עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני צריך המלצה למצלמת אינטרנט שתעבוד עם מערכת הפעלה VISTA/XP 64BIT. התקציב הוא כ 150 ש"ח, עדיף פחות. תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  2. כותרת תודה מראש ושבת שלום

3. Started by gman18,

לא משהו משוכלל יותר מדי אבל שיהיה כמו שלט של xbox360 או ps3. מה שיותר טוב למשחקים כמו gears ו-DMC4. לא צריך שיהיה אלחוטי (וגם אין במחיר כזה לפי מה שהבנתי). חשבתי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18385&PHPSESSID=c5535510 יש מקום לקנות אותו ב-50 ש"ח פחות?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  4. אם זה לא מתאים לפה תעבירו לאן שצריך...חשבתי שהכי מתאים יהיה פה יש לי 2 מחשבים בחדר ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את שניהם לאותו מסך ושיהיה מתג שכל פעם יראה לי את המחשב שאני רוצה לראות ראיתי בחנות מחשבים שיש 3 מחשבים שמחוברים למסך אחד והוא עושה את זה... רציתי לדעת איפה אפשר להשיג את זה ואם זה יקר(כמה עולה?) ואם זה יוריד לי מאיכות התמונה באחד המחשבים? המסך הוא LG 19" L1972H תודה לעוזרים !!! עריכה === חיפשתי קצת בגוגל מצאתי את הדבר הבא שנראה לי עונה על מה שאני מבקש (וגם מחבר מקלדת ועכבר שזה יותר טוב ממה שרציתי) זה הראשון http://ultrapro.co.il/products/105206 וזה השני http://ultrapro.co.il/products/91357 יש לי עדיפות לראשון לפי מה שראיתי שם אחריות לכל החיים וזה גם יותר זול ..…

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  5. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש, ואני רוצה המלצה למקלדת+עכבר בתקציב של 400 ש"ח. השימושים שלי הם כלליים, כולל משחקים (multiplayer). בעיקרון רציתי אלחוטי, ראיתי ביקורות לא טובות על סטים אלחוטיים, בייחוד למשחקים. אז ארצה המלצה גם לחוטי וגם לאלחוטי אם קיים סט אלחוטי שיש לו ביצועים דומים לחוטי. שוב, העדפה לאלחוטי, אבל רק בתנאי שהוא מספיק טוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  6. ובבקשה לא משהו יקר, אני מוכנה להשקיע 150-200 שקל. ושיהיה משהו מהארץ,אין לי כח להזמין מחו"ל *לא חייב משהו איכותי .. אלא משהו בינוני שיחזיק כמה שנים. תודה רבה ושבת שלום

7. Started by Tharbad,

מטרה: סימולטורי טיסה למיניהם: - MS Flight Simulator - X-Plane - האפשרויות הקיימות תחת Battlefield. לא צריך להיות משהו מהודר; רק שיהיה נוח ומומלץ. שבת שלום.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  8. Started by lioryb,

שלום. קניתי USB HUB של MULLER שמתיימר להיות USB2. ברגע שאני מחבר אותו (את ה-HUB) למחשב, אני מקבל הודעה אוטומטית של WINDOWS: This device can perform faster if you connect it to a Hi-Speed USB 2.0 port כל ה-port-ים שלי במחשב הם USB 2.0. הרצתי בדיקת מהירות על Disk On Key, ובאמת כשחיברתי את ה-DOK ישירות למחשב, הוא קרא/כתב במהירות גבוהה פי 8 מהמהירות שהוא קרא/כתב כשהוא היה מחובר דרך ה-HUB. ל-HUB הוא היה מחובר לבד (ללא שום התקן אחר בזמן הבדיקה). האם זה הגיוני? האם יכול להיות שה-HUB הוא לא באמת USB2.0 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by drbit,

שלום חברים! אני רוצה לרכוש מקלדת IBM, אולי מישהו יודע היכן אפשר למצוא כזו מקלדת .. תמונה: תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by kfir_dnd,

שלום חבר'ה, אני מחפש מדפסת לייזר איכותית (אני מעדיף שחור - לבן איכותית מאשר צבעוני לא משהו) עד 1000 ש"ח. תודה מראש על העזרה

11. Started by PrefaceAlumni,

שלום רב! מישהו יודע אם ה-Mac Edition: http://www.razerzone.com/p-124-razer-deathadder-mac-edition-gaming-mouse.aspx מתאים גם לשימוש בויסטה? אולי מישהו קנה וניסה? פשוט אני יכול לקנות אותו בזול יותר אז חשוב לי לדעת. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. שיהיה זול יחסית ושה הסאונד שלהם יהיה טוב+ יש הצעות.......? עזבו את התקציב (כמה שיעלה פחות יותר טוב..)

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  13. Started by i-pink,

מחפשת עכבר אלחוטי זעיר.

14. Started by tzvia8,

שלום וברכה, משום מה אני לא יכולה לסרוק יותר במדפסת המשולבת שלי HP5610. פירוט התקלה בקובץ המצורף. אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]

15. Started by miki_9,

שלום אני חדש פה ואני מעוניין במקלדת ועכבר שימושים אינטרנט ומשחקים תקציב - בערך 200 אולי יותר תודה! נ.ב יש לכם אחלה אתר

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  16. Started by Zipi-2,

אהלן , היום ניסיתי להדפיס מספר מספר דפים ממסמכי PDF בכול מקרה מקובץ של 11 דפים הדפסתי כ 2 והפסקתי כי כאשר הוא טען את הדפים למדפסת עשיתי cancel בכול מקרה אחרי שניסיתי להדפיס שוב ,יצאו דפים ריקים , אפשר לשמוע את המחסנית דיו זזה לפי מה שהיא צריכה להדפיס אבל היא לא מוציא דיו, בנוסף בחלון של ההדפסה הוא כותב כי הוא מדפיס את דף 32 מתוך 11 כאשר הוא מוציא דפים ריקים. המדפסת שלי היא HP Officejet J5700 ואני מריץ ווינדוס אקס פי , ניסיתי לעשות מספר ריסטים , בנוסף גם התקנתי מחדש את הדריוור . הבעיה דיי דחופה לי כי אני חייב את ההדפסות למחר בבוקר , ככה שאם מישהו יהיה מוכן לעזור לי דרך הMSN אני מאוד אודה האמ אס אן שלי הוא Your_Mama_@hotmail.com עריכה , אני מצליח להדפיס דף דף אבל זה י…

17. Started by morpheus1234,

חשוב שתיהיה נוחה ועם כמה שיותר פיצ'רים (מולטימדיה\כיבוי הדלקת המחשב) אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אשמח להמלצה שתענה לכמה שיותר דרישות בכמה שפחות תקציב... שימושים כללים וסטודנטיאליים תודה ושנה טובה!!!

18. כרגע יש לי ג'ויסטיק 360 מחובר למחשב הכל טוב ויפה היום קניתי עוד ג'ויסטיק אני מחבר אותו והוא לא מתחבר ? מישהו יכול לעזור לי , אולי צריך להגדיר אותם איכשהו ? אני מודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yosigb,

שלום ושנה טובה לכולם ! ברצוני לברר על תופעה מוזרה בעת חיבור התקן USB למחשב כגון מדפסת או מקלדת ועכבר אלחוטי המחשב מבצע ריסטארט . המחשב עבר התקנה חדשה לאחר פירמוט כל ההתקנים מותקנים וכן עבר עידכון מלא למערכת ההפעלה כמובן אני עובד עם WINXP אשמח לקבל תשובת או רעיונות

20. סה"כ אני מרוצה ממנה, אבל המקלדת לא קולטת שלוחצים עליה על 3 מקשים בו זמנית במשחקים כמו פיפא. האם יש פתרון לדבר?

21. אני קונה MX REVOLUTION עוד כמה ימים, ואני רוצה מקלדת אלחוטית בנוסף. משום מה, אם קונים היום מקלדת אלחוטית מקבלים גם עכבר איתה. השאלה שלי היא בעצם האם אני יכול לקנות סט EX110 ולהשתמש רק במקלדת שלו, יחד עם הMX REVOLUTION? איך המקלדת של הסט הנ"ל באופן כללי? האם יש התנגשות כלשהי בשילוב הנ"ל (VISTA, אם זה משנה)? לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה כי באופן עקרוני יש פה גם עניין של דרייברים ותוכנה.. תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  22. העכבר http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4177 והמקלדת http://zap.co.il/model.aspx?modelid=378170 תודה מראש לכל העונים אם למישהו יש המלצה למשהו אחר בערך בסכום הזה (יש אפשרות לחריגה קלה) אני אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  23. Started by asilbob,

בשביל מטרה לעביר דברים שיהיה אמין ומהיר פחות או יותר ........... אני לא מבין למה אנשים ממלצים ואומרים לא משנה מה תיקח אפילו הכי זול מה הסיבה בדיוק .........אני פשוט רוצה משהו שיהיה אמין פחות או יותר ואיכותי ...... בקיצר חברה אמינה יש לכם המלצה ?

24. Started by mosh123,

היי לכולם. קיבלתי מצלמת אינטרנט של SILVERLINE שכתוב עליה DC-3120. אני מחפש את הדרייבר שלה. ממה שחיפשתי ברשת זה הופיע כ CHICONY. באתר של CHICONY אין את הדגם הזה. ודרייבר שהורדתי יצא כווירוס שהשתלט על כל המחשב והצריך התקנה של ווינדוס מחדש. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג את הדרייבר? הבנתי ש SILVERLINE זה שם של יצרן טיוואני ומה שקובע זה הוונדור של הצ'יפ בפנים. תודה.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  25. Started by shimronfio,

אפשר לשלוט ב-DPI של ה-death באמצע משחק? משהו דומה לHabu ? אני מתכנן לקנות ואני לא יודע אם יותר משתלם לי לקנות habu במקום ?

דיונים חדשים בפורומים