ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתמש בswitch box למיתוג בין מחשבים ואני משתמש כיום בעכבר חוטי עם מחבר PS2. ניסיתי לעבור לעכבר חדש עם מתאם PS2 לUSB והפתרון הזה לא עובד. האם קיים עכבר אלחוטי לייזר איכותי עם מחבר PS2? חיפשתי ולא מצאתי... יודעם על משהו כזה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר מצלמת אינטרנט מהחדר שלי לסלון...ואני זקוק לכבל USB באורך 5 מטר... השאלה אם אני יחליף את הכבל הקיים של המצלמה בכבל באורך 5 מטר (או יותר) זה לא ישפיע על אות השידור?? מה המרחק המקסימות בשימוש בכבל USB?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להיעזר בכם. אני מחפש בשביל מישהו סט (מקלדת + עכבר) אלחוטיים עד 400 ש"ח, אבל החלק החשוב ביותר הוא העכבר. בבית נמצאים גם ימניים וגם שמאליים, ולכן חשוב מאוד כי העכבר יתאים (ויהיה נוח) לכולם. חיפשתי הרבה בזאפ, אך קשה להתרשם מתמונה האם העכבר מתאים גם לשמאליים וגם לימניים, ולכן אני פונה אליכם, בעלי הניסיון, לעזרה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום עיינתי במספר ת'רדים בנושא ובכל זאת החלטתי לשאול בנפרד: ראשית צרכיי הם (לפי הסדר) הדפסה שחור לבן, סריקה (גם שחור לבן ולפעמים צבעוני), ולעתים גם הדפסת תמונות צבעונית (לא מסיבית, לפעמים). חשובים לי כמובן - האיכות, והחסכון בדיו. אין צורך בפקס. מספר הדגמים שבעיקר ראיתי: Brother 330C (זהה ל130C רק עם מסך LCD צבעוני 2") HP 4283 Canon Pixma MP150 כולן עולות בסביבות 500-600 ש"ח. אשמח לשמוע הערות, המלצות, חוויות אישיות מהמדפסות. לגבי הHP, הבנתי שהיא מאוד חסכונית - אבל מה משמעות החסכון אם אתה צריך לקנות בשבילה ראש גדול ב200 ש"ח? אני פשוט אומר... זה מייקר בסופו של דבר את המחיר הכולל למדפסת ; האם הראשים הסטנדרטיים שלה חסכוניים? והאם הBROTHER לא גם חסכונית יחסית פחות או…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
^ אם צריך למתוח תקציב- אחשוב על כך. אך עד אז, אעדיף לחפור במסגרת ה-800 ומטה. תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש עכבר אלחוטי USB טוב למחשב נייד. ראיתי באתר של נועה מחשבים שני דגים זולים. מה דעתכם עליהם? Logitech® V400 Laser Cordless Mouse http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5549 Microsoft® Wireless Notebook Optical Mouse 4000 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5834 התקציב סדר גודל של העכברים הנ"ל. בתודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מחפש משטח לעכבר G5 של לוגיטק. אני ממש לא לא יודע מה טוב ומה לא אבל אמרו לי שבד יותר טוב. בכל מיקרה אני צריך משטח כי השולחן הורס את החולדה. ;D
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
בבעלותי פאד לעכבר מדגם Qck Steel mini ולאחרונה נשפך עליו קצת קפה, אחרי ייבוש נשאר כתם מוזר. רציתי לשאול האם אני יכול לנקות את הפאד עם מים בבטחה? בתודה מראש, דור
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, למחשב של אמא שלי מחוברת המכשיר המשולב Lexmark x6170. המחשב עם WINDOWS VISTA. כאשר אני מריץ את ה installer שבא עם הדרייברים של המדפסת- מה שקורה זה שההתקנה מסתיימת אך המדפסת לא מופיעה תחת printers. כאשר אני מנסה ידנית לעדכן את הדרייברים דרך מנהל ההתקנים, הוא לא נותן לסיים את ההתקנה שלהם וכותב לי "windows found driver software for you device but encountered an error while attempting to intall it" "the system cannot find the file specified" (אין שום שם של קובץ שמופיע) הסתכלתי תחת תקיית spooler ושמתי לב שהקבצים של המדפסת לא הועתקו לשם. כמו כן אציין כי הדרייברים הם הדרייברים הכי עדכניים אשר נמצאים תחת הקטגוריה של VISTA באתר של LEXMARK. אין לי שמץ של מושג מה לעשות..... יש …
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
לצערי אין דרייבר מעודכן לויסטה באתר של אינטל המערכת הפעלה מזהה אתהמצלמה ואומרת שהיא מתקינה מנהל התקן אבל בפועל המצלמה לא עובדת
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
ככתוב לעיל.. איך המדפסת המדוברת Canon Pixma 510? אם היא איננה מומלצת, אשמח להמלצה שונה למדפסת משולבת בסביבות ה800 ש"ח . חזק ואמץ! תומר.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שניהם דגמים קצת ישנים רק אני רוצה לדעת מה יותר טוב, נראה לינשלנ215 יש אפשרות לצלם מספרים אבל ה 3240 נראה לי יותר דגם חדש. אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מחפש המלצה למקלדת עדיפות לחוטית, אך לא חייבים. הכי חשוב לי שתהיה שקטה - שלא ישמעו את ההקלדות. אם צריך לחרוג מהתקציב, אז ניתן תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אמור להיות משהו בסיסי וזול לסטודנטים, שנית להשיג לו דיו זול ויש פידר לדפים. יש המלצות בסביבות המחיר הנ"ל ? אין לי ממש קנה מידה במחירים אז אם זה מחיר מגוכך תקנו אותי ותנו לי המלצה לפי מחיר הגיוני יותר. תודה וסופ"ש מוצלח
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אחרי שהעכבר הישן שלי התחיל לחסל סוללות בקצב מטורף ו/וא לא לעבוד לפרקים החלטתי לזנוח את WIRELESS OPTICAL MOUSE 2 היקר שלי ולחפש מחליף. לא ממש מעניין אותי הDPI שלו - אני לא ממש גיימר. הבנתי שכרגע הכי טוב שיש לשוק להציע זה הMX REVELOUTION - רציתי לדעת האם אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית במחיר 250-400 אני חושב על המצלמה Logitech QuickCam Pro 5000 שמעתי עליה רק טובות. כמו כן אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין החיישנים במצלמות אינטרנט והאם יש חיישן במצלמה הנ"ל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש בסט מקלדת + עכבר אלחוטיים בחדר שבו נימצא המחשב כמובן .אך במידת הצורך(הפעלת מדיה סנטר) גם בסלון הנמצא בסמוך לחדר מחשב (קיר מפריד)האם יש סט עם 2 מקלטי IR או מקלדת הכוללת גם עכבר שתעבור גם קיר ממ"ד אחד ומרחק כולל של 5מטר
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי משימה מהבוס למצוא לו מדפסת משולבת עם פקס וסורק. בעקרון מספיק לנו שחור לבן מה שחשוב שהיא תהיה אמינה ושהפקס יהיה איכותי. מדובר על משרד בינוני סדר גודל של 1000 דפים לחודש. מבדיקה עד עכשיו עלו השמות ,HP 3030, BROTHER MFC7420 ,XEROX PE16/ PE220. אשמחלקבל תגובות על אילו או המלצות על אחרות. תודה נשמות טובות!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש לי ב EPSON R200 3 2 מחסניות צבע ריקות וכל ה4 האחרות כמעט מלאות. התוכנה של EPSON מגבילה אותך מלהדפיס ולפי מה שקראתי ובדקתי נשאר משהו כמו 25% דיו במחסנית שאפסון אומרת להחליף! אני מנסה להדפיס וזה לא מצליח! זה פשוט בזיון. מאיפה אפשר למצוא דיו זול וטוב עם משלוחים מהירים? זאת אומרת איזה חנות אתם ממליצים מנסיון. האם דיו תואם יכול להרוס או להיות פחות איכותי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
קיבלתי המלצות למדפסת הנ"ל. מה אתם אומרים? יש משהו יותר טוב במסגרת התקציב של המדפסת הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
קניתי רמקולים חדשים אך אחרי שחיברתי אותם מנורת ה-led עצמה לא נדלקת. הבעיה היא לא בשקע עצמו אליו מחובר הכבל של הספק כח, ניסיתי 2 שקעים אחרים תקינים והרמקולים עדיין לא פועלים בחיבור אליהם. חיברתי אוזניות למחשב (שגם הוא די חדש) וכן יש סאונד. אנא עוצו לי עצה, תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 2.1 של creative בני 4 כבר .. האיכות שלהם מעולה, בתקופתם הם עלו 550 ש"ח .. חבל לי לזרוק אותם .. יש לי יציאה אחת בסאב שלא עובדת טוב, הרמקול שמחובר אליה שומעים בפול ווליום כמו במינימום .. במינימום בכלל לא שומעים .. וביציאה השנייה הכל סבבה. שמעתי שהבעיה הזאת מוכרת בקרב רמקולים 2.1 .. יש לכם פתרון כלשהו ? מן הסתם הרמקולים לא באחריות .. האם יש דרך לחבר את שני הרמקולים ליציאה אחת ? יש מפצל או משהו שאפשר לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
אני צריך אזרה בבחירת סט אלחוטי פשוט. ממש לא אהבתי את סדרת ה MX של לוגיטק המקלדות הענקיות עם כול כפתורי ה"בונוס" חשבתי על משהו בסגנון EX110 של לוגיטק. השימושים שלי זה סרטים אינטרנת ו HEROES3 מדי פעם התקציב שלי 300שח TNX
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש בעכבר חדש, ומחר אני רוצה לנסוע ולקנות את MX518, אבל ראיתי שכתוב: "Logitech MX518 Gaming Grade RETAIL" מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-