ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן מערכת הכוללת CF של X1900 (אחד יש לי כיום והשני יגיע בעתיד) אני זקוק לספק שיחזיק את שניהם + OC בינוני. חשבתי על OCZ GameXStream 700W אבל הוא ממש יקר. תקציב : עד 1000. יש עוד הצעות?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הבנתי שה MX הוא אופטי וה G 5 הוא לייזר זה נכון??
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
אני מחפש משהו (חוט או חיבור כלשהוא) שיאפשרו לי לחבר כרטיס מסך לחיבור AGP מבלי להצמיד אותו לחיבור. חשבתי על מחבר מיוחד שיהפוך את חיבור ה-PCI ב0- מעלות ויאפשר לי לשים את הכרטיס מסך במקביל ללוח. יש חיה כזאת?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מקלדת שקטה שכמובן תהיה גם נוחה...לא ממש משנה לי אם זה סיליקון או פלסטיק הכי חשוב שתהיה שקטה ונוחה... טווח מחירים- עד 150 נניח.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מבין רוב המדפסות שבדקתי המדפסת הנ"ל מציעה המון פונקציונאליות וזה אחד היתרונות שלה... העניין הוא שממה שהבנתי מהמוכר במדפסת זו HP משתמשים בטכנולוגיה חדשה יחסית בהזרקת הדיו שלהם... HP פיצלה את מחסנית הדיו הרגילה לשני רכיבים: האחד הוא ראש ההדפסה (מעין רכיב אלקטרוני - ink Cartridge host) והשני מחסנית הדיו(ink Cartridge)... ממה שנראה בהתחלה, טכנולוגיה זו מוזילה את עלויות ההדפסה (בהנחה שמחליפים רק את רכיב ההדיו - אמור לצאת עלויות רגילות ואף זולות לפי דברי המוכר ונתוני המפרט) אך במידה ונדרשים להחליף ראש הדפסה זה עלול לעלות הון (לפי דברי המוכר באזור 300-400 ש"ח...) האם למישהו יש ניסיון/ידע בנושא? האם כדאי בכל זאת לקחת את הסיכון שבעתיד אצטרך להחליף את ראש ההדפסה במחיר כמעט …
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אבא שלי קונה תוכנה בשם solid works, והיא דורשת כרטיס גרפי עם 32bit. אם אין 32bit ב-voodoo 3 אז במה יש? ואל תתנו לי כרטיסים כמו gf 3 או משהו במחיר הזה, כרטיס זול ואמין יספיק.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היבואנים כבר הזמינו אותו. המסך 22" הכי נורמלי שיש בישראל...
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
חבר שלי מתעניין בNforce אבל הוא לא היגע עוד ארצה מתי אתם חושבים שהוא יגיע?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
-
יש לי צורב plextot 24-10-40 ניסיתי לצרוב את המשחק רד-אלרט2 עם נרו וcolon-cd ולא הצלחתי 1 האם יש תוכנה צריבה פשוטה וטובה 2 האם בתוכנות שהזכרתי יש אופציות שאני צריך לסמן 3 האם כדי לצרוב משחקים מוגנים אני צריך רק צורב שיכול לצרוב הגנות או רק תוכנה או שניהם
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
המארז כאן. במארז במראים בכתובת הבאה יש ספק ג'נרי או מקורי ואיכותי? אני לא מתכוון לקנות אותו בשום אופן אז אל תגידו לי בבקשה "לא שווה לך לקנות אותו, לך על אחר", רק תגידו אם הוא ג'נרי או לא בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מחפש משטח לעכבר גיימיג, איך לבחור? מה חשוב שיהיה במשטח?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את המפרט של ה-7500 ש"ח של המשחקים עם שינויים קלים דבר ראשון, אני לא צריך עכבר, מקלדת, ורמקולים וגם לא מסך רמקולים יש לי של קיימברידג', לא הכי טובים אבל בחיי שאני שומע בהם מעולה כרטיס קול אני גם לא צריך, אני יודע שבא אחד עם הלוח אם והוא דיי טוב ואם כבר מדברים על הלוח אם, אני חושב שעדיף שאני אקח את ה- ASUS A7V266-E לפי מה שהבנתי הוא ממש טוב, ואני רוצה לוח אם טוב ובתור כרטיס מסך, אני רוצה את הג'י פורס 3 טיטניום 500 דלוקס, אבל אני לא בטוח שהוא ניתן להשגה בארץ בכלל ואני גם לא יודע כמה הוא עולה, אבל אם לא יהיה לי אותו אז אני את הטיטניום 500 כי לפי מה שהבנתי הוא יותר טוב מהרדיאון וגם רציתי לדעת אם מודם מגיע עם הלוח אם ולמה זה דווקא מודם 56, הרי יש לי ADSL... (אם …
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://reltronics.shopy.co.il/products/55385 איך זה והאם זה עובד בכל הDVDS ? תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GF2 MX400 איזה חברה אתם ממליצים לי? elsa,hercules,msi,innovision?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תבנו לי תצורות מחשב עם כרטיס מסך טוב לא על הלוח, שיהיה זול וטוב. כתבו מחיר משוער.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
quick question !! i need to quiet my beast which sound absorbation option is good ?? 1.http://www.spire-coolers.com/acc.asp?ProdID=52 Spire SP-SOUNDPAD01 Soundpad/ 4 Piece Set 2.http://www.thermaltake.com/product/Accessory/CaseMods/a2384/a2384.asp Thermaltake A2384 Noise Dampening Kit 3.http://www.akasa.co.uk/akasa_english/spec_page/accessories/spec_ak_pax_2.htm Akasa PAX.mate Acoustic Absorption sam
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לי זה נראה כמו מוזר, אבל יכול להיות ש 500 מגה יכולים להכיל כמות כל כך רבה של מידע? עוד מידע תוכלו למצוא כאן.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
זה Plextor X24 מול זה LG X32 ??? הקפטן בחר את ה-LG, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אבל אני רוצה שיהיה לו את הציפ של via kt333 amd ומאיפה אפשר לקנות את זה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מומלץ לחבר 4 רכיבי IDE צורב,2 HDD ,ו-CD PRI MASTER-? PRI SLAVE-? SEC MASTER -? SEC SLAVE-?
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
ערב טוב! ברשותי המחשב שבחתימה ואני מעוניין לקנות אל פסק. כניראה אני אבחר את האל פסק מבין שלושה הדגמים הבאים (כולם של חברת ADVICE): 1. PRP750 2. PR750 3. CF825 אני לא מבין את ההבדלים בין הראשון לשני, למעט זאת שלראשון יש תאורת חירום ותקשורת USB. שמתי לב לכך שהשני מספק הספק רב יותר: 450W לעומת 375W של ה PRP750, כימד זה ייתכן? האם איזשהו מבין הדגמים האלו הופסק ליצר? המסך הוא 17" דק והספק של המחשב הוא 350W של ANTEC. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-