עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by israel_0,

אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור??????

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by Pandiani,

יש לי מדפסת HP 1315 משולבת. אני שולח דף להדפיס וזה רושם במצב שזה מדפיס אבל בעצם המדפסת לא עושה כלום. כל פעם שאני מוחק ומתקין מחדש את הדרייבר המדפסת עובדת אבל אחרי כמה זמן היא שוב לא מדפיסה. מדי פעם אני שולח משהו להדפסה וזה לא מדפיס ואחרי ריסטארט פתאום מדפיס. קיצר לא יודע לא מבין מה נסגר .. אפשר עזרה בבקשה? תודה.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  3. Started by Black_Devil,

שלום, יש לי בבית ראוטר אלחוטי ובמחשב כרטיס של הראוטר. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. רציתי לשאול אם בגלל ש3 המוצרים אלחוטיים הם יכולים להתנגש?! ואם כן, מה יכול לקרות? מצפה לתגובה, גיא.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  4. שלום לכולם! אני מחפש מארז עם המאפיינים הבאים: -דגש על קירור איכותי:לפחות 2 מאווררי 120מ"מ (1בכל צד) -עשוי מחומרים איכותיים(אלומיניום?) -ספק כוח איכותי ואמין לא ג'נרי! -עיצוב יפה, לא מתכוון לעשות מודינג הוצע לי המארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=8228 איך הוא?(למרות שהוא לא כ"כ עונה לדרישות) איך הספק שלו? תודה מראש מקווה שתעזרו לי בהתלבטות...

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  5. לקחנו לסקירה את הקומפקטית החדשה של Corsair, מקלדת מכאנית מדגם K60 PRO TKL RGB, וחזרנו עם רשמים שכדאי לכם להכירלכתבה

6. אהלן, כפי שהכותרת מרמזת החלק החיצוני שבעזרתו מסובבים את העינית יצא, מה עושים? אני יכול לסובב עד לצד אחד עד שזה מגיע למקסימום, ואם אני מסובב לצד השני החלק יוצא. הדגם שלי הוא teac mx-7. לחבר את החלק איכשהו? דבק? או שיש מכשיר חיצוני שיכול לסובב את העינית? בבקשה עזרה =\

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by giliboy,

Altec lansing ATP-3 Hercules XPS 510 מה עדיף???? ודרך אגב יש לי בנוסף בבית שתי רמקולים של מערכת.....

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by דרומי,

למערכת AMD על איזה מארז וספק הייתם מציעים לי ללכת? לא יותר מ 650 ש"ח זה התקציב לכך. אני חשבתי על: 1.Antec 3700AMB Metallic 350W Case שעולה 592 ש"ח. או 2.Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include עולה 439 ש"ח+ ספק:Coolermaster Regular 350W RealPower Power Supply שעולה 226 ש"ח. סה"כ 665. מה אתם הייתם מציעים?בסכום הנ"ל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by Lirans,

שלום אני מחפש מדפסת פשוטה אבל אמינה, להדפסה של עבודות ולפעמים קצת תמונות. הגדרתי תקציב שנראה לי הגיוני והופתעתי לראות בoffice depot מדפסות בכ200 שקל. האם הם שוות משהו? http://officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000Po-MFtZhmUNYOybmLzhvkOA:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31522&pr=* תודה מראש

10. העכבר מיועד בראש ובראשונה לאשתי שה-901 משמש בעיקר אותה, היא צריכה עכבר סימטרי (היא משתמשת לעיתים בעכבר ביד שמאל) המתאים לכף יד קטנה-בינונית. לא צריכים יותר מ-2 כפתורים וגלגלת עם side-tilt. היא עובדת כיום עם LX7 ומאוד מרוצה. תכונות חשובות נוספות: יכולת קליטה טובה, ללא עכבות או קפיצות. יכולת עבודה על משטחים לא אידיאליים (כיאה למחשב UMPC, שולחנות פורמייקה וכו'). זמן סוללה סביר (לפחות חודש על זוג סוללות). העכבר של מיקרוסופט מתחיל עם יתרון משמעותי של 150 ש"ח בקופה ולפחות בתאוריה אמור לעבוד ללא מתאם נוסף על ה-901, אבל אם הנאנו מדהים במיוחד אני אסבול את ההפרש ואת הצורך במתאם. תוספת - לא רלוונטי, לאור הפער העצום במחיר (200 ש"ח) הוזמן לבסוף המיקרוסופט.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by gabriel,

אני מחפש לקנות מדפסת אלחוטית (WIFI), ועד כה ראיתי רק כמה דגמים של LEXMARK. שמתי עין על דגם 4550 שלהם, יש לו מחיר טוב, ואופציית האלחוט שלו בהחלט מקנה לו יתרון כי יש ברשותי רשת אלחוטית של 3 מחשבים והגיע הזמן לשים קץ לחוטים. הבעיה היחידה שלי היא הביקורות המעורבות שיש על LEXMARK, שאיכשהו אף פעם לא נחשבה לאיכותית כמו HP או CANON. אגב, הדפסת תמונות היא בעדיפות נמוכה, יותר חשוב לי הדפסת טקסט ועדיף שיהיה גם סורק משולב. אין צורך בפקס. בכל מקרה, תהיתי אם יש עוד דגמים של מדפסות אלחוטיות בשוק בישראל? (מצאתי באינטרנט דגם של HP, אבל לא בארץ)

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  12. צריך ספק כוח טוב שיחזיק כל מיני דברים שהוספתי מאווררים ולדים ועוד כי הקודם עושה לי נפילות מטח ואיפה אפשר לקנות תודה .. אני מעדיף ה איזור המרכז (תל אביב הרצליה וכו....)

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  13. HEC 425W HEC-425VDT 2 FANS HIGH QUALITY אני רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הספק הזה והאם הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  14. מחפש אל פסק שיהיה במיוחד עם USB לא יעבור את ה- 450 שקל מתח של 700VA תודה!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  15. לא יקרה ,ולא מתקלקלת שני וחמישי.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by blacknot,

מחפש עכבר לגיימינג תקציב עד 350 העכבר הקודם שלי היה g7 logitech והתרגלתי מאוד למסיביות שלו אני מחפש משהו בסגנון כל המלצה תתקבל בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by maccabeast,

האם המצלמה הנ"ל שווה משהו? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=33705 תודה ויום טוב...

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  18. Started by ran_meir,

מניסיון קודם אני רוצה לדעת אם יש כאן אנשים שמבינים טוב מאוד בנושא. אחר כך יבואו השאלות. (ובבקשה, אין לי כוח להודעות כמו "ספאם")

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by mr. president,

קודם כל אני אציין שאני שמאלי ולכן אני ריך עכבר מתאים. אני רוצה עכבר עם כמה כפתורים וזה משהו נחמד שראיתי ב170ש"ח.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  20. איך מבריגים אותו?? יש שם ברגים צהובים... שלתוכם אפשר להבריג עוד בורג.. איך עושים את זה?? צריך קודם להבריג את הצהובים? ואז לשים את הלוח אם ואז.. ואז להבריג ברגים חדשים תוך הצהובים?... או שלשים קודם את הלוח אם.. ועליו את הברגים הצהובים.. ועל הצהובים את הברגים הלבנים (האחרים) מקווה שהבנתם אותי... עזרה דחףףףףף ??? ??? ???

21. Started by Eviljelly,

מכיוון שאין לי מושג בדגמים וכאלה אני אשמח לקבל המלצות , אני צריך אחד עם שתי חיבורים לחשמל (מחשב ומסך ) לא חשוב לי כמה זמן הבטריה העיקר שלא יכבה תוך שניה בהפסקת חשמל ויהרוס לי הרדיסקים ( מקרה מצער לפני כמה חודשים :'( )....

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  22. Started by AMIT_MEG,

קניתי dvd divx, וכשאני שם לו תרגום ,אני רואה את התרגום בצד השני (כמו אנגלית) אמרו לי שאני צריך להוריד מקודד, ואני לא יודע מאיפה אני יכול להוריד. הדגם או pilot dvd divx565 תודה לעוזרים (לא ידעתי איפה לעשים את זה כול כך)

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by shpigeli,

אני מעונין לקנות gamepad למחשב אבל אני רוצה משהו שדומה לזה של הפלייסטישן שרוטט כי זה נחמד.. ראיתי שיש אחד יפה של לוג'יטק משהו מכיר אותו? הוא נוח? באיזה משחקים מרגישים את הרטט ? הוא עובד בכל דבר? ועוד דבר ראיתי אותו בפנדה במחיר של 400 שקל ויש באתר שלהם (של לוג'יטק )אחד רוטט ואלחוטי משהו ראה כזה בארץ איפשהו? הלינק לפנדה.. http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=11&CONTENTID=5022&countryid=25&languageid=1 אשמח אם תחוו את דעתכם בנושא יש למשהו כזה ? אם כן אשמח לדבר איתו! עריכת המודר: כותרת שופצרה, ברוך הבא. אתה מתבקש לא לקשר ישר לחנויות, אלא למוצר באתר החברה, אלא אם מדובר במקרים קיצוניים, ערכתי את הלינק. …

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by Norm4nde,

שלום לכולם! לאחר זמן רב (כ -3 חודשים) אחרי החיבור האחרון החלטתי לחבר שוב את ההגה שברשותי למחשב ולשחק. אבל צצה בעיה קטנה , windows xp pro אינו מזהה את ההתקן הנוכח ולכן אינו יכול להתקין אוטומטית וגם לא לתת מידע. זהו ההגה שבדיוק ברשותי : http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/618/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618.jpg&imgrefurl=http://www.ciao.de/Guillemot_Racing_Wheel_Rad_und_Pedalsatz__195618&h=150&w=200&sz=5&hl=iw&start=12&um=1&tbnid=yZblBhTVUgFpRM:&tbnh=78&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dguillemot%2BRacing%2BWheel%2Bfor%2Bwindows%2Bxp%26svnum%3D10%26um%3D1%26h…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by igal_nazar,

אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר שחור לבן + חיבור לרשת. אני לא מתכוון להשתמש בה בצורה מטורפת. סדר גודל של 300 דפים בחודש. מעל הכל חשוב לי שהמדפסת תהיה אמינה. אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. מה דעתכם על הדגם HL-2130 של brother? אגב, האם כדאי לקנות יד שניה?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים