עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האם הספק שמסופק עם הסקורפיו של RaidMax יסחב: Redeon 9800Pro 256Bit 512 A-Data. 2500 Barton.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  2. אני רוצה לקנות איזה סט מקלדת ועכבר אופטי אלחוטיים למחשב החדש ,המקלדת שעכשיו אני משתמש בה נמצאת אצלי עוד מתקופת הפנטיום 2 שהיה לי, כך שחשבתי שאם זה אכן דבר שמחזיק מעמד כל כך הרבה זמן וגם זה אחד הדברים שמשתמשים בו הכי הרבה אחרי הכל אז שכדאי להשקיע במשהו איכותי ואלחוטי (חרוז ;D ) אני מתלבט בין "Logitech Cordless Desktop® Optical" http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_207&products_id=968 שההתקשורת בין המקלדת לעכבר מבוצעת על ידי גלי רדיו מוצפנים לבין "Logitech Cordless Desktop MX for Bluetooth" http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_207&products_id=5253 שההתקשורת היא ע"י Bluetooth 1.האם Bluetooth נותן יתרון\שיפור כל שהו ? או שזה רק גימיק ? 2…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Shmoolik,

ב-BIOS יש אפשרות של "AGP Aperture Size" ואפשרות לשנות ל - 2,4,8,16,32,64,128MB ולי היה ה DEFAULT על 64MB ויש לי 128 MB זיכרון ... זה קשור לזיכרון בכלל? זה אומר שאם זה על 64 אז המחשב משתמש רק ב 64 MB זיכרון?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ymss69,

בקרביץ יש מבצע נחמד, מדפסת לייזר בלבד ב299 ש"ח עם 3 חבילות נייר מתנה, או דגם עם סורק ומכונת צילום ב499 גם עם 3 חבילות נייר מתנה. אם מישהו מחפש מבצע מצויין. אם לא, אז שיהיה יום מקסים.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by yanme,

יש לי חיבור ל-adsl יש לי פינג נמוך אבל המשחק עובד בקיטועים אבל רק ברשת אני אולי צריך דרייברים ללוח אבל אני לא מוצא תעזרו לי!! p-3 866mhz asus cusl2 128 sdram windows me ד"א ב win xp זה עובד טוב אבל אני לא אוהב אותו

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by ozwrx,

שלום לכולם רכשתי השבוע מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוגיטק דגם EX110 יש לציין שלפני כן היה לי מיקרוסופט 700 (ממש על הפנים) עכשיו בסט החדש הבעיה שלי היא כזאת: כשאני מכבה את המחשב העכבר אופטי תמיד דלוק! כאלו האור האדום דלוק תמיד למה זה? זה לא גומר את הסוללה? יש מצב שהוא ניכבה ואני לא יודע? כי בדקתי כשהמחשב מכובה אפילו אחרי 3 שעות הרמתי סתם את העכבר והאור דלוק

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by godisme171,

למה טוב להוריד דרייברים של כרטיס מסך וקול למה זה עוזר

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  8. כבר-נשבר-לי-מלחכות-מצאתי-DB-ל-SB-בדיוק-במחיר-של-הפורטיסימו-רק-שהפורטיסימו-יהיה-יותר-שווה-אז-שמישהו-יגיד-לי-איפה-למצוא-אותו-בארץ-כדי-שאקבל-את-שפיותי-בחזרה-כי-זה-בדיוק-כמו-הסיפור-עם-ה-RADEON64RETAIL-שכלכך-התאמצתי-כדי-לא-למצוא-אותו.

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by JONY,

אני צריך עזרה!!! האם ביטול מס הקנייה מחו"ל מאפשר הזמנה של מוצרים כמו MP3 JUKE BOX דרך ה-WEB ללא מס שחיטה במה זה כרוך NEED HELP PLEASE ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Corsair Vengeance 1300 Razer Kraken Pro Siberia V2

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  11. היי, מחפש מדפסת דיו פשוטה, שתדפיס וזהו. חשוב מאד שתהיה חסכונית ועם אופציה לראשי דיו חלופיים זולים, הבן שלי מדפיס בטירוף. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ראיתי בדף הראשי את של לוג'יטק יש אותו בארץ זה הדגםLogitech Wingman Cordless Review מישהו מכיר דגם אחר איך תחשות הרטט??? זה כמו ב play staion??? אם מישהו יודע שיענה לי תודה אה וכמה זה צריך לעלות?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  13. Started by ilaysk,

יש לי ספק גנרי לוח אסוס מחשב מבוסס אינטל ו 7800 GTX את הספק אני הולך להחליף ויש לי כמה שאלות: התוצאה שלי ב 3D MARK מאוד נמוכה 7100 חשבתי שזה ביגלל הספק אבל המחשב לא אומר שאן לכרטיס מספיק מטח אז השאלה העם החנות שינתה משהוא בחיבורים או בביוס? ועם כן, אז בספק החדש זה יפתר מאצמו או שאצטרך לשנות משהוא? עם בספק החדש באים שתי חיבורי SATA לא משנה איזה מהם אני אחבר? ( יש לי שתי דיסקים קשיחים ורק אחד מחובר עם SATA) העם לאחר התקנת הספק החדש יהיה צורך לשנות משהוא? (ביוס חיבורים הגדרות?) העם התוצאה הנמוכה נובעת מזה שיש לי INTEL? העם יש סכנה בתהליך החלפת הספק? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by Athlon-WINGS,

היי.. ביכולתי לרכוש את העכבר MX700 ב5 שקל יותר מה-MX510 הכחול. אני מודע לכך שMX700 אלחוטי, אך לMX510 יש יותר מגה פיקסל אך לא אלחוטי. אני לא ממש אזדקק לאלחוטי כי אני לא מטייל בכל החדר עם העכבר. מה אתם אומרים עדיף יותר? על מה אתם הייתם הולכים? לפי חיפוש שהרצתי בפורום, המגה פיקסל הגבוה בעכבר החדש (MX510) לא מורגש בינו לבין הקודם. אז אני פה בדילמה קשה... תודה לעונים

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by nec5e,

יש לי forcefeedback של microsoft (ישן( שהיה מתחבר ליציאת joystick בכרטיס קול. איך אני יכול לחבר אותו היום כאשר יש לי כרטיס קול על לוח האם. ראיתישיש מתאם מיציאת joystick ל-usb אבל לא הצלחתי למצוא כזה בארץ. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות כזה?

16. שלום, אני מקווה שזה התת פורום המתאים לפרסם את השאלה. יש לי כרטיס מסך ATI 6870HD, טלויזיה שלא תומכת ב-HD ומסך ישן SAMSUNG SYNCMASTER 931B, שגם הוא כמובן לא תומך ב-HD. ביום ראשון אני כנראה אקנה מסך מחשב חדש שתומך ב-HD. שאלתי היא: איזה כבל אני צריך לקנות כדי להעביר תמונה ממסך המחשב לטלויזיה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. יש לי כרגע סט אלחוטי מבית לוגיטק, דגם MX 3200. אחלה מקלדת ועכבר מעולה. אבל אחרי כמה שנים של שימוש המקלדת כבר ממש קשה להקלדה, צריך להשקיע בכל לחיצה הרבה מאמץ ואותיות "בורחות"... אז בגלל שאני לא רוצה להחליף את כל הסט, כי העכבר מעולה ולקנות סט אלחוטי עם עכבר עם כזו שימושיות (8 כפתורים) יהיה יקר מידי, אז חשבתי על להחליף רק את המקלדת, ולמעשה לחבר שתי מקלדות, אחת חוטית נוחה מתי שאני יושב מול המסך ו"עובד" ואחת אלחוטית לשעות הפנאי שתישאר הלוגיטק. השאלה איזו מקלדת חוטית נחשבת נוחה להקלדה ולא יקרה מידי? חשבתי על משהו מבית מייקרוסופט, יש משהו מומלץ?

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  18. הגלגלת של העכבר של לוגיטק (בת שנה) התחילה לעשות בעיות. אני רוצה לקנות עכר אחר או סט של עכבר ומקלדת. הם צריכים להיות אלחוטיים ולא של מיקרוסופט או לוגיטק עדיף של חברה קטנה ועדיף גם לא מיוצר בסין אם קיים. על מה תמליצו? לאחרונה גיליתי שאהבה שלי למוצרים לא סיניים לא מנותקת לגמרי מהמציאות כאשר זה נוגע להיצע של המוצרים. קניתי מדפסת ברדר לייזר ומסתבר שהיא בכלל לא סינית אלא ויאטנמית. בכל אופן חזרה לענייננו. אשמח להמלצה על עכבר עלחוטי או סט עכבר ומקלדת. קצת נדפקתי כי כבר עשיתי חריטה של ערבית במקלדת. זה טוב? https://1pc.co.il/he/product-110884-...utm_source=zap חייב להתאים ללינוקס תודה

19. Started by omerdvd,

שלום. אני רוצה לחבר מדפסת HP PSC 1215 שמחוברת בUSB לראוטר שלי. כמובן לחיבור ETH. האם יש מתאם USB<ETH? איפה אפשר להשיג / לברר פרטים? האם המדפסת תדע לעבוד עם הנתונים ישירות מהראוטר?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  20. Started by srulikg,

שלום. רכשתי לאחרונה את ה-HP Deskjet Ink Advantage 4645 ואם אני מדפיס בשחור, יש חלקים קטנים דהויים. ניסיתי להדפיס ריבוע אדום ומופיעים פסים לרוחב הריבוע. ניסיתי לעשות ניקיון למחסניות, אבל זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? קיבלתי מחסניות פגומות או שהמדפסת עצמה לא טובה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Ghtm,

אני צריך המלצה להגה למחשב ב400 שקל בערך, ללא חריגות בבקשה. אני צריך שהוא יהיה מחנות באזור חיפה. תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by izikd,

אני מדבר על סויץ' בין מחשבים לא סויץ' רשת... אז ככה אני צריך את הכבלים למקלדות לעכברים ולמסכים. איפה אני יכול להשיג כאלה ועדיף במחיר זול (אפילו ממש) ולא במחיר עשקני?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=19755

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by j,

שלום שלום, משולבת לייזר שחור לבן, יכולת סריקה בצבע טובה, מחסנית נייר סגורה, קומפקטית וא-מ-י-נ-ה עם חיבור לרשת (רצוי אלחוטי) לאחר חפירות באתר והמלצות שונות הגיעו שתי מדפסות לגמר: mfc-1810 או MFC-7460dn איזו עדיפה ואולי בכלל אחת של סמסונג??

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. השאלה בכותרת תביא לינקים בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.