ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מארז קטן במיוחד, כזה שאפשר להתקין בו רק לוח מיקרו ATX. לא חשוב לי איזה ספק יהיה שם כל עוד הוא ATX, זה לא מיועד למודינג או אוברקלוקינג. אני יודע שיש את המחשבים הזעירים של SHUTTLE ו-I WILL אבל הם מאד יקרים ובהם לא ניתן לבצע שום שידרוג (גם המגבלה של חריץ PCI אחד במקרה הטוב לא טובה לי). חיפשתי בכל חנויות האון ליין שאני מכיר ועדיין המארזים הכי קטנים שיש להשיג הם MINI ATX שהם לא ממש קטנים, נכנס בהם לוח ATX רגיל ורובם די מכוערים. אם מישהו יודע איך ניתן להשיג מארז מיקרו כזה, רצוי עם שני מפרצי 5.25 ל-CDROM אני אשמח מאד. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
מ- Pentium 3 667MHz ASUS CUV4X 256SDRAM WD 20GB Seagate 4GB AOPEN X24 CDRW 4 FANS משהו כזה....זה היה ועכשיו אני מחליף את הלוח מעבד וזיכרון ל- +AMD 1700 Epox 8RGA+ 512MB DDR400 WINBOND כל השאר נשאר ביינתים....הספק יסחב ?????
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקי, הג'נרי 300W התחיל להשתגע, OVER VOLTAGEת UNDER VOLTAGE, קופצות לי הזהרות כל הזמן... יש לי: 2 הרדיסקים, סידי, צורב, 4 מאוררי 80 MM, אודיגי 2 פלטניום, פלופי וגיפורס 4. כמו-כן גם המאורר שלו לא ממש עובד (למרות שהוא לא חם...) עכשיו יש לי 2 אפשרויות: 1. לקנות ספק 300W של HEC, לקוות שהוא יחזיק, ואולי גם לחבר 2 ספקים (גם שלי וגם את החדש). 2. לקנות ספק של TSUNAMI 350W, איך הספקים שלהם??? ANTEC ו אנמרקס לא ממש באים בחשבון, (אני יכול לקנות 2 300W של HEC במחיר ANTECאחד...) אשמח לשמוע את דעותיכם.. בתודה MOOMOO
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש ספק למערכת שלי - והשיקול החשוב ביותר הוא שקט - 350' ומעלה
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
איזה מארז עדיף למודינדג וגם שהטמפרטורה של המחשב לא תהיה גבוהה לפני המודינג (ביחד עים המאווררים שהוא מגיע איתם) בעיקרון יש לי עד 600 ש"ח אני חושב לכיוון המארז של ציפטק הדגם מאלומיניום עים החלון. יש לי שתי יציאות שלוש פינים בלוח איפה אני יכול לקנות מאורר ל3 פינים והאם אני יכול לחבר אותם לפאנבאס
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הפאנל הזה מגיע עם הלוחות של אסוס ה PT533 יש עליו יציאה קואקסלית SPDIF ואופטית. יש לי לוח של איפוקס יש בו את האפשרות לחבר פאנל כזה רק הבעיה מאיפה אני משיג אותו חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי. יש לכם מושג?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמה HP318, אני קיבלתי אותה בלי תוכנה, ואני לא מצליח למחוק את התמונות מהכרטיס. מישהו מכיר את המצלמה הזאת ויכול לעזור לי בנושא.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היא נמכרת ב-1200 שקל וחשבתי לקנות אותה ! אלא אם כן יש לכם משהו יותר טוב בתקציב של עד 1300 שקל תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היום התקלקל לי הספק הגנרי שלי (לא מחזיק 12 וולט) אך יש לו אחריות לפי מפרט המחשב אולי הספק חלש? GIGABTE VRXP ATHLON XP 1800+ WITH VOLCANO 7 256 MB DDR 333MHZ PINE USB 56600 PINNACLE PCTV STUDIO HERCULES GTXP ATI RADEON 8500 64MB MAXTOR 60GB 7200RPM BENQ*16 DVD CHIFTEC CASE DX BLUE + WINDOW+ U.B. LEDS LG F700P & LG 795+ MONITOR AS SEC MONITOR DIGIDOC 5 FAN CONTROL
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, יש לי עכבר של SUMSUNG אופטי והיום משום מה נהרס לי הלחצן הימני בעכבר וזה בערך אחרי שנה (קצת יותר) מאז שקניתי אותו. הייתי רוצה שתציעו לי איזה עכבר לקנות. אני מתכוון לעכבר אופטי טוב שיחזיק אצלי הרבה זמן (בערל שנתיים) במחיר סביר של עד כ- 150 ש"ח. עדיף שלא יהיה עכבר אלחוטי. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את העכבר הזה והגלגלת לא תביד עובדת,התקנתי איזה דרייבר בעזרת קישור שנתנו לי כאן בפורום אבל הגלגלת לא תמיד עובדת וזה ממש מעצבן וגם כשאני לוחץ עליה ומופיע הסימן עם החיצים אז כשאני מנסה להזיז את העכבר עלמנת שיגלגל את הדף אז זה תקוע,מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
MegaCube Case, Really Astonishing. http://www.xoxide.com/megacubecase.html עולם מטורף יש לנו.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
creative audigy 2 amd 2100 Hercules 9700 pro / redeon 9800 Sony CD-Rom 52x epox 8rda+ NVIDIA ... Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case + Window floopy Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 Winbod 256 mb 3200 x 2
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ראיתי בהרבה מארזים שיש "מגש נשלף ללוח אם"... מה זה בדיוק? איך זה פועל?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני צריך אותה לעבודה ביתית קלה ופעם בכמה זמן להוציא תמונה על נייר רגיל או מיוחד הציאו לי במחיר של דילר 693 שח בלבד כדאי? כולל מעמ כמובן
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה את המפרט הזה: axp 2500+ 333MHz FSB 512KB ABIT NF-7 nforce2 winbond 512MB pc2700: 2*256 Maxtor 60GB ATA133 7200rpm Lg 52x24x52 floppy 1.44 LG F700B ATI Radeon 9500pro 128MB מארז: Compucase CI-6A19 300W HEC הספק של HEC יחזיק את המערכת, או ללכת על 400W ג'נרי? (לא מתוכנן OC)
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני מתכוון ליציאות של המארז,אני לא יודע בדיוק איך זה נקרא,למה זה משמש?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק באינטרנט הרבה והעכבר שהיה לי מת אני מחפש עכבר מדוייק ואני מתלבט בין Logitech MX500 http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4998&countryid=25&languageid=1 לבין Logitech mouseman DUAL OPTICAL http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4984&countryid=25&languageid=1 עזבו אותכם מהמחיר או ממה שיותר נוח או למה יש יותר כפתורים או בכלל.. מהמחיר... תתייחסו רק לדיוק תודה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוף, זאת בעיה קצת מוזרה... חבר שלי קנה מארז חדש (סתם איזה קבר...) ונתן לחנות להרכיב לו את כל החלקים בפנים. עבר חודש, והוא החליט לקנות הרדיסק חדש... הוא קנה את ההרדיסק ובא להרכיב אותו... אבל מה? אין דרך לפתוח את המארז :-\ הוא הרים אליי טלפון לחוץ\עצבני\מיואש וקרא לי לבוא לעזור לו לפענח איך פותחים את המארז. אני הולך אליו, ורואה את הדבר הכי מוזר שראיתי כבר הרבה זמן... במקום שמאחורה יהיו ברגים רגילים, אז אין שם כלום! אין אפילו את הקטע הזה ברוחב של ס"מ שהברגים יושבים בו. הדלת שטוחה לגמרי... מה לא ניסינו? ניסינו למשוך, לדחוף, להרים, להזיז, ניסינו עם מברג, עם פלייר ועוד... שום דבר לא עזר! המארז לא נפתח! מישהו מכיר את זה? מישהו יודע מה צריך לעשות? ???
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה ואני רוצה להעביר את המחשב אליו. מהגג של המארז איפה שיש כל מיני חיבורים\יציאות יוצאים כבלים עם חיבור כזה קטן של פין אחד. רשום עליהם:SPEAKER,RESET SW,POWER LED,POWER SW,H.D.D LED איפה אני מחבר אותם? ועוד חיבור עם כמה פינים שרשום:VCC 2,USB-2,USB+2,GND2,GND. עוד אחד:VCC1,USB-1,USB+1,GND1,GND. עוד אחד עם כמה כאלה של פין אחד:TPB+,VP,VG,TPB-,GND,TPA+,TPA-. עוד אחד דומה:EAR L,EAR R,MIC-VCC,MIC IN וכו'. מה אני עושה עם כל זה?!
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו את הגוסטיק Logitech Momo Force אני מעוניין לקנות את ההגה הכי טוב שיש היום להשיג בארץ רציתי לדעת אם ההגה הנ"ל מתאים לקריטריונים?? ואם לא אז איזה הגה נחשב להכי טוב כיום??
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
השגתי מצלמה דיגטלית של DATRON, בלי דרייברים או דיסק או חוברת הפעלה או משהו כזה!!! כל מה שרשום עלייה זה: "Datron Digitals". אני רוצה לחבר אותה למחשב, אפילו קראתי לחבר שלי כדי שיביא לי חוט USB אבל ה Windows רוצה דרייבר. איפה אני משיג אחד??? תודה
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
האם MX700 שווה את ההשקעה או ש MX500 יספיק. ההיטלבתות היא האם MX700 מספק את אותם הביצועים בדיוק + אלחוט או שהוא יותר טוב בהכל. כי היה לי ניסיון אם עכבר אלחוטי ואהבתי את העניין כי אין את החוט שמציק לפעמים, אבל זה היה עכבר מאוד פשוט ודי עצבן אותי וזלל סוללות כמו מטורף.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי את העכבר הזה,האם אני צריך להתקין את הדיסק? למה בדיוק? וחוץ מזה על הדיסק רשום באיזה מערכות הפעלה הוא עובד ולא רשום WINDOWS XP כמו שיש לי,מה אני עושה? האם אני חייב את זה?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-