עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, השבוע החלטתי להחליף עכבר לעכבר מקצועי כי נשבר לי כבר הז**ן מהעכבר המסכן של MICROSOFT שיש לי.. נמאס לי מהכאבים באצבעות ונמאס לי בקיצור מכל דבר שקשור אליו.. כמעט הזמנתי לפני יומיים את ה G7 מנעה ..אבל אז קראתי את הביקורת עליו כאן באתר וירדתי ממנו לגמרי.. סיבה : ממש לא מתאים לי העניין הזה שחיי הסוללה מספיקים ל12 שעות בלבד.. חשבתי לקנות אחריו את ה G5 (אותו עכבר רק עם כבל) אבל אז ממש אז ראיתי את ה MX518 שזול ממנו בכ 100 שקל ולא ממש שונה ממנו למרות שהוא אופטי ולא לייזר, 1600 DPI לעומת 2000 ב G5.. בקיצור - צריך את המלצותיכם בבחירה (אני על סף הזמנת ה518 אלא אם כן תמליצו לי על משהו אחר) ממש רציתי אלחוטי אבל לא מקובל עליי חיי סוללה קצרים/שלא יתאים למשחקים/שלא יהיה נוח ..…

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by Norm4nde,

יש לי G5 שבועיים ובשלושה ימים האחרונים פתאום הוא מפסיק לעבוד בלחיצה ארוכה. לדוגמה במשחקים שאני יורה על מישהו ואז לפתע העכבר מפסיק לעבוד! ואז נתקע כמה פעמים! אשמח לקבל תמיכה במהרה... תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by EdenC,

שלום לכם, אני רוצה לקנות מארז למחשב החדש שלי,איך הSamurai? כמה מאווררים מגיעים איתו? הם שקטים? למישהו יש אותו פה? האם הוא שווה את ה200 ש"ח? הוא נראה לי ממש יפה,ואני צריך חוות דעת. תודה רבה, עדן

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  4. אני משתמש בעכבר של לוגיטק כמו שכתוב למעלה והכפתורים Back + Forward שבעכבר לא עובדים בפיירפוקס אבל בשאר התוכנות כן... מה ניתן לעשות בשביל לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by XCG120,

מחפש המלצה לעכבר איכותי מבית לוגיטק שלא יהיה יקר מידי ושהיה מדוייק וכדאי. ובנוסף רציתי לשאול מה ההבדל בין אופטי לליזר? תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by gabriel,

אני מחפש לקנות מדפסת אלחוטית (WIFI), ועד כה ראיתי רק כמה דגמים של LEXMARK. שמתי עין על דגם 4550 שלהם, יש לו מחיר טוב, ואופציית האלחוט שלו בהחלט מקנה לו יתרון כי יש ברשותי רשת אלחוטית של 3 מחשבים והגיע הזמן לשים קץ לחוטים. הבעיה היחידה שלי היא הביקורות המעורבות שיש על LEXMARK, שאיכשהו אף פעם לא נחשבה לאיכותית כמו HP או CANON. אגב, הדפסת תמונות היא בעדיפות נמוכה, יותר חשוב לי הדפסת טקסט ועדיף שיהיה גם סורק משולב. אין צורך בפקס. בכל מקרה, תהיתי אם יש עוד דגמים של מדפסות אלחוטיות בשוק בישראל? (מצאתי באינטרנט דגם של HP, אבל לא בארץ)

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1. איזה רמקולים הכי טוב בשבילי לקנות? התקציב: לא יותר מ-300 ש"ח! -------------------------------------------------------------------------------- אפשר לנעול, הפורום הלא נכון, לא שמתי לב שיש פורום אודיו.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. הרי רוב (אני לא באמת יודע את הסטטיסטיקה בנוגע לזה) הראוטרים משדרים בתדר של 2.4 ג'יגה הרץ. וגם הרבה מהמקלדות.. זה לא אמור לגרום לבעיה?

9. שלום מצאתי בנועה מחשבים מצלמה של לוגיטק ויש שם שני דגמים שנראים די זהים וגם המחיר זהה אז מה ההבדל ביניהם?? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2509 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8841#detailed תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  10. ^ תתפלאו, אבל בבית האנשים משתמשים רק בטקסט (שחור). לפני כל הדפסה, אנו מכוונים על האפשרות "איכות טיוטה". שבוע שעבר המדפסת רשמה שהכחול נגמר- החלפנו ל-XL. לפני יומיים היא רשמה שהצהוב נגמר. הבעיה היא שהמדפסת לא מסכימה להדפיס בשחור אם צבע אחר נגמר. העניין הוא שאנחנו לא משתמשים בכלל בצבעים אחרים והמדפסת רושמת שנגמר הצבע. העניין הוא שהקופסאות הריקות באמת קלות מאד לעומת האחרות. יכול להיות שמחוסר שימוש הדיו נגמר נגמר? אני ממש מבולבל ממה שקורה פה. אם למישהו יש ידע שקשור לזה, אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה למחשב בסכום של כ 200 שקל עכשיו יש לי כמה שאלות 1.האם אני יכול לחבר את החיבור אודיו מהמיר לכרטיס טלויזיה..? 2.האם אפשר למצוא כרטיס טלויזיה מקליט ב 200 שקל ואם לא מה הסכום..? 3.מה עדיף חיצוני או פנימי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם קניתי לפני שובע מדפסת של HP F4283 ומשום מה הדרייבר בדיסק לא עובד עליה באתר עצמו אין דרייבר ל-7 וגם שינוי תצורה ב-7 ע"י סימון כאליו זה ויסטה לא עוברת .... זהו הדגם האחרון בסידרה יש פתרון???

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. הכונן ישמש לגיבוי של אוסף סרטי HD שיש לי במחשב, חשוב שיהיה נייד כדי שאוכל תמיד אוכל לקחת אותו איתי לכל מקום. העניין הוא שבתקציב שלי זה בעיקר Western Digital Passport Essential Hard Drive בגודל של 320 ג'יגה, העניין הוא שהחיבור שיש לו זה רק USB2 - עד כמה החיבור הזה באמת טוב מבחינת מהירות העברת נתונים? כי מצד אחד יש לי קבצים של 2 ג'יגה ומעלה לגבות - משהו כמו 50 סרטים, אבל מצד שני אני לא רוצה לחכות כל פעם שעה כשאני מעביר איזה סרט או שניים... או שיש המלצות לכוכננים אחרים. מודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by onn_the_vy,

האם יש אפשרות לשלוט על הCOM, אני רוצה לשלוח כל פעם 5V לפין אחר... אפשרי.?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by DJO,

I'm thinking of buying it, it's logitech's flagship mouse. It's cordless and the only thing I have a concern for is that if I'm holding (camping whatever) and don't move the mouse for say 10seconds it will turn off :| [14:36:54] <EnD-Element> ze nichba when it idles [14:37:09] <EnD-Element> lets say u camp in some position, and u dont move your mouse [14:37:12] <EnD-Element> and suddenly u see [14:37:15] <EnD-Element> 5 t's? [14:37:16] <EnD-Element> u cant move it [14:37:17] <EnD-Element> [14:37:21] <EnD-Element> only after few seconds Does anyone have a cordless mouse and can confirm this? hmm and if anyone has this mo…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. אני מחפש כבר הרבה זמן מארז כזה, לינק : http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=15000 למרות שהמארז הזה ישומש על ידי לא עבור מסיבות רשת אלה לשימוש יותר קבוע הוא מצויין בשביל המידות שלי, השאלה שלי היא האם הוא יחזיק את המפרט שלי, מבחנת קרור אני מתכוון. יש בו מקום לשני מאווררים, והוא בגובה של 42 ס"מ, יש לי לוח M של חברת GIGABYTE דגם 7VTXE ומעבד AMD XP 1700, אני לא חושב שאמורה להיות בעיה בגלל שעכשיו יש לי מארז GENERIC, בגובה של 45 ס"מ עם שני מאווררים, נראה לכם שיהיו בעיות? אני חושב שזה שהוא מאלומיניום זה עוזר לקרור לא? ומה מבחינת הרעש? אלומיניום מגביר או מנמיך? נ.ב. אני כמעט בטוח שהלוח M שלי נכנס במארז אבל שוב.... לינק ללוח האם: http://www.giga-byte.com/Moth…

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by Regev,

שמעתי שלוחות האם שלABIT הם הכי טובים לOVERCLOCKING. אבל לעזעזל, איפה אפשר לקנות אותם??? והאם הם יקרים???

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  18. Started by tibia,

אני מחפש פאד איכותי מזוככית כמו שכל הגימרים משתמשים (ניראה לי זה זכוכית) עד תקציב של 130 שקל תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by Dr.Narco,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כזה מארז בפחוט מ-600 שקל כי אני מצאתי ב-600 בלי ספק זה המארז: http://www.a-top.com/zalien/zalien.html

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  20. האם יש כרטיס טלויזיה למחשב, עם אנטנה פנימית המסוגל לקלוט ערוץ 1 וערוץ 2 ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. Started by Mr.Pepo,

אז ככה. אני צריך מקלדת סבירה, לא יקרה ולא בעלת מאפיינים מיוחדים, אני לא רוצה מקלדת אלחוטית אבל שתהיה שחורה. כמה שיותר זול אבל שתהיה איכותית ובעלת שם טוב, תודה.

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  22. עד עכשיו השתמשתי ב930C שלדעתי היא מצוינת הגיע הזמן לשדרג (יותר נכון לקחו לי את המדפסת) מבחינת איכות ההדפסה אין לי צורך לעלות ברמת ההדפסה ואני מעדיף מהירות על איכות ליזר לא בא בחשבון בכלל (כי צבעוניות יקרות , או שאני טועה?) והאם יש מדפסות זולות שתומכות בחיבור אלחוטי (אינפרא אדום) תקציב עד 1000 ש"ח רצוי הרבה פחות

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by tzahi04,

מה ההבדל בין diamondback salamandra לבין diamondback precision מבחינת ביצועים הם אותו דבר נכון? ומבחינת עיצוב? אני לא מצליח לראות הבדל.... diamondBack plasma - חוץ מזה שהצבע שלו שונה יש הבדל בעיצוב או במשהו אחר לבין שני אחיו האחרים? תודה..

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by AppleJack,

שלום, ברשותי עכבר Razer Diamondback. את העכבר והמקלדת אני מניח על המדף הנשלף מתחת לשולחן, ולא על השולחן עצמו, לכן אין לי הרבה מרווח לתזוזת העכבר (או לפד גדול מדי). אני משתמש ברגישות יחסית גבוהה בעכבר, כך שאני גם לא זקוק להרבה חופש תזוזה. השאלה שלי, איזה Pad כדאי לי לקנות לתזוזה חלקה "ונעימה" ובמימדים קטנים-סבירים. אני לא מתכוון להשקיע הרבה על MousePad. נגיד בסביבות ה-100 ש"ח (במקרה הגרוע). בנוסף, אני צריך pad דק יחסית, מאחר ואני מאמין כי המקלדת תכסה חלק מהפד, ז"א תשב עליו בקצוות לפחות. אם הפד יהיה עבה המקלדת תשב בשיפוע מעצבן שאני מעוניין להמנע ממנו. יש למשהו המלצה בשבילי? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by borg,

אני מעוניין במחשב כף יד עם GPS מובנה (רצוי ללא חלקים מתקפלים), ותוכנת ניווט לווייני עם מפות עדכניות של ישראל (אולי גם של חו"ל) עבור כלי רכב והולכי רגל. המחשב צריך לכלול רמקול פנימי לכיוון בקול אנושי בזמן אמת, ותמיכה ב-BlueTooth עבור אוזניית BlueTooth (כתחליף לרמקול). חשוב שתהיה תמיכה ב-USB 2.0. רצוי תמיכה ב-InfraRed ומצלמה מובנית. שימושים נוספים: תוכנות Office וכדומה, נגן MP3. המכשיר צריך להיות קטן מימדים וקל משקל. יש למישהו המלצה על דגם ספיציפי של מחשב כף יד העונה לדרישות הנ"ל (אני מעוניין בקישורים רלוונטיים ומחירים מומלצים)?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים