ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני ממש לא פרנואיד של שקט אני צריך מארז שעולה 450 שיקרר טוב בשביל OC קטן וזהו (אם הוא גם קצת יותר שקט אז סבבה אבל לא להסחף) :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקלקל לי העכבר ששירת אותי שנים בנוחות, האלחוטי הראשון של מייקרוסופט. החלטתי ללכת על ה-2000 כי חיפשתי עכבר זול יחסית לשימושים יומיומיים והקודם של מייקרוסופט היה לי נוח וטוב אז הנחתי שאם אקנה את ה-2000 לא יהיו הפתעות מיוחדות. קיבלתי אותו היום והתאכזבתי מאוד מהגלגלת שלו - חורקת, ממש לא מתגלגלת חלק, לפעמים יותר בקלות ולפעמים קצת נתקעת ובאופן כללי מאוד לא מדויקת. מישהו יודע אם זו מחלה של הדגם הזה או שפשוט קיבלתי אחד פגום? לדעתי אני בכל מקרה מחזיר אותו, השאלה אם לבקש אחד אחר או שיחליפו לי לדגם אחר?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתאם USB למחשב לג'ויסטיק של פליסטיישן2 מהאתר http://enjoystick.co.il/shop/product.asp?productid=90&catcode=9&AdCat=9&parentid= ואני לא יודע אם זה פועל :xyxthumbs: :xyxthumbs: תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות ג'ויסטיק חדש עם מצערת (לסימולטורים מן הסתם) וכמה שיותר כפתורים שאפשר להגדיר, איזה ג'ויסטיק כדאי לי לקנות? האם יוצא ג'ויסטיק חדש שכדאי לי לחכות ליציאתו?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי סט חדש של מקלדת ועכבר אלחוטי לוגיטק EX110 למרות שאני מניח שהשאלה רלוונטית לכל הסטים שלהם, לפחות אלה שעובדים בתדר 27MHZ, שזה כמעט הכל חוץ מהדגמים הממש יקרים... אני עם מחשב לא חזק במיוחד שיש לו רק 500 מגה בייט (אפילו לא 512 בגלל כרטיס המסך). בחרתי בינתיים שלא להתקין את הדרייברים שבאו איתו כי הבנתי שהם תופסים המון זכרון והכל עובד סבבה לגמרי. השאלות - 1- האם יש הבדל בצריכת הסוללות כאשר משתמשים בדרייברים של LOGITECH וללא שימוש בהם?? (אני מדבר על תוכנת Setpoint) . האם התוכנה הזאת יודעת לגרום לעכבר להיכנס למצב שינה וכו וכו למטרת חיסכון סוללות? 2- מה צריכת הסוללות הממוצעת של העכבר ושל המקלדת? בינתיים שמתי בעכבר סוללות נטענות של 2700. הבעיה שבמקלדת שמתי את הבטריות…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש איזו המלצה גורפת לגויסטיק המושלם להטסת מסוקים במשחק ? (אולי ב BF3 גם מטוסים) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה, ואיכות טובה. עד 200 ש"ח... אם אפשר את ההכי זול והכי טוב.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי בעיה, כל הכפתורים של הF לא עובדים לי... נגיד במשחק רשום לי על F1 אני לוחץ ולא מגיב, ככה זה גם בכל המקרים. מישהו יודע מה לעשות? עזרה בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום חשבתי על רכישת מדפסת משולבת HP 4580. אני מדפיס מעט יחסית בעיקר בשחור לבן אבל עדיין לא הייתי רוצה לוותר על הדפסת צבע. מצד שני אני רואה שבתוספת של 150 שקלים אפשר לקבל את ה 6500 שהיא משוכללת יותר ונראית מעט מסיבית יותר,כוללת כרטיס רשת ובעיקר חסכונית יותר בדיו. מה שמרתיע אותי זה 3 ראשי הצבע להדפסה שנועדו לכאורה לחסוך בעלות הדיו. האם זה אומר שראש ההדפסה נפרד מהמחסנית ? הייתי כבר בסרט הזה עם מדפסת אפסון וזה גרם לאיכות הדפסת הולכת ויורדת כל הזמן עד שזרקתי אותה מה שלא קורה כאשר ראש ההדפסה יחד עם המחסנית מה שאולי בזבזני יותר אבל מקבלים מדפסת כמעט חדשה בכל החלפת ראש. ואני מדגיש שאני מדפיס מעט בצבע. האם החשש מוצדק שלי מוצדק? תודה למשיבים
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה מקלדת אלחוטית עם תאורה? הסתכלתי באתר של KSP ואייבורי ולא מצאתי משהו בסיגנון (זה לא בשבילי אגב זה אח שלי מחפש ללפטופ שלו) אם מישהו מכיר איזה דגם של מקלדת אלחוטית שיש בה תאורה ? (לא משהו יקר מידי)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך אזרה בבחירת סט אלחוטי פשוט. ממש לא אהבתי את סדרת ה MX של לוגיטק המקלדות הענקיות עם כול כפתורי ה"בונוס" חשבתי על משהו בסגנון EX110 של לוגיטק. השימושים שלי זה סרטים אינטרנת ו HEROES3 מדי פעם התקציב שלי 300שח TNX
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
עזרו לי בבקשה אני מתלבט לקנות אך בשום מקום לא כתוב..
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
טוב אני צריך עכבר חדש לגיימינג באחיזת PALM התקציב הוא עד 250 ש"ח הנה העכברים שחשבתי עליהם אני אשמח להמלצות: naos 3200 razer deathadder logitech G400 corsiar M60
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
העכבר והמקלדת לא עובדים(שניהם ps2) על המחשב. הם כן מקבלים מתח(האורות במקלדת נדלקים בעת החיבור והאורות בעכבר דולקים) בדקתי במחשב אחר ושניהם עבדו כראוי. ניסיתי לחבר למחשב עכבר usb והוא עבד כראוי. הייתי בטוח שהבעיה בשקעי ps2 על הלוח אם. אז קניתי חיבור שמעביר מps2 לusb וחיברתי את שניהם לusb ועדיין הם מקבלים רק מתח אבל לא פועלים. במנהל התקנים של הusb כשאני מחבר אחד מהם הוא רושם התקן לא מזוהה. יש למשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? ד"א העבר והמקלדת הם של gpt.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש מדפסת לייזר איכותית (אני מעדיף שחור - לבן איכותית מאשר צבעוני לא משהו) עד 1000 ש"ח. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. היום התקנתי מקלדת ועכבר אלחוטיים Microsoft Wireless Optical 1000 ושמתי לב שהמחשב לא נכנס לשומר מסך והמסך לא נכבה אחרי 2 דקות שהגדרתי לו להכבות אחרי חוסר פעילות. למישהו יש מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש לחסוך מקום בסלון ולא להעמיד עוד מכשיר - והפעם על הפרק ממיר עידן פלוס המצב כיום זה שיש לי מחשב נט טופ שמחובר ל TV ןדרכו אני צופה בתכנים אני מבקש למצוא ממיר איכותי בפורמט HD שיחובר למחשב - לא מעוניין בדונגל האם קיים? למישהו יש ניסיון עם כזה? מה העלות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי סט מקלדת ועכבר Logitech Desktop Wave ה reciever שלהם נהרס, האם אני יכול לרכוש reciever חלופי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מצלמת ועידה במקסימום 300 שקל.. אבל כולם נראות לי בעלות אותן אופציות פריימים לשנייה רזולוציה... בעצם מה ששונה זה המראה והמחיר? או שרק אני רואה את זה ככה.. בקיצור למישהו יש המלצה למצלמת ועידה בעלת איכות טובה? חשבתי על שתי דגמים שבאים בחשבון: QuickCam® Pro 3000 Creative® WebCam Pro למישהו יש הצעות יותר טובות? או העדפה מבין השניים? הCREATIVE זולה כמעט בחצי מהLOGITECH
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר למחשב הנישא של חברה שלי. פיצ'רים לא ממש נחוצים לה (למרות שאם יש שימושיים כאלה, היא תתרגל אליהם). היא מעדיפה חוטי, כי הם קלים יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום, 4 שנים עבדתי עם סט אלחוטי של Microsoft Wireless Multimedia Keyboard 1000, סך הכל סט פשוט שעלה בזמנו 170 ש"ח אבל הוא עשה את העבודה בצורה מעולה ! כמובן ש4 שנים זה הרבה זמן למקלדת ועכבר אז הגיע הזמן להחלפים, אמרתי נשקיע הפעם במשהו ממש איכותי, אז קניתי את הסט האלחוטי Logitech Wave (עלה 350 ש"ח) הסט נראה ממש טוב ומרגיש ממש איכותי, אבל הקליטה שלו פשוט גרועה !!! המרחק הוא 2 וחצי מטר והוא פשוט לא מצליח לעבוד כמו שצריך (ניסיתי לאבטח את התדר ולא עזר), הסט הפשוט של מיקרוסופט עשה את זה בקלות ! אשמח להמלצה על סט נורמלי שפשוט יעבוד כמו שצריך, ומי שמעוניין לקנות את הסט שלי מוזמן ליצור איתי קשר הוא במצב חדש (מי שמכיר את הסט וחושב שהוא בשבילו), תודה מראש, עידן.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=18339 עפ"י הביקורת הזו למקלדת הנ"ל יש סוויצ'ים חומים.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך המצלמה למדפסת משולבת לבית , ללימודים .. חשבתי על זאת Brother MFC5440CN http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=126763 או על HP 5610 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371536 HP נחשבים טובים במדפסות , אבל Brother ? למישהו יש ניסיון עם המדפסת הזאת? או עם Brother בכלל? או שיש מדפסת אחרת מומלצת במחיר הזה?? תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
דגם ה-ADVICE https://ksp.co.il/?uin=53721 דגם ה-EATON https://ksp.co.il/?uin=27457 שניהם די דומים במפרט, או שיש משהו שאני מפספס? מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי ה-EATON, מה שהבנתי שמדובר בחברה בריטית די מוכרת לגבי האדוויס, אני יודע שהם חברה ישראלית שנותנת תמיכה די טובה. אבל מבחינת איכות המוצר, סוללה, קלות השימוש וכו', מי יותר מומלץ? תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר אופטי מעדיף עם גלגלת ושלא יעשה היבהובים תקציב 300 שח מה מומלץ???
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-