עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by mishka1,

שלום ! יש לי לוח Gigabyte 7VTXH ואני צריך עזרה בהרכבת מחברים ל-Front panel. הבעייה היא שיש שני דרכים לחיבור של כל מחבר, אין שם שום מגרעת העוזרת להחלית על דרך נכונה ובשום מקום בספר שמגיע עם הלוח לא כתוב איך לחבר אותם. כמובן שאני יכול לנסות ולנחש אבל: 1. יש שם 5 מחברים (HD led, Speaker, Reset, Power led, Power) 2. אני קצת מפחד לקלקל משהו 3. חייבת להיות דרך אינטלגנטית לעשות את זה... המארז שיש לי זה ATX Midi tower Task TK-3003 תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כרטיס רשת. למישהו יש סקירה (בעברית) או המלצה אישית, או משהו שחשוב שיהיה לכרטיס, ואם יש, חנות מקוונת לקנות אותו. אני צריך לקנות ולהרכיב אותו עד יום שלישי, ולכן זה דחוף. עוד משהו קטן-אם ךמישהו יש אתר שמסביר איך לחבר אותו, כי אני לא רוצה לשלם לטכנאי עוד 200 שקל בשביל ההתקנה. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by itzik_now,

אני קונה מחשב מבוסס Athlon XP 1500 על Gigabyte GA7VTXP , אני מחפש כרטיס מסך נורמלי , לא צריך יותר מידי - אני לא מת על משחקים ... רק חשוב שישיה בו TV OUT.. והמלצתכם היא.... תודה.

• 52 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. איך לעזאזל אני בודק את הטמפ של המעבד ושל הלוח?!?!? הלוח pcpartner VIA Apollo Pro 133A עליו עובד פנטיום 3 600 (133) יכול להיות שללוח הזה אין את האפשרות??? או שאין לו סנסור??? אין שום אפשרות בביוס (נראה לי שנכנסתי שם לכל מקום) דרעק!!!! בדקתי בmbm5 זה מה שיצא... ניסיתי לשחק עם ההגדרות לעדכן וכלום.. משהו???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הזמנתי את STEELPAD QCK+ ורק עכשיו ראיתי תגודל הענקי שלו!! חשבתי שהוא יותר טוב אבל הוא ענק.... אני לא מבין איך אפשר לשים משטח של 40 ס"מ על השולחן.... יכול להיות שהם טעו בגודל שלו??כי זה לא אפשרי..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nutty,

קודם כל רציתי לשאול אתכם אם יש לכם מושג למה המחירים של הזכרונות התיקרו כל כך בחודש האחרון ??? בנוסף רציתי לומר שראיתי משהו מאוד מוזר: הכרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 3 TI-500 128 DDR\TV האם ה128 באמת או שזה סתם רמאות ??? המחיר רק 1200 ש"ח ( ) אז זה לא הגיוני ממש!!!!

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by ThE_BesT,

1) איזה לוח אם לדעתכם יותר טוב msi k7t266 pro2 או gigabyte ga7vtx-h? ובכמה יותר טוב? 2) יש לי מעבד amd athlon xp 1600+ האם 46 מעלות זה סביר? (טמפרטורה רגילה, לא אחריי עבודה קשה) 3) האם הכרטיס מסך msi geforce2 ti 64mb ddr טוב? אם לא אז מה דעתכם על אותו הדגם אבל של חברת "הרקולס"?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Marko,

חבר שלי רוצה להחליף כ. מסך, הוא חייל לכן תקציבו מוגבל ל-550ש"ח. המפרט שלו: GA-7IXE4 AGP*2 AMD 700MHZ 128MB SDRAM VOODOO3 3000 נכנסנו לפנדה ושם היו כ. מסך במחירים סבירים: ASUS V7100 MAGIC Geforce2 32MB 376 nis ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO 458 nis ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO/T 530 nis רציתי לשמוע את דעתכם על כרטיסים האלה או אחרים(חייבים להיות geforce). האם לחכות(כמה זמן?) ל-geforce4 שיוריד את המחירים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Googleness,

נכון יש את היס מקס, והוט מג'יק והטיבו וכל זה שעם לוח משדרים בוחרים תוכניות להקליט וכל זה? אז ראיתי פעם שיש תוכנה MythTV נדמה לי שמורידה את הלוח משדרים מהממיר ועושה אותה פעולה על המחשב.. הקיצר השאלה שלי היא מה אני צריך במחשב אני מתכוון הארד דיסק נוסף, כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך וכו' בשבל שהוא יתחבר לממיר ויבצע את ההקלטות והכל כמו יס מקס וטיבו וכל זה? הערה: יש לי כרטיס מסך X300SE שמתחבר לטלוויזיה בשביל להציג תמונה אך לא בו זמנית עם המסך הרגיל, מזמ ןשקלתי להחליף אותו. אם יש כרטיס מסך טוב שמשולב בכרטיס טלוויזיה/וידאו שצריך בשביל מה שאני רוצה אני אשמח לשמוע על זה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  10. Started by Iron Man,

שלום אני לא מבין במסכי LCD אבל בגלל מידותיהם הקטנות אני צריך אחד כזה אני מתכוון לשחק המון בQUAKE. בבקשה המלצה על מסך LCD 15 אינץ תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yair_gobani,

איזה DVD עדיף SONY*16*40 ASUS*16*40 מחינת איכות, אפשרות פריצת האזור

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. אהלן לפני כמה ימים המקלדת שלי הפסיקה לעבוד (סט עם עכבר לוגיטק) החלפתי סוללות והיא עדיין לא עבדה חיברתי למחשב עכבר רגיל באותה יציאת יו אס בי והיציאה עובדת..לקחתי סט אחר (מייקרוסופט דגם 1014) וגם הוא לא עובד על המחשב למרות שעל המחשב השני הוא עובד...השאלה אם כיחחביתי בטעות איזו הגדרה או משהו נלחץ?? יש אופציה להגיע לאיזשהו כלי מערכת שקשור בעניין אולי?? כשאני נכנס לחומרה ומשם למקלדת הוא לא מזהה שום מקלדת .. אשמח לקבל עזרה בהקדם..ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by נומאד,

אני מעונין לרכוש עכבר אופטי במחיר של עד 350 ש''ח, עד העכבר הנוכחי השתמשתי בעכברים שעלוה לי 25 שקלים, אין לי תלונות על שום דבר, חוץ מהליכלוך שהורס אותם לאחר כמה חודשים. מכיוון שאין לי ניסיון רב איתם, אני פונה אליכם. אודה לכם על התשובה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by avi215,

מבקש המלצה למדפסת לצורך הדפסת תמונות דיגיטליות , מדפסת פשוטה לתפעול, זולה (ככל שניתן) , הוצאות אחזקה זולות (דיו).

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by smtm,

רציתי לרכוש את ה-8500 LE של הרקולס. מספרים שיש קצת בעיות עם היבואן כרגע, אז אני מחפש כרטיס אחר, באותה רמה - מבחינת איכות התמיכה בדו-מימד ובתלת מימד ומבחינת הביצועים. אני אשמח לשמות של דגמים מתאימים, כולל מחירם והיכן ניתן להשיג אותם. תודה וחג עצמאות שמח.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by arpa,

אהלן, אני מחפש דגם של מדפסת שניתן לחבר למודם/ראוטר ושיהיה ניתן לשלוח אליה הדפסות מרחוק, לא מהרשת הפנימית אלא ממחשב חיצוני דרך האינטרנט. מישהו מכיר דגם כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מחפש מדפסת חדשה, זולה ככל הניתן אשר מקיימת את הדרישות הבאות: * כוללת סורק מבוסס פידר * דיו זול (לא בהכרח מקורי. לרבות בקנייה ב-Ebay) שאר התכונות (מהירות וכו') לא מאד מעניינות אותי. כמה דבר כזה אמור לעלות לי?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by nice-1,

אחרי משהו כמו חודשיים של עקיבה יומיומית של כל המכרזים ברשת הצלחנו להוציא את הC700 של אולימפוס ב2300 שקלים חדשים... המחיר בחנויות לא יורד מ2600 אחרי עליית המעמ, ואפילו מתקרב לגבול ה3000 קצת על המצלמה: 2.1 מגהפי' זום אופטי X10 -- 38-380 מגיע ל800 אסא אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by Lanzar,

ראיתי בכל מיניי אתרים מדפסות זולות, האמת שאני ממש לא צריך משהו טוב מידיי... העיקר שהצבע שלהם לא יהיה יקר מידיי... אז אני חשוב שאזור ה 200 שקל ( אפשר קצת יותר ) יהיה מספיק... אז תמליצו לי, איזה מדפסת הכי עדיפה בסכום הזה :-*

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  20. Started by דובי770,

אני מחפש מקלדת לגיימינג בתקציב הנ"ל. אין לי מושג בתחום כך שהתקציב טיפה גמיש אני מעדיף מקלדת מוארת בצבעים (אם יש אפשרות להחלפת צבעים כמו בalienware חשוב לי עברית על המקלדת. בנוגע לדרגת קושי: עד היום השתמשתי במקלדת של הasus g53j וזה היה לי ממש נוח למשחקים. כמו כן יש לי מקלדת microsoft kc-0405 קצת ישנה אבל סבירה אז זה הכיוון. אני יעדיף להרגיש קודם מקלדות טובות אבל אני לא יודע איפה, אם יש מקום באיזור רחובות זה יהיה מצוין, גם תל אביב טוב. דובי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. אני מחפש מיקרופון שיש לו אפשרות פיזית לנתק אותו מחשמל/מחשב ברגע שלא משתמשים בו. בינתיים כל מה שחשבתי אליו זה מיקרופון פשוט ולקנות כבל מאריך ולנתק ביניהם אבל זה ממש למקרה שך אין ברירה. אולי מישהו מכיר מיקרופון עם מתג הפעלה אליו או משהו מסגנון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by brikgames,

שלום חברים. ליפני כמה ימים שאלתי אותכם איזה רמקולים כדאי עד 600 שקל וחלק אמרו ככה חלק אמרו ככה,בכול מיקרה החלטתי ללכת על הx16 של microlab... וקיבלתי אותם היום. נורא יתאכזבתי מהם...זה ממש לא מה שציפתי ,אני רשום בעוד כמה פורומים והרוב המליץ לי עליהם. בקיצור,דיברתי אם tms שמשם קניתי את ה x16 והם יתנו לי זיכוי של כול הסכום ואני לא יודע כולכך מה לעשות. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי...חשוב להזכיר שהמטרה העיקרית של המערכת היא למישחקים,גם קצת לסרטים וקצת מוזיקה,אבל הכי חשוב זה המישחקים ... בקיצור הזיכוי הוא 575...ואני בעוד כמה שבועות יוסיף עוד 500 בערך רציתי לדעת מה אתם הייתם לוקחים ומה אתם ממליצים לי,נורא חשוב לי שזה לא יהיה 2.1 או 2.0...אלה רק 4.1 ומעלה...שיהיו אכותים כמובן..…

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  23. Started by ofirrjd,

היי, אני מבקש המלצה למדפסת למחשב במחיר של סביב ה 300 ש"ח, ולמטה מזה. אני מבין שהאפשרות היא רק להזרקת דיו אך אני יודע שיש מדפסות זבל, כאלו שנסתמות מהר מאוד, אז נא עזרתכם בנושא. אני מבקש לחדד: ראיתי שתי מדפסות, אחת של lexmark Z615 ואחת של HP דגם 3920. מה עדיף? תודה , אופיר

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by noambaum,

http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/GLADIATOR.htm הוא עולה רק 231 ש"ח !!! שווה?

• 9 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.