ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם , אשמח לעזרה בקניית כרטיס טלוויזה יעודו של הכרטיס לבצע הקלטה של תכני HD באיכות גבוהה (בעתיד הקרוב) כמו כן ישנו צורך באופציה לחיבור בננות ( צהוב אדום לבן ) לצורך הקלטה של קלטות ווידאו - ממכשיר הווידאו וכן ממירים רגילים של YES/HOT עד שיגיע ממיר ה - HD רצוי שאיכות ההקלטה תיהיה מקסימלית כמו גם חשוב להגיש שאני מעוניין בכרטיס פנימי ולא במחבר חיצוני של USB תודה לכל העוזרים סוף שבוע טוב *למנהל הפורום עם התוכן לא מתאים לפה אשמח אם תעביר לפורום המתאים - לא מצאתי פורום אחר שמתאים יותר לדעתי
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אז ככה : אני רוצה לקנות כרטיס מסך: GeForce 2 Ti 64MB - Hercules אבל אני לא יודע כמה זמן זה יחזיק (אין לי כל כך הרבה כסף....) מצד שני יש את ה: GeForce 3 Ti 200 64MB - Hercules שהוא כמעט אותו הדבר מבחינת פריימים ודברים כאלה , אבל הטכנולוגיה יותר חדשה וגם הוא ישאר בשוק יותר זמן וגם אני צריך לחסוך עוד דיי הרבה זמן... אבל הוא עולה פי 2 מהקודם ואני לא יודע אם זה שווה את ההשקעה הזאת. תעזרו בבקשה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז חדש, בתקציב של עד 500 שקל, חריגה קטנה לא תהרוג אותי..חח יש לי כבר ספק כוח, אז אין לי בעיה שיבוא בלי. מה שחשוב לי זה חלון, אוורור טוב(הכי חשוב), ושיהיה יפה עשיתי כמה בדיקות ומצאתי את המארז הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6273 א. מה אתם אומרים עליו? ב. יש הצעה למארז יותר טוב בתקציב הנוכחי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
צריך מארז שמתאים לחלקים האלה: ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?1GB Kingston? DDRII 667 X 2 ?EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? ?200GB SATA II 7200RPM 8MB?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז בצורת מגבר זאת אומרת שהוא שוכב והוא חייב להיות בצבע שחור והמידות שלא צרכים להיות כמו מגבר בסביביות ה 40 ס"מ אני רוצה את זה כי המחשב שלי הוא בשביל קולנוע ביתי והמגבר של YAMAHA שלי אמור לשבת על המחשב ככה שזה היי יפה אז תנו לי בבקשה דגמים אם לינקים תודה מראש וגם תנו לי ספקי כוח טובים שאני יקנה ביחד איתו הדבר הכי חשוב במערכת שאני בונה זה השקט.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מעוניין לקנות מארז שיש בו לפחות 2 מאווררי 120MM ומאוורר נוסף-רצוי עוד 120MM,אבל אני לא בטוח אם קיים כזה דבר.. והתקציב שלי למארז הזה הוא 550 ש"ח, 580 גג. תודה רבה לעוזרים , Luv ya
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה עד המחיר 850 שקל -+ המדפסת שאני רוצה צריכה להיות טובה בעיקר לתמונות מדפסת (פוטו) יש כמה דגמים שחשבתי עליהם epson c-84 epson -r200 hp 5652 hp 7260 פחות או יותר אלו האפשרויות שחשבתי חשוב שהאמינות של המדפסת תיהיה טובה וגם שלא זוללת צבע אני אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום,אני חדש פה דרך אגב. אני מחפש לקנות מדפסת לא משהו מיוחד רק משהו להדפיס עבודות וכדומה.. חשבתי ללכת על מדפסת שראיתי באיזה עלון: מדפסת לייזר brother HL 2040 *רזולציית הדפסה: 2400X2600 dpi *מהירות הדפסה עד 20 דפים בדקה *מזין נייר עד 250 דפים הייתי הולך וקונה אותה אבל היה לי מדפסת שדיי עיצבנה אותי,ההתקנה שלה תמיד הסתבכה ופעם היא עבדה פעם לא,פתחתי את הנושא הזה אם אפשר לקבל המלצות או סתם מידע בנוגע למדפסת שכתבתי וגם מדפסות אחרות אולי. יום נעים!.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
שלום. יש לי זיכוי של 400 שקל במחסני חשמל, וחשבתי ללכת ולקנות מדפסת משולבת עם הכל. יש להם רק לקסמארק וברודר. עכשיו על לקסמארק אני בכלל לא מעוניין ללכת, וחשבתי דווקא על ברודר. יש להם 2 סוגי מדפסות - 1. MFC-425CN - עולה 880 שקל 2. MFC-5440CN - עולה 740 שקל עכשיו לפי הנתונים שלהם, הזולה יותר (השניה) היא יותר טובה בנתונים שלה, אבל לפי הביקורות באינטרנט, הראשונה עדיפה. מה עדיף? (אם בכלל, ברודר היא חברה טובה?) הביקורות - הראשונה, http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1847845,00.asp , http://reviews.cnet.com/Brother_MFC_420cn/4505-3181_7-31139140.html השניה , http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1994506,00.asp אם יש לכם נסיון עם אחד מהמדפסות הללו, אשמח לשמוע עצות או המלצות…
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום מומחים יקרים, הלכה לי מדפסת Canon IP3000 אשר שרתה אותי 4 שנים ואני מחפש מדפסת חדשה. אני צריך מדפסת צבעונית להדפסה בשימוש נמוך יחסית בעיקר להדפסה של עבודות ילדים, מאמרים מאינטרנט, ומסמכים על נייר או קרטון. יש אין סוף מדפסות, ואשמח להמלצות לתחליף ברמה דומה למה שהיה לי. האם תוכלו לסייע בהמלצות או בשאלות מנחות למה אני צריך לתת תשומת לב בבחירה?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אחותי סטודנטית ומדפיסה כמות מאוד גדולה של דפים כל חודש. יוצא לה להוציא הרבה כסף על טיונרים למדפסת שיש לה כרגע, מדפסת משולבת של- brother. התקציב שלה הוא עד- 600 ש"ח עבור מדפסת לייזר. אני יודע שהתקציב הזה הוא דיי קטן אבל אפשר לקנות מדפסת לייזר שחור-לבן. אשמח אם תמליצו לי על מדפסת לייזר שחור-לבן שהטיונר שלה לא יקר. תודה מראש, דורון ריבניק.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תקציב: עד 1000 שקל שיהיה דיו חסכוני עד 200 שקל שיהיה לה 3 שנים אחריות שלא תעשה בעיות אחרי שנה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מכשיר משולב לשימוש ביתי: מדפסת לייזר, פקס, סורק. צבעוני. שימושים עיקריים: סריקת מסמכים, מדי פעם הדפסת תמונות, מדי פעם פקסים. לא משהו שמצריך רזולוציה בשמיים... בעיקר חשוב לי שהמכשיר לא יהיה מגושם מדי ולא יתפוס המון המון מקום. המלצות מיוחדות? דגשים מיוחדים? תודה, מיכל
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
המחיר דיי גמיש, אפשר לרדת מה800 ואפשר גם לעלות קצת לכיוון ה1000. אני מחפש מדפסת משולבת , לא חייבת לכלול פקס, אבל אני יודע שרב המדפסות מסדר גודל כזה בגאות עם פקס בכל מקרה(מה שלא נראה לי שאמור להוות בעיה, גם אם לא משתמשים בפונקציה) בכל מקרה, הנטייה היא למדפסת דיו, מכיוון שאנחנו לא מדפיסים הרבה דפים, וגם ברב הדפים שאנחנו כבר מדפיסים יש שימוש כלשהוא בצבע, וקניית מדפסת ליזר צבעונית לא נראה לי חכם פה. אני מחפש מדפסת שקטה, יעילה ,חסכונית יחסית, שמדפיסה באיכות טובה, ואם אפשר גם מהירה יחסית(לא נראה לי שיש מדפסות ממש איטיות בימינו) שיהיה ניתן לסרוק יותר מדף אחד ברצף, ולשמור כקובץ מאוחד(בד"כ PDF ממה שאני יודע) בנוסף שלא תהיה גדולה מדי (למרות שכמכשיר משולב מהסוג שאני מחפש,ברור ל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני עובד בחופש וגם אני ימשיך לעבוד גם אחריו ואני רוצה לקנות מדפסת ,פעם ראשונה שאני קונה מדפסת התקציב שלי זה 200-300 שקל אני יכול לעבוד ולהגיע ל400 אם צריך אבל מדפסת ראשונה לא יקרה מדי ,מצלמת מהר ,יש לה ביצועים טובים,חסכונית. בשילוב עם סורק ומכונת צילום אבא שלי המליץ לי על מדפסת של לייזר ולא של הזרקת דיו,אני ישמח לדעת מה אתם חושבים ומה אתם ממליצים תודה מראש אם יש משהו ששכחתי לכתוב תקנו אותי
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת בתקציב של 400-500 ש"ח. איזה מדפסת הכי כדאי בתקציב הזה? שמעתי שקנון ממש טובים ומשתלמים... או שעדיף HP? ??? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שיהיה מאוד אבל מאוד חזק וכאן יש לי לבט... מצד האחד AMD Athlon Xp 1900 מעבד מאוד חזק בעל ביצועים טובים אבל, אני יודע של-AMD יש בעיות התחממות ואצלי בבית (שאין מזגן) בקיץ הבית הופך לסאונה רותחת הטמפ' עולות ועולות... אז מה שווה המעבד אם הוא ישרף ??? ומצד שני Intel Pentium 4 2.0/2.2 Ghz אולי יש קצת פחות ביצויים ומחיר יותר יקר אבל אני יודע שיש פה אמינות בנושא התחממות המעבד.... א-ז !!! מה אני בוחר לעאזזל ????? אני רוצה לשמוע חוות דעת של מומחה שלא סתם אומר אההה כך איי אמ די זה טוב אני רוצה מישהו שיסביר לי במפורט איזה מעבד לקחת למה ומה יותר מומלץ ??? ??? המחשב שאני רוצה לרכוש לא יעלה על סכום של 90…
-
- 38 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב כף יד שיכלול gps ו wi- fi עד 400 $ .אני לא כל כך מבין בסוגי המכשירים. את המחשב אני יכול לקנות בארה"ב. איזה מחשב כדי לקנות? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצות על מחשב כף יד בתקציב של 1500-2500. הדרישות שלי הן: GPS, מימדים קטנים (די חשוב לי, אבל אפשר להתפשר), ותמיכה בעברית. אני אשמח לדעת מה עוד חשוב שיהיה במחשב, איזה חברות מומלצות ואילו מכשירים. *חשוב לדעת שאין לי שום ידע בנושא ואני ממש מתחנן לעזרה! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
http://www.dealextreme.com/p/dvb-t-digital-tv-usb-2-0-dongle-with-remote-28891 אני לא כ"כ מבין, אבל לאלו שכן הוא שווה את המחיר או שזה סתאם חארטה??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מצלמה בהקדם האפשרי כי עוד מעט יש לי טיול ! ואני רוצה לקנות מצלמה טובה ,, עכשיו אני לא יודע כל -כך מה טוב ומה רע ! המחיר נע בין 1000-1500 ש"ח ,חח כמובן שדיגיטלית. וחברה טובה שיש לה אבא טוב . אם איכות תמונה טובה לפחות משהו שנע בין 5-7 מגה פיקסל. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת שטוחה(כלומר האותיות) ושאפשר מהמקלדת להנמיך ולהגביר ולהשתיק את הקול.. טווח המחירים הוא נע בסביבות 100 . מקווה שתעזרו תודה דביר.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
תקציבכם: עד 500 שקל חריגה: אין. מה השימושים שלכם במקלדת? גיימינג, עריכה בפרימייר פרו ופוטושופ. אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? קול אוף דיוטי, הוריזון זירו דאון, רד דד רדימפשן 2, כל משחק אונליין shooter טוב באשר הוא. בקשות מיוחדות: לא בטוח, אבל אולי עדיף חצי מקלדת( בשביל הגיימינג) סוויץ' מועדף : חום cherry מחו"ל או מהארץ? מהארץ הערות: אין תודה!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המקלדת הנוכחית שלי היא: roccat isku fx multicolor המקלדת מצויינת אני נותן אותה לאח שלי הקטן, יש בה הרבה דברים שאני לא משתמש בהם, הדבר היחיד שאני משתמש זה התאורה. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=27378&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap וגם זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=22441&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap חשוב לי משענת ליד. מי יותר טובה.
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-