עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by liorgadidi,

זה המארז: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm אז ככה: 1)אני צריך דיעות עליו... קירור? מראה? 2)אני צריך את המידות שלו ואני לא יודע איפה הן נמצאות בקישור שנתתי תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  2. מה עדיף לקנות היום ולמה? :

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  3. שלום חשבתי על החלפת מארז המחשב שלי לאחד טוב גדול ובעל אפשרויות קירור טובות. אני מתלבט בין שתי אלו: 1) Chieftec AX-01SLDW 2) Termaltake Xaser II A6000A Plus Tower Case אשמח אם תעזרו לי ! :AR15:

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by knipo,

אני בקרוב קונה את העכבר roccat kone XTD ואני לא יודע איזה פד הכי מתאים לו....

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by maor18,

מחפש עכבר איכותי ושקט וכמובן זול כמה שאפשר. לא מחפש משהו כבד עכשיו, לא גיימינג כבד ועניינים כאלה, כן לוחץ הרבה ומשתמש בגלגלת בלי הפסקה וחשוב לי שיהיה שקט כמה שאפשר ושיעבוד חלק כמה שאפשר. הייתי אומר תקציב עד 100 אבל יכול ללכת גם לכיוון ה150 אם יש משהו איכותי יותר. נכון לכרגע אני עם לוגיטק m170 (אצלי כבר למעלה מ3 שנים) ואני מבסוט מאוד האמת חוץ מזה שהלכה הגלגלת והלחיצות נורא מרעישות.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by chenrp,

שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין המדפסות הללו: BROTHER: dcp 130c dcp 135c dcp 150c לדעתי אין הבדל כלל והעלו את המהירות של ה150 ממש בקצת על מנת למשוך עוד קונים... לא אותה מדפסת??? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 5.03.2009 בשעה 11:20:30 מישהו???הוקפץ בהתאם לחוקי הפורום.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by NishMa,

איך בוחרים סורק? על איזה נתונים צריך להסתכל, איך יודעים מה טוב ומה לא חשוב בכלל?..

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  8. התקציב הוא עד כ300 שקל . אין חשיבות לאלחוטי או לא אלחוטי , זה לא ממש משנה לי . העיקר שיהיה במקלדת לחצני מוליטמידה כמה שיותר יותר טוב . ובעכבר לחצי צד להעברת עמודים באינטרנט ותקיות במחשב. אני לא גיימר אז אין צורך בדברים שיהיה מותאמים למשחקים . עדיפות גובהה ללוגיטק . (אם אפשר לקבל עם ההמלצה תמונות אני אשמח ) .. תודה למי שעוזר .

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  9. Started by e-r-a-n,

שלום אני עומד לרכוש הגה מסוג Microsoft® SideWinder® Precision Racing Wheel עכשיו אני בדילמה קטנה כי.. השולחן עבודה, אני לא בטוח שההגה יכול להתלבש עליו כמו שצריך זה גובה 4 ס"מ ובחלק התחתון יש רק 2 ס"מ עומק ואז יש עוד עיצוב מעצבן בשולחן.... הסבר בתמונה יש פה מישהו שיכול לי אם ההגה יכול להתלבש על השולחן הזה כראוי או לא ? או כל תגובה אחרת... תודה עריכת המודר: כותרת.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  10. שלום לכולם! אני מחפש מארז עם המאפיינים הבאים: -דגש על קירור איכותי:לפחות 2 מאווררי 120מ"מ (1בכל צד) -עשוי מחומרים איכותיים(אלומיניום?) -ספק כוח איכותי ואמין לא ג'נרי! -עיצוב יפה, לא מתכוון לעשות מודינג הוצע לי המארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=8228 איך הוא?(למרות שהוא לא כ"כ עונה לדרישות) איך הספק שלו? תודה מראש מקווה שתעזרו לי בהתלבטות...

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  11. Started by DEMON HUNTER,

המסך שיש לי עכשיו הוא ממש מצויין ואני מזה מרוצה ממנו ( SAMSUNG SYNCMASTER 750s 17 אינץ') והציאו מסך של אותה חברה SYNCMASTER 759 במחיר של 500 שקל בערך מישהו מכיר את המסך החדש והאם הוא שווה משהו ומה ההבדלים בין הדגמים.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by ameer_a7,

שמעתי ש 20 DB ז"א שממש שקט אבל לא בטוח מזה כי חיפשתי באתרים ולא כתוב... מישהו יכול לעזור לי? שיתן אתר

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  13. שלום רב, לאחר התלבטויות רבות החלטתי לעשוק מההורים מצלמה דיגיטלית בתור מתנה ליום הולדת. התקציב לא יהיה ענק במיוחד, אני מעריך שאצליח להוציא מהם 2500 שקל בלחץ רב. בהתחלה חשבתי על ה-Nikon Coolpix 3100, אבל מסתבר שהיא די קטנה מידי, בעיה רצינית. יש לי ידיים גדולות ביותר ואני לא מסתדר כ"כ עם מצלמות קטנות, יש לי ניסיון רב עם ה-Fuji FinePix 203A, מצלמה פיצפונת ומעצבנת ביותר, אני בקושי רואה משהו בעינית. בכל מקרה, הינה הדרישות שלי מהמצלמה: -שתיהיה בגודל נורמאלי, משהו כמו מינימום מצלמה רגילה ביתית. -מינימום 3 מגה פיקסל. -שהצילום חוץ שלה לא יאכזב. -זום אופטי 3x מינימום. -שתיהיה עד 2500 שקל. אגב, יש עוד אפשרות שאני אקנה את המצלמה בחו"ל (סלובניה-קרואטיה). תודה רבה ענקית מראש, מישה.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by ldti,

שלום חברים. אני מחפש מהיכן ניתן לקנות כבל ESATA לESATA באורך מטר , או מקסימום שניים , בישראל כמובן. למישהו יש רעיונות? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by MisterL,

שלום, רציתי לקנות PSP ורציתי לשאול אם יש חנות שמוכרת אותו בזול ומאובזר בערך ב1500ש"ח +- ואם אפשר קצת פרטים עליו והאם הוא בכלל שווה את הקנייה, והאם אפשר לשמוע בו מוסיקה וכד'? תודה לעוזרים

16. Started by dudi2002,

יש לי עכבר אופטי לנייד של Logitech. הבעיה היא שצריך להחליף לו סוללות בטווחים מאוד קצרים. למישהו יש עכבר מהדגם הזה וגם נתקל בבעיה הזו או שמא דווקא העכבר שלי טוחן לי סוללות?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  17. ^ תחילה, הוא היה נהדר, אבל עכשיו, לאחר חודשיים, הוא מזייף בדברים בסיסיים כמו: לחיצות על לחצון ימני\שמאלי לוקחות מספר פעמים עד שהוא מגיב, כנ"ל גלגלת, כנ"ל הזזה פשוטה. בדקתי, ולא, אין שערה אחת אפילו בשטח. אולי הוא התלכלך מבפנים או משהו, אבל אני לא רואה כלום. חשוב לציין שעד לפני שבועיים הוא עבד חלק לגמרי. אני מאמין שיש מישהו שיכול לעזור לי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by OmegaShadow,

אני משתמש בסקייפ לא מעט בתקופה האחרונה ואני חושב שאני אקח מתאם usb בשביל שאני אוכל לדבר ישירות מהטלפון ולא דרך מיקרופון (מה שיהיה יותר נוח פשוט). השאלה איזה מכל המתאמים שיש בשוק הוא הכי מומלץ, וזאת מכיוון שיש כמה סוגים שאני בטוח שיש הבדלים ביניהם וכמובן גם היחס בין מחיר\תמורה חשוב. שמעתי גם שיש מתאם שיכול גם לתאם בין תוכנת skype וגם בין תוכנות sip אחרות , אבל לא הצלחתי למצוא כאלה. אז איזה מתאם usb אתם ממליצים (אם בכלל) ?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  19. משהו טוב לגיימרים ראיתי את laser 6000 ניראה לי טוב בשביל המחיר

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  20. צריך ספק כוח טוב שיחזיק כל מיני דברים שהוספתי מאווררים ולדים ועוד כי הקודם עושה לי נפילות מטח ואיפה אפשר לקנות תודה .. אני מעדיף ה איזור המרכז (תל אביב הרצליה וכו....)

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  21. מישהו מכיר איפה אני יכול למצוא מי שמחזיק קופסת מיתוג KVM ל4 מחשבים שאוכל לקפוץ ולקנות היום? של EDIMAX או D-LINK עד 300ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by rafiisak,

שלום קניתי מקלדת חדשה: Microsoft multimedia keybaord 1.0A ויש לי בעיה בעיקר כאשר אני משחק וצריך ללחוץ על יותר משני כפתורים בבת אחת לא קורה כלום,יש מין צליל מהכונן ודבר לא קורה אני יכול ללחוץ לכל היותר על שני כפתורים. ניסיתי לשנות את ההגדרות בלוח הבקרה של מקשים דביקים וכל זה אבל כלום לא עוזר אשמח לקצת עזרה כי אני לא רוצה להחליף אותה,היא נראית לי אחלה מקלדת תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by X7-007,

צריך מקום יופי ודלת שקופה שיש לכולם, ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_114&products_id=5118 Z-Alien PC Gaming Server Silver http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 Supertalent Aluminium CA-601UFs Silver או השחור או הצהוב http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=280_837 אני פשוט לא יודע חח , בקשר ל ALIEN אני שמתי לב שאולי יהיה קשה לחבר חיבור SATA לארדיסק בתוך הכלוב שיש שם כי אז הדלת לא תיסגר, אז תקנו אותי אם אני טועה ואני די רוצה את ה ALIEN דה תמליצו ??? :

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by AMIT_MEG,

קניתי dvd divx, וכשאני שם לו תרגום ,אני רואה את התרגום בצד השני (כמו אנגלית) אמרו לי שאני צריך להוריד מקודד, ואני לא יודע מאיפה אני יכול להוריד. הדגם או pilot dvd divx565 תודה לעוזרים (לא ידעתי איפה לעשים את זה כול כך)

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  25. טוב,בחרתי את העכבר ומקלדת של לוג'יטק ועכשיו אני צריך לעבור לשלב הבא...גיימפאד... תגידו איך זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4111 יש אופציות יותר טובות בתקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים