ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי, הצרכים שלי: התקנת תוכנה שפיתחתי בסביבת DotNet על מכשיר נייד, קטן וקומפקטי המריץ מערכת הפעלה מייקרוסופטית. אשמח אם משהו יתן סקירה (או לינק) על ההבדלים בין PDA לבין Pocket Pc, חברות מייצרות, מערכות הפעלה, קלות הלבשת תוכנה תפורה, וכדומה. תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לאחר זמן המתנה של כמעט חודשיים (נראה לי), הוא הגיע. אם מעניין אותכם מפרט המחשב הוא השלישי ברשימה שלי. אני מתנצל אם חלק מהתמונות לא ברורות, הייתי צריך להשתמש בפלאש בגלל חוסר תאורה בחדר שלי. אולי אני אנסה לצלם מחר באור יום ויהיו תמונות יותר איכותיות. זהו בהחלט מארז מרשים ביותר וממלא את תפקידו בצורה טובה במיוחד. יש לו גימור מבריק והוא בעצם נראה כמו ציוד של מערכת סאונד מקצועית לכל דבר. מי שמכיר אותי יודע שיש לי את ה-SilenceBug והמחשב הזה חייב להיות שקט. לכן המאוורר שהגיע איתו, איזה קולרמאסטר 60מ"מ הוחלף בינתיים באחד של ADDA וגם חיברתי לו Zalman FanMate כי הוא עדיין לא היה שקט כמו שציפיתי. בעתיד גם נחבר אותו לספק כי הוא כרגע המקור הכ…
-
- 45 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
מחפש אתר שיוכל לתת מידע כללי על מצלמות דיגיטליות וטוב שיהיה כחול לבן כך שהמחירים בו יהיו לפי השקל :saint: על החתום ZIK
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
התקציב לא מוגבל אבל לא להיסחף, חשבתי על הMX500 אבל 270 ש"ח? זה לא יקר מידי?, יש אולי המלצות למשהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. איזה מארז+ספק (350-400וואט) הכי כדאי לי עד 400 ש"ח? תודה מראש T.P.U
-
- 10 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אחותי נוסעת למנהטן שבוע הבא ואני רוצה שהיא תקנה לי מארז falcon exotix(זה מארז COOLERMASTER אלומיניום עם ציורים עליו) http://www.falcon-nw.com/exotix.asp מישהו יודע איפה אפשר לקנות כאלה וכמה הם עולים בארה"ב? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
איך המארז הזה ובאיזה צבע הוא לבן או בז'(והאם יש בשחור?)
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
האם יש בו פתח שנפתח כי אני לא רואה את החריצים כמו במארזים אחרים איפה שנכנס הסי די רום למשל,ואיך איך בכלליות?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
העכבר הזה שבביקורת באתר... אני יודע שהוא ישן אך בכל זאת אשמח לדעת אם מוכרים אותו עדיין ואם כן אז איפה, שמות של חנויות שאסור לפרסם אשמח לקבל בפרטי...
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי צורב, DVD וארבעה HD, כרגע ה-DVD מנותק ומחוברים רק שלושה HD והצורב, אני מעוניין לחבר גם את ה-HD הנותר וגם את ה-DVD. רציתי לדעת האם זה אפשרי ומהו הפתרון היעיל והנוח ביותר שניתן לבצע? תודה ויום נעים
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
CHIEFTEC Dragon DX-01BD Tower זה לא (FULL)
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
איזה ספק אני צריך בשביל להפעיל את ה-RADEON 9700?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
Enermax FS-710B Black Case (P/S not included) 4x5.25, 6x3.5, 3 fans included
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W BLACK Case 2 fans, Front USB, HEC-300ART PS NIS 432.28 עריכת המודר: כותרת.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמת אינטרנט Kensington VideoCam, והבעיה היא שהם הפסיקו לייצר אותה עוד לפני תקופת ה-XP, ולכן הם אומרים באתר שהם מצטערים - אבל אין! מישהו בכל זאת יודע היכן ניתן למצוא דרייברים ל-XP? זה די דחוף...
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז שטוח הכונה למארז שוכב כמו פעם האם בכלל יש מארזים כאלה ללוחות של AMD ואם כן למה אנשים בכלל לא קונים אותם? הסיבה שאני רוצה היא שאני רוצה להשי אותו אם ה רסרביר ו ה דיוידי וכו כך שזה הרבה יותר יפה ונוח לי בגלל המקום אז אם יש למשהו איזה אתר אז אני מאוד ישמח ומה החסרונות של מארז כזה ואם בכלל יש מארזים כאלה בארץ ומה בארך המחיר שלהם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אין לי סלוטים פנויים לזכרון אז מה אני עושה!!!!
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
יש לי 450/500 שח להשקיע במארז.. (כולל ספק) (מעבד AMD) קירור שיהיה למעבד- כנראה VOLCAN 7 או 9.. איזה מארז מומלץ? תודה
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
אני מחפש מארז MIDI TOWER לא FULL TOWER שיהיה של חברה טובה ושחור מישהו יכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
אני צריך מצלמה דיגיטלית שתצלם תמונות יפות באיכות טובה עד מאוד טובה, שיהיה לה פוקוס טוב, וזום סביר, שתהיה איכותית, וזהו................... אבל יש בעייה, התקציב הוא רק 2000ש"ח. רציתי לצלם דוגמא משהו לגלרייה של HWZONE אבל המצלמות היחידות שעומדות לרשותי הם: PREMIER DC526, שהיא מצלמה מצויינת, אבל הפוקוס שלה גרוע, והיא צריכה תנאי צילום טובים כדי להוציא תמונה טובה, ואין לי כמעט אפשרויות, היא דיי בסיסית, כוון וצלם. AIPTEC PEN-CAM - אתם יודעים מצלמת עט נחמדה, אבל עם תמונות זבל שחבל על הזמן, טובה מאוד לשיחות אבל לא לצילום. בקיצור התמונות יצאו מסריחות, אז אני מבקש את עזרתכם בבחירה של המצלמה הכי טובה בתקציב של 2000ש"ח ולא אגורה יותר. תודה מראש, DINO,
-
- 13 תגובות
- 914 צפיות
-