ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
צריך מקום יופי ודלת שקופה שיש לכולם, ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_114&products_id=5118 Z-Alien PC Gaming Server Silver http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 Supertalent Aluminium CA-601UFs Silver או השחור או הצהוב http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=280_837 אני פשוט לא יודע חח , בקשר ל ALIEN אני שמתי לב שאולי יהיה קשה לחבר חיבור SATA לארדיסק בתוך הכלוב שיש שם כי אז הדלת לא תיסגר, אז תקנו אותי אם אני טועה ואני די רוצה את ה ALIEN דה תמליצו ??? :
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הזרקת דיו, לצרכי סטודנט. סדר גודל של 100 דפים לחודש, בעיקר שחור לבן ומעט צבע. שיקולי מחיר (כולל דיו ) תודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איך מבריגים אותו?? יש שם ברגים צהובים... שלתוכם אפשר להבריג עוד בורג.. איך עושים את זה?? צריך קודם להבריג את הצהובים? ואז לשים את הלוח אם ואז.. ואז להבריג ברגים חדשים תוך הצהובים?... או שלשים קודם את הלוח אם.. ועליו את הברגים הצהובים.. ועל הצהובים את הברגים הלבנים (האחרים) מקווה שהבנתם אותי... עזרה דחףףףףף ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
מכיוון שאין לי מושג בדגמים וכאלה אני אשמח לקבל המלצות , אני צריך אחד עם שתי חיבורים לחשמל (מחשב ומסך ) לא חשוב לי כמה זמן הבטריה העיקר שלא יכבה תוך שניה בהפסקת חשמל ויהרוס לי הרדיסקים ( מקרה מצער לפני כמה חודשים :'( )....
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 64 3000 X800 PRO 512 DDR GA-K8VT800 W.D 80 ג'יגה 8 בופר וגם צורב.. עכשיו קניתי את המארז http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=12332123&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=136 הזה יש שם ספק ג'נרי מעפן של 400 W אני בטוח ב-100 אחוז שהוא לא מחזיק טוב את המערכת שלי כי לפעמים זה עושה ריסטרט בלי קשר וכאלה.. אני צריך עזרה בקשר לבחירת ספק כוח טוב למחשב!!! תתנו לי פה הצעות לדברים איכותיים רצוי מחניות שיחזיקו טוב את המחשב תודה..
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ניראה לי שזה שייך לפה אז אני מבקש מארז+ספק מKSP.. אז יש שם מארז הAntec ATX MIDI Super Lanboy שהוא מצוין לפי הביקורות..וגם HEC 475W שיש שמה מה אתם אומרים יש דרך לשפר? חסרונות בדברים שאמרתי? מה דעתכם?!
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
- חשוב: * שהמדפסת תהיה חסכונית - שאני אוכל להדפיס הרבה דפים עד שאני אצטרך להחליף טונר או ראש דיו. * אמינות - שהמדפסת תוכל להדפיס PDF של 300 עמ' מבלי שזה באמת יזיז לה. * שהמדפסת תוכל להדפיס משני צידי הדף - אוכל להתפשר על תכונה זו. - לא חשוב: * איכות - אני לא גרפיקאי ולכן אני האיכות צריכה להיות מינימאלית ע"מ שאוכל להדפיס ספרים ומאמרים לקריאה. * גודל המדפסת - לא באמת חשוב לי מה גודלה וכמה היא שוקלת.. * מדפסת לייזר או דיו - לא משנה. - הערות נוספות: * יש לי העדפה למדפסת צבעונית, אך בסופו של דבר אני אבחר במדפסת שהכי תתאים לי. * אני מחפש מדפסת שתעלה בסביבות 600 ש"ח. תודה רבה ויום נעים
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום מחפש צורב דיסקים /כולל קריאת דיסקים חיצוני למחשב נייח אשמח להמלצה לדגם מקור רכישה בברכה R
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב כזה: Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board 4X256MB RAM 400MHZ DDR GIGACUBE 9200B3 Radeon 9200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB 1st HD IDE WD 160GB 2nd HD IDE Hercules Game Theater xp 7.1 NEC 3500A DVD-RW IDE Toshiba 16x48 DVD IDE Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP TV card האם אני יכול להוסיף עוד HD SATA ? האם הספק יסחוב (HEC 300 ART)? והאם אני צריך כבל מיוחד לשם חיבור SATA? תודה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום חשבתי על החלפת מארז המחשב שלי לאחד טוב גדול ובעל אפשרויות קירור טובות. אני מתלבט בין שתי אלו: 1) Chieftec AX-01SLDW 2) Termaltake Xaser II A6000A Plus Tower Case אשמח אם תעזרו לי ! :AR15:
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מה הגדול של כל מארז...(ATX, FULL TOWER וכאלה)... תודה...
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות עט אלקטרונית (אם משטח או משהו כזה), הצורך העיקרי והיחיד שלה הוא ציור, אני יוצר הרבה אנימציות בפלאש ואשמח אם אוכל בדרך זו לצייר ישר למחשב במקו אם עכבר או סורק... ראיתי בzigzag2000 את זה genius wizardpen 5x4 usb מישהו יודע משהו על המוצר? על איכותו? האם הוא מתאים למטרה הזו? תודה מראש! עריכה: התקציב הוא 250-300 מקסימום!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז+ספק בתקציב של כ-400 ש"ח... אפשר לקנות משהו טוב במחיר הזה? מה ההבדל (בעיקר בביצועים)בין ספק ג'נרי לספק של חברה מוכרת?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המדפסת אמורה לשמש בעיקר להדפסה של טקסיטים בצבע- כגון כתבות אינטרנט וחומר אינפורמטיבי המופיע ברשת! ולפעמים הדפסת תמונות על נייר A4 רגיל! מאוד חשוב שהמדפסת תתפוש כמה שפחות מקום שתיהיה שקטה ואלגנטית במראה שלה - עדיף גוני לבן וכסף! צריכה להשתלב בסביבת עבודה של מסך דל 24 אינץ http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=931638-0914 http://www.skypc.co.il/pl_product~967486-0119~19~0.htm סליחה על הדרישה הפרפקציוניסטית אבל... אילו האילוצים במחשבה שניה הייתי שמח על המלצה אחת בנוסף ושתכלול בתוכה גם סורק אם יש חיה כזאת! אבל הכי חשוב שתהיה חסכונית!
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איך בוחרים סורק? על איזה נתונים צריך להסתכל, איך יודעים מה טוב ומה לא חשוב בכלל?..
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כותרת תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
השאלה נוגעת למדפסות משולבות. השימושים הם בעיקר סריקת תמונות סטילס שיישמרו במחשב וצילום מסמכים בש"ל. לילה טוב
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
המסך שיש לי עכשיו הוא ממש מצויין ואני מזה מרוצה ממנו ( SAMSUNG SYNCMASTER 750s 17 אינץ') והציאו מסך של אותה חברה SYNCMASTER 759 במחיר של 500 שקל בערך מישהו מכיר את המסך החדש והאם הוא שווה משהו ומה ההבדלים בין הדגמים.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי גיים פאד של Logitech... Logitech Wingman cordless יש לי אותו עוד ממזמן, אבל לא ממש השתמשתי בו. היום רציתי לשחק איתו, אז הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק, התקנתי אותו, ואז בשלב שלאחר מכן, הזהוי של הג'ויסטיק, יש לי בעיה. המחשב פשוט לא מזהה את הג'ויסטיק. ניסתי להוריד מחדש, לעשות ריסטרט, פשוט הכל. *אין בעיה בחיבורי היואסבי שלי... אודה לעזרה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב שלי מKSP הם שמו לי מדבקות אדומות מסביב למאז כך שאני לא אוכל לפתוח אותו, מלבד לקרוע את המדבקה... בזמן האחרון שאני רואה שגושי אבק מסתובבים במאוררים והחלטתי שאני רוצה לנקות את המארז, מבפנים ומבחוץ... השאלה שלי - האם קריעת מדבקה אחת לצורך פתיחת המארז תבטל טת כל האחריות!? אפילו שזה רק כדי לנקות אבק!? תודה
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש מהיכן ניתן לקנות כבל ESATA לESATA באורך מטר , או מקסימום שניים , בישראל כמובן. למישהו יש רעיונות? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי לנייד של Logitech. הבעיה היא שצריך להחליף לו סוללות בטווחים מאוד קצרים. למישהו יש עכבר מהדגם הזה וגם נתקל בבעיה הזו או שמא דווקא העכבר שלי טוחן לי סוללות?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את העכבר הזה בצבע כחול, למעט באופיס דיפו שדורשים עליו 300 ש"ח טבין ותקילין !! זאת בזמן שהעכבר האפור הרגיל נמכר בהרבה מקומות ב אזור ה 200 ש"ח בלבד.
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט מחשב חדש שהוא MSI "K8N Neo2 Platinum AMD Athlon 64 3500 Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology raedon 9800pro ועוד ציוד הקפי { עכבר, מצלמה .... } אני מתלבט בין שני דברים שהם הראשון : ANTEC 1080B AMG 430 Watt PSU המארז הזה מגיע עם עם ספק של ANTEC השני : ANTEC מדגם AMG1000 יחד עם ספק Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN { לשים לב שהספק הוא active pfc } ההבדל בין שני האפשרויות לגבי המחיר הוא בסביבות 50-80 ש"ח { האפשרות השני יותר יקרה } והמאר השני הוא עם חלון שזה לא כל כך משנה לי השאלה מה יותר כדי מבין השתיים תודה על העזרה מראש
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-