ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש ברשותי עכבר דיי חדש - בשימוש מספר חודשים LOGITECH G500. הוא עושה בעיות עם הגלגלת ככה שאני מזיז אותה ואחרי שהתנועה נקלטה נגיד אני גולל למטה , אז הוא מחזיר את העמוד למעלה. אני לא יודע אם זה תקול או שזה פשוט מאוד רגיש, אבל זה לא קרה אפעם לפני זה עם אף עכבר. העכבר הקודם שלי הוא MX518. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני חדשיים שלושה עכבר G9 וחפני כ חודש כנראה הלייזר הפסיק לעבוד אני לא מבין למה זה קרה העכבר לא רץ על המסך אבל המקשים ימין ושמאל עובדים מה זה יכול להיות שלחתי אותו בחזרה לחנות ממנו קניתי ועד עכשיו לא קיבלתי אותו רציתי לדעת מה יכל לגרום לבעיה תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי עכבר logitech m175 ב KSP , העכבר לא עובד כלל על דפים לבנים או משטחים לבנים אחרים. זה ממש מרגיז, האם זה תקין? או שהם חייבים להחליף לי ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן לא הייתי אבל עכשיו אני זקוק לעזרה דחופה. היום רכשתי בשמחה רבה את הMouseman Opticl הכחול והיפה של LOGitech. הכל עובד יפה ומגניב. עד שניסיתי לשחק במשחקי האהוב, Counter-Strike. אני ממש לא מצליח לכוון נורמלי, יש SENSITIVITY OVER מטורפת. שמתי אפילו SENSITIVITY על 3 וזה עדיין מטורף ומהיר מאוד בכיוון (בתנועות זה ממש איטי)... זה ממש מדכא אותי וגורם לי לחשוב שוב למה בזבזתי 200 שקל על עכבר זה אם הוא ממש גרוע במשחקי האהוב... מחכה לתשובה דחופה, תודה אמיר. אם אפשר עוד השבת - כי אני מחר בבוקר כבר נוסע לצבא, לשבוע....תודה מראש....בבקשה????
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/dp/B002HWRJBM/ref=asc_df_B002HWRJBM1228797?smid=ATVPDKIKX0DER&linkCode=asn&creative=395093&creativeASIN=B002HWRJBM&tag=cnet-4209-20#lbhuc_355366 חשבתי לקנות את העכבר הזה דרך אמזון. מספר שאלות:\ 1) מישהו התנסה עם העכבר הזה? איך הוא בשביל משחקים (FPS בעיקר?) 2) זקוק לעיצה ממישהו שהזמין בעבר ציוד מאמזון (אלקטרוניקה/מחשב) האם אצטרך לשלם מכס וכמה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר חודש וחצי עושה סקרים לפני שאני קונה לעצמי מחשב חדש אז לגבי המפרט כבר אני די סגור אבל רציתי גם ציוד היקפי איכותי (מקלדת עכבר רמקולים) וזה מסתבר הוצאה לא מעטה, ממה שראיתי בהרבה פורומים להרבה מאוד אנשים יש הערכה לעכבר שבכותרת אני שואל אם הוא עד כדי כך טוב שהוא שווה את המחיר הזה? סוף כל סוף זה רק עכבר ולהוציא מעל 400 שקל נראה קצת מוגזם בכל אופן הכי זול שראיתי עד לאתמול זה 490 ש"ח פתאום חבר שלח אותי לאיזה אתר והם מוכרים אותו ב 440 שקל אז : א. הוא שווה את זה? ב. מישהו יודע אם אפשר איפושהוא להשיג בפחות? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכי קרוב שנראה לפי התמונות: marathon M705 אבל לפי הנתונים, המימדים שלו קטנים יותר... ולמרות שיש לו כפתורי גלילה לאחורה וקדימה (אני חייב את זה) אני מעדיף עכבר בגודל מלא, בצורת ה MX518 אבל אלחוטי. מישהו מכיר משהו דומה?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למי שיש ניסיון עם העכברים הללו. מי מהם עדיף? לא הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם ומי עדיף. האתר של Logitech לא סייע בעניין. תודה.
-
- 14 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הדברים האלה. אם כבר רכשתם את זה אשמח לשמוע איך הם? שווים את המחירים (עכבר - 300, מצלמה 800+)?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי עכבר Logitech כבר שלוש שנים, עכשיו שחור בצורה סטנדרטית עם סמל של Logitech עליו, לא משהו מפואר מדי, עלה בסביבות ה- 50 שקלים. עכשיו, הבעיה שלי היא כזו: מדי פעם הסמן של העכבר קופץ למקום כלשהו במסך במהירות גבוהה מאוד, ככה סתם פתאום... זה התחיל כבר לפני כמה שבועות ועכשיו נשבר לי כבר מזה... במשחקים זה הכי מעצבן, כשהכוונת קופצת פתאום לטיזינאמו... אז מה, הלך העכבר או שיש לזה תיקון כלשהו? אני לא יודע מה דגם העכבר וגם במדבקה שמתחת לעכשיו לא מצאתי דגם מפורט, אבל אם זה ממש הכרחי אוכל לצלם ולהעלות זאת...
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו כבר הספיק לקנות את העכבר החדש של MS לגיימינג ? האם הוא שווה את מחירו ובכלל ? האם הוא באמת לא נוח כמו שמתארים (קוטלים) אותו ברחבי הנט ?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום. קניתי היום ערכה של מקלדת ועכבר אלחוטיים מסוג Microsoft Wireless Optical Desktop 700 כשהגעתי הביתה וחיברתי את הערכה, המקלט זיהה את המקלדת בלי בעיות אבל העכבר לא עובד (העינית לא מוציאה אור והמקלט לא מזהה את העכבר. אחרי ששיחקתי קצת עם הכפתורים של עכבר, העינית הוציאה אור למספר שניות. בכל זאת, המקלט עדיין לא הצליח לזהות את העכבר. למישהו יש מושג אם ניתן לסדר את הבעיה, או שאני צריך להחליף את כל הערכה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שולם רב יש לי את העכבר MX Revolution של חברת Logitec והוא נתקע לפעמים כשאני משחק או שסתם אני משתמש במחשב. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה הזאת הסוללה מלאה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני יודע שאחד זה לייזר והשני בלו טוט' אבל איזה יותר טוב?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבר המון זמן עכבר MX1000 של לוגיטק,בבוקר לפני בצפר שמתי כמה דברים להורדה והכול היה סבבה...עכשיו אני חוזר בצהריים והעכבר סיים להטען אני מוריד אותו מהמטען (יש אורות של הבטריה והכל) והוא פשוט לא מגיב...ניסיתי את הריסט שלו ושל הבית שלו מליון פעם וכלום לא עוזר.. מישהו יודע מה עושים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את העכבר הזה ואני מאוד מרוצה. שמתי לב כי הנורה שמראה את עוצמת הסוללה(הירוקה שבצד)אינה דולקת באופן קבוע. האם זה ככה צריך להיות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדוע? החיבור USB בפנים, הבטריות מלאות, התזוזה של העכבר איטית מסורבלת, ומקרטעת. יש לי את העדכון מהאתר שלהם 6.00. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים שמחוברים ביניהם עם KVM, יקר וטוב- Smart View IC-714. העכבר מחובר ל KVM בחיבור PS2. עד עכשיו עבדתי עם העכבר MX1000 (כבד וגדול מידי) בגלל בעיות ביד חזרתי למיקרוסופט פשוט ובסיסי. רכשתי M500 החדש-אך הוא לא עובד עם חיבור PS2 ולכן נאלצתי להחזיר לחנות. בחנות אחרת נאמר לי שה MX400 עובד עם PS2 בצורה תקינה, והזמנתי. יש לציין שאני חייב גלילה לצדדים, מבחינתי זה הכי חשוב (ונוחות כמובן). ה MX400 עובד עם ה PS2, אך התוכנה SET POINT לא מזהה עכבר- לכן כפתורי הגלילה לצדדים לא מגיבים. בחיבור ישיר ב USB לאחד המחשבים, זה עובד נהדר... כמובן שאין מה להתפשר, הרי אני חייב את ה KVM. (עם ה MX1000 לא הייתה שום בעיה,וזה עבד טוב יחד עם אותו KVM) מה הפיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב! אני מעוניין ליקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת האם הוא טוב. שמתי לב שחסרים לו שני המקשים הקדמיים של הימין והשמאל. אז איפה צריך לילחוץ במקומם? למישהו פה יש את העכבר הזה? אני אשמח לקבל ביקורות. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום עברתי על עכברים באינטרנט ואני רוצה לדעת מה הרזולוציה של העכבר הזה כי באתר כתוב שיש לי 1600 זה כמו לmx518 זה נכון http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=LMX500&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=18&aff=Zap תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי.. עכבר Logitech MX700, דרייברים מעודכנים מערכת הפעלה WinXP SP1 שמתי לב לתופעה מאוד משונה... במצב רגיל, הרגישות של העכבר מוגדרת מצויין למצב שהכי נוח לי. התנועה חלקה לחלוטין ואין שום בעיות. יכול להיות שאני הוזה, אבל אני מוכן להישבע שברגע שאני פותח "תפריט" כלשהוא בווינדוז (נניח, תפריט "התחל"), הרגישות של העכבר יורדת והתנועה נהיית איטית יותר... אני לא בטוח, אבל יכול להיות גם שהרגישות יורדת רק בשטחים מחוץ לתפריט, ובתפריט עצמו הרגישות נשארת כמו שהיא אמורה להיות. מישהו נתקל בתופעה ?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי עכבר RAZER RZD-1600P-JP Diamondback Plasma Limited E שעד כמה שהבנתי אמור להיות עכבר מצויין. יש לי שאלה - אם אני לא טועה מדובר בעכבר שעובד על קרן לייזר - האם עכבר כזה זקוק לפד או שפשוט עובדים איתו ישירות על השולחן? תודה, רם
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
תחילה יש לי את אותו עכבר רק הדגם הישן DPI 1.8 , פשוט הוא נהרס - גם איתו הDPI לא מגיב כשאני רוצה לשנות. חשבתי זאת בעיה של העכבר. עכשיו הגיע החדש ואותה בעיה. מחקתי את הדרייבר הקודם והתקנתי את הדרייבר שמתאים לחחדש . מה עושים? הסתדרתי. אם מחברים את העבר לUSB3 אז יש תבעיה. מה זה כך צריך להיות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-