ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש עכבר אלחוטי כמה שיותר זול אבל שיהיה איכותי כמה שאפשר. השימושים של העכבר עם לעבודה משרדים , יחובר ללפטופ למטרת לימודים.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר מדויק מהיר ואמין, ולא זוועתי כמו הMX 518 שיש לי מעל שנה העכבר הזה כולו מתקלף ולוקח זיעות בערימות!! שכבות על גבי שכבות!! שום דבר לא עוזר איתו, פשוט מעצבן! אני בטוח לא היחיד שמתלונן.. כמה שמנקים אותו לא עוזר, אפילו זה נכנס לתוך הגלגלת עצמה לפעמים העכבר למטרות כלליות, פעם ב... משחקים, גראפיקה כמעט ובכלל לא לשימוש כללי שעות רבות ורצופות, חשוב שיהיה מהיר(1600DPI ומעלה) לא בהכרח צריך להכיל מקשים של "הקודם" "הבא" בצדדים ושתיהיה לו אחיזה טובה כמו MX 518.. הRazer לא יודע כמה הוא נוח, הוא נראה ארוך . אני גם לא רוצה לקחת MX1100 /VX Revolution ועוד הפעם שיתקלף לי אחרי כמה חודשים ויצור שכבות של זיעה רק חוטי. אם על חוטי, אז רק אחד כזה שמגיע עם מטען בעמידה ו…
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מאות שקלים על דיו, קראתי על הערכה למילוי ידני וזה באמת יותר זול. אבל אם כבר אני מזריק דיו לבד בשביל מה אני צריך ערכה ב-276 ש"ח, יש לי מזרק וחשבתי לקנות דיו פשוט - כזה של עט נובע ב-20 ש"ח(ממילא אני מדפיס רק טקסט...) ובכדי לנקות את שאריות הדיו מה רע באציטון או אפילו מים??? אני בטוח שיש חבר´ה שכבר ניסו שיטות ייעול כאלה ואולי יכולים לתת לי טיפ או שניים???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המאוורר בספק אמור להפסיק לפעול במצב Stanby? בכל מקרה הוא לא מפסיק לפעול(למרות שהמאוורר של המעבד כן מפסיק לפעול). מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף מאוורר בספק כך שיתחבר ללוח אם?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי 1.1 ורציתי לדעת אם יש מניעה לחבר אליו חיבור של 2.0 . תודה.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא אחד כזה? MODEL: L-LD4-2 P/N: 190254-0002 לא מצאתי מקורי ולא מצאתי תחליפי... אולי מישהו יודע.. תודה.
-
- 26 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני אחרי שעה וחצי של חיפושים אחרי תוף עבור מדפסת Phaser 3140 ללא הצלחה - יש כזה דבר? אם כן, איפה אפשר למצוא פרטים עליו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש משהו שיעזור לי לדמות מולטיטאצ' בPC שלי. מסך מגע בגלל לא בדקתי כי זה בטח יעלה הון. כרגע הפיתרון היחיד שיש לי זה השימוש בWIIMOTE עבור המטרה הזו, יש לכם הצעה אחרת? אולי יש בקר נפרד שיכול לזהות מגע? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר למחשב נייד שיש לאחותי... אם אפשר גם את החנות שקונים אותו או לינק לחנות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב pentium 4 2.8GH 512MB ram כרטיס מסך Nvidia Geforce FX5200 בלבד אני לא מפעיל עליו משחקים אך משתמש בו לרוב לעריכת וידיאו בעיקר על הארד-דיסק Western Digital 350GB 7200RPM וכן בצורב DVD Toshiba SD-R5272 העריכה מתבצעת על מערכת AVID DV EXPRESS וכן נעשים על קבצי הוידיאו קידודים רבים. האם מישהו יכול לעזור לבור כמוני ולהמליץ לי על ספק כוח שיהיה חזק, אמין, לאורך זמן ושקט(!) ובעל קירור (קיץ עוד מעט) למען המטרות הנ"ל? ייתכן ואני צריך להשלים פרטים... אשמח לתגוובת. תודה, דייב.
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במדפסת משולבת סורק - hp deskjet f2483. לאחרונה המדפסת התחילה להדפיס דפים ריקים. החלפתי לטונר חדש (גם שחור וגם צבעוני). עשיתי הדפסה של test page - יוצא לבן (ריק). ניסיתי לעשות ניקוים למיניהם של ע"י התוכנה של HP אבל עדיין המדפסת מדפיסה דפים ריקים בלבד. מה יכולה להיות הבעיה? תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. אני מקווה שאני נמצא תחת הכותרת המתאימה לשאלה זו. אני מעוניין לשלוט על כל פין ופין בנפרד ביציאת כבל הLPT שאני מחבר למחשב דרך כניסת יו-אס-בי. איך עושים זאת? מדובר על כבל LPT רגיל, 25 פינים . תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_859&products_id=8165 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_859&products_id=5425 תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
דרך תוכנה או משהו? כי אני אולי טס להונג קונק עוד חודש ויש שם מלא פלאפונים שיגיעו לארץ עוד מלא זמן שאני רוצה ליקנות אבל הבעיה היא שכל הפלאפונים שם באנגלית (אין לי בעיה עם אנגלית אבל פלאפון באנגלית מעצבן) אז יש איזו דרך להפוך את התפריט לעברית?
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מה אתם מציעים? מהו המשטח הטוב ביותר שיש לדעתכם?אני רוצה משהו לא ענק מידי בגודל, אבל נוח, ושיאפשר דיוק מירבי בתנועות הקטנות, אך גם לפתח קצת מהירות ומינימום קפיצות. חשבתי על ה RAZER EXACTMAT, אבל אם יש לכם הצעות טובות יותר אז אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי G500 שיחסית נוח אך עדיין לא מתאים למלוא כף היד - אני מרגיש שיש פספוס קטן, מכיוון שאני עובר דירה ולוקח איתי מחשב אחר - אני מחפש עכבר חדש שיהיה יותר גדול בדגש על נוחות ודיוק (ימני). הבנתי שהעברים שלי RAZER יותר גדולים ונוחים ? אשמח להצעות בנושא, התקציב עומד על 600 שקל בערך. קראתי את הביקורות על G700 באתר, השאלה אם הוא יותר גדול ונוח מאשר ה G500 בתקציב נכנס גם Razer Mamba - האם הוא יותר גדול מ G500 ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736892 אודה לעוזרים, שבת שלום
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי מעוניין לקנות את הדבר הזה והוא לא יודע אם מוכרים אותו בארץ... אם מישהו מכיר מקום שמוכר את זה בארץ או בחול אז תגובתו תתקבל בברכה. תודה מראש! רומן
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם כיום אני משתמש בעכבר CoolerMaster CM Storm [h=1]Sentinel Advance[/h] הגירסא הראשונה,הוא התקלקל והתגובה של העבר דפוקה מה הייתם ממליצים עד 350 שקל עם העדפה לחנות KSP (שישי היום והם פתוחים עד 2 וחצי)? שימושים - אני משחק רק ב battlefield והרבה תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את זה ולהחליף את המקשים שבו למקשי ה F.. בגגל שאני משחק במשחק שאני צריך לרפות לתקוץ וכאלה וכל שנייה קובעת יש דרך לשנות? אם זה לא פה בבקשה להעביר. רציתי לקנות את זה אך זה יקר מידי http://ecx.images-amazon.com/images/...YTL._SL500.jpg
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: 2GB זכרון 160 GB הארד דיסק 805 מעבד 1900XT כרטיס מסך לוח אם של GIGABYTE 955PRO ואני צריך את הספק האיכותי והחזק ביותר עד 500 ש"ח תודה.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים בארץ את הדיו של JR. בארץ זה קצת יקר וב- EBAY אני יכול לקנות הרבה יותר זול (הרבה יותר מ"ל בהרבה פחות כסף). השאלה שלי: האם כדאי להתעסק עם הנושא של מילוי דיו עצמי או שכדאי לקנות מחסנית דיו שכבר מולאה בדיו חלופי (מקורי אני אף פעם לא קונה). תודה לעוזרים נ.ב. המדפסת שברשותי: HP 920C
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות את המקלדת logitech media elite keyboard? אם למישהו יש אותה והוא מעוניין למכור שירשום פה גם תודה מראש ניב
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
האוזניות בעיקר למשחקים לפעמים גם למוזיקה וסרטים (עדיף עם מיקרופון) אני חושב על אלו :SteelSeries Siberia, SteelSeries 5Hv2, Razer Barracuda HP-1 8 Channel Gaming Headphone, Razer Carcharias ו גם HD555 (לגבי ה5Hv2 וה siberia לא יודע עם לקנות עם החיבור USB או בלי) יש לי כרטיס כול רגיל מובבה של GIGABYTE X58 UD5 על איזה אוזניות מהאוזניות האלו או אחרות אתם ממליצים ולמה? תקציב משהו גג בעזור של הHD555.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לקסמארק E240 (למרות ניסיון רע שהיה לי איתם פעם) והיא מחוברת למחשב עם XP כאשר המחשב הזה מחובר ברשת עם עוד שתי מחשבים. אז עשיתי שיתוף וכרגע עוד מחשב אחד עם XP יכול לגשת למדפסת אבל המחשב השני עם הVISTA X64 לא מצליח להתקין את המדפסת הוא מוצא אותה וכשהוא אומר לי לבחור דרייברים הוא אומר שהם לא טובים ואני צריך לפנות למנהל המערכת(שזה אני) יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
האם שווה לקנות את העכבר והמשטח האלו: G5 ו QcK במחיר 400 ש"ח כולל משלוח מהחנות גולדטופ. והאם החנות הזאת בטוחה לקניה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-