עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by rosesr,

האם אפשר לבר להם את המסילות של המארז שלי(במפרט) כדי שישמש במקום הפנל הקיים? תודה לכל העונים ;D

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by 1_Nike_1,

אני לא צריך רזולוציה גבוהה. 640x480 מספיק לי, אך אני רוצה איכות טובה ביותר, חדות, אפשרות לאכסון של המון תמונות. (80 זה מינימום, מנסיון עם הPenCam, אני רוצה הרבה יותר- 200ברזולוציה מאקסימלית ואיכות עילאית!) עכשיו, שמתי עין על הPocketDV2 של אייפטק. מהם היתרונות ומהם החסרונות שלו ביחס למחיר שלו? (816 אצל הדובים) זה לא מה שחשוב לי, אבל הפיצ'ר של הקלטת האאודיו מוסיף לכלי, הוא מושך אותי יותר ויותר. רזולוציה נחמדה אבל השאלה היא האם ישנה איכות טובה לתמונות.. ? בתודה מראשש ! נייקי ! עריכה- אני לא חושב שה1.3מגה פיקסלים האלו יספיקו לי. מצד אחד אני רוצה איכות טובה ברזולוציה גבוהה, מה שהתמחות של מצלמה ב1000שקל תתבזבז והאיכות אולי תרד. רק כי בMCD3000 של Mustek, הרזולוציה 800x600 [איזו…

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by borlie,

מישהו יודע על אתר שבו ישנם נוסחאות לחישוב של הרכיבים והמתחים לבנית ספק כח למחשב באיזה וואט שאני רוצה ??? :asthanos:

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by MW,

אני צריך עזרה בבחירת מארז חדש המארז הנוכחי שלי קטן והכל צפוף בו הייתי רוצה לקנות מארז יותר גדול ומרווח עם יותר סלוטים להארד דיסק ולכונן תקליטורים.... ראיתי כמה מארזים באתרי מכירות ברשת ואני לא יודע איזה לקחת..... עם ספק בלי ספק אולי הספק שיש לי עכשיו יתאים....... ראיתי דגמים של chieftec כמו: Dragon DA-01BLD או Dragon DA-01BD אני לא יודע מה לבחור מה יותר טוב ומה פחות ואני לא רוצה לגלוש למחירים יותר מדי גבוהים כמו 1000שקל אני רוצה להישאר במחירים יותר נמוכים של בסביבות ה500ש"ח אז אם למישהו יש הצעה כלשהי אני אשמח לראות אותה ואם יש לכם אולי אתרים שאפשר לקנות מהם במחירים זולים זה יהיה מצוין......... תודה...

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by Dj_Gal,

אני עכשיו בונה מפרט ואני רוצה מארז יפה אני הייתי נעול על ה Xaser II A6000A Plus Tower Case http://www.pchardware.co.il/assets/thumb/a6000aplus.jpg אבל הייתי בפנדה והמארז מכוער לא כמו שרואים ברשת אקיצר אני מחפש משהו דומה בצבע כסף שהיה Plus Tower עם חלון שקוף משהו דומה לזה http://metku.net/modgallery/images/272_1.jpg ותגידו לי איפה אפשר לקנות תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by jj516,

ושנמכר בארץ?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: Although the AX-01SLD is a case made from aluminium and is a very good case wouldnt it be a wiser decision to choose a FULL Tower case like the Dragon DA-01BLD. Aluminium transfers heat 3 times faster than normal case materials but i think because it is thinner it will be much Noisier and will not block much of the hsf noise as a normal case and besides Full tower is 15cm higher and has more places for fans.... Chieftec Aluminium AX-01SLD is a midi Tower - http://www.pchardware.co.il/docs/pd-158736513.htm Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower - http://www.pchardware.co.il/doc…

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by Ameralis Zaiir,

טוב, לא ידעתי באיזה פורום זה צריך להיות אז רשמתי פה. אני שוקל לקנות מצלמת ווידאו, ואני רוצה להשתמש במחשב לעריכה. (לא מקצועית... סתם עריכה, לחתוך קטעים וכו') אז קודם כל אני רוצה להבין מה הכוונה בכלל במצלמת ווידאו דיגיטלית, ומה ההבדל בינה למצלמת ווידאו רגילה (אני יודע ששניהם מתבססות על קלטות, והדיגיטלית לא עובדת על כרטיסי זיכרון) וגם, מה ההבדל בין עריכה עם כרטיס DV, לבין עריכה עם כרטיס רגיל ש"מקבל" אותות ווידאו מכל מכשיר שמשדר באותו כאלו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by rweins,

שלום רב! אני מעונין לרכוש מקלדת cherry דגם: G84-4100. איפה פשר למצוא כזו בארץ או בחו"ל? תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לא מזמן רכשנו מצלמת אינטרנט כלשהי שנראת דיי בסדר... היא נקראת TinyCam, PD 300U usb camera יש תמונה שלה ובדיוק מה שרכשתי http://www.ipc.ne.jp/pd/pd-product.html עכשיו אני קצת מתקשה למצוא לה דרייבר לאקספי, ובדיסק יש ל 2000\98\מאק... ניסיתי להתקין ולא הצליח, זה מזהה אותה אבל יש שלג וסימן קריאה צהוב במנהל התקנים... זקוק לעזרה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  11. Started by waizman,

ראיתי אצל הדובים 2 דגמים של הספקי כוח של HEC. אחד זה הדגם המוכר (300ART) ועל השני לא שמעתי ממש... (475DVD). מישהו מכיר ת'ספק (הוא בכלל 475 וואט?) או יודע איפה אני יכול למצוא פרטים או דף מוצר?

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by jackass,

תראו רציתי לקחת את CI-6A19 לא שחור אבל לא יודע... הוא מכוער כזה ואני גם רוצה לחסוך כמה שקלים אז מישהו יכול להמליץ לי על מארז עם ספק ו USB קדמי ב 50-100 שקל פחות? (גם 50 שקל יעזרו) ומה ההבדלים ביניהם... ראיתי את ה SIMBADDA האלה שיש להם מארזים נחמדים וזולים מה אתם אומרים? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by סלרי,

שלום ידידי,אני מחפש עכבר חדש ואלו הדרישות רשר העכבר חייב לכלול: א.גודל:נורמלי לא גדול כמו העכברים של מיקרוסופט יותר בסגנון של הלוגיטק פילוט. ב.רק 2 מקשים וגלגלת לא יותר... ג.מתאים לשמאליים. ד.נוח לעבודה של שעות. ה.עד 350 ש"ח (אם זה משהו כדאי אפשר להוסיף עוד...) ו.לא אלחוטי סעיפים א,ג הכי חשובים לי תודה מראש ידידי...

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by Fire_Trooper,

מאחורי הספק (בצד החיצוני) רשום 230W וחוץ מזה לא רשום על הספק כלום. זה הגיוני שהספק הוא של 230W ? (יכול להיות שה - 230 מציין משהו אחר?) נראה לי מוזר כי המחשב שלי די עמוס ואין שום בעיות יציבות או משהו. איך אני יכול לדעת מה ההספק שלו? בכל מקרה זה חשוב לי כרגע כי אני חושב על לקנות כרטיס מסך חדש שידרוש עוד קצת כוח מהספק ואני צריך לדעת אם הספק שלי מספיק.

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  15. בדקתי מארזים ובלה בלה בלה, ומצאתי את ה-Lian-Li PC65 ב-935ש"ח כולל חלון, אני חשבתי בכיוון שלו מכוון שבתמונות שלו שראיתי הוא דיי מרוחב מבפנים, יש לו 4 מאוררים של Lian-Li שמגיעים איתו ו-USB קדמי. מה אתם אומרים, שווה את הכסף? קישור לדף המוצר: Lian-Li PC-65 Aluminum Case תודה מראש, DINO.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. What is better the Enermax EG 365VE - 350watt OR Antec TruePower 380 Watt btw i saw that The true power got only 18A on the +12V will it be enough these days and in the farther future for overclocking?? עריכת המודר: יישור טקסט לשמאל.

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by Ultras,

ברשת ESC של פלאפון הדף עם הפרטים על הפלאפון מישהו יודע אם יש בעיות מיוחדות איתו וכללי מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ruve,

קניתי מארז של tt xaser 2 5000 ואני צריך ספק (ספק טוב מן הסתם שיחזיק 5 מאווררים)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by VooDoo3,

היי , קיבלתי מצלמה דגיטלית מחבר - ללא דיסק דרייברים . המצלמה היא HP PhotoSmart 318 ולא הצלחתי למצוא דריייברים באינטרנט - באתר של HP הם מאפשרים להזמין את דיסק הדרייברים ולא להוריד אותו ... הווינדוס מזהה אותו כ HP PhotoSmart 318 אך לא מאפשר לי להתקין את הדרייברים כי אין לו מאיפה .. אני צריך את הדרייבר די דחוף , אז מי שיודע איפה אפשר למצוא אותו בבקשה ...

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by k-o-b-y,

איך המאז הבא: DRAGON DA-01BD + ENERMAX 365watt Power Supply Black + 4 Fans מחיר - 783 ש"ח. כדאי?? עריכת המודר: כותרת שופצה.

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by yuval_cohen,

השבוע נכנסתי לפנדה פתאום אני רואה שהם הביאו עכברים חדשים... אחד העכברים דומה במידה מפתיעה לMX700 החיקוי הMX700 עריכת המודר: לאור בקשת הקהל, גם הכותרת צונזרה.

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by rosesr,

אני צריך פנל שחור שטוח לקידמת המארז(מה שיש המקום של ה-CD) כדי לחבר מסך LCD מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by boom,

הראו לי מארז פשוט של SIMBADDA C850 ב 320 שקל כולל ספק גנרי -500W הבנתי שהגנרים לא משהו.. השאלה אם זה עקרוני כלכך . . .ואם הם אמור להוציא 500W כמה באמת יתן?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by dino,

אני מתכנן לקנות מארז ומצאתי שתי דגמים שנכנסים בתקציב שלי בלי ספק כוח, יש את ה-Lian-Li PC65 ויש את ה-CoolerMaster 710, שתיהם עשויים אלומיניום, ה-LianLi מגיע גם עם חלון בצד ו-4 מאוררים של LianLi, ה-CoolerMaster מגיע עם 2 מאוררי CoolerMaster, בלי שום חלון, אבל לפי מה שראיתי הוא בנוי יותר טוב {בערך כמו מארזי אנרמקס וצ'יפטק}, השאלה עכשיו מי יותר איכותי ויותר טוב מבחינת כל התכונות שלהם, אז כאן אני צריך את עזרתכם. יש לכם המלצה למארז אחר עד 1000ש"ח? תודה מראש, Dino, מתן.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by alexta-z,

האם שווה לי לקנות את המארז כי הוא לא יקר . יש במארז זה דלת ? אני רק צריך תגובות אם המארז הזה טוב !

• 6 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים