עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מעוניין לרכוש הביתה מכשיר משולב. מה דעתכם על ה HP Photosmart 2613 All-in-One? האם יש לפי דעתכם הצדקה למחיר? או דגם יותר כדאי? חשוב שיהיה מכשיר משולב.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. Started by jacob300,

שלום מחפש המלצה לעכבר אופטי האם העכבר של מיקרוסופט מומלץ ? דגם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6221&perur=2&t=9&c=201 לא מעוניין באלחוטי תודה ג'יקוב.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  3. Started by liav12,

אוקי לפני שהספק שלי יחליט לעשות ריסטראט, יש לי תחושה שהוא עומד למות אחרי 6 שנים שהוא שירת אותי בנאמנות [= באמצע HL2 החליט המחשב לעשות ריסטארט והוא היה ממש חם (הספק), אז פתחתי אותו ניקיתי אותו מאבק ולדעתי המאורר לא עבד, עכשיו הוא כן. אז מה שאני רוצה לשאול זה האם לקנות ספק חדש ואם כן אז תמליצו לי על אחד איכותי לא חובה מעל 350 וואט כי המחשב לא דורש הכי הרבה. ובמחיר סביר, תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. Started by r0ckY,

שלום, אני צריך מדפסת משולבת שכוללת בין השאר סורק ופקס אשר יכול לקבל ולשלוח פקסים. התקציב עד 400 שקל. תודה.

5. שלום, משקולים של מחיר לפי דף ואיכות הדפסה החלטתי לקנות מדפסת לייזר. השימוש הוא ביתי ולכן לא צריך משהו יותר מדי "high tech", האמת שרציתי גם חיבור רשת למדפסת אבל לא נראה לי שאפשר להשיג את זה במחיר הנ"ל. ומכאן הדרישות : 1. מחיר - לא יותר מ 400-500 שקל 2. חדשה. 3. שחור לבן (ב 400-500 שקל אי אפשר להשיג משהו אחר) 4. תאימות ב windows (זה לא בעיה) אבל גם ב linux. 5. מחיר סטנדרטי לטיונר. בדקתי את האתר של KSP ומדפסות שנראו לי מתאימיות : Lexmark E120 ב 395 שקל HP LaserJet 1018 ב 460 שקל אשמח לקבל המלצות על מדפסות מתאימות והמלצות על שתי המדפסות הנ"ל בפרט.

6. Started by gromeck,

לפני מספר ימים רכשתי עככבר מדגם MX-1000 של חברת לוג'יטק. אני מתכנן בחודש הבא להחליף את המקלדת גם. איזו מקלדת אתם ממליצים לי אלחוטית של החברות: Logitech או Microsoft ורצוי שתהיה ארגונמית. בתודה.

7. Started by aski,

יש לי מצלמה דיג' של אולימפוס מדגם C1-ZOOM אני מצלם כמה תמובות הולך למחשב (יש לי WIN XP) מחבר את המלצמה, המחשב רושם לי FOUND NEW HARDWERE C1-ZOOM וכו' ואז באופן פיתאומי המחשב עושה RESTART. כל פעם שאני מחבר את המצלמה ל-USB הוא מזהה אותה ב-WINDOWS ואחרי כמה שניות עושה RESTART מה יכולה להיות הבעיה??? בבקשה תעזרו לי!!!

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  8. Started by yarivot26,

לאחר 4-5 שנים של שירות נאמן המחשב הנייד שלי התקלקל. רציתי לדעת אם אפשר להוציא ולהשתמש איכשהו בפד מגע שלו?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  9. Started by h0e,

אהלן! אני מחפש USB HUB עם ספק כוח, שהוא אמין מספיק שכשמחברים מכשירים ומנתקים אותם, לא כל שאר המכשירים מאבדים סנכרון עם המחשב. בקיצור מוצר אמין ואיכותי. אם תוכלו להמליץ לי על מוצר או חברה, זה יהיה מצויין. תודה :-)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Idom,

שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר ע"מ שאוכל לעבוד על המחשב מהסלון, המחשב נמצא כ 8-10 מטר רחוק מהסלון ויש שני קירות גבס בדרך, האם הסט של Logitech® diNovo Media Desktop Laser ידע לתת לי פתרון? תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  11. Started by headg,

הי, מה ההבדל בין המקלדות Microsoft Wireless Desktop 800 - Logitech MK300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746708 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774988 מי יותר אמין ? למי יש תמיכה ביותר מרחק ? של מי הבטרייה מחזיקה יותר טוב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. Started by h_yoav,

שלום לכולם אני זקוק לwireless usb עדיפות לhub אך גם יחיד יתקבל בשמחה ראיתי אפשרות לקנות כאלה בamazon. אך אני מעדיף לקנות מחנות בארץ כדי שאני יוכל לממש אחריות במידה ואני יצטרך. מישהו יודע איפה מוכרים דבר כזה בארץ? ויכול להמליץ לי גם על איזה דגם ללכת? תודה יואב.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

http://h50025.www5.hp.com/hpcom/au_en/16_37_76_1654_Q3841A.html כמו שאמרתי אני לא מבין כלום לא יודע איזה תכונות יש היום אם מישהו יכול להגיד לי מה הוא חושב על הסורק הזה מה הוא ממליץ אם יש אתר טוב בנושא

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  14. מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ משהו כזה - http://www.conceptronic.net/product3.asp?g=7&p=*CMULTIFP או כזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-162-406&depa=7

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  15. היי , אשמח להמלצות על מדפסת ביתית משולבת עם סורק ובלוטוס. קיבלתי המלצה למדפסת המצורפת... תודה מיכל

16. מעוניינים בלוח אם חדיש או במקלדת מכאנית במחיר מעולה? אל תפספסו את ההזדמנות הזו לכתבה

17. Started by shacharr,

: :

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי מספר שאלות לגבי מכשירי KVM 1 - המכשיר הקיים שלי http://www.intellinet-network.com/en-US/products/8203-2-port-mini-kvm-switch מחבר שני מחשבים ה KVM היה בשימוש תקופה ארוכה ולרוב התנהג בסדר לפני כשנה עשיתי הפרדה בין שני המחשבים והמכשיר לא היה בשימוש לפני כמה ימים התחלתי להשתמש בו שוב מאז יש תופעה מעצבנת של פתיחת מסכי עזרה בכל פעם שאני עוברת בין המסכים זה נראה כאילו המחשבים מקבלים את המקש F1 מבלי שנגעתי בו בכלל במחשב אחד מסך עזרה נפתח פעם אחת (ניחא, הייתי יכולה לחיות עם זה) במחשב השני (טרנטה לפני החלפה) מדובר בכמות מסחרית של מסכי עזרה (60-70) וזה כמובן תוקע את המחשב לזמן רב. המקלדת תקינה, עובדת מצויין בחיבור ללא KVM. אולי יש לכם רעיון איך לסדר את העניין הזה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by PayneBack3251,

שלום אני עובד עם סט אלחוטי Logitech Wave עם מסך 40" מהמיטה (כן אני עצלן), עכשיו הבעיה שקניתי מיטה חדשה שהיא לא בדיוק שטוחה וקשה מאוד לעבוד עם העכבר עליה (במיוחד משחקים), יש איזה משטח לעכבר שמומלץ ? או שהכי פשוט יספיק, אני לא גיימר כבד, סתם אוהב לשחק מדי פעם, תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  20. Started by tal_p,

קניתי את השלט למחשב ואין לי מושג איך מכבים אותו.. גרסא אלחוטית.. מה גם שאני מנסה להתקין את התוכנה וזה כל הזמן רושם לי טעות ולא מתקין..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. למצלמה יש יציאות וחיבורים רבים, זוהי מצלמת וידאו דיגיטלי שמקליטה או על D.V או על כרטיס זיכרון. אני מצליח להעביר בעזרת ה U.S.B רק את מה שנשמר על הכרטיס זיכרון איך אני מעביר גם מה שהוקלט על ה DV בעזרת ה U.S.B? תודה.

22. Started by harel_d,

שלום לכולם, יש ברשותי מקלדת מכאנית Logitech G710+ (מקשים חומים). לאחר כמה שנים החלטתי לנקות אותה: שלפתי את כל המקשים וניקיתי אותם עם מטלית עם קצת חומר (להורדת כתמי הזיעה). במקביל, שאבתי את גוף המקלדת. החזרתי את המקשים למקום. לאחר הניקוי, המקלדת עצמה מרגישה מאוד נוקשה כמו כן, יש כמה מקשים שלא מגיבים טוב (צריך ללחוץ כמה פעמים כדי לקבל חיוי ו/או לא עולים נכון). מישהו מכיר את התופעה? יכול לסייע? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת all in one אלחוטית הכוללת פקס, סורק והדפסה איכותית עם דגש על תמונות. מהירות ההדפסה פחות רלוונטית כי אני לא הולך להדפיס כמויות גדולות אך חשוב לי אפשרויות פוטו מתקדמות להדפסת תמונות באיכות גבוהה עם תמיכה בדפים מיוחדים וכל מה שקשור לתמונות. תקציב: עד 1500 ש"ח.

24. Started by shaharazu,

שלום לכולם. אני מעוניין להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת מקלדת , עכבר, ואוזניות. אני גיימר ואני מחפש את הציוד הטוב ביותר שניתן להשיג. אוזניות- אני מחפש אוזניות שיוכלו לספק לי את השמע הטוב והאיכותי ביותר, אני מתכוון לשמע שבעזרתו אני יוכל לדעת את מיקום היריבים שלי מאחורי קירות/מרחק רב. אני מעוניין שהמקרופון של האוזניות יהיה איכותי על מנת שיוכלו לשמוע אותי בצורה ברורה ונקיה כשאבצע הקלטות. עכבר-עכבר יחסית גדול אבל לא ענק, אין לי מושג מה עושה עכבר טוב יותר מהשני ואני אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקורות מידע או פשוט להסביר לי :-) בנוסף אני מעוניין שהעכבר יגיע עם תוכנה נוחה לשימוש. מקלדת- חשוב לי שמהירות התגובה של המקלדת תיהיה גבוהה מאוד ואפשרות של מקרואים. אין לי בעיה להשקיע …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by בייגל טוסט,

ספק הגיימרים החדש של OCZ נסקר ע"י אתר החומרה Neoseeker הבדיקה העלתה ספק שקט עם רגולציה הדוקה יחסית, וכצפוי חזק ביותר (מחזיק מערכת X1900XTX CF בלי להזיע) יתרון בולט הוא חלוקת העומס שנוצר ע"י כרטיסי SLI/CF בין שני ריילים, והקצאת רייל נוסף למעבד כל התענוג מגיע במחיר די גבוה של 150$ כאשר גירסת ה600W צפויה לעלות 120-130$ קישור: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/OCZ_GXS_700W_PSU/

• 1 תגובה
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.