את זה?
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מדפסת בנתיים חשבתי על 2 אופציות של HP: 1. hp deskjet 3820 2. hp deskjet 5550 מה עדיף? יש למישהו משהו אחר להציע?
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כמה זמן מחזיקות סוללות של מחשב נייד ששווה 4500 שקל בערך? והאים כאשר הסוללות נגמרות צריך לקנות סוללות חדשות או שיש אפשרןת לטעון אותם מחדש? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לרגל נסיעה קרובה ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטאלית אך לא יודע מה להחליט מרוב שפע ההצעות. לאחר סקירה קצרה מצאתי שני מכשירים שמשכו את עיני במיוחד והם: 1. Mustek MDC3000 שאמפיניו מופעים כאן: http://www.mustek.com.tw/html/prod_camra/mdc3000.html ומחירו בסביבות האלף מאה שקל. 2. Aiptek Pocket Cam 3M פרטים כאן: http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.aiptek.ch/de-ch/dept_3.html&prev=/search%3Fq%3DPocket%2Bcam%2B3M%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3Dwindows-1255%26inlang%3Diw במחיר של 750 שקל אנא ממכם המליצו על מי מבניהם לבחור או האם יש לכם הצעות אחרות וטובות באותו סביבת מחיר ובעל מאפינים דומים. תודה רבה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
התיאור של הכרטיס: זהו כרטיס PCI שכאשר הוא מחובר ללוח, בצד שמול החיבור ללוח, יש חיבור כמו של כונן קשיח (IDE) ולידו (הצד שבולט מן המארז החוצה) ישנו חיבור כמו של מדפסת, פרללי. את הכרטיס הזה קיבלתי מחבר שידע שאני צריך עוד 2 מקומות בשביל לחבר עוד 2 כוננים קשיחים, הוא אמר שהוא חושב שהכרטיס הזה יאפשר לי לחבר אליו עוד 2 כוננים קשיחים אבל הוא לא בטוח. גם אני לא בטוח. לכן אני צריך שתעזרו לי ותאמרו לי בבקשה מה הכרטיס הזה ולמה הוא משמש?
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
רבתי עם ידידי Sonic באיציק... בגלל שאני אולי בעזרת ה' יקנה בקרוב נייד אז הוא אמר לי שאני יקנה מחשב עם r9000 אז אמרתי לו שיש מחשבים עם Ti 4200 והוא אמר לי שלא... וכך התחיל ויכוח... אז אנו צריכים את עזרתכם... בתודה, imac
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוגיטק לא עובד לי עם כול המשחקים למי שיש מושג (למה?) מוזמן להגיב
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי מקלדת שקניתי מארה"ב, אני רוצה לשים עליה אותיות עבריות ואני זוכר שכמה פה הזכירו אפשרות של חריטה אז אם מישהו יודע איפה אפשר לעשות את זה, או דרך אחרת לשים אותיות קבועות, אני אשמח לקבל עזרה מדבקות זה לא אופציה... כבר ניסיתי
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אולי זה נשמע דבילי אבל כן ! אני מעוניין לפד לעכבר... העכבר שיש לי הוא מיקרוסופט אלחוט (חלקכם ראה בת'רד למעלה) ובעכבר הקודם שלי נוצר מצב שבין הדברים השחורים האלה מתחת לעכבר (יש 4 כאלה) בחריצים שלהם התמלא אבק שלא היה ניתן לניקוי. רוב הפדים שניסיתי פשוט לא הלכו טוב עם העכבר (גם צילום רנטגן לא היה טוב...פשוט לא עבד) למישהו יש הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הסט הזה, חינם בעזרת פרוטקציה אבל עזבו את זה אני לא מחפש להתלהב או משהו. רציתי לעביר ביקורת על הסט אז ככה: יתרונות: עיצוב מהמם,המקלדת נוחה במיוחד והכפורים שלה שימושיים ביותר. הטווח של העכבר די גדול נראה לי, בכל אופן הכי הרבה שיכולתי להתרחק בחדר שלי זה 4 מ' ~. את המקלדת לא ניסיתי עדיין בטווח. הגלגלת של העכבר ממש כיפית וקשיחה כזאת. חסרונות: בינתים החיסרון היחיד שמצאתי(אולי בגלל שאני משתמש בה רק שעתיים) הוא שבעכבר יש רק 2 כפתורים בסיסיים ומקלדת,אבל לי זה בסדר כי בתור אחד שהיה לו מקודם את האקספלורר מאוס הגדול ולא ממש התמשתי בכל הכפורים שלו זה לא משנה לי. בכל אופן סט נחמד ביותר אבל יקר במקצת (500 ש"ח). אני יעדכן עוד קצת אח"כ אם יהיה לי מה בכלל.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית בלא יותר מ700 ש"ח. אני יודע שאי אפשר להשיג משהו ממש טוב עם זה, אבל אני צריך משהו ממוצע, בלי האפשרות של הקלטת זמן וידאו, עם זום ממוצע. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-