עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מצלמת וידאו דיגיטלית (כנראה של Sony). המצלמה באה עם אפשורת לחיבור ש-Sony מכנה iLink שהוא בעצם חיבור IEEE1394 - Firewire. אני מעוניין לחבר את המצלמה למחשב בכדי להעתיק סרטים שאצלם למחשב כדי לצרוב אותם על CD. במחשב הקיים שלי אין לי חיבור Firewire. אני מתכוון לרכוש פנל קדמי למחשב שמכיל - 2 יציאות USB2, חיבור אינפרא אדום וכמובן כניסת Firewire. האם פנל זה יספיק לחיבור המצלמה וביצוע העברת החומר למחשב או שאני חייב לרכוש כרטיס לכידת וידאו (כגון הכרטיסים של Pinaccle). מה בעצם התפקיד של כרטיס לכידת/עריכת וידאו? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Pure-Gold,

המשקל נטו של המארז Golden Blue DA-01BLD הוא 14kg ? כלומר רק המארז לבד ? קצת הרבה לא

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  3. Started by ron_n,

יש לי ספק 200W של CODEGEN (כנראה משהו ג'נרי). המחשב שלי כולל: פנטיום 3 700Mhz צורב סי-די-רום 5 מאווררים (לא כולל זה שבספק) ארבעה כרטיסי PCI geforce 4 440 mx HD WD 80GB 7200rpm 8MB buffer אני עובד עם המחשב הזה כבר כמה שנים, אבל לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך (ל-geforce 4) והוספתי כמה מאווררים. האם הספק הנוכחי מספיק או שכדאי לי להחליף אותו?

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by Mister-G,

כתוב לי על הספק כוח TECHNO, יענו מקושת אז אני מניח שזה שם החברה :-\ בכול זאת האם היא חברה איכותית? סבירה\גרועה? ואיך אני בודק כמה W יש לי בספק כוח??? כי אני לא רואה על המדבקה כלום וגם כשהוצאתי אותו מהמחשב לא כתוב כלום חוץ ממתחים שהוא יכול לתת!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by iakovl,

לפני 2 שניות החלפתי דיו ואז זה התחיל, בדיקת הדפסה. אני מכיר את התרגולת. אבל!!! פתאום ליד הדיו נדלק אור כחול. השאלה שלי היא WTF ???

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by Matrix-Hacker,

* דבר ראשון אם זה לא הפורם לשאול מה שאני רוצה אז אני מצטער ובבקשה להעביר כתוב בחוקים ש Nike כתב שאסור לדבר על חלקים ספציפים בפורם הזה אבל לא ידעתי איפה לשאול על זה המפרט של המחשב שלי הוא : Axp 2000 Letedak Nf 2 WD 60 Geil ( Non ultra ) 256 333 mhz Radeon 9500 Pro איזה מהספקים הבאים יחזיק את המחשב שלי טוב עם המארז Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver * המארז בא עם 3 מאווררים עם זה משפיע על הבחירה Antec TruePower 550 Watt Antec TruePower 380 Watt Antec TruePower 480 Watt Antec TruePower 430 Watt Generic 300 Watt Tsunami 350 Watt ומה ההבדל בין המארזים האלה : Dragon DX 01-SLD USB SILVEr ( לפי מה שכתוב הוא לא בא עם מאווררים ובלי ספק ) Dragon DX-01BD USB Tower ( בא עם…

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by daniel666,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1826449583.htm

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by Shmoolik,

רציתי לדעת בבקשה איזה עכבר הכי כדאי לי לקנות בסכום של 120 שקל מקסימום. ואם אפשר גם אז אופטי.. תודה.

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by ron_n,

אני רוצה להוסיף למחשב שלי כרטיס PCI שיוסיף לי 2-5 יציאות USB. איזה כרטיס כדאי לקנות? יש משהו שכדאי להזהר ממנו?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. מדובר במצלמה של fujifilm, אם הדגם רלוונטי אעלה אותו עוד מספר דקות...

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  11. אם כן, כיצד הוא נקרא, כמה הוא עולה, והיכן ניתן לרכוש אותו

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by mtomy,

שלום לכולם אני מחפש מארז + ספק למחשב בסביבות 250 ש"ח חייב להיות לו את הדברים הבאים : 1. USB קידמי 2. נוחות בהכנסה והוצאה של חלקים 3. מקום ל 2 CD ו 3 HD (יש לי צורב סקזי). 4.שיהיה לו אוורור טוב. אם יש אפשרות לתצוגה של חום המעבד מקדימה מה טוב אם לו אז לא נורא. בתודה מראש על כל תשובה טל

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  13. אני מחפש מדפסת בעלות של כ 500-600 ש"ח, חשוב לי *מאוד* שהיא תהיה מהירה, ושניתן יהיה להחליף ראשי דיו בנפרד (אם נגמר רק האדום - נחליף רק את המיכל האדום, לא כל כל הצבעים). המליצו לי בעיקר על 2 המדפסות שבכותרת, מה לדעתכם עדיף ? (ב HP אני חושש בעיקר לקחת משכנתא בשביל לקנות את ראשי הדיו - מכיוון שאני מדפיס המון !) אם יש לכם המלצה אחרת - עוד יותר טוב תודה !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by daniel666,

רוצה לדעת עם המארז בסדר

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  15. לא משהו יקר במיוחד,וכמה זה יותר זול בחו"ל?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום רב, לאחר התלבטויות רבות החלטתי לעשוק מההורים מצלמה דיגיטלית בתור מתנה ליום הולדת. התקציב לא יהיה ענק במיוחד, אני מעריך שאצליח להוציא מהם 2500 שקל בלחץ רב. בהתחלה חשבתי על ה-Nikon Coolpix 3100, אבל מסתבר שהיא די קטנה מידי, בעיה רצינית. יש לי ידיים גדולות ביותר ואני לא מסתדר כ"כ עם מצלמות קטנות, יש לי ניסיון רב עם ה-Fuji FinePix 203A, מצלמה פיצפונת ומעצבנת ביותר, אני בקושי רואה משהו בעינית. בכל מקרה, הינה הדרישות שלי מהמצלמה: -שתיהיה בגודל נורמאלי, משהו כמו מינימום מצלמה רגילה ביתית. -מינימום 3 מגה פיקסל. -שהצילום חוץ שלה לא יאכזב. -זום אופטי 3x מינימום. -שתיהיה עד 2500 שקל. אגב, יש עוד אפשרות שאני אקנה את המצלמה בחו"ל (סלובניה-קרואטיה). תודה רבה ענקית מראש, מישה.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by BenJo,

המלצה שלי יש לי מצלמה של nikon דגם nikon coolpix 4300 מצלמה חבל על הזמן באיכות תמונה חבל על הזזמן LCD לא גדול במיוחד אבל כל בנאדם שיקנה מצלמה כזאתי היה מרוצה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. בחנות שקניתי ממנה נתנו לי בטעות ספק עם fan speed ajustable למרות שביקשתי בלי...הספק הוא enermax 350 watt מישהו יודע איפה נמצא הכפתור או מה שמשנים איתו את המהירות של המאורר? זה דיי חשוב כי הספק שלי סתם מתחממם עכשיו כי המאורר מסתובב נראה לי הכי לאט,תודה

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  19. מבחינת קירור, מבחינת ספק, מבחינת פונציונליות, מבחינת מחיר (423שח) אין לדון ביופי - כי הוא יפיפה

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  20. אני צריך מתאם מסיריאל לפררל שבני הצדדים יהיו זכר. איפה ניתן להשיג מתאם כזה? בתודה מראש!!!

21. Started by overload,

אני רוצה לדעת האם המחשבים הניידים של- HP COMPAQ נחשבים לטובים (איכות המוצר לא במפרט המחשב) ביחס לשוק הניידים בארץ תודה לכל מי שיעזור.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by iakovl,

אני לא יודע מה לקחת? ANTEC SmartBlue 350W או ANTEC TruePower 380W ההפרש בינהם הוא 100ש"ח. מה לקחת?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  23. Started by davidbr,

אפשר לראות על פי הכותרת... אני מתכוון לקנות מארז זול עם חלון בבערך 180-200 שקל והוא בא עם ספק 300W, אני יכול לסמוך על זה שזה 300W? אני יודע שזה יהיה ספק ג'נרי של 300W אבל עדיין... תודה.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by kikkler,

אני כרגע בתהליכי בחירת מארז ואני די שוקל את המארז הנ"ל - 3R System AUDI XP black - איך הוא נראה לכם באופן כללי? ואיך בהשוואה ל Compucase CI 6A19 black ? בכל מקרה אני אוסיף את אותו ספק ל 3R, כך שהנושא הזה ירד מהפרק - כנ"ל הבדלי העלויות ביניהם, כלומר השוואה בין איכויות המארזים בלבד את ה 3R אפשר לראות יותר בפירוט פה - http://www.3rsystem.co.kr/english/product/case/audixp.asp# ושאלה למי שיש לו את המארז הזה (אין הרבה סיכוי אבל שיהיה) - הפאנל החיצוני (אפור) ניתן לניתוק משאר המארז ? תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מחירו: [ ¤ 279.77 ] תמונה: http://pchardware.co.il/assets/big/master1lublack.jpg לפי מה שאני חושב הוא מארז פ33ה בגלל שהוא 480 וואט אבל המחיר טוב (העם יורידו לי דברים מסוימים למשל מאוררים או משהו...?)

• 6 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים