עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MtK,

הי, יש לי מחשב נייד, ויש לי BLUETOOTH מובנה. יש אפשרות למצוא עכבר אלחוטי BT שיבוא ללא מתאם (Bundle) ככה שברגע שאני רוצה להשתמש בעכבר הוא מתחבר למחשב, ומצד שני לא יגזול בטריה כשהוא לא פעיל בתיק? אם לא, אילו עכברים אחרים אתם ממליצים? לא מפריע לי כ"כ אם הוא לא יהיה אלחוטי, רק שיהיה אופטי זול וטוב...

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  2. Started by ran_meir,

בקיצור מה שעשיתי עם ההגה הישן שלי זה לבנות מהרכיבים האלקטרוניים מתוכו ידית הילוכים מצויינת (בניתי מ 0 ויצא מדהים!) ולהשתמש בדוושות כמשענת (שמאל) וקלאץ' מצויין (מימין [שמאלה לברקס כמובן]). הבעיה היא שהידית היא רק "הילוך קדימה והילוך אחורה" ואני מתכנן לבנות ידית של גיר ידני נורמלי. הבעיה שלי היא שיש לי רק 4 לחצנים במעגל הזה ואני זקוק ל7. יש סיכוי להוסיף לחצנים? (מדובר ביציאה סיריאלית אם זה משנה) והאם יש אפשרות לבנות בקר חדש כלומר כבל, 8 לחצנים וציר אחד או שניים מחלקים שניתן לקנות בחנויות מתאימות? אם יש כזה דבר אני ישמח לעוד להסברים. אני מבקש לגלות קצת רצינות, רן

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. Started by alfus73,

הלוח אם שלי דורש חיבור הספק ליציאה של 20 פינים ועוד יציאה של 4 פינים. כמו כן רשום שהלוח א?ם יוכל לפעול רק במידה ושני הכבלים מחוברים ל- 20 ול- 4. אני מצרף תמונה. האם ספק שבמפרט רשום 20+4 Pin מתאים לי? האם ספק שרשום שיש לו 24 - אני צריך לחתוך באופן ידני את ה- 4 ???? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  4. האם מקלדת אל חוטית יכולה לעבוד במקביל עם ה-G7?? אולי משהו בעיניות...

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. חברים שלום נא עזרתכם המהירה אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל למחשב הנייד שלי IBM A20M שאלותי הם 1. האם זה מתאים למחשב ? 2. מה דעתכם על הכרטיס הזה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1827 אודה לתגובתכם המהירה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  6. Started by Lirux,

האם להחליף FSP 400W THN ב- HEC Win 420w ???

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. Started by AsD[eyal],

נימאס לי מ480cools it haha שיחזיק את המערכת שלי [סכלו במפרט שלי]

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  8. Started by tronado,

איך הספק הזה THERMALTAKE 460W ACTIVE PFC + 120mm FAN with BLUE LED +PCI-E +24-pin +SATA ב540ש"ח? באמת שווה את המחיר?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. Started by yairperetz,

שלום !! רציתילדעת האם המארז THERMALTAKE MOZART VC4001SNS מגיע עם ספק כוח ?? ואם כן - איזה ?? והאם הוא יכול להחזיק בכבוד מע' עם כרטיס ATI ALL IN WONDER ?? תודה !!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  10. Started by wooper,

1.אפשר המלצה למדפסת דיו איכותית 2.אם אני משתמש בדיו לא מקורי האם זה פוגע במדפסת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  11. Started by zoyaniv,

שלום ראיתי מספפר ספקים ורשום על רובם בעיקר אלו מתחת ל 500W שהם ATX ועל החזקים יותר ATX2 מה ההבדל בין התקנים אם יש כזה?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. Started by TUCG,

קניתי מארז Compucase-HEC 69U6 והבנתי שבהשוואה למארז ג'נרי רגיל, הוא נוח בהרבה. ראיתי שיש מעין מסילות מוזרות על הבסיס של המארז שאין לי מושג בשביל מה הן, כמו-כן הבנתי שיש מעין קליפים שאפשר לחבר איתם את הכוננים מבלי להשתמש בברגים אבל אין לי מושג איך להשתמש בהם. יש איפשהו מדריך הפעלה ושימוש לזה (לא קיבלתי שום ניירת עם המארז) באיזה אתר שאפשר להוריד ולקרוא?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. יש לי צורב דוידי, ניסיתי לראות על המחשב סרט דיוידי והכונן לא קרא אותו , חשבתי שאולי יש עליו הגנות או משהו כזה. אבל אתמול צרבתי סרט מהמחשב שלי לדיוידי (מאותו כונן שהוא גם צורב) וניסיתי לראות את סרט (שרק עכשיו צרבתי) אם הוא פועל טוב , אבל הכונן מזהה אותו כמו דיסק ריק אבל הוא פעל מצויין בדיוידי! וככה המשכתי לנסות וראיתי שדיסקים של דיוידי שהיה לי עליהם גיבוי של קבצים שהשתמשתי בהם ההרבה פעמים לפני פתאום לא עובדים אבל CD רגילים הוא קורא כמו שצריך אני שוב חוזר ואומר הוא צורב מצויין אין שוב בעיה עם הצריבה שלו גם לא קבצים של דיוידי הוא קורא כל סוגי הקבצים הרגילים רק דיסקים של דיוידי הוא מתיחס אליהם כאילו הם דיסקים רקים! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  14. השאלה בכותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by alfus73,

היי, אני מעוניין לקנות ספק. מה דעתכם על הדגם הבא: HEC 400W HEC-400TRT. מה ההבדל בינו לבין ה- AR? מה עדיף? האם הבנתי נכון שיש לו אפשרות חיבור ל SATA אחד? ומה יקרה מחר אם ארצה לחבר עוד HD מסוג SATA? האם קיימים מתאמים? באתר של skyPc הם כותבים : HEC 400W HEC-400TRT. האם הם מתכוונים לדגם הבא, כפי שמופיע באתר היצרן: http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile/silent/400trptf.php

16. Started by OmegaShadow,

בין החיבורים שיוצאים מהספק ישנם 2 שמתחברים ללוח אם. האחד מתחבר ליד המעבד והשני ליד הזכרונות וה- IDE. כרגע יש לי ספק ג'נרי והחיבור שמתחבר ליד המעבד הוא חיבור של 2x2 פינים. אבל על הלוח עצמו יש לי מקום לחיבור שם של 4x2 או של שני חיבורים של 2x2. משהו דומה קיים אצלי גם בחיבור השני ששם אני לא זוכר בדיוק כמה פינים מחוברים כרגע , אבל יש לי שם עוד 2x2 מקומות פנויים. אז רציתי לדעת האם בספקים היותר טובים היום יש חיבור מלא , או מה שיש אצלי זה בסדר ? אני כנראה הולך לשים ספק enermax noisetaker רק שאני עדיין לא סגור על הדגם שאני אקח. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1897&ProductName=GA-8I955X%20Royal

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  17. Started by ruff stuff,

שלום. מאחר ויש לי מחשב די מיושן אני לא בקי ממש בתחום זה בקניית מחשב חדש בבחירת המארז ספק הכוח מגיע איתו או שצריך לבחור? בקנייה מקבלים ספק כח גנרי? (הבנתי שהם לא ממש טובים) הייתי שמח אם תעשו לי סדר בנושא

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  18. דואל סידי,או סיניגל סידי ,הזיכרונות הם sdram 512mb 133 3.3v השאלה שלי היא האם עדיף 16 מעגלים 8 מכל צד ,או שאותו נפח רק 8 בצד אחד תודה...

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  19. Started by HellBoY,

שלום לכולם לפני בערך שבועים הזמנתי את הפאנק מזיגזג אבל התקשרו אליי ואמרו שהוא כנראה לא יגיע יותר למלאי בקיצור מישהו יכול להמליץ לי על פד בערך באותה רמה במחיר של עד 200 שקל ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. Started by noambaum,

אז כמו שכתוב אני מחפש מצלמת אינטרנט,וממש אין לי מושג מי מה למה וכמה. יש לכם המלצות? ראיתי שיש ביקורות טובות על המצלמה הזו: QuickCam Pro 4000 Logitech http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=28720 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  21. אהלן אנשים .. לחבר שלי לא מזמן נשרפו כל מיני עניינים בתוך המחשב עקב הפסקת חשמל שהייתה ... עכשיו חשבתי לקנות איזהשהו מייצב מתח . מצאתי בזאפ את המוצר הבא : http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=26722&ref=12#description האם המכשיר הזה יעזור במקרה כזה ? (האם ההשהייה של כמה דקות משמעה שהמחשב לא ייכבה ויהיו לי כמה דקות לכבות אותו?) . מקווה שלמישהו יש תשובה... תודה !

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  22. בא לי להשתגע במובן החיובי של המילה ולהרכיב מחשב לא רק טוב אלה גם מהממם.. איפה ניתן למצוא מארזים מגניבים כאלה בכל מיני צבעים...?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  23. Started by roadrunner,

כמובן עיברית, יומן פגישות, סרטים ,תמונות וכו' ,GPS לא הכרחי תקציב כ-1500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  24. מחפש מארז שקט ככל הניתן ואיכותי. כרגע המחשב המדובר יושב בתוך VM3000 Skull של TT, עם 4 מאווררי 80mm ובלי יכולת להכניס BT למארז כדי להשתיק את קירור המעבד. תקציב - רצוי להישאר בתחום 3 הספרות. סדר החשיבות - קודם כל שקט, אח"כ איכות. אני יודע מהם המארזים האיכותיים ברמת המחיר הזו (לי אישית יש קנדלף שאתם לא ממש אוהבים) אבל אין לי נסיון ברמת הרעש שהם מפיקים. (stacker, lianli, antec, arcticooling וכו') תודה מראש לעוזרים. עריכה: נא לא להגיב "זה מארז מצוין וכו' וכו'", אני מכיר את איכויות המארזים, אני מחפש בעיקר מידע על רמות רעש.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  25. צריך ספק כוח טוב שיחזיק כל מיני דברים שהוספתי מאווררים ולדים ועוד כי הקודם עושה לי נפילות מטח ואיפה אפשר לקנות תודה .. אני מעדיף ה איזור המרכז (תל אביב הרצליה וכו....)

• 1 תגובה
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים