ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום :saint: רכשנו במשפחה מצלמה וידאו סוני דיגיטלית . עכשיו אני רוצה להוריד מהמצלמה למחשב ולעשות עריכה וכו' . מה אני צריך לרכוש כדאי לבצע זאת אבקש גם המלצות מהחברים המבינים בברכה :smiley5:
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
ברשותי מדפסת HP 843C. בערך כלפני שבוע היא החלה להדפיס אך זבל בכל פעם ששלחתי משהו להדפסה. הזבל הוא מן רצף של תוי אסקי המודפסים אך רק בראש העמוד. ניסיתי לנתק את המדפסת מהחשמל, לחכות ולנסות שוב, אך ללא הועיל. גם התקנת הדרייברים מחדש לא עזרה. יש למשהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חיפשתי בכמה חנויות און ליין אבל לא מצאתי....מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג?? עידו
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית 4 מגהפיקסל. אפשר לעשות אותה מצלמת אינטרנט? המצלמה עצמה יכולה לצלם סירטונים אז למה שהיא לא תוכל להיות מצלמת אינטרנט? צריכים אולי תוכנה מיוחדת?[glow=red,2,300] תתודה מראש לכל העונים[/glow]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך את דעתכם לגבי גויסטיק זה... והאם הוא קיים במחיר זול יותר מ 171 שקל ואיפה?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
"הS מצויידות בחיישנים של 4 עד 5 מגהפיקסל. , הדגם S30 הוא דגם ישן. " כן זה בדיוק מה שאמרתי לגבי השלוש ספרות אז אתה צודק הן מאוד איכותיות , יש לי פה כמה תמונות מה S400 והן פשוט מדהימות.
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אמרו פה פעם שעדיף כל ספק מאשר ג'נרי למה זה? (יש לי ספק 480 שהגיע עם המארז..)
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
USB צורך יותר CPU מאשר PS2. כמובן שאחוז צריכת המשאבים של העכבר מהמעבד (בחיבור USB) נמוך ביותר , אבל הוא עדיין צורך יותר מאשר חיבור PS2. זהו.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע R9800PRO זה פשוט אבל פשוט אחלה כרטיס מסך, אני מתכנן לקנות אותו (יותר נכון לקנות R9800 רגיל ולהפוך אותו לפרו אז זה לא משנה) ובקיצור המפרט יהיה כזה: Intel 2.4C,R9800Pro,ASUS P4P800,DVD,CD ROM,One Hard Disc 7200RPM 2MB Cache, וזהו סה"כ, קיצר רציתי לקנות את המארז הזה: http://www.compucasecorp.com/case/ci-6919%5B2%5D.htm רק שהספק שלו הוא 300W והוא מאוד איכותי אבל הוא לא מספיק כי ל R9800PRם צריך לפחות 350W.. אתם אומרים שהוא יעמוד בכל זה?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות עכבר טוב למשחקים. אני מוכן לשלם מקסימום 150 שקל לעכבר ולכן אני צריך המלצות לעכברים טובים וזולים במחיר הזה. אני לא רוצה לקנות את העכבר דרך האינטרנט אלה בחנות וראיתי שיש הבדלי מחירים גדולים בין האינטרנט לחנות. בדקתי עכבר של מיקרוסופט באופיס דיפוט שעלה 150 שקל ובPCH עלה 100 שקל. בקיצור אני צריך עכבר טוב וזול ב-150 שקל אבל שעולה ככה בחנות ולא דרך האינטרנט.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לPCH את המארז Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! NIS 533.79 ולהוסיף לו ספק זה עוד 150 שקל של HEC 300W ול KSP יש אותו מארז רק עם ספק 500W מגיע איתו ביחד ב620 שקל עכשיו ההתלבטות היא מאיפה לקנות ה300 HEC יספיק? ולהוציא עוד 70 שקל? או להישאר עם ספק שהוא כניראה גנרי 500W תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200308240051549933&user=wz4 לפי דעתי האיכות טובה אבל יש הרבה תמונות שיצואות לי דיי מטושטשות =\ וזה לא תמיד בלילה אור של פלורוסנט לא מספיק בשביל צילום?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית שתספק את הסחורה ועם זאת תהייה שווה משהו - המחיר הוא מומלץ והגמישות איתו היא כלפי מטה...
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם הוא סופג מים?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שאני מתכנן לקנות בקרוב Radeon 9800 Pro התחלתי לחשוש שהספק שלי לא יספיק בשביל המערכת. זאת המערכת הנוכחית שלי שעד עכשיו היתה יציבה לחלוטין: מעבד AMD 1700+@1951MHz לוח Epox 8rda3+ כרטיס מסך Geforce 4 420MX 2 סיטיקים של זיכרון 2 דיסקים קשיחים כונן CDROM צורב 4 מאווררים 80 מ"מ האם המערכת שלי תהיה יציבה עם הכרטיס החדש? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש הבדלים מאוד גדולים במחירים לאותו נפח זכרון (למצלמה דיגיטלית) איזה סוג זכרון מומלץ לקנות למצלמה CANON A70
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו עם יציאת DV, ועד כמה שידוע לי יש כבל או סוג של ממיר שיודע להמיר את היציאה לUSB (או כל יציאה אחרת שמתחברת למחשב). מישהו יודע על דגמים ספציפים? ואם כן איפה אפשר להשיג את זה (עדיף בארץ)?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי !! בצער רב מת הספק שלי שהיה זול פשוט ושקט לחלוטין (בקושי הזיז אוויר המיסכן). אני צריך ספק שקט לחלוטין , חרישי , בלתי נשמע עד כמה שאפשר , ואני גם לא מתכוון להשקיע בספקים היקרים. צימצמתי את ההתלבטויות ל: 1) HEC 300 ART - 175 ש"ח. 2) THERMALTAKE PURE POWER 360AD - 2FANS - 265 ש"ח. http://www.thermaltake.com/products/purepower/w0007r.htm יש הבדל לא קטן במחיר , בכל מקרה שמעתי מאנשים שההק ממש שקט לחלוטין , בביקורות משתמשים של NEWEGG טענו שהטרמל טק שקט לחלוטין , http://secure.newegg.com/app/CustratingReview.asp?item=17-153-004 יש לו גם שני מאוררים אז אני מאמין שזה ישמור אותו קצת יותר קריר וככה בין היתר הוא "פחות ימות לי" בכל מקרה היתי מצפה לשמוע דעות על הטרמל ט…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ג'ויסטיק בתקציב בסביבות 300 ש"ח חשבתי על Top Gun Afterburner II איך הוא? מה ההבדל בין ג'ויסטיקים זולים ליקרים יותר? נגיד בין זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1551998843.htm לבין מה שנתתי למעלה? איזה משחק מומלץ למתחילים? תודה בה מראש 8) עריכה: טוב עכשיו נודע לי שפלונטר נסגרו ואני לא מוצא עוד מקום שאפשר לקנות את הafterburner אז איזה ג'ויסטיק כדאי לקנות? (עדיף לא usb כי כל היצאות של זה אצלי תפוסות (עכבר ומודם) אז אני יצתרך לקנות כרטיס הרחבה לזה שעולה 80 ש"ח וגם התקציב לג'ויסטיק ירד..)
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום. בקרוב מתחילים הלימודים והמדפסת הישנה שלי מתה (EPSON C20, חרא אמיתי, אני לא קונה יותר EPSON אף-פעם). אז אני צריך מדפסת חדשה, אבל זולה, כלומר בטווח של 300 ש"ח. אני מדפיס לא קצת אז אני רוצה גם שיהיו ראשי דיו חלופיים איכותיים וזולים או מילויים זמינים. צריך גם שהמדפסת תהיה אמינה ולא תהרס לי תוך חצי שנה, המהירות והאיכות הדפסה לא ממש חשובים לי אבל שיהיו סבירים. חשבתי על הLexmark z45 שהיא די זולה, הביצועים והאיכות טובים מאוד (קראתי סקירות) וגם יש מילויים וראשי דיו חלופיים זולים זמינים, אבל אני לא בטוח בקשר לאמינות שלה... על מה אתם ממליצים, תזכרו, חשוב בעיקר האמינות וראשי דיו זולים.
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כמו שראיתם בתרד הקודם - HP 850 VS. 3100 .... לא כל כך ידעתי מה אני רוצה , הפעם אני קצת יותר ממוקד - מה שאני רוצה מהמצלמה זה - רזולוציה של לפחות 3MP, לא אוטומטית מלאה ( שיהיה אפשרות לשלוט על הגדרות הצילום ידנית ) , שתהיה לה יכולת הקלטת וידאו עם SOUND ( אם אפשר אז שלא תהיה מוגבלת בהקלטת וידאו - כלומר על כל נפח כרטיס הזכרון ולא רק 60 שנית או משהו כזה - עוד יותר טוב ! ) , קטנה כמובן, כרטיסי זכרון נורמליים ( SONY MEMORY STICKS לא כל כך אידיאליים למשל ... ) איכות תמונה טובה ומחיר סביר בארץ - אני לא כל כך מתלהב לקנות מחו"ל - אבל אם לא תהיה ברירה .... תקציב - עד 2500 ש"ח !
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
חשבתי על המצלמה של CANON A-70 האם יש מצלמה עדיפה בסכום הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית חדשה ואני צריך הצעות ממכם, עד עכשיו ראיתי רק סטים שבאים עם עכבר ואין לי צורך בעכבר, אני מחפש מקלדת איכותית וזולה יחסית תודה
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-