עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by isotoper,

שלום יש לי עכבר GPT אלחוטי נטען, ושכחתי איך מסנכרנים בין העכבר למקלט. יש לשניהם מין כפתור כזה למטה אבל אין לי מושג איך אני "משדך" ביניהם. מישהו יכול לתת לי כיוון ? כי אחרת אני עם עכבר חסר שימוש...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by bona fide,

שלום. מחפש עכבר שיהיה: אלחוטי. נטען-הכי חשוב לי שיחזיק המון זמן בין טעינה לטעינה כי השימוש הוא 5 שעות ביום.יש לי אחד ועקב כך שאני שהשימוש בו הוא אינטנסיבי והוא לא נטען כל שבועיים אני מחליף סוללות . פחות חשוב לי ה dpi שלו כי אני לא גיימר ולא משחק משחקים בכלל. תקציב בין 200 ל450 אם חורג מהתקציב עדיין אפשר לציין. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. Started by nizzan7,

שלום אני צריך עכבר אלחוטי עד 150 למתנה אז ממקום כמו באג או משהו נורמלי. הוא ישמש בעיקר לשימוש משרדי ולא משחקים. חשוב שיהיה של חברה נורמלית. תודה ניצן

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, הזמנתי את העכבר LOGITECH MEDIAPLAY, וכעת נודע לי שלא מייצרים כאלה יותר ואין במלאי. האם יש עכבר עם תכונות דומות בשוק? אני רוצה שישמש אותי כמו שלט למדיה פלייר. * אם אין חיה כזאת, אז לפחות עכבר שניתן לתכנת לו 2 כפתורים שיהיו PLAY ו-STOP במדיה פלייר, ושיהיה לו טווח של לפחות 3 מטרים. תקציב 250 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by israelnba,

הבוקר ראיתי בעיתון שיש מבצע 30% הנחה על כל מוצרי Logitech ברשת" BUG" העכבררים האלחוטיים שקיימים אצלם ואני מתלבט לגביהם הינם: 1.LogiTech MX1000 2.Logitech LX5 Cordless יש ביניהם הבדל של כ-200 שח, לכן ברור לי שיש הבדל בביצועים. חשוב לי בעיקר שלעכבר יהיו חיי סוללה ארוכים. יהיה נוח ודי מדוייק. בגדול אני מעוניין בעכבר שיתן לי יחס עלות מירבי. אני אשמח אם אנשים שיש להם ניסיון עם העכברים הנ"ל יגיבו, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by esaly,

שלום.. יש לי כרגע עכבר אלחוטי של מייקרוסופט שנקרא WIRELESS OPTICAL MOUSE 2.0A ואני ממש לא מרוצה מהטווח קליטה שלו... מספיק שאני שם אותו מאחורי מסך או ליד פלאפון ויש שיבושים.. על איזה עכבר אחר אתם יכולים להמליץ? שיהיה טוב גם למשחקים ורצוי של מייקרוסופט...

7. Started by ori83,

היי, אני מחפש עכבר אלחוטי עם מטען. אני לא גיימר, אני רק רוצה משהו שיהיה לי נוח עם הלפ טופ

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  8. בזמן האחרון יוצא לי לנווט (אך ורק בין תיקיות או שטויות כאלה, או אולי קצת אינטרנט), שלא מהשולחן אלא מהמיטה או משהו כזה. ועל עכבר שולחני חוטי ומקלדת חוטית אני לא מוכן לוותר, אני לא גיימר בשיט, פשוט לא יכול לסבול אפילו לג של אלפית שניה, ואין לי צורך בזה. חשבתי אולי לקנות עכבר אלחוטי יחסית פושטי או זול, בתור משהו שיחובר למחשב פחות או יותר תמיד אבל יהיה בשימוש רק מתי שאני אראה סרט או משהו. אז אני מניח שיש לי שתי שאלות, ניתן לחבר שני עכברים למחשב? אם אני זוכר נכון לא אמורה להיות בעיה... שנית, יש המלצות לעכבר זול במיוחד שיהיה אלחוטי? אין לי צורך בזמני תגובה מעולים או במרחק שעולה על 2 מטר בקו ישר. תודה מראש רום

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. טוב, אז הדרישה שלי נשמעת אולי מוזרה, אבל היא מאוד פשוטה- אני מעוניין בעכבר אלחוטי, שישמש אותי בעיקר מהמיטה (מסך המחשב הוא טלוויזית LCD 32" התלויה מול המיטה). היה לי MX revolutions עם חיישן לייזר, שכנראה לא ממש מסתדר עם סדינים (מכרתי אותו השבוע) על השולחן הוא עבד נפלא, אבל על סדינים (בעיקר בהירים) הוא קרטע לגמרי, והשימוש בו מהמיטה היה ממש מלחמה עם הסמן. אני חושב שהבעיה טמונה בחיישן הלייזר שלו, שכן כשאני משתמש ב MX-518 החוטי שלי באמצעות כבל מאריך - במיטה, הוא זז מעולה (החיישן של ה MX 518 הוא אופטי, ולא לייזר). אז לסיכום, הייתי מעוניין בעכבר כמה שיותר דומה ל MX-518, רק שיהיה אלחוטי, ועם חיישן אופטי (לא לייזר). מבחינה פיזית, האלחוטי שהכי דומה ל MX-518 הוא ה G7 עד כמה שיצא לי…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by MotherShip,

שבת שלום HWZONE, הMX510 נפל בקרב והכפתור השמאלי הפסיק לתפקד, עכשיו אני צריך משהו בערך באותו גודל ואחיזה אבל שהפעם יהיה אלחוטי. אני לא רודף אחרי עיצובים מטורפים או DPI שאותותו עובר את רף ה10K, אבל גם אין לי הגבלת תקציב מסויימת, אני פתוח להצעות על כל מה ששווה את המחיר

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  11. היי ! קניתי אתמול עכבר LOGITECH דגם M185 -אלחוטיזה פעם ראשונה שאני קונה עכבר אלחוטי ואני ממש מבואס ממנו, הוא גם הולך איטי , וגם לפעמים יש לו תקיעות כאלה..זה אמור להיות בכזה עכבר ?מה אפשר לעשות? בתודה.. תומר.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by esaly,

אהלן! אני מעוניין לקנות עכבר אלחוטי של מייקרוסופט ואני לא יודע באיזה דגם לבחור.. ראיתי שיש דגם של גיימרים ויש דגם של BLUETOOTH... על מה הייתם ממליצים...?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  13. לפני זמן מה קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. חיברתי את המקלט (מתחבר בUSB?) למחשב וסינכרנתי ביניהם. העניין הוא שהמקלדת הצליחה להסתנכרן אבל משום מה העכבר לא! ניסיתי בעקרון את כל האפשרויות: לסנכרן בנפרד את המקלדת וא"כ את העכבר, קודם עכבר ואח"כ מקלדת, את שניהם ביחד עם המקלט אך עדיין רק המקלדת פועלת והעכבר מסרב להיקלט. חשוב לציין שכאשר אני מציב את העכבר על משטח העבודה יש נורה אדומה המראה על כך שהוא אכן פעיל (מבחינת הסוללות) אז זוהי לא הבעייה. למי שיש פתרון יצירתי מלבד אלו שניסיתי - אודה לכם מאוד. נ.ב. םתרון בכיוון של דרייבר וכאלה לדעתי ייתכן.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  14. שלום, אני מחפש עכבר ללאפטופ שמחתבר פיזית למחשב הנייד, מגנט או קליפס כלשהו. לא לכונן USB עצמו, אלא על מבנה המחשב.

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. מה ניתן לקנות בטווח מחירים של בין 200-300 שקלים ? עדיפות ללוג'יטק... האם ה-V200 הקטן מתאים למשימה ?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by e.t,

USB צורך יותר CPU מאשר PS2. כמובן שאחוז צריכת המשאבים של העכבר מהמעבד (בחיבור USB) נמוך ביותר , אבל הוא עדיין צורך יותר מאשר חיבור PS2. זהו.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by Second Edition,

בוקר טוב לכולם , אני מעוניין לקנות את העכבר הבא : http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2685 מה דעתכם עליו ?

18. Started by eladbu,

שלום לכולם מחפש עכבר של מיקרוספוט או לוגיטק ארגונומי אלחוטי לשמאלי יש מצב להמלצות???

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  19. אהלן מחפש עכבר נוח לעבודה די ממושכת מול המחשב באולפן ביתי חשוב שיהיה אלחוטי שמעתי איפשהו אנשים מדברים על ANKOR אבל אני לא יודע אם זה שווה משהו יש דבר כזה עכבר ארגונומי מומלץ ב100 ש"ח או שבשביל משהו ששווה משהו אצטרך להכפיל את התקציב? תודה!

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  20. Started by questionman,

יש חיה כזו? אני משחק בעיקר singleplayer ככה שdoom וquake champions הם המשחקים היחידים שדורשים זמן תגובה מהיר.

21. Started by stingeR-,

אוקיי, אני צריך עכבר לגיימר ב170שקל מקסימום , הבעיה היא שאין לי איך לנסוע, להזמין משלוח זאת קצת בעיה(הכי זול יוצא 179 עם משלוח אבל זה מחנות לא משהו) יש לי 170שקל במזומן, יש כאן בכפר סבא www.com4u.co.il ויש לי גם אפשרות להגיע לwww.lamir.co.il, אלו כמעט 2 החנויות היחידות שאני יכול להגיע אליהם ולשלם במזומן. אני כבר נראה לי דיי סגור על ה MX310 - איך הוא? , אני לא צריך את הלחצנים, אני צריך עכבר טוב (העכבר שלי כרגע שבור Microsoft Explorer 3) הMX310 נראה לי יחסית קל ונראה לי מה שאני צריך(הוא גם יפה בנוסף והוא של LOGITECH) השאלה היא איך הביצועים שלו... אם יש לכם הצעות אחרות הן יתקבלו בברכה(לא אלחוטי!)

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  22. Started by n14charlie,

מישהו יכול להמליץ לי על עכבר טוב ב200 שקל ? השימושים זה בעיקר משחקי RPG .. חשוב שיהיה נוח בעיקר ומדוייק , לא חשוב לי שיהיו מלא כפתורים של העכבר (רק גלגלת) אם אפשר מKSP או חנות אחרת בסביבת חיפה, אם זה שווה את זה אז יש אפשרות לחריגה. תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. Started by or0126,

העכבר הנוכחי שלי הלך לעולמו אחרי שהגלגלת שלו נהרסה לגמרי אז איזה עכבר הכי טוב בתקציב של 200 שקל (אני מוכן לחרוג ל250 עם העכבר מצדיק את ההפרש) חשוב ש- העכבר יהיה עם כמה כפתורים(יותר מה2 הבסיסיים והגלגלת) ועדיף שהעכבר יהיה אלחוט (עם יש בתקציב שלי עכבר אל חוטי נטען זה יהיה נחמד)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by scorpion,

אבא שלי נוסע לאיטליה ביום שבת, והחלטתי להחליף את העכבר הנוכחי שלי (microsoft intellimouse בן שלוש שנים כמעט) לעכבר איכותי יותר, מדוייק יותר, ונוח יותר. החלטתי לרכוש את הRazer Viper, המחיר שלו הוא כ50 דולר. הבעיה היא, שאין לי מושג איפה להגיד לאבא לקנות כי אני לא יודע איפה יש, האזור הוא אזור ונציה. אם אין את העכבר הנ"ל, ההעדפה הבאה היא הLogitech MX510 (שימו לב, לא mx500). אני לא רוצה שום עכברים אלחוטיים או דגמים אחרים, רק את העכברים הנ"ל. אז אם מישהו מכיר חנות או איזה רשת חנויות גדולה באיזור, אשמח אם תתנו כתובת או לינק או כל דבר. אגב, בדיוטי פרי בארץ לא יהיה אני מניח, וגם אם כן המחיר לא יהיה משהו מיוחד, אבל אולי בדיוטי פרי באיטליה? איך בודקים? בתודה מראש, עקרב.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  25. הגלגלת של העכבר של לוגיטק (בת שנה) התחילה לעשות בעיות. אני רוצה לקנות עכר אחר או סט של עכבר ומקלדת. הם צריכים להיות אלחוטיים ולא של מיקרוסופט או לוגיטק עדיף של חברה קטנה ועדיף גם לא מיוצר בסין אם קיים. על מה תמליצו? לאחרונה גיליתי שאהבה שלי למוצרים לא סיניים לא מנותקת לגמרי מהמציאות כאשר זה נוגע להיצע של המוצרים. קניתי מדפסת ברדר לייזר ומסתבר שהיא בכלל לא סינית אלא ויאטנמית. בכל אופן חזרה לענייננו. אשמח להמלצה על עכבר עלחוטי או סט עכבר ומקלדת. קצת נדפקתי כי כבר עשיתי חריטה של ערבית במקלדת. זה טוב? https://1pc.co.il/he/product-110884-...utm_source=zap חייב להתאים ללינוקס תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.