ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה מקובל לפרסם כאן ואם לא אז סליחה את ההגה אני מוכר ב 990 ש"ח, מדובר בהגה Logitech G25 המהולל! אני לא אוסיף עליו חוץ מזה שהוא שמור בצורה יוצאת מן הכלל! חדש למיטב ידעתי עולה 1700-1900. אני מוכר עקב הגיוס שלי, בטח לא יהיה לי זמן לנשום אז לשחק בטח שלא, זה מוצר חובה לכל חולה הגה, ובזכותו לא עשיתי שטויות על הכביש האמיתי, יש מקום לפרוק את הצורךךךךךך הזה וזה רק ההגה הזה באמת! חחחחחח, עפתי אבל תשאלו כל מי שיש לו את ההגה הזה, קשה להיפרד ממנו אבל 990 ש"ח יחסרו לי יותר בזמן הצבא 0544520245 אביב את ה FPSGUN של ZALMAN ב 100 ש"ח, וכאן אני מתחייב שהוצאתי אותי מהקופסא, שיחקתי בו פעם אחת והחזרתי, הוא צורך זמן התרגלות שאין לי כוח אליו, זה מטורף וזה כייף, אבל צריך ל…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
מחפש מכשיר משולב (אין צורך בצבע), מבוסס לייזר, למשרד קטן. 1479 ש"ח XEROX PE16 אשמח להמלצות נוספות
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
-
שלום לכם,אני רוצה לקנות אוזניות טובות עם תקציב של 400ש"ח,הסיבה שאני רוצה אלחוטיות כי אני ממש לא אוהב את הרעיון של הכבל שיכול לגרום לאי נוחות,העניין הוא האם יש פה אנשים שיכולים להמליץ בכלל אם שווה לקנות אלחוטי?או שאוזניות עם כבל יותר שוות ויותר טובות מבחינת סאונד? מישהו יכול להמליץ לי על איזה דגם טוב ולהביא לי איזה אתר אמין וטוב מאיפה שווה להזמין? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יענה על התשובות בהקדם... הטרנספומר שעולה 490 כולל ספק כוח??? מה זה ספק ג'נרי??הוא איכותי או זבל?? איך אני יודע אם הספק שמגיע ביחד עם המארז הוא איכותי?? מה זה משנה אם הספק איכותי או לא?? אם הספק הוא איכותי או לא איכותי-זה מה שקובע אם המחשב יהיה שקט?? בד"כ הספקים שכלולים במארז הם ספקים איכותיים ?? זה לא קצת הרבה כסף אם אני קונה טרנספורמר ב490 ש"ח ועוד ספק כוח של HEC שעולה 330==== 840 ש"ח למישהו יש אולי ניסיון עם הסמוראי או שהוא ראה אותו במציאות??? הוא יפה גם בלי אורות?? דרך אגב- איך אני מפעיל את האורות במארז?? הם נדלקים אוטומטי או ידני ?? שאלה חשובה: אם האורות של המארז מכוונים לכיוון הLCD -זה משפיע על הראות במסך??
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש נושא ארוך ל 1:1 של עכבר שאומר מה שאתה עושה עם העכבר זה מה שקורה במסך ובעצם זה מה שרוצים להגיע בלי איטיות ובלי האצה לא מכוונת או תקלת חיישן/משטח אבק וכו'. אני לא אפרט הרבה, כל מי שרוצה לנסות מוזמן אני אפרסם את ה source לאתר שבאנגלית, ואם לא תבינו משהו או תרצו הסבר נוסף אני אסביר. אבל עד אז אני רק אפרסם וארשום בעיקרון מה זה עושה. במערכת הפעלה שכרגע נתרכז, וינדוס 7 יש מה שנקרא Enhance Pointer Precision שבנוגע אודותיו יש הרבה סיפורים והוא שימושי אם אתם לא משתמשים בעכבר אמיתי אלא רק בעכבר של מחשב נייד וכו'. הדבר הראשון שנעשה זה לבטל את זה. *אם אתם לא יודעים איפה זה נמצא פשוט תריצו חיפוש בגוגל. ותוודאו שאתם נמצאים על Bar האמצעי מספר 6. דבר שני נקרא את מה שרשום פה http://www.…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי כונן Galaxy ותוכנת מחשב Windows xp. לפי מה אני צריכה להתאים את סוג המצלמה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. פקס עצמאי. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), 3. משטח לצילום וסריקה של ספרים וכדומה (זה ממש חשוב לי כי כרגע אם אני רוצה לצלם משהו מספר או לצלם תמונה או משהו זה בלתי אפשרי כי הדף המצולם צריך להיות דף בודד) 4. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). מעבר לזה, רצוי: 1. מהירה ככל שניתן. 2. קומפקטית ככל שניתן. חשבתי על ה HP5783 או על ה canon pixma310. יש מדפסות אחרות מומלצות שעונות לדרישות? תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני עכשיו עושה פירוט להחלפת הציוד הקיים אני קונה ציוד חדש כמו רמקולים עכבר מקלדת ופאד עכשיו אני לא מבין ממש במקלדות ואני רוצה המלצה למקלדת טובה עד 400 שקל שמעתי על מקרסוט X6 איך היא? תודה מראש לעוזרים בברכה מתן
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1885107929.htm ומה זה Chieftec OEM
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
שלום, מחפש הגה למחשב עם תופסנים לשולחן עץ (ולא גומיות פומפה) עד 350 ש"ח. עם דוושות + לא חובה ידית הילוכים
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני מעוניין במקלדת ועכבר שימושים אינטרנט ומשחקים תקציב - בערך 200 אולי יותר תודה! נ.ב יש לכם אחלה אתר
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מצלמת אינטרנט ורציתי להתייעץ קצת. בוא נגיד, אני מוכן להשקיע 200 שקל במצלמה .מה הכי טוב שאני יכול להשיג תמורת הסכום הזה? רצוי שהמצלמה תיהיה מחברה כמו Creative וכדו..שתיהיה איכותית ובעלת קצב ריענון גבוהה יחסית למצלמת אנטרנט רגילה. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי עמדת עבודה עם שני מסכים, מצלמה, מקלדת ועכבר. כל הציוד מתחבר למסכים ואני מחבר מחשב נייד לשני המסכים בכבלי usb-c. הכל עובד יפה מאד אבל מבאס אותי כי: 1. במחשב אחד שלי זה תופס את שתי כניסות ה usb-c 2. במחשב השני שלי יש רק כניסת usb c אחת אז אפשר לחבר רק מסך אחד. אני מחפש תחנת עגינה שיודעת לחבר אליה שני מסכים בחיבור usb c ומצד שני להוציא כבל usb c אחד למחשב. עד עכשיו לא מצאתי משהו כזה. אם מצאתי תחיות עגינה עם שתי כניסות usb c אז תמיד אחת מהן היא data והשניה היא טעינה בלבד. מישהו במקרה מכיר מוצר כזה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
- 1 follower
-
-
לגיסתי יש דגם לא מוצלח של HP - psc1513 . מיום שנקנה היו איתו המון בעיות. רעש חזק ומוזר כאילו גלגלי שיניים לא מתואמים. נפילות בתוכנה. ולאחרונה עפו קפיצים של תושבת מחסנית הדיו. גיסתי לא מוצאת את המחסנית שנבלעה אי שם במחשכי המדפסת.... יש לי פחד גדול מקנייה של HP ובדקתי חוות דעת לגבי מדפסת של קנון MP160 - לא הצלחתי להבין אם זו מדפסת טובה או לא. האם היא אמינה? האם ההדפסות (לא פוטו) טובות? האם הסורק טוב? יש רעשים? או פעולה חלקה? ולמרות הפחד - האם C3183 היא תחליף מוצלח לסדרת PSC המפוקפקת? או שיש למי מכם המלצות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4VMA-M של BIOSTAR על הלוח הזה יש כרטיס מסך OB אני רוצה לבטל אותו ולעבוד על ה AGP אבל אני לא מצליח ניסיתי לבטל אותו בביוס אבל אני לא מבין כל כך ואני לא אוצה להרס דברים שם. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=10364 עולה 266 שקל, עם ספק 300W של HEC ולדעתי בנוסף הוא יפיפה (למשל לעומת ה6A19). מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אז מה יותר יתאים לכף יד של ילד בן 13? והאם ה mx500 יותר מדוייק מה mx 310 , אם כן , מרגישים את הבדל הדיוק או שה mx 310 מדיוק מאוד? מה יותר טוב , ה mx 310 או mouseman doul optical ??? תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלוש חברות השקעה שיתפו פעולה על מנת לקבל בעלות על מפתחת החומרה והציוד ההיקפי - והמהלך הזה יוכל להוות את קרש הקפיצה שלה לעוד תחומים תחרותיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
מה נראה לכם יותר משתלם?(מבחינת המחיר של הטונר לעומת הדיו?) והאם תוכלו להמליץ לי על מדפסת זולה יחסית עם דיו או טונר זול? (חשבתי על המדפסת הזאת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691511 מה אתם אומרים?) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
נתקלתי בשיטוטיי במקלדת מכאנית שנראתה לי מעניינת, סוויצ'ים שחורים, לוח מקשים מלא (104 מקשים): http://www.banggood.com/AJAZZ-AM80-3000-Multimedia-Mechanical-Keyboard-Cherry-MX-Black-Switch-p-78657.html לפי מיטב הבנתי לגיימינג סוויצי'ים אדומים הם הנחשקים ביותר לרוב המשתמשים, איך שחורים אמורים לתפקד? אני שוקל להזמין בשביל לספק את יצר הסקרנות... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד, כמה ימים, קונה את מצלמת הרשת logitech C270. רק יש לי שאלה: שאני שם אותה על המסך אני יכול לכופף אותה ממש למטה שיראו את המקלדת והשולחן במצלמה?? תודה למי שעונה ועוזר !! נ.ב מצלמה זו מתאימה לwindows 10 נכון??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-