עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BOKIT,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם כדאי לי לדעתכם לקנות מקלדת מסוג Logitech classic (http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=261&ArticleID=249&Page=1) ואם לא, אז על מה אתם ממליצים? הדגש שלי הוא אך ורק על נוחיות.. (אהה וגם שלא יהיה יותר מ100 ש"ח) בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  2. ראיתי אותו באתר של ANTEC,האם אפשר להזמין אותו בארץ ואיך הוא? http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=80637#

3. Started by Vlad3,

מאיפה הכי זול ואמין לקנות את ה - Filco הבאה http://www.diatec.co.jp/en/det.php?prod_c=763

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by XTreeGoldv2,

אין אחד שעולה פחות מ-400 ש"ח ? אני בסה"כ רוצה לחבר שני מחשבים למסך LCD אחד.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. Started by eegg,

אני מחפש מתאם 20 פין ל24 פין או מאריך של 20 פין? ראיתי כבר בנועה מחשבים ובזיגזג אבל שם הם נורא יקרים גם באריהב אין צריך עזרה במציאת המתאם/מאריך אם אני לא מוצא את הכבל אני צריך ספק גנרי זול מתחת ל60 שח

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  6. היצרנית הנודעת של מנגנונים מכאניים לכפתורי מקלדות, Cherry, חושפת גרסאות שקטות יותר של דגמי האדום והשחור הפופולריים שלה, שעשויים לשכנע קהל חדש לקפוץ לטרנד לכתבה: http://hwzone.co.il/המקלדות-המכאניות-החדשות-יהיו-שקטות-יו/

7. Started by roei88,

שלום יש לי לוח אם asus tuv4x יש שם 2 יציאות usb ואני צריך לפחות עוד אחת אפשר להוסיף יציאות? ואם כן כמה זה עולה? תודה רבה לכל מי שמגיב!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. Started by Real_Me,

לחבר בארה"ב יש DVD פיוניר DV-535. הבעיה היא שלא ניתן לראות איתו תקליטורי PAL שכן כנראה הוא לא יכול להמיר אותם ל-NTSC. ניתן לקנות ממיר שמפיק אות פסאודו NTSC אבל הזול ביותר עולה כ-100 דולר וכבר ניתן לקנות DVD חדש שגם תומך ב-PAL (אבל פחות איכותי מהפיוניר) בפחות מחצי מחיר. האם יש דרך, אולי שדרוג ה-Firmware, או כל דבר אחר שיפתור את הבעיה? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  9. שיהיו איכותיים, התקציב לא כ"כ משנה, אבל לא להגזים. תודה.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. Started by wons,

היי חבר'ה אני מחפש מצלמת אינטרנט עבור צילום סירטונים בשביל היוטיוב. המחיר הוא לא קריטי אומנם אני מעדיף לעלות איתו כמה שפחות. והשאלות שלי הן: כמה תמונות בשנייה הייתם ממליצים למטרה הזאת כדי שיצא סירטון טוב ולא מהסוג ה"נתקעים" שניתן לראות בכל מיני וידאו בלוגים ? רזולוציה אני משאר שהיא לא כל כך חשובה לי כי בכל מיקרה הסירטונים יעברו הקטנה ל 640*480 עבור תצוגה ביוטיוב אומנם נחמד היה אם תהיה יותר עבור עריכה. בהרבה מצלמות אינטרנט התמונה יוצאת די חשוכה או לחלופין מסונוורת, חדות התמונה מזעזעת והפרדת הצבעים גרועה. מצד שני ברוב מצלמות כיס (וידאו) HD שאנשים מצלמים עבור הבלוגים שלהם יוצאים סירטונים שבהחלט נעים להסתכל עליהם - יש מצלמות אינטרנט ספציפיות שהייתם ממליצים ע"מ לקבל אפק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. the printer can also be upgraded with a networking option. זאת השורה שכתוב בביקורת על המדפסת LEXMARK E232 מה זאת אומרת אפשר לשדרג לחיבור ברשת... ? תודה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  12. איזה מצלמת ועידה הכי כדאי לי לקנות? (עדיף לוגיטק), ובמחיר סביר.... עריכת המודר: ערכתי לך את הכותרת, כי אתה משתמש חדש- אתה מתבקש לקרוא את כללי הפורום ולהפנים.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  13. התקציב:עד 350-400 שח גג!! רצוי שיהיה גדול ושיהיה אשר לקנות מחנות ישרעאלית

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  14. Started by lipa,

יש הבדלים מאוד גדולים במחירים לאותו נפח זכרון (למצלמה דיגיטלית) איזה סוג זכרון מומלץ לקנות למצלמה CANON A70

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. אם כן , איפה ? אם לא , מתיי ? ומה המחיר המשוער שלו (בארץ ובחול) ? עריכה : ישנו סרטון חמוד על המארז ... http://www.3dgameman.com/vr/coolermaster/centurion530_case/video_review_03.html

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  16. האם מאריך לרסיבר של העכבר (במקרה זה ה- MX Revolution) יפגע בביצועיו? אם לא, עד איזה אורך נחשב "לבטוח"?

17. היי.. מדובר במיקרופון שולחני פשוט. ההגדרות בסקייפ של השמע+הקלטה על המקסימום ההגדרות בכרטיס הקול על המקסימום. שאני עושה בדיקה בסקייפ - שהמיקרופון לידי, זאת אומרת יושב עלי וממש צמוד לפה שלי.. זה נשמע נהדר. שהמיקרופון על השולחן, חצי מטר מהפה שלי, אני צריך לצעוק כדי שיבינו מה אני אומר. למה זה ככה? מה פספסתי כאן? (כרטיס קול רילטק אם זה משנה משהו)

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  18. Started by zuismanm,

שלום. יש לי מדפסת - חדשה DELL A920 היא שכבה אצל חבר כמה חודשים והוא מסר לי אותה אלא מה - הוא לא מצאה כבלים שלה! איפה אפשר לקנות כבל שמל בשבילה? זה כבל מיוחד 30V http://cgi.ebay.com/Dell-Printer-Power-Supply-A920-720-15J0300-DAD-3004-/160556346149?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2561e76b25 אבל כבל בלינק הוא לרשת חשמל אמריקאית - 110V

19. Started by רקיע,

אני צריך לקנות מודם או ראוטר (הקופסא שמתחברת בין הקיר למחשב) הכי זול שיש מצידי אפילו בלי אנטנות רק קווי (חוטי) מה אני צריך לרשום באתרים אליאקספרס אייבי וכו ?

20. שלום רכשתי לפני כמה חודשיים מדפסת HP OFFICEJET 5610. עכשיו כשאני מנסה לסרוק דרך המדפסת עצמה זה כותב לי שהמדפסת לא מחוברת למחשב.. וכשאני מנסה דרך הוינדוס אז זה מצליח לסרוק.. מה אפשר לעשות? אני חייב לסרוק מלא דפים וזה פול עבודה כל פעם להחליף במקום לשים במזין

21. Started by maccabeast,

שלום, אני צריך מצלמת אינטרנט איכותית, שתהיה טובה כדי לדבר עם אנשים מחו"ל...המחיר כמעט לא משנה...

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  22. Started by compman112,

שלום! אני עומד לקנות מחשב חדש עכשיו אני מעוניין במארז יפה עם ספק כוח טוב והרבה יציאות USB אז אפ תוכלו לתת לי הצעות וקישורים אני הודה לכם מאוד תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. מישהו אמר לי שיש להדפיס עמוד לפחות פעם בשבוע, אחרת המדפסת יכולה להידפק(לא הבנתי ממנו מה יכול לקרות) ולכן הוא קנה מדפסת לייזר, שבהן אין תופעה כזאת... האם זה נכון? מישהו יכול להסביר לי? :

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  24. Started by solo53,

שלום וחג שמח מחפש יחידת שלט שלט +קולט שיעבוד בפורט COM רד232 שיעבוד עם GIRDER אם IRAASNTS תודה :jump:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.