ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אתמול הכריזה חברת Thermaltake על סידרת המארזים החדשים שלה ה Xaser III מארזים אלו המחולקים לשלוש סדרות שונים אחד מהשני בחמורים מהם הם עשוים: הסידרה ה "פשוטה" עושיה כולה ברזל. (צבע שחור) ה"אמצעית" עשויה מברזל כאשר הפאנל הקדמי מאלומניום (צבע כחול) והסידרה ה"גבוהה" עושיה כולה מאלומניום (צבע כסוף - אהוב עלי במיוחד!!) כל המארזים כוללים 7 (כן 7!!) מאוררים, שניים מקדימה, שניים מאחורה, שניים בצד ואחד למעלה, פאנל בקרת מהירות ומד טמפ' חדש ובעל יכולת מדידה חדשות ומשופרת, יציאות USB2 ו FIREWIRE. בוסף לכך ישנם שני כלובי הארד דיסקים מלבד שני מקומות לכונני 3.25 ובסה"כ 6 מקומות לכוננים קשיחים + 2 מקומות לכוננים פלופי וזיפ. המארז מיוצר כנראה על ידי Thermaltake עצמה - ולא על י…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש מיני מקלדת USB. איפה אני יכול למצוא כזאת בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב החיישן של העכבר(הנורה האדומה) נשארת דלוקה. רק רציתי לדעת עם זה צריך להיות ככה או שיש מתג כיבוי(לא שראיתי) אשמח לתשובה תודה.
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה הזאת כשאני מחבר את המצלמה ל 2K היא עובדת מצויין ורואים את הכונן הנוסף אבל כשאני מחבר אותה ל XP אני לא רואה עוד כונן יש פתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לדוד שלי תקציב 500ש"ח גג לקניית מדפסת חדשה, זה להדפסה פשוטה של 2 דפים ב-WORD לחודש, אבל הוא רוצה מדפסת אמינה, ככה שאני לא יודע מה הוא באמת רוצה, תעזרו לו. תודה מראש, DINO.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי בחנות ורציתי לקנות מארז של אנטק כמו שיש בפנדה, בחנות אמרו לי שיש להם מארז של HEC ושזה אותו מארז כו האנטק רק זול ב 200 שקל וכולל ספק של 300w, יכול להיות שהם עובדים עלי מכיוון שאין להם מארזים של אנטק ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב לרכוש את המצלמה הנ"ל, מישהו יכול להמליץ\לשלול אותה? מישהו צילם איתה פעם? האם היא שווה יחסית למחיר (בערך 200 דולר) ? תודה מראש עריכה-הנה סיקור שלה באיזה אתר נחמד שמצאתי על מצלמות דיגיטליות הסיקור פה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
לאחר זמן המתנה של כמעט חודשיים (נראה לי), הוא הגיע. אם מעניין אותכם מפרט המחשב הוא השלישי ברשימה שלי. אני מתנצל אם חלק מהתמונות לא ברורות, הייתי צריך להשתמש בפלאש בגלל חוסר תאורה בחדר שלי. אולי אני אנסה לצלם מחר באור יום ויהיו תמונות יותר איכותיות. זהו בהחלט מארז מרשים ביותר וממלא את תפקידו בצורה טובה במיוחד. יש לו גימור מבריק והוא בעצם נראה כמו ציוד של מערכת סאונד מקצועית לכל דבר. מי שמכיר אותי יודע שיש לי את ה-SilenceBug והמחשב הזה חייב להיות שקט. לכן המאוורר שהגיע איתו, איזה קולרמאסטר 60מ"מ הוחלף בינתיים באחד של ADDA וגם חיברתי לו Zalman FanMate כי הוא עדיין לא היה שקט כמו שציפיתי. בעתיד גם נחבר אותו לספק כי הוא כרגע המקור הכ…
-
- 45 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק למארז הזה : 3R SYSTEM AIR Cyber Blue עריכת המודר: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
CHIEFTEC Dragon DX-01BD Tower זה לא (FULL)
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
היי, הצרכים שלי: התקנת תוכנה שפיתחתי בסביבת DotNet על מכשיר נייד, קטן וקומפקטי המריץ מערכת הפעלה מייקרוסופטית. אשמח אם משהו יתן סקירה (או לינק) על ההבדלים בין PDA לבין Pocket Pc, חברות מייצרות, מערכות הפעלה, קלות הלבשת תוכנה תפורה, וכדומה. תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. איזה מארז+ספק (350-400וואט) הכי כדאי לי עד 400 ש"ח? תודה מראש T.P.U
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מחפש אתר שיוכל לתת מידע כללי על מצלמות דיגיטליות וטוב שיהיה כחול לבן כך שהמחירים בו יהיו לפי השקל :saint: על החתום ZIK
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
התקציב לא מוגבל אבל לא להיסחף, חשבתי על הMX500 אבל 270 ש"ח? זה לא יקר מידי?, יש אולי המלצות למשהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אחותי נוסעת למנהטן שבוע הבא ואני רוצה שהיא תקנה לי מארז falcon exotix(זה מארז COOLERMASTER אלומיניום עם ציורים עליו) http://www.falcon-nw.com/exotix.asp מישהו יודע איפה אפשר לקנות כאלה וכמה הם עולים בארה"ב? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
האם יש בו פתח שנפתח כי אני לא רואה את החריצים כמו במארזים אחרים איפה שנכנס הסי די רום למשל,ואיך איך בכלליות?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי צורב, DVD וארבעה HD, כרגע ה-DVD מנותק ומחוברים רק שלושה HD והצורב, אני מעוניין לחבר גם את ה-HD הנותר וגם את ה-DVD. רציתי לדעת האם זה אפשרי ומהו הפתרון היעיל והנוח ביותר שניתן לבצע? תודה ויום נעים
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
איך המארז הזה ובאיזה צבע הוא לבן או בז'(והאם יש בשחור?)
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
העכבר הזה שבביקורת באתר... אני יודע שהוא ישן אך בכל זאת אשמח לדעת אם מוכרים אותו עדיין ואם כן אז איפה, שמות של חנויות שאסור לפרסם אשמח לקבל בפרטי...
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איזה ספק אני צריך בשביל להפעיל את ה-RADEON 9700?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
Enermax FS-710B Black Case (P/S not included) 4x5.25, 6x3.5, 3 fans included
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
יש ברשותי מצלמת אינטרנט Kensington VideoCam, והבעיה היא שהם הפסיקו לייצר אותה עוד לפני תקופת ה-XP, ולכן הם אומרים באתר שהם מצטערים - אבל אין! מישהו בכל זאת יודע היכן ניתן למצוא דרייברים ל-XP? זה די דחוף...
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-