עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kyyle,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הגובה של המארז הזה בלי הסטנדים שהוא עומד עליהם כי אני רוצה מאוד לקנות אותו והגובה ממש גבולי בשבילי.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  2. Started by bennyriz,

יש לי עכבר אופטי כזה: Logitech MouseMan Whell Optical USB עכשיו העניין הוא שאני יודע שבצורה כללית עדיף לעבוד בלי פד עם עכבר אופטי, כי רוב הפדים שאני מכיר מגידילים את החיכוך בין העכבר למשטח ובכך גורמים ללהשקות את תנועת העכבר. לחבר שלי יש עכבר אופטי של microsoft הואו עובד בלי פד על שולחן עץ רגיל כמו שיש לכולנו. אצלי משום מה יש בעיה, כשאני מנסה לעבוד עם העכבר שלי ללא משטח ישנה תופעה מוזרה שלעיתים המצביע של העכבר קופץ בצורה די דומה לקפיצות מוכרות בעכברים פשוטים עם גולה. לפעמים אני אפילו מניח את העכבר בלי לגוע בו ואני רואה את המצביע על המסך רועד קצת והוא לא מפסיק עד שאני לא מזיז את העכבר קצת. השאלה שלי האם יש מישהו שנתקל בתופעה זהה בעכבר מהסוג שיש לי ? והאם זה טבעי שתופעה כזאת…

• 26 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by gshhar,

תוכלו להגיד לי בבקשה מי מהשניים עדיף,עם כמה מאווררים כל אחד מהם מגיע,כמה אפשר לחבר וכו' 1 Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower (P/S not included) 2 Enermax FS-710 Case (P/S not included

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by ZiroCool,

היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by zolder,

מישהו יכול לתת לי בבקשה את המידות של המארז הבא כי אני רוצה לקנות אותו אבל לא יודע אם יהיה לי מקום ואני לא מוצא את המידע הזה באתר שלהם. Chieftec Dragon DX-01BD והאם אני יכול לחבר למארז הזה ספק 300W של HEC?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  6. Started by ofer_mat,

האם לאור כל הפסקות החשמל כדי לרכוש UPS ? יש לי הצעה לUPS טוב של 650W ב 400 חדש האם כדי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום. אני מחפש ביקורות, תמונות שהמצלמה הוציאה ובכלל מידע על תפקוד המצלמה, כרגע אני לא מוצא הרבה, אני אודה אם משהו ימצא תמונות או ביקורות וכו (כי אני לא ממש מוצא) מדובר בדגם IX100 של פוגי (דגם מלא Fujifilm @xia ix-100) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  8. או שיש מדריך לקניה מדפסת בתודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

קניתי את ה SONY CLIE T665C!! אחלה מכשיר שמעתי.... יאיר.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by wow,

מישהו יודע אם בפאנל הזה יש תאורה כמו שהוא מוצג באתר או שאין? http://www.pchardware.co.il/docs/pd1588436731.htm

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by SunMen,

תגידו חברה איך הספק הזה Tsunami 350W תמורת 140 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום! עדכנית לעכשיו אני משתמש במקדלת של Microsoft - Natural. אני מאוד אוהב אותה, אבל היא כבר בת 6 שנים כמעט. היא נוחה לי מאוד, אבל אני חושב שמגע שלי לא רך כמו שאני זוכר (אולי זה בגלל שפרקתי אותה או משהו. בכל מיקרה אני לא הצלחתי לעשות אותה רכה בשום צורה או אופן עוד פעם). אז עכשיו אני מחפש לי מקדלת אורגונומית חדשה ואני זקוק לעצתכם. הברירה הברורה - Microsoft Natural Multimedia טיפה יקרה לכיס שלי (320ש"ח בערך). אני מעדיף משהו טיפה יותר זול. אני כרגע שוקל לקנות את המפוצלת של Quantom. היא עולה הרבה פחות (125ש"ח). יש לכם הצעות אחרות בשבילי? אתם יודעים איך המקלדת של quantom? הדבר הכי חשוב לי שהמקשים יהיו רכים והיא תהיה נוחה. אני מוכן לעלות עד 200-230ש"ח, אבל יותר יהיה קשה לי לסחו…

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  13. ראיתיכמה מהפדים הללו ואני לא יודע מה מיוחד בהם? חוץ מזה שאם מישהו מתגנב אלייך מאחור בזמן שאתה יושב מול המחשב אז אתה פשוט יכול להרוג אותו עם הפד . אבל ברצינות הם שווים משהו? חוץ מזה שהם יקרים בתירוף. עריכה: http://www.thermaltake.com/products/xaser/mousepad.htm

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  14. אני רוצה מארז FULL TOWER למודינג ואני צריך שיהיה זול שלא יעבור את ה-500 שח ואם תוכלו להוסיף קישורים לתמונות אני אשמח

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by ORrrr,

לאחרונה רכשתי מארז SPL-Super Power אשר בא ביחד עם ספק Codegen 300W. העסק הזה עלה לי משהו כמו 200 שקל.. עכשיו רציתי לדעת האם הספק הזה הוא ג'נרי, ג'נרי טוב או משהו אחר והאם הוא מתאים ונותן מתחים יציבים לאט'לון 1700+ 0.18 והאם המחיר הזה שווה את הקניה.. תודה, אור.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  16. יש לי כרגע ספק 300W אני מתכנן לקנות מארז Xaser II 6000A שכולל חמישה מאווררי מארז ואולי גם לשים איזה נורה בתוך המארז ואני מתכנן גם אוברקלוקינג גדול כי אני גם בונה על מערכת קירור מים (ThermalTake AquariusII) וזה מצריך העלת מתחים האם ספק 300W מסוגל לכל זה או שצריך ספק יותר טוב? אם כן אז כמה בדיוק וכמה עולה ספק כזה ואיכותי? כמה שפחות זול

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אהלן מה נשמע.. מחר אני קונה סורק חדש אני מתלבט בין אפסון ל hp בכל מקרה התקציב הוא בין 450 ל 650 שח תכלס אני לא צריך איכות מעולה סריקת תמונות ואמינות.. זה הכל תנו הצעות.. תודה רבה יניב

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  18. יש לי בעיה עם הכרטיס קול החדש שלי, חיברתי אותו לרסיבר (Kenwood KRF-V5050D) עם כבל קוקסיאלי (coxial) דרך ה SPDIF שבפאנל של הכרטיס קול. הכל עובד טוב ויפה חוץ מהפעמים שיש שינויים במתח בבית (כתוצאה מהדלקת אור והפעלת מכשירים חשמליים), ברגע שיש שינוי במתח הסאונד מפסיק לאיזה שתי שניות וממשיך. שלחתי אימייל לקריאיטיב עם הבעיה שלי: Creative Product Information ----------------------------- Country: Israel Self Description: Advanced PC User Problem Type: My Creative hardware stopped functioning correctly Sound Card Internal: Sound Blaster® AudigyT Platinum Sound Card External: Not Specified Graphics/Video Card: Not Specified CD/DVD/CD-RW Drive: Not Specified Modem/Telephony: Not S…

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by Y-L,

היא עולה בסביבות 450-400, איך היא? האם יש מתחרים שיותר טובים ממנה (בסביבות אותו מחיר), אם יש הביאו דוגמאות..................... לינק למצלמה.

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  20. מאיפו אני יכול ליקנות מארזים (טובים) אם חלונות בצד וכל זה . עריכת המודר: כותרת.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by ofir,

קיבלתי מצלמת web ישנה ללא דריברים אין לי מושג מי היצרן של המצלמה לא כתוב על המצלמה. המצלמה באה עם כרטיס pci שיש לו שתי יציאות שאליו היא מתחברת מצורפת תמנות של הכרטיס ושל המצלמה בבקשה עזרו לי למצוא דריברים בתודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Chieftec Aluminium AH-01SL Tower (P/S not included) NIS 426.88 עם כמה מאווררים הוא בא ואיך הוא בכלליות? עריכת המודר החטוב: למה להשאיר אותנו במתח?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by COca,

שלום. התפנו לי 500 שקל חדשים והחלטתי לקנות סורק. אני ממש לא מבין בסורקים וראיתי כמה סורקים במצבע בכל מיני מכרזים אבל מנסיו אני יודע שהם רק דופקים אנשים , לכן אני פונה אליכם , מישהו יכול להמליץ לי על הסורק הכי משתלם שאני יכול לקנות עד 500 שקל? ואם יש זמן גם קצת להסביר על הסורק. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הנה הקישור: הקישור מה דעתכם? המחיר לא קצת מעורר בעיה?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Jack_g,

מה דעתכם על העכבר של LOGITECH MX500 איך הוא : 1. אמין? 2. תנועתו חלקה למשחקים כמו CS שצריכים לעשות סיבוב של 180 מעלות ובלי שהעיינית תתחרפן כמו בכל עכבר אופטי זול. 3. איך המרגש שלו ביד הוא נוח או שמכביד ומעייף? אם יש לכם איזו ביקורת מקיפה אליו זה יעזור תודה חברה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים