ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הדגם הוא ipaq h1910 האם הוא יכול לשמש כGPS?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני קונה מהחנות ksp מארז supertalent הבעיה היא, שהמארז מגיע עם ספק ואין לי מושג אם זה ספק טוב או לא, יש לכם מושג? זה המארז ותוכניו הרבים: ?ATX FullTower Supertalent 500W alum.? מבנה Workstation Tower (אלומיניום) ספק 500W כונני "5.25 4 כונני "3.5 2, 4 פנימיים לוח אם ATX, (Dual Xeon)12in x 13in USB USB 2.0 + 1394 מאוורר קדמי- 8*2 ס"מ, אחורי- 8*2 ס"מ, צדדי- 8*1 ס"מ (Ledfan כחול) חלון צד מלבני שקוף
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 ערכות מקלדת ועכבר: 410 ש"ח Microsoft Wireless Optical Desktop Microsoft Wireless Optical Desktop Elite 470 ש"ח 310 ש"ח Creative Wireless Optical 6000 Desktop יש הבדל במחירים השאלה היא מה עדיף לקנות.... התדר של קריאטיב הוא 27 ,ושל מיקרוסופט אני לא יודע כמה, יש הבדל בתדרים?? ועל מה זה משפיע?? ובכלל איזה ערכה כדאי לי לקנות? אני חושב שעדיף של מיקורוספט,אם כן למה? אני צריך סיבה להוציא עוד 100-160 ש"ח,ובין 2 המקלדות של מיקרוסופט מה ההבדל ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת רשת (בסביבות 300 ש"ח +/-). איזה מצלמות מומלצות? אילו חברות? ?Creative? Logitech? 3Com אילו דגמים? אילו תכונות חשוב שיהיו במצלמת רשת? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אז כך: יש לי את המדפסת הזה כבר איזה שנה. בעיקרון היא עובדת בסדר. אני עכשיו בנקודה שנגמר לה הדיו ואני תוהה אם כדי לקנות מדפסת חדשה בקומה. בעיקרון אני לא צריך משהו הרבה יותר טוב ממנה. אני לא מדפיס הרבה תמונות או דברים כבדים. רק מסמכים פה ושם. העלות של ההחלפה של הדיו היא בערך 210ש"ח לשני ראשים מקוריים. אני תוהה אם יש משהו בבערך עד 500ש"ח שווה לי להחליף את המדפסת שלי עבורו. עוד שאלה שרציתי לשאול בקשר לדיו: אם יכולים להביא לי פיתרונות יותר חסכוניים לדיו? 210ש"ח זה דיי יקר בשבילי, אם אפשר לחסוך אני בשמחה אנסה. אני זוכר שאני קניתי חסניות של Demo2 או חברה בשם דומה בComputax. הן אומנם עלו לי רק 109ש"ח אבל נוצר לי רושם כיאלו היה שם רבע כמות או משהו כזה. הזמן שהן הסיפקו לי ממש שערו…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מתלבט בין המארזים הללו + ספקי כח שונים(או שכלולים בתוכם כבר), אני רוצה ממש חוות דעת שלכם,כי זה חשוב לי נורא הקטע הזה. טוב, אז זהו המארז הראשון: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1838 שמגיע ללא ספק,וכנראה הספק המומלץ הוא ה-TT420W ללא מחשבה שנייה. השני הוא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1531 שמגיע עם ספק 400W,אבל אני לא יודע אם הספק איכותי.. השלישי הוא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1356&catcode=270 שמגיע עם ספק 400W,איכותי בהחלט של HEC. הרביעי הוא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1083&catcode=183 שמגיע עם ספק איכותי של ANTEC 350W. ----------------------------------------------------------------------------…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שמעתי ש 20 DB ז"א שממש שקט אבל לא בטוח מזה כי חיפשתי באתרים ולא כתוב... מישהו יכול לעזור לי? שיתן אתר
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו בכותרת מחפש "מדפסת לייזר לרשת (לא משולבת, לא בצבע)".. הפעם חשבתי על XEROX (או אחר).. מה ממליצים? תודה. נ.ב. יש לי לא מעט ניסיון עם HP (לא בלייזר), כל פעם הייתי נותן להם צ'אנס חדש וכל פעם הייתי מתאכזב מחדש (איכות בניה / רעש / עלויות דיו / אמינות / אחריות / תוכנה.. מה לא?)..
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט בין שני חברות, רייזר וסטילסירייס מעוניין בעכבר המתאים לשני הידיים תודה וערב טוב הציעו לי את הדגם הזה Steelseries XAI האם הוא הכי מומלץ בטווח המחיר שציינתי?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מקלדת ועכבר אל חוטיים בתקציב של עד 500 ש"ח. יש עדיפות לעכבר (אולי יש גם מקלדת כזאת) שבאים עם מטען במקום עם בטריות חיצוניות. תודה, עמרי
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להמיר את כל הפילמים הישנים שלי למדיה דיגטלית. אני מעוניין לרכוש סורק עבור המשימה הזו. היכן אני יכול לקרוא סקירות מקיפות על סורקים? ובעיקר למשימה הזו? מישהו יכול להציע אתר שניתן לסמוך עליו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר ע"מ שאוכל לעבוד על המחשב מהסלון, המחשב נמצא כ 8-10 מטר רחוק מהסלון ויש שני קירות גבס בדרך, האם הסט של Logitech® diNovo Media Desktop Laser ידע לתת לי פתרון? תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום קניתי מקלדת חדשה: Microsoft multimedia keybaord 1.0A ויש לי בעיה בעיקר כאשר אני משחק וצריך ללחוץ על יותר משני כפתורים בבת אחת לא קורה כלום,יש מין צליל מהכונן ודבר לא קורה אני יכול ללחוץ לכל היותר על שני כפתורים. ניסיתי לשנות את ההגדרות בלוח הבקרה של מקשים דביקים וכל זה אבל כלום לא עוזר אשמח לקצת עזרה כי אני לא רוצה להחליף אותה,היא נראית לי אחלה מקלדת תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בגדול אני רוצה מקלדת BT לא בשביל קולנוע ביתי או משהו כזה אני פשוט רוצה מקלדת שתסתנכרן עם הנייד שלי בלי שאני אצטרך לחבר לו שום סטיק או פלאגים. ככה שטראקפדים וכאלה ממש לא מעניינים אותי אני פשוט צריך מקלדת אלחוטית בחיבור בלוטות' פשוטה ככל שניתן. ראיתי רק 2 בזאם- אחת של לוג'יטק שעולה 900 שקל. לא תודה השניה של מיקרסופוט שעולה 500 שקל עם עכבר מה שיותר סביר אבל הביקורות אומרות שהיא כל הזמן מתנתקת מהמכשיר ובעיות אחרות... זהו זה כל הדגמים שיש למקלדות BT???...
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מחבר את הכבל של הלייקוסה ליציאת רמקולים ואוזניות אני מחבר את הרמקולים דרך הלייקוסה זה מתחיל כזה להוציא צליל ממה חלש כאשר כרגיל זה מוציא הרבה יותר חזר מה יכולה להיות הבעיה?< יש לי רמקולים CREATIVE A300 אין להם שלט(או שלא קיבלתי ) תודה לעוזרים נ.ב הבאתי את המקלדת לKSP והרמקולים אצלהם עובדים טוב אז איפה הבעיה ? עריכה: עכשיו בדקתי אוזניות שלי מעפנות כאלה של הפלאפון והם עובדות אותו דבר על הלייקוסה וגם על המאזר(יענו חיבור ישיר) ורמקולים עכשיו שמתי לב שגם הבאס ממש ממש נחלש בבקשה תעזרו לי אולי איזה דרייבר לרמקולים יש דבר כזה? אני חיברתי את הרמקולים של אחי והם עובדים אולי יש פאק ברמקולים למרות שלא ניראלי כי הם עובדים מעולה כשהם מחוברים ללוח אם ישירות...-בדקתי לפני כמה שעו…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מחפש מדפסת חסכונית בעלת איכות בנייה טובה. רוב ההדפסות בצבע - מסמכים ומצגות - (פחות חשוב תמונות) תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות PSP ורציתי לשאול אם יש חנות שמוכרת אותו בזול ומאובזר בערך ב1500ש"ח +- ואם אפשר קצת פרטים עליו והאם הוא בכלל שווה את הקנייה, והאם אפשר לשמוע בו מוסיקה וכד'? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
חברה משהו יכול להגיד לי מאיפה אני משיג תוכנת gps למחשב כף יד!!! למה יש לי את ה destinetor 3 והיא לא עדכנית
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מדפסת לשימוש ביתי (רצוי של HP) ושתהיה בין 400-500 ש"ח. לאחרונה הסתכלתי על הדגם C3183 של חברת HP. כמה שאלות: 1. האם היא מומלצת? 2. כמה יעלה מיכל צבעוני וכמה שחור של מדפסת מסוג זה? 3. האם יש המלצות נוספות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש מהיכן ניתן לקנות כבל ESATA לESATA באורך מטר , או מקסימום שניים , בישראל כמובן. למישהו יש רעיונות? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב,בחרתי את העכבר ומקלדת של לוג'יטק ועכשיו אני צריך לעבור לשלב הבא...גיימפאד... תגידו איך זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4111 יש אופציות יותר טובות בתקציב הזה?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מחפש חנות זולה באזור חדרה והסביבה לדיו מקורי למדפסת Brother MFC5460CN 4 מחסניות של Brother LC-1000 תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדפסת שתהיה "סוס עבודה" אמינה וחסכונית, הדפסה בעיקר בשחור לבן (טקסטים) אין חשיבות למשולב(אבל אני לא פוסל) ועדיף שהמדפסת עצמה תהיה קומפקטית יש הצעות? נ.ב. עדיף לא להשקיע את כל הסכום...
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום,שמעתי לא מזמן על העכבר האווירי של לוג'יטק MX Air ואין לי מושג עד כמה הוא נוח...למישהו יש ניסיון איתו? הוא תחליף טוב לגיימפאד? וגם למי שיש ניסיון בגיימפאד של XBOX360, הוא נוח גם בשליטת עכבר למשחקי אסטרטגיה וFPS? אולי מקלדת אלחוטית לבד עם עכבר מובנה הוא הדבר האלחוטי הכי נוח.. ואני מתכנן לקנות גם הגה והילוכים...יש דגמים מומלצים? אם למישהו יש ניסיון,דעות או הצעות אני אשמח לשמוע תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-