ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתלבט בין 2 עכברים: MX1000 http://www.logitech.com//index.cfm/products/details/US/EN,CRID=3,CONTENTID=9043 ל MX610 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2135,CONTENTID=10917 מה הכי כדאי לקנות? בתודה מראש, שגיא
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
היי בלי קשר למחיר, איזה עכבר מבין השניים יותר טוב (למשחקים כמובן) ? אם אפשר נימוק זה יהיה מעולה תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי במחשב הנייד (Toshiba satellite) כניסת אינפרא אדום (עם צי'פ SMC IrCC) ואני רוצה לשלוט על המחשב בעזרתה ובעזרת שלט אוניברסלי. במנהל התקנים של WINXP כתוב שהיציאה היא על IRQ3 וDMA1, ונראה לי שכתוב שם שזה בכניסת SP1 (אולי serial port 1 או משהו כזה) אנימנסה להשתמש בUICE וגם בWINLIRC ללא שום הצלחה, התוכנות פשוט לא מצליחות לקבל אותות מהשלט... WINLIRC יכולה לקבל רק דברים שמתחברים לכניסות COM וכך גם UICE. נסיתי את כל הCOMים שאפשר לבחור בתוכנות האלה אבל אני לא מצליח לקבל אותות... האם למישהו יש נסיון בתחום הזה? יש תוכנות , אולי מתקדמות יותר, שמסוגלות להשתמש בכניסה שהיא לא COM? תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היית לי פה הודעה על בחירת פלא',ונראה לי שאני אלך עם 6280... אז ככה,התקשרתי היום לסלקום ושאלתי כמה יעלה לי לשים אצלם סים קארד אם אני מביא פלא' מחו''ל(6280),היא אמרה לי 160 שח,ואז היא התחילה להסביר לי שלכל G3 יש כרטיס נוסף שבעצם מספק את כל האפשרויות החדשות(שיחות ווידיאו וכאלה) ושלא ניתן לקנות אותו בנפרד כי הוא מגיע כחלק מהחבליה אם קונים אצלם. אז השאלה שלי היא כזאת,אם אני מביא מחו''ל האם הכרטיס הזה נכלל עם הפלא בקופסה או שאני בבעיה ואני חייב לקנות אצלם את הפלא'(למרות שזה לא נשמע לי הגיוני כי יש לי כמה חברים שהביאו פלא מחו''ל ולא נראה לי שהיית להם בעיה...) עכשיו מישהו אמר לי בפורום אחר,שאם אני שם את הרגיל אז בעצם יהיה לי 2.5(בלי גלישה ,שיחות וידיואו וכאלה...),ומאחר אני גם ככה…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי ספק Antec Truepower 2 480W עם שני ריילים של 12V כל אחד 18A האם הכרטיס XFX GeForce 7900 GT XXX שדורש 20A על הרייל של ה12V יפעל כמו שצריך ? בלי בעיות ואולי עם OC ?
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית (שמוקלטת על קסטות) ואני מעביר את הסרטים למחשב דרך כבל DV-in אני חושב. רציתי לשאול אם איך קוראים בדיוק לכרטיס הזה, ואם אתם ממליצים על דגם או חברה מסוימים (כי אני הולך לקנות מחשב חדש). תודה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי מעוניין בהמלצות במצלמת WEB במחיר של עד 250 ש"ח. המטרה שיחות בSKYPE. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אפשר לרכוש מוצר זה "Microsoft Wireless Intellimouse Explorer Bluetooth" היה לי אחד כזה מוצר מעולה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני לא יודע אם: יש כבל מאריך למסך? איך קוראים לו? יש כבל מאריך לעכברים? איך קואים לו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז בלי ספק עד 350 ש"ח עם סטיות קלות . אני מבקש שהמארז(ליתר דיוק המאווררים שבתוכו) לא יהיו רועשים יותר מידי. הספק שאני מתכון לקחת בנפרד הוא: ENERMAX LIBERTY 400W חשבתי בנתיים על המארז הזה: Sunbeam Transformer BLUE איך הוא? האם הוא בא באמת עם 4 מאווררים? האם הם שקטים?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי לפעמים ברקים ובעיות פה, אני מחפש UPS זול וטוב (מצידי רק שאחבר אותו למחשב ולא למסך) שיבלום את כל הזעזועים האלו של הברקים... אין לי צורך ממש בלהשתמש במחשב תוך כדי הברק\ההפסקת חשמל, אז אני צריך UPS שרק יתן לי בלימת הזעזוע + 5 דקות או משהו שאוכל לכבות את המחשב או לחכות שאסר את הקצר... יש למישהו איזה המלצה לUPS לצרכים האלו? ראיתי פה רק אנשים שרוצים להשתמש במחשב בזמן הפסקת חשמל, לי אין ממש צורך , רק לשמר את המחשב אשמח לקבל המלצות או כיוון מה לקנות אמיר
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני עומד ליקנות מחשב חדש : atlon xp 2500+ barton abit nf7 gail 512m ddr333 בזמן הקרוב אני לא מתכנן oc אבל בעתיד כן , השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע במארז טוב (כמו ה compucase 6919) או מספיק מארז סביר , יש לי היזדמנות ליקנות מארז סביר עם ספק כח טוב ב פחות מ 100 ש"ח כך שההפרש הוא גדול. מה אתם אומרים?? ???
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המארז חייב לקיים כמה תנאים: 1.שיהיה יפה. 2.שיהיה בו חלון. 3.שיהיה קל עד כמה שיותר. 4.שיהיה עם מקום למאווררים (כמה שיותר, אני צריך לשמור אותו קר) ושיהיה מאוורר בכלליות, לא אטום.. אז תודה רבה לכל מי שימצא לי מארז מעריך את זה. נ.ב: אם אפשר המלצה גם ללוח בקרה על מאווררים (טמפרטורה של רכיבים, מהירות של המאוורר, וכל שאר האופציות הנחמדות ^^)
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הסט הנ"ל נמצא אצלי כחודש. לאחר שבועיים של תפקוד מצויין, מתרחשת התקלה הבאה: כאשר אני מדליק את המחשב לראשונה בבוקר, המקלדת לא מגיבה. אם אני עושה "הפעלה מחדש", המקלדת מגיבה ומתפקדת כהלכה. אין בעיות עם העכבר. הבאג הזה הצריך אותי כל בוקר להדליק את המחשב פעמיים. לילה אחד, לאחר שכיביתי את המחשב, ניתקתי את השקע שלו מהחשמל. בבוקר, חיברתי את השקע והפלא זה פלא - כל עוד אני מנתק השקע מהחשמל, הדלקת הבוקר מפעילה את המקלדת כהלכה. אם שכחתי לנתק השקע מהחשמל - נדרש איתחול שני כדי שהמקלדת תכנס לפעולה. יש הסבר לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מחזיק בלוח אם Intel D850GB שחיבורי ה-USB שלו הם גרסא 1.1, בחנות מסוימת מציאים USB HUB 1.1 7PORTS, רציתי לדעת מה קורה שמחברים ל-HUB כמה התקנים ביחד, המהירות קטנה ויש תקיעות? עדיף לקנות כרטיס הרחבה PCI TO USB2.0 וככה אני גם יקבל חיבורים מהירים יותר וגם אותו מספר של מקומות לחיבור וגם באותו המחיר? תודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש KVM PS/2 ומתלבט בין שלושה דגמים: http://global.level1.com/products2.php?Id=634 http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=137412 http://www.trendnet.com/en/products/TK-205K.htm אין לי ניסיון במוצרים דומים או במוצרים אחרים מחברות אלו. הייתי שמח לקבל ביקורות מאנשים שמשתמשים בהם, או לחילופין המלצות לKVM אחרים. שלושת המוצרים באותה סביבת מחיר (180 שח) כשהKVM של בלקין מגיע עם 3 שנות אחריות בניגוד לשנה אחת באחרים. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הבנתי שה MX הוא אופטי וה G 5 הוא לייזר זה נכון??
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7087 האם יחזיק AMD3200 שמתוחנן ל OVER CLOCK + GTO2 + OC ? האם הספק רועש ??? חייב תשובה בדחיפות (לגבי הרעש גם) תודה.
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את ה-Firestorm Dual Power 3 שתומך ב-Force Feedback. התקנתי את הדרייבר והכל וניסיתי אותו ב-Need for Speed Underground וגיליתי שהוא רועד לא כשאתה נתקע באיזה עצם או משהו אלא שזה תלוי בסיבוב - ככל שהוא חד יותר ככה הרעד חזק יותר. אז רציתי לדעת עם זה ככה תמיד בכל משחק או שזה משהו אצלי ואולי יש דרך לסדר את זה? עם תוכלו רק לענות לי בקצרה זה גם יעזור אז תודה מראש לכל מי שיקח שתי שניות מזמנו ויעזור לי בנושא השזה
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
תגידו הטכנאי אמר לי שאפשר לכבות את האור של המארז אם הוא מפריע לי לישון בלילה הוא אמר שיש כפתור ולא מצאתי אותו במארז איפה הוא נמצא אם יש כזה בכלל ? ושאלה נוספת האם יש מאוורר שהוא פועל רק במצב שהמארז מתחמם מידי ומתי שהוא לא חם הוא מפסיק לפעול אני מדבר בקשר למארז שלי בלבד... ?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה כל כך.. איזה חברות הספק שלהם טוב? אני צריך שתיהיה זרימת אוויר כי אני OC... וגם שהוא יהיה יפה.. ראיתי אחד נחמד ב KSP ב 260 שקל ?ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window? אבל אני לא יודע אם הספק טוב.. ודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, הרצתי חיפוש על המדפסת OfficeJet 5610 ולא מצאתי כלום האם למישהו יש ניסיון עם המדפסת המשולבת הזו ויכול לתת חוות דעת? (תקלות, צריכת דיון, פקס , צילום, תפעול שוטף וכו..)
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשה בבחירת אל-פסק כדי שיוכל להחזיק את המחשב למשך כ-5 דקות לכל היותר. הוא יחזיק רק את המחשב(P4, כרטיס מסך יחסית פשוט, כרטיס קול ושאר הדברים הבסיסים) והמודם. עדיף מאוד שיהיה המלצה מהחנות KSP: יש שם דגם ב 235 ועוד אחד ב- 385. האם אם יכול להסתפק באל-פסק הזול או שעדיף להשקיע כבר על שני ב-385? או שבכלל עדיף משהו מחנות אחרת? בכל מקרה אם יש המלצה מחנות אחרת אז לא לחרוג מה-400 שקל (למרות שעדיף כמה שיותר זול). אני גם לא ממש מתמצא בנושא הזה אז אם אפשר גם קצת פרטים: כמה זמן הוא יכול להחזיק את המחשב דלוק? האם הוא מכבה את המחשב אוטו'? מה הגודל שלו +-? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-