ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
התקנתי עליו איזה משהו , miniGPS , הפעלתי אותו מחדש , והבן זו*ה נתקע לי בלופ חולני של הפעלות מחדש . מישהו אולי יודע איך לעשות לו Hard Reset ? הפכתי את המכשיר ולא מצאתי שום דבר , לפרק אותו אין מצב , אין לי ציוד מיוחד . מדובר על נוקיה 7650 . או שאולי מישהו מכיר פורומים של סלולריים בארץ , אז אם אפשר לקבל לינק . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
קניתי עכבר אלחוטי אופטי מסוג: microsoft wireless intellimouse explorer USB התגובה של העכבר הזה עגומה למדי - כל פיפס בכונן הקשיח מפסיק את תנועת הסמן. תנועת הסמן תהיה רציפה רק במקרה של שקט תעשייתי מוחלט. באתר מיקרוסופט הם ממליצים להעביר כל כונן שמפריע לעכבר למוד DMA. העברתי את כונן הCD, שגם הוא שיתק את תנועת הסמן, למצב DMA ואין הפרעות מכונן CD. ניסיתי את העכבר במחשב מתקדם עם XP ומחשב מיושן עם 98 -- אין הבדל. העכבר מאוד יקר -- נראה הגיוני כל הסיפור הזה?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום חשבתי על החלפת מארז המחשב שלי לאחד טוב גדול ובעל אפשרויות קירור טובות. אני מתלבט בין שתי אלו: 1) Chieftec AX-01SLDW 2) Termaltake Xaser II A6000A Plus Tower Case אשמח אם תעזרו לי ! :AR15:
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
משהו שאפשר להעלות את הרזולוציה של תמונות ממצלמה דיגיטלית...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Chieftec Aluminium AX-01SLDW w/Transparent Window Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower Enermax FS-710 Case תגידו מה עדיף ולמה אני רוצה את המארז הראשון אבל המחיר קצת מפריע לי אבל אם הוא הכי טוב אז אותו הוא משהו שיכול להשתוות לו מבין הרשימה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לבנות משדר רדיו שבלחיצה על כפתור שנמצא עליו יופעל זמזם על המקלט. אם מישהו יודע איך לעשות את זה ומבין בזה נא לשלוח לי הודעה בדואר. העיניין דחוף. תודה לכל העוזר! נתן.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אנשים יש לי את העכבר הזה ואני לא יודע איפה הבורג לפתוח אותו!!! בבקשה תעזרו לי
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מדובר במכשיר שעוקב אחרי תנועות הראש של השחקן ומעבירן למשחק על מנת לתת מבט נע במשחק - מתאים במיוחד לסימולטורים אם יש ניסיון נא לפרט יתרונות וחסרונות והאם הוא שווה את מחירו (120$). http://www.edimensional.com/products.html
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איכות אמינות USB + Parallel עד 500 ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי את כמות האמפרים שמספק כל אחד מהספקים הבאים: Enermax 350W (EG365P-VE) HEC (Heroichi) 475VD-T
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף לי לקנות , אם זה ה Hec300watt או generic 400watt עקרונית , אין לי עוד תקציב לקנות ספק של חברה ידועה שהוא יותר מ 300 וואט , ואמרו לי שיהיה לי קשה לעשות אובר קלוק עם ספק של 300 , אז חשבתי על ג'נריק 400... בקשר למפרט שלי , תוכלו למצוא אותו כאן ועד כמה זה ישפיע כל ספק על האובק קלוק... נ.ב יש לי בסך הכל כונן סידירום 1 (dvd) כונן קשיח אחד , ויהיו משהו כמו 2-4 מאווררים. (לא כולל מאורר של המעבד או של הספק עצמו) תודה אנשים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עמדות בפני שני אפשריות האחת היא canon i320 והשנייה Hp 5550 אני נוטה יותר לכיוון של הcanon רק בגלל המחיר הזול של הדיו השאלה האם המדפסת הזאת תוכל להדפיס לי גם באיכות גבוהה כמו הhp ?
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין בקניית מחשב כף יד. אני איני מתמצא בעיניני מחשבים אלו, לכן ארצה ממכם המלצות לאיזה מכשירים כדאי לשים לב. התקציב הוא גג 2000, אם אפשר פחות יותר טוב. המחשב צריך דבר ראשון לתמוך בעברית(אבא שלי לא מסתדר עם אנגלית), אפשרות לעבוד עם וורד ואקסל וכתיבה על המסך בעזרת עט. אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כתבו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה יש לי סורק USB ו WINDOWS 98 הישן עכשיו כשאני מנסה להתקין תסורק הוא מנסה לקבל אותו ביציאת COM1 COM2 או LPT איך אני יכול להגדיר אותו USB? כשאני מנסה לסרוק הוא רושם לי שהסורק לא מחובר אבל הוא כן כי המנורה נדלקת ורק למחשב הוא מחובר מה הבעיה? אחים שלי זה טיפה דחוף אני צריך לסרוק תמונה למחר אז בבקשה מי שיכול
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם אפשר קצת מידע על מצלמות דיגיטליות (לתמונות, לא וידאו!) בסביבות 500-700 ש"ח? שמעתי על מצלמה של HP ב600 ש"ח, שווה? (מצטער, אין לי פה ת'פרטים...) איזה מצלמות בטווח מחיר זה מומלץ לקנות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ובכן, יום שישי הספק שלי החליט להישרף פתאום באמצע החיים!! עכשיו, הספק הוא 350W של חברה שנקראת מידי קום והוא אצלי כשנה. זהו מפרט המחשב: CHIEFTEC Dragon DA-01BD Case + 5 80m"m Fans AMD Athlon T-Bird 1.44 MHz Thermaltake SMART & SILENT VOLCANO 9 Cooler Asus A7V133 MotherBoard 512MB SDRAM 133MHz IBM Memory + 256 SDRAM 133MHz Micron Memory IBM 120GXP Vancouver 60GB 7200RPM WD Caviar 20GB 7200RPM WD Caviar 7200 hard drive WD1200JB 8MB Special Edition Drive Asus V8200 Deluxe NVIDIA GeForce3 64MB DDR Creative Sound Blaster Live Value 3-COM 10/100 Network Card Alcatel ADSL Modem With 1.5 ADSL Bezeq Conection Asus X50 CD-Rom Drive PlexWriter 40/12/40A CD-RW CD-W…
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה בתחום ה700 ש"ח. המדפסת תשמש בעיקר להדפסת תמונות ולכן דרושה איכות גבוה וכן חסכוניות בדיו. אבקש המלצות תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אוקיי, אני מעוניין להוסיף כונן קשיח. חשבתי על איזה WD 40GB 7200RPM. נגיד שזה סודר, יש בעיה אחרת: יש לי ספק 250W ג'נרי ( שאר המפרט, במפרט ) ואני חושש שמא זה לא יהיה מספיק ... תודה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחים שלי קניתי מצלמה דיגטלית nikon coolpix 4300 אני מציע לכן לקנות אותה למי שמחפש מצלמה היא מצלמה חבל על הזמן יש לה הרבה אפשרויות
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מארז אבל אני לא יודע התקציב הוא בערך עד 600 אבל אפשר קצת יותר המארז צריך לקרר טוב וחוץ מזה אני עושה לו מוד אני מתלבט בין מארזי הרשת של chiftec enermax antec מה אתם אומרים כדאי יותר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה מה יותר טוב מבחינת איכות, נוח להפעלה, ביצועים וכולי.... ??? יש שתי מקלדות ששמתי עין עליהם : 1. Logitech Cordless Desktop® Optical 2. Microsoft® Wireless Optical Desktop pro שתי חברות מצוינות אבל הבעיה מה עדיף? חסרונות יתרונות וכולי..,הכסף לא מפריע לי אני מוכן לבזבז 600 שקל, :saint:יש לי בקשה לאתר עם תוכלו לרשום מאמר על המקלדת של logitech שאפשר לדעת עליה יותר. :saint: עם מישהו יכול לעזור לי ,בבקשה תגובות. :AR15:
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות ברור עם המצלמה, כל תמונה יוצאת מאוד מטושטש וגם ב LCD רואים מטושטש. יש למישהו מושג מדוע וכיצד ניתן לפתור את זה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המצלמה היא EMPREX 1300D. הנה המפרט שלה: מצלמה דיגיטלית משולבת 2 מיליון-פיקסל + מסךEMPREX 1300D LCD משמשת גם כמצלמת אינטרנט לשיחות ועידה. זום דיגיטלי X 2 בטכנולוגיית ADZ פלאש מובנה בעל 3 מצבים ( כולל מנגנון עיניים אדומות). רזולוציית תמונה : 1600x1200 2M 1152x864 1M 640x480 VGA מסך LCD 1.4 אינץ' צבעוני. חיישן CMOS 1.3M זיכרון פנימי 8MB ואפשרות הרחבה ע"י כ.זיכרון SM פוקוס - 75 ס"מ עד אינסוף. כולל כיסוי מגן לעדשה. רמת לובן 5 מצבים. צילום עצמי 10 שניות. רזולוציה במצב מצלמת אינטרנט 160120X 30 תמונות בשנייה, 320 15 240 X תמונות בשנייה. ממשק USB 1.1 פורמט קבצים JPEG,DCF,EXIF : כיבוי עצמי לאחר 3 דקות. תומך : windows 98,98se,ME,2000,XPMAC OS 9.0 & 10 ערכת המצלמה…
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רצה להעביר את המחשב לחדר אחר בבית אבל אני לא רוצה לוותר על המוסיקה והdvd, הפתרון היחידי שנראה לי זה אלחוטי (כבלים לא בא בחשבון) אבל יש כזה דבר ובמחיר סביר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-