ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אם כן, אנא ציינו איזה סוג פד ברשותכם. לאחרונה קניתי את פד הזה ואני לא ממש מרוצה ממנו. כעת הגיע דגם חדש של החברה לארץ והוא נראה כך האם מישהו משתמש באחד הפדים הללו? האם כדאי לי להחליף לפד החדש?
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה קצת בעיה מטומטמת,קיבלתי היום את המארז Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower ואני לא הבנתי איך אני מחבר כוננים "5.25 למקומם?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני פשוט צריך את ה-5V כדי להכין מטען לדיסקמן למישהו יש סירטוט של החיבור?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הבנתי שזה משהוא מאוד ניסיוני של טרניסטור משתי מולקולות אבל לא הבנתי איך זה עובד ומה הפוטנצייל של זה, מישהוא יודע? תודה. יאיר.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
רציתי המלצה של מישהו האם לקנות את את הג'ויסטיק של LOGHTECH האלחוטי החדש או את ה-FORCE FEEDBACK 2? אם מישהו מוכן לרשום לי את ההבדלים בניהם ומחירים אני אשמח....
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ראיתי אותו באתר של ANTEC,האם אפשר להזמין אותו בארץ ואיך הוא? http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=80637#
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש מארז טוב ואיכותי שיהיה מקורר טוב (יש לי AND2000),כדי שבקיץ לא ייצלה לי המחשב. יש לי כמה אפשרויות והייתי רוצה שתחוו דעות והסברים על כל אחד מהם כי אני ממש חדש בעסק. 1 Enermax FS-710 Case (P/S not included) NIS 451.20 2 Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case (P/S not included) NIS 591.22 3 Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) NIS 676.80
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת עם מה עדיף לנקות את האבק במחשב - עם ספריי לחץ אוויר או חומר ניקוי אחר? וכמו כן - עם מה הכי עדיף לנקות את המסך?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לקנות מדפסת חדשה, לאחר ש-2 מדפסות שקניתי ללא יעוץ מפורום כלשהו היו גרועות ביותר, וחשבתי שהרעיון הטוב ביותר הוא להתייעץ איתכם. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח (אני יודע שנמוך). ומה שאני מצפה לה זה מדפסת שלא מדפיסה באיכות יוצת מן הכלל ולא לייזר ולא פטנטים אחרים, אלא היא רק יכולה להדפיס רגיל, לא מתקלקלת, הדיו שלה לא נגמר כ"כ מהר (מכסניות דיו גדולות יחסית), והדפים שלה לא נתקעים (שמאגר הדפים לא יהיה מעל הדפסת, זה גורם לתקיעתם). המדפסת צריכה להיות מאופיס דיפו. אני יודה מאוד לכל מי שיעזור :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מדפסת טובה לשימוש ביתי דע 350 ש"ח אנא המליצו לי
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין הסידי במארז יש בטח איזשהו פטנט והמדריך לא מסביר טוב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום חברה, מענין לדעת מה זה המוסג PFC בספקי כח ומה הם יתרונותיו, כמו כן מה זה CE. תודה לכולכם.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום לשאול, אבל בכל מקרה - מישהו יודע איפה מוכרים חומרה משומשת - כמו מעבדי SLOT 1 וכדומה באיזור ירושלים?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
איזה מארז עדיף יותר? Thermaltake AquariusII & Xaser II 6000 Chassis או Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower אני מתלבט ולא יודע מה כדאי את הראשון יהיה קשה להרכיב? מה אתם חושבים
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
נוח? טוב? משתלם? http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=907811
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נפלה לידי מצלמת מינולטה לא דיגיטלית, ורציתי לדעת את הערך שלה בשוק (אני מוכר אותה). המצלמה כמה לדעתכם היא שווה? היא חדשה לגמרי, ואין לה נרתיק. תודה.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהליין אנשים. אז ככה, יש לי כבר שנתיים את מצלמת HP315... לפני שנה כבר נדפק לי הפלאש...והוא יותר לא עובד... אני חושב שפשוט הנורה נשרפה או משהו כזה... הלכתי למעבדה מורשית של HP והם אומרים שאין לי יותר אחריות...וטיפול ללא אחריות יעלה לי כמו המצלמה... כי הם לא באמת מתקנים אלא מחליפים את היחידה... האין מקום שבו אפשר פשוט לתקן את הפלאש? להחליף נורה? או משהו כזה??? תודה מראש, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
??? ??? ??? במחשב PC רגיל נגיד אחת ל-USB ואחת ליציאה הרגילה... או שיש איזה מתאם? בקיצור אפשרי? לא, נכון? :lsvader: תודה על הכל
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום.... טוב הבעיה לי היא, לפני כשנה וקצת דוד שלי הביא לי מצלמה דיגיטלית (די פשוטה - מצלמה בשביל שיחות דרך האינטרנט) אחרי כמה זמן ניתקתי אותה והיום אני מעוניין להשתמש בה מחדש. אבל.... הכנסתי את הדיסק עם הדרייברים שלה למחשב והם ישנים - המחשב אמר להוריד חדשים (כמובן כבר חיברתי את המצלמה ול WINDOWS XP אין דרייבר בשבילה) נכנסתי לאתר של חברת המצלמה (Kensington) והדרייבר הכי חדש שיש שמה הוא לWINDOWS 98 ומילניום הורדתי אותו וניסיתי להתקין אותו אבל קפץ לי הודעה שזה מיועד אך ורק ל98 ומילניום, מה אני יכול לעשות עכשיו? יש מקום או מישהו שיצר דרייבר בשביל המצלמה הזו?? מה אני אמור לעשות??? I need some help... ??? ??? תודה מראש Some Thing... :-\ שכחתי לרשום את הדגם של המצלמה -&g…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכם חברים אנא עיזרו לי למצוא דרייבר למודם הדגם הוא: zoltrix win hsp 336i pnp data/fax/voice isa device for win 98 אני כבר נואש תודה למוצאים
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב לא מזמן מפנדה (יש לי עוד זמן לשינויים) ויש לי ספקות לגבי הספק לקחתי בהתחלה HEC 475DVD WATT PSU שעולה 383 ש'ח שהוא חמוד ... לא מזמן אמרו לי שהספק לא ממש יציב לOC ואמרו לי לקחת Antec .. טוב הסתכלתי על המחירים הכל יקר כמובן ..עכשיו יש לי התלבטות בין Antec 350 Watt יש לו 2 מאוררים כחולים משהו יפה שזה מצויין למוד שלי (חלון למעלה) שיהיה בעתיד הוא עולה 433 ש'ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=2767 לבין Antec TruePower 380 Watt שאמרו לי שהוא מצויין ושקט ויציב לOC והוא עולה 508 ש'ח אני לא יודע איזה ספק לקחת שיתאים למפרט הזה MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4A GHZ 400MHZ 478PIN 51…
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מפרט לא מזמן שהיה כלול בו את המארז מהאלומיניום של צי'פטק.. המארז לא הגיע לארץ מסיבות של פנדה .. פנדה אמרו לי היום לשנות את המארז למשהו אחר והם יתנו לי מחיר טוב עליו אמרתי נקח את הXaser מארז פצצה יפה חייתי ומעולה אין מילים ... עכשיו הייתי בחנות של פנדה פעם וראיתי את המארז הזה והוא לא נראה אותו הדבר הוא נראה יענו חיקוי של הXaser יש לו רקע אדום מאחורי הX מקדימה והוא נראה קטן יותר וכו... אני שואל אותכם אם זה נכון ..?? עכשיו מי שקנה מפנדה שיגיד לי איזה רקע יש לו מאחורי הX וגם מי שקנה מזיגזג או מחנויות אחרות תודה ... http://www.pandas.co.il/images/a6000aplus.jpg
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מוצא אתר קניות זול במיוחד שמייבא דברים מחו"ל, מישהוא יכול לעזור אם הוא יודע לתת לינק ??? ??? ??? תודה. יאיר.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-