עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by barakfire,

חברה משהו יכול להגיד לי מאיפה אני משיג תוכנת gps למחשב כף יד!!! למה יש לי את ה destinetor 3 והיא לא עדכנית

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. Started by spinchicken,

מישהו יכול להסביר לי את התופעה הבאה שקורית לי המון פעמים: אני מחבר רכיב לכבל USB מאריך שמחובר ל PORT מאחורי המחשב. אני מוציא את הרכיב הזה ומחבר רכיב שונה, הרכיב לא מזוהה ע"י המחשב. אני מחליף PORT מאחורה והמחשב מזהה.

3. יש לי כבל של פלופי עם שתי יציאות. יש לי רק פלופי אחד (אני לא אוסיף בעתיד). וההמשך של הכבל פלופי סתם ארוך ומכוער. אז השאלה היא: אם אני אחתוך את ההמשך של הכבל, הפלופי עדיין יעבוד?

4. השלט של ה-XBOX 360 עולה 250 ש"ח. וה-RUMBLEPAD של LOGITECH עולה, 209. מה עדיף? ובבקשה תפרטו.... תודה לעוזרים מראש נ"ב ומה זה השלט הזה-http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2225,CONTENTID=12183 נראה מעניין...

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  5. נתקלתי ביצור הזה באתר של מיקרוסופט. נראה נחמד... http://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=092

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  6. Started by RoD,

איזה מההגאים עדיף למחשב[מתנה לבר מצווה D:]? הDFP מיועד לפלייסטיישן 2, אבל ראיתי שיש לו חיבור USB אז הוא פועל גם על המחשב, השאלה היא אם יש לו דרייברים רשמיים.. הMOMO Racing[לא הMomo Force] יותר חדש ומיועד למחשב, יש לו דרייברים רשמיים.. לDFP יש זווית סיבוב של 900 מעלות[2.5 סיבובים לכל צד] לעומת הMR עם 240[0.66 עד לנעילה].. בעקרון גם אין הרבה משחקי מחשב שינצלו את הזווית סיבוב שיש לDFP ואז אני אוכל להשתמש בו רק במצב של 200 מעלות[או שזה תקף רק לPS2?] * http://www.deafgamers.com/04_05reviews/logitech_drivingforcepro_ps2.htm בביקורת הזו על הDFP, כתוב שמאחר שזה הגה USB חיברו אותו למחשב והוא פעל במצב של 200 מעלות ובלי פורס פידבאק.. אני כנראה אלך על הMR, אבל אם למישהו יש חוות דעת ע…

7. Started by Shay0600,

כשאני מחבר תמקלדת שלי לחיבור של המקלדת היא לא פועלת(ניסיתי עם עוד כמה מקלדות וגם לא עבד) לפעמים היא פועלת לכמה שניות אני עכשיו משתמש דרך החעיבור יו אס בי למקלדת יש לי חיבור שמתחבר לעגול בצד שני יש יו אס בי אבלל דרך היו אס בי התגובה של המקלדת איטית אי אפשר ללחוץ על 2 לחצנים ביחד כי זה לא מגיב וככה אי אפשר לשחק במחשב

8. Started by ZenMaster,

איך העכבר הזה ? איך הוא מול ה Razer האחרון ?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. Started by raananan,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2261&products_id=14914 יש למישהו ניסיון עם המארז הזה או שהוא ראה אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  10. Started by almogila,

שלום וחג שמח לכולם אני מחפשת מצלמת רשת ברמה גבוהה עד סכום של 400 ש"ח המטרה של המצלמה היא בעיקר שיחות ברשת. יש לכם המלצות למצלמה טובה? תודה רבה

11. Started by aviran_n,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1464 נראים סבבה+.. במיוחד ביחס למחיר... מה אתם אומרים עליהם? יש פה חברה עם ניסיון אישי איתם שיכולים לתת מילה עליהם? כרגע אני משתמש במקלדת quantum פשוטה שעושה בעיות במשחקים (שילוב של ALT או מקש הרווח והחץ שמאלה לא פועלים יחד בד"כ וכו'...) ועכבר סילבר ליין פשוט מפלסטיק זול ומגעיל שהיד מזיעה עליו והוא ממש לא נוח להרבה שעות שימוש. הצרכים שלי מסט מקלדת ועכבר זה שיהיו נוחים, מפלסטיק איכותי שלא יגרום ל"דביקות" מהזיעה אחרי פחות מחצי שעה של שימוש כמו בעכבר הנוכחי שלי, ושיהיו סבבה למשחקים (לא צריך משהו מקצועי יותר מידיי...) הסט הזה מתאים לי? ובכל אופן, יש לכם המלצות לסטים אחרים בטווח של עד 250 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות)?

12. רכשתי מחשב נייד אך בניגוד לפרסום, הוא היה ללא יציאת S-Video. החברה מכירה באחריות ומוכנה לספק לי אבזר בעזרתו אוכל להתחבר בין המחשב הנייד ובין מסך הטלויזיה ללא יציאת S-Video. אין לי מושג מה אני צריך. הבנתי שניתן לחבר יציאת VGA לטלויזיה..... אך גם הבנתי שלא מדובר בכבל פשוט אלא בדבר מורכב יותר. אודה לכם אם תגדירו לי בדיוק מה אני צריך כדי שאוכל לוודא שמקבל מהם דבר תקין שיעשה את העבודה. תודה

13. הבנתי ש MX1000 LogiTech עכבר מצוין אבל לא נוח למשחקים רציתי לדעת אם משהו ניסה אותו במשחקים אם באמת לא נוח לשחק איתו.... אשמח לקבל הצעות לעכברים נוספים תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  14. מחשב נייד ללא יציאת s-video...... איך ניתן לחבר לטלויזיה ? חייב לשלוח מפרט או דוגמה דחוף לחו"ל תודה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  15. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/optimus-mini.html

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  16. Started by solo53,

שלום וחג שמח מחפש יחידת שלט שלט +קולט שיעבוד בפורט COM רד232 שיעבוד עם GIRDER אם IRAASNTS תודה :jump:

17. Started by Supernak,

שלום לכולם נתקעתי בבעית מקום במארז ובמדרבורד שלי (ASUS P5AD2 DELUXE) ועכשיו יש שם שני חריצי PCIe X1..ואני צריך עוד חריצי PCI רגילים..השאלה שלי היא האם יש כזה דבר סוג של ממיר או מתאם מ-PCIe X1 ל-PCI רגיל? אני יודע שיש מ-PCIe X1 ל-X16 אבל זה עדיין יהיה PCIe ואני צריך PCI רגיל..תודה רבה מראש

18. Started by Peri228,

היום הגיע חבר שלי מארה"ב יחד עם ה Enermax Aurora (עוד אחת ) וה Logitech Revolution MX החדשים שלי . את המקלדת הבאתי בהתחלה למחשב של אבא שלי , וממש התאהבתי בה אז הזמנתי לי אחת נוספת . היא שקטה , נוחה וקטנה , ובנוסף משמשת כ USB Hub ויש לה חיבורים למיקרופון ואוזניות . בעכבר עוד לא יצא לי להשתמש הרבה , אבל הוא די קל ביד יחסית לעכבר אלחוטי , התקשורת עם ה dock מצוינת (לפחות בכל החדר שלי , שהוא בערך 3 על 4) , והוא ממש מדויק . הגלגלת שלו מאפשרת גלילה סופר מהירה של מסמכים , ובנוסף יש לו איזה 390 כפתורים נוספים שאפשר לתכנת . עדיין לא התעסקתי עם הדרייברים של לוג'יטק , אז נראה .. יש טעם להעלות תמונות ו/או סיקור מקיף יותר? עריכה : המקלדת עלתה לי 65$ , והעכבר 80$ , שניהם מ Newe…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  19. Started by owen10,

אני מעוניין לקנות לאחי לוח כתיבה למחשב אני לא ממש מבין בנושא, אחי הוא צייר אז זה דיי חשוב לו האיכות וגם גודל הלוח, אני מעוניין בלוח כתיבה גג עד 650 שקל מקווה שתעזרו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. Started by gal-tt,

יש לי קרגע C וD אני רוצה רק שהיה לי C איך אני עושה אתזה למחיצה אחת תודה gal-t

21. צריך מדפסת באיכות טובה שהראשי דיו שלה יהיו גדולים ולא יגמר לי הדיו מהר.. ועדיף שהראשי דיו יעלו כמה שפחות..

22. Started by Bear Cub,

אני צריך כרטיס במחשב חדש שאני רוצה לקנות שיהיה אפשר להעביר איתו סרטים ממסרטת וידאו דיגיטלית שיש לי (עם קסטות) שמהם אני מעביר אל המחשב, ויש לזה חיבור IEEE1394 או בשמו הנוסף (כך נאמר לי) firewire. הכרטיס נראה כך בכל אופן: נאמר לי שאפשר שיהיה מובנה עם לוח האם שאבחר. המעבד שאני מתכנן ללכת עליו הוא Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E האם זה מתאים לדרישה שלי או כדאי להחליף למשהו מתאים/לקנות כרטיס נפרד. תודה רבה

23. Started by dinsh,

מה מעביר נתונים יותר מהר.: usb 2.0 או firewire ??? תודה.

24. האם מסוכן להסתכל מתחת לעכבר בזמן שהוא פועל?? לפי מה שאני יודע לייזר מסוכן לעיניים...

• 1 תגובה
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים