ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
רציתי שמישהו יסביר לי כמה דברים. 1) עם כמה מאווררים מגיע המארז הזה? 2) כמה מקומות למאווררים יש לך? ואיפה? 3) איך המארז הזה בכלליות? 4) הוא שקט? תודה... נ.ב זאת ההודעה ה100 שלי :lol:
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
צריך מדפסת לייזר זולה בטווח של 700 ש"ח מקסימום. צריך מדפסת לעבודות משרדיות, אבל שתהיה איכותית ואמינה ולא יקרה. עבדתי עד עכשיו עם זירוקס 3120, הייתה בסדר למרות שעשתה קצת בעיות עם דפי A5 (רצוי שהחדשה לא תעשה בעיות כאלו). יש המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רב! והפעם בעיה מוזרה עם סורק; לא שלי אלא של לקוח שהתקשר אלינו היום. הסורק הוא סורק של HP מדגם SJ 3500, מחובר בUSB, מותקן על Windows XP. הבעיה שהבן אדם התלונן עליה היא שהסורק פתאום מתחיל לסרוק סתם ככה בלי פקודה, ופותח יישום בשם HP Copy - שמיועד לבצע העתקה (סריקה ואז שליחה למדפסת) והמדפסת (Deskjet 940) מוציאה דף ריק. ניסיתי לשנות את היציאת USB - אותו דבר, קורה... ניסיתי לשנות הגדרות של לחיתת כפתורים בסורק (לוח בקרה, סורקים ומצלמות, מאפייני סורק, אירועים - יש שם את ההגדרות של הכפתורים - שיניתי להגדרה שלחיצה על כול כפתור לא תעשה דבר) - לא עוזר! ניסיתי לתת למחשב לזהות את הסורק (להוריד את הסורק מהמנהל ההתקנים) ו... אותו דבר. בעיה מוזרה לכול הדעות... חשבתי על הסרה והתקנה אב…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני חייב לדעת מה שווה יותר ליקנות MX510, MX500 זה דחוף למחר בבקשה תמליצו לי דחוף! אני גיימר זה חשוב הדיוק האופטי. תודה kemic
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מארז כזה, לינק : http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=15000 למרות שהמארז הזה ישומש על ידי לא עבור מסיבות רשת אלה לשימוש יותר קבוע הוא מצויין בשביל המידות שלי, השאלה שלי היא האם הוא יחזיק את המפרט שלי, מבחנת קרור אני מתכוון. יש בו מקום לשני מאווררים, והוא בגובה של 42 ס"מ, יש לי לוח M של חברת GIGABYTE דגם 7VTXE ומעבד AMD XP 1700, אני לא חושב שאמורה להיות בעיה בגלל שעכשיו יש לי מארז GENERIC, בגובה של 45 ס"מ עם שני מאווררים, נראה לכם שיהיו בעיות? אני חושב שזה שהוא מאלומיניום זה עוזר לקרור לא? ומה מבחינת הרעש? אלומיניום מגביר או מנמיך? נ.ב. אני כמעט בטוח שהלוח M שלי נכנס במארז אבל שוב.... לינק ללוח האם: http://www.giga-byte.com/Moth…
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם למחשב שישמש אותי לבניית מחשב, מבוסס AMD SEMPRON 3000 לשני דברים: 1. שימוש משרדי. כלומר, אני רוצה לבנות לו מפרט עם חומרה לשימוש משרדי (יש לי כבר מפרט). 2. שתהיה יכולת לשדרג את הרכיבים שבו למחשב לגיימרים, במידה ואני אחליט בעתיד הקרוב לשדרג כ. מסך. איזה לוח עדיף? אני מתלבט לגבי DFI NF4 ULTRA INFINITY , אבל ייעצו לי לקנות ASROCK והבנתי שהלוחות שלהם הם די "מעאפנים". תודה מראש על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים נחמדים לגמרי של GENIUS ,ולעומת זאת לחברה שלי יש סט של TECH שיותר נוחים לי והעכבר שלה יותר מדוייק , בקיצור הבאתי את העכבר שלה אליי ורציתי לדעת האם אני אוכל לחבר אותו אליי והעיינית שקיימת אצלי תזהה אותו?? הבאתי גם את העיינית שלה לכל מקרה, אבל אם אחבר את שלה עם העכבר יש סיכוי שהמקלדת לא תזוהה. אז שאלתי לסיכום היא: האם אפשר לעשות משהו בנידון מבלי להחליף את כל הסט? רק עכבר ,או עכבר ועיינית? העיקר לא את המקלדת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
^ תתפלאו, אבל בבית האנשים משתמשים רק בטקסט (שחור). לפני כל הדפסה, אנו מכוונים על האפשרות "איכות טיוטה". שבוע שעבר המדפסת רשמה שהכחול נגמר- החלפנו ל-XL. לפני יומיים היא רשמה שהצהוב נגמר. הבעיה היא שהמדפסת לא מסכימה להדפיס בשחור אם צבע אחר נגמר. העניין הוא שאנחנו לא משתמשים בכלל בצבעים אחרים והמדפסת רושמת שנגמר הצבע. העניין הוא שהקופסאות הריקות באמת קלות מאד לעומת האחרות. יכול להיות שמחוסר שימוש הדיו נגמר נגמר? אני ממש מבולבל ממה שקורה פה. אם למישהו יש ידע שקשור לזה, אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבל לעינת מכשיר ועברת נתונים אם יש למישהוא אני מוכן ליקנות ממנו תודה.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי סט של מקלדת ועכבר של לוגיטק מדגם EX110 שעושים מלאכתם נאמנה כבר 3 שנים טפו טפו טפו... אני רוצה להוסיף עכבר אלחוטי נוסף, שיהיה מחובר במקביל, חשבתי על לוגיטק M705 שנמכר במבצע בבאג ב150 ש"ח ואולי אני יכול לקבל עוד הנחה. או על מיקרוסופט wireless laser 7000 שנמכר במחיר דומה. השאלה שלי היא האם לא תהיה התנגשות ביניהם? דבר נוסף - מה דעתכם על הבחירה שלי?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אין לי מושג למה הספק כל כך חשוב [יש לי ספק שבא עם המארז ביחד נראה לי משהו הכי פשוט] יש לי מחשב AMD 2500 768 DDR RADEON9600XT 40GB האם אני יכול להסתפק בספק הפשוט שבא עם המארז ? מה אתם ממליצים לי לעשות ... תודה נ.ב לא ידעתי לאן הנושא הזה שייך אז חשבתי שהכי מתאים לשים אותו פה
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב שמתבסס על D930 או D805... כרטיס מסך X550 פשוט ג'יגה זיכרון וכו' וכו' בפורום מפרטי מחשב כל הזמן ממליצים על המארז היה למחשבים במחירי ביניים השאלה שלי אם מארז עם ספק כזה יוכל להחזיק את המחשב? ובכלל, כשחיפשתי את המארז ראיתי ב-LogicPC שהוא עם ספק 350W וכשחיפשתי בזאפ ראיתי שהוא עם 400W כמה Wat יש לו בכלל? והאם המארז הזה מומלץ בכלל? ואם לא אז יש אחרים טובים יותר בטווח מחירים שלו (עד 300) שכוכלים ספק?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי G5 שבועיים ובשלושה ימים האחרונים פתאום הוא מפסיק לעבוד בלחיצה ארוכה. לדוגמה במשחקים שאני יורה על מישהו ואז לפתע העכבר מפסיק לעבוד! ואז נתקע כמה פעמים! אשמח לקבל תמיכה במהרה... תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הבנתי שה MX הוא אופטי וה G 5 הוא לייזר זה נכון??
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי מדפסת מדגם HP OFFICEJET G85, זהו מכשיר שהוא גם מדפסת גם סורק וגם פקס. יש בבית 3 מחשבים ולכן קניתי JET DIRECT זה מכשיר שאליו מחברים את המדפסת ואותו מחברים לHUB או ראוטר וככה כל מי שברשת יכולל הדפיס. הבעיה היא שמכל מחשב אפשר להתקין את המדפסת רשת עם הפונקציה היחידה(בעזרת הדרייבר של הJET DIRECT) של הדפסה כלומר לא ניתן לסרוק. הדרייבר המורחב שמאפשר המון פונקציות לא מוצא את המדפסת ברשת ולכן אני יכול רק להדפיס ולא שום דבר אחר. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום.. אני מתלבט בין מקלדות למחשב שיתאימו כמה שיותר לגיימרים.. (לא להציע את ה-G15 היא יקרה לי מדי..) ראיתי: Logitech Media Keyboard Elite (1 2) Logitech Cordless Desktop S510 3) Logitech Cordless Desktop LX710 4) Logitech LX500 מה הכי טוב???אשמח לחוות דעת על כל אחת...היתרונות/חסרונות........... אם יש עוד מקלדות טובות שאתם ממליצים אשמח לשמוע.. אשמח לתשובות מהירות, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שמעתי בעבר על אפשרות להשתמש באוזניית בלוטוס במחשב .האם יש אפשרות כזאת? ואיך?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
נראית מעולה יחסית למחיר, והמפרט נראה טוב, הינה לינק ל skypc: http://www.skypc.co.il/pl_product~LV950~22~0.htm שאלות: 1. מה אתם חושבים עליה? 2. מה הכוונה ב dynamic 2.0 megapixels? 3. 2. מה הכוונה ב static 5.0 megapixels? 4. הנה משהו מוזר, מצאתי את המצלמה בחנות אחר ושם רשום שהיא רק 0.3 megapixels! הנה הלינק : http://www.gcomputer.co.il/pl_product~14_LV950~166~0.htm מה אתם אומרים? נראה חשוד... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
תגידו הטכנאי אמר לי שאפשר לכבות את האור של המארז אם הוא מפריע לי לישון בלילה הוא אמר שיש כפתור ולא מצאתי אותו במארז איפה הוא נמצא אם יש כזה בכלל ? ושאלה נוספת האם יש מאוורר שהוא פועל רק במצב שהמארז מתחמם מידי ומתי שהוא לא חם הוא מפסיק לפעול אני מדבר בקשר למארז שלי בלבד... ?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בסביבות 400+W לא צריך יותר, שיהיה כמה שיותר טוב, תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לפי מיטב הבנתי יש רק "כלוב" אחד להארד-דיסק במארז. ז"א שאני יכול להתקין רק הארד-דיסק אחד? פרטים על המארז: http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר משולב, ישמש יותר להדפסות של מסמכים אך גם הדפסות צבעוניות מפעם לפעם. קראתי בCNET ביקורת די טובה על האיכות של הMP210, איך הC3183 לעומתה? ומה בנוגע לחסכוניות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-