ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
נראית מעולה יחסית למחיר, והמפרט נראה טוב, הינה לינק ל skypc: http://www.skypc.co.il/pl_product~LV950~22~0.htm שאלות: 1. מה אתם חושבים עליה? 2. מה הכוונה ב dynamic 2.0 megapixels? 3. 2. מה הכוונה ב static 5.0 megapixels? 4. הנה משהו מוזר, מצאתי את המצלמה בחנות אחר ושם רשום שהיא רק 0.3 megapixels! הנה הלינק : http://www.gcomputer.co.il/pl_product~14_LV950~166~0.htm מה אתם אומרים? נראה חשוד... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אחרי כמה בעיות מציקות עם החשמל החלטתי לקנות אל פסק לפי ההבנה שלי 750-700VA אמורים להספיק האופציות שלי הם: Gamatronic 750 ADVICE P700 ואולי ADVICE P750 מה עדיף לי?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מתלבת בין שני מארזים 694 ש"ח Thermaltake Highest Xaser III VM3000A SCULL Screless Black 530 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt איזה מ בין השניים יותר טוב ל-םב ואם לא אחד מהמארזים האלו איזה מארז היתם ממליציל לי אליב ב-700 ש"ח מקסימום?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מה אתם אומרים לגבי Supertalent CA-601UFS Aluminium Silver Full Tower 4 Fan? אני מעוניין במארז טוב (לא של Compucase) שיתאים לי בצורה מושלמת למחשב שאני הולך לקנות בנתיים ננעלתי על המארז הזה וכנראה שהיום (6.3) אני אף יקנה אותו. *בשנה הקרובה ייתכן ויעבוד במתכונת SLI ויש אפשרות שבעתיד אני יעשה לו OC (לא בטוח). בנוסף אודה לכם אם תמליצו לי על ספק שתומך בSLI (שני 6 פין). עוד דבר רציתי לדעת האם ניתן לעבוד במתכונת SLI עם שני 6800GT עם ספק שתומך ביציאה אחת של PCI-e ואיך? האם בכלל חייבים את חיבור ה6 פין ל6800GT? המפרט: Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Gigabyte 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E? WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM NEC ND-3…
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
שלום לכולם: רציתי לשאול איזה ספק כח דרוש לי כדי להפעיל את ה-nvidia gtx 7800 ultra ואת ה ati x1800xt כי אני מתכנן לקנות אחד מי שיותר טוב כרגע שניהם נראים מבטיחים עם נטייה ל ultra של nvidia . נראה לי שהוא יהיה פצץ. :yelclap: can't wait any more :jump:
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
המארז הזה http://www.antec-inc.com/us/pro_details_customization.php?ProdID=15001# מגיע לי עם ה2 מאווררים של 120 מ"מ או שאני צריך לקנות אותם בנפרד ועוד משהו: המארז כולל ספק כוח או לא?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? או שמישהו יכול למכור לי? אני צריך את המעבד למערכת הראשית ואת הסלרון למשנית.... דרך-אגב אסור שהמעבד יהיה 2100+ אבל לא משנה אם הוא יהיה ירוק.....
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין הדגם החדש לישן כך שכדאי להמתין(גם היבואן לא יודע מתי יגיע) תודה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט ללא חברה קיבלתי אותה מתנה.(מנייטויזן) הבעיה שהמחשב לא מזהה אותה, ואין לי את הדריבר, ואני לא יודע מה לעשות. יש לי פה win98 זה ממש חשוב לי מפני שאני נימצא בחו"ל. במנהל התקנים הוא רושם שיש חומרה לא מזוהה אבל אין שום דבר מתאים. גם באוורסט הוא לא מזווהה... האם יש איזה דריבר שמתאים לרוב המצלמות או להרבה? או איזה אשף שהמחשב יזהה... או פיתרון אחר..עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש תשובה בעניין... אני ממש יודה לכל מי שיקרא וינסה לעזור..תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
-
קניתי רמקולים חדשים אך אחרי שחיברתי אותם מנורת ה-led עצמה לא נדלקת. הבעיה היא לא בשקע עצמו אליו מחובר הכבל של הספק כח, ניסיתי 2 שקעים אחרים תקינים והרמקולים עדיין לא פועלים בחיבור אליהם. חיברתי אוזניות למחשב (שגם הוא די חדש) וכן יש סאונד. אנא עוצו לי עצה, תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני משחק מידי פעם ויש לי כרגע מקלדת אל-חוטית של מיקרוסופוט שעושה המון בעיות. אני מחפש מקלדת (רצוי אל-חוטית ומולטימדיה אבל לא חובה, העיקר שתהיה טובה), התקציב עד 200 שקל (אפשר פזילה קטנה של 20 שקל) תודה, איתן.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מחפש המלצה מדפסת +סורק +מכןנת צילום +פקס כולם ביחד תקציב 800
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בשבוע האחרון חיפשתי ללא הצלחה יתרה ספק כוח 400W ומעלה שנועד ללוחות אם בעלי שני מעבדי xeon - היחוד של ספק כזה הוא שמעבר לחיבור ATX ו- 4pin 12V, יש לו עוד חיבור של 8pin 12V. דוגמא לספק כזה ניתן למצוא באתר של supermicro: http://www.supermicro.com/PRODUCT/Accessories/pws-034.htm, שלצערי בדקתי אצל המשווקים שלהם בארץ ואף אחד מהם לא מביא דבר כזה. אם מי שהוא מכיר חנות או יבואן שיש להם ספק כזה (לא בהכרח של SM אלא כל ספק שעונה על הדרישה של 400W+ ועם החיבורים המתאימים) אני אשמח לשמוע, תודה.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
נהרסו לי הרמקולים והאוזניות ובנתיים אני עם משהו גנרי :"( אני זקוק להמלצה לרמקולים ואוזניות רמקולים ב250-300 שקל ואוזניות(כולל מיקרופון) ב100-150 תודה.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי תספק הנ"ל והציעו לי לשים אותו על FULL POWER על המאווררים וזה עושה רעש כמו מטוס סילון אז השאלה שעם אני יבטל את השליטה על מהירות המאורר אז הספק יקבע תמהירות לבד ?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס קול עד 1000 שח.. היה לי Creative X-Fi Fatality אבל הוא כנראה מת, צריך כרטיס קול שיהיה לו יציאת 5 ערוצים בחוט אחד נדמה לי שזה נקרא COXIAL או איך שלא קוראים לזה... וכמובן לאוזניות אבל זה בטוח יש בכולם תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למדפסת הנ"ל. כמה שיותר פשוטה וזולה (גם לתחזוקה). ראיתי את oki 410D, עולה 735 ש"ח. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=722013 מכירים? יש המלצות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מבחינת קירור, עיצוב וכדומה.... מה ההבדלים? חוץ מהמחיר כמובן... תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה עכבר מומלץ היום בתחום של עד 400-450 שקלים. מעדיף אל-חוטי כאשר השימוש העיקרי הוא דברים רגילים ולא משחקים ולא עיצוב גרפיקה (אם כי יש משחקים מדי פעם). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אפשר לרכוש מוצר זה "Microsoft Wireless Intellimouse Explorer Bluetooth" היה לי אחד כזה מוצר מעולה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מכשיר PSP של סוני גרסא מעודכנת 2.5 יפני והוא לא מצליח להעביר סרטונים על הכרטיס 32 מ"ב שמגיע איתו, ז"א פיזית אפשר להעתיק את הסרטים על הכרטיס אבל אי אפשר ליראות אותם על הPSP עצמו... מה הוא עושה לא בסדר? לאיזו תיקיה או דרך מה הוא אמור להעביר את הסרטונים?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-