עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שיהיה מהיר טוב ואיכותי, וכמובן כמה שיותר זול ככה יותר טוב. תודה לעוזרים!

2. Started by ychamp,

טוב אז קניתי לוח אם מעבד ו זיכרון חדשים ו הלוח שלי דורש חיבור 8 pin שאין בספק שלי. אז חיפשתי בגוגל קונברטור ומצאתי שאני צריך משהו כזה http://www.newegg.com/product/product.asp?item=N82E16812201005 השאלה היא איפה אני מוצא את זה בארץמישהו יודע? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  3. Started by ofcourse,

היי אשמח לקבל המלצה למצלמה עם עדשה רחבה יחסית, ושדוגמת את התמונה הרבה. המחיר פחות קריטי לי. תודה וחג שמייח

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  4. Started by yoss100,

היום קבלתי אותו עכבר ממש טוב ונוח מאוד ללא ניתוקים או דיליי שזה היה הכי חשוב לי למשחקים. הכפתור האמצעי בעכבר בלחיצה לצדדים(scroll right- left ) עובדים אך לא משמיעים טיקים האם זה תקין?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  5. היי, אני מעוניין במדפסת צבעונית+אופצייה לצילום דפים עד 450 ש"ח שתומכת במערכת ההפעלה שלי. מהירות ההדפסה לא חשובה לי, ולא משנה לי אם זה לייזר או לא. איכות הצבעים גם לא משנה לי, בגלל שאני לא מדפיס תמונות ממש אלה רק צבעים בסיסיים. אני צריך שאיכות הטקסט תהיה מעולה בגלל שלפעמים יש טקסט קטן וצפוף, ואני צריך שהוא יהיה קריא. תודה.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  6. מחפש מדפסת אמינה, טונרים חלופיים זולים, טונר גדול כמה שיותר (10,000) דף. גודל פיזי כמה שיותר קטן(תעמוד על השולחן עבודה של הפקידה). בנוסף אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית + רשת, אמינה, כמה שיותר חסכונית ועדיף שתאהיה קופקטית עד כמה שאפשר. תקציב של 5,000 ש"ח. בנוסף מחפש מדפסת ניידת לאיש מכירות תקציב של 3,000 ש"ח. (שחור/לבן).

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  7. התחלתי לשחק במשחק lock on משחק ממש ממש טוב וכדי להשלים את חווית המשחק חשבתי לקנות ג'ויסטיק אז בבקשה תנו המלצות לג'ויסטיקים טובים...

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. Started by spinchicken,

שלום, אני צריך סורק למשרד ביתי קטן (100 עמודים ליום), חשוב לי שלא יתקלקל ויסרוק במהירות טובה. חבר המליץ על הסורק הבא: avision av-121 - http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=AV121&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם? האם אוכל בתקציב של 2000 ש"ח למצוא משהו יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  9. שלום קניתי כרטיס מסך x1600 pro וזה הגיע עם כבל hdtv . ראיתי שאפשר לחבר שם מצלמת וידאו . האם אני אחבר את המmלמה וידאו לכבל אני אוכל לצפות בסרטי וידאו ? או להעביר את הסרטים למחשב . דרך ulead video studio או שצריך אאיזה כרטיס לכידה? תודה לעונים אני לא מבין למה העברת לי את ההודעה . זה שאלה שקשורה לתצוגה וגרפיקה ופה אף אחד לא עונה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. שלום לכולם.. המערכת: Pentium 930D 3.0GHZ 2x2CHACHE מאורר BT או ZALMAN 7700 לוח אם של ASUS דגם P5LD2 זכרון פנימי 2GB - 2x1gb ddr2 כונן קשיח - wd 2500KS (250GB SATAII 16MB BUFFER כ.מסך - 7600GT NVIDIA או אולי X1800GTO צורב DVD 2 מאוררים במארז. אני יודע שה7600GT הוא צרכן יחסית קטן של חשמל, אבל אם אני יחליט לשים את ה1800? תודה קובי

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  11. Started by אה אה אה,

כחלק מקניית מחשב ומסך חדשים אני מעוניינצ להחליף גם את כל הציוד ההקפי שכולל בחלקו מקלדת ועכבר. השאלה היא האם כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים או לא? שמעתי מכמה אנשים שלפעמים האלחוטיים עושים בעיות ו"נתקעים". חשוב לציין שאין לי צורך מוכח באלחוטיים פשוט הרבה יותר נוח וכיף שאין כ"כ הרבה חוטים לכאן או לכאן - זקוקה להמלצה!

12. איזו רזולוציה בין 2 מדפסות עדיפה, dpi 600 x 2400 או 1200 × 1200 dpi ואיזו עדיפה באופן כללי? אחת של Samsung ואחת של Brother https://www.payngo.co.il/computers-all/peripheral-equipment/printers-and-scanners/hll2300dv-brother.html https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13025

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by lilo007,

שלום לכולם ברשותי מדפסת משולבת דגם X2550, האם יש אפשרת לבטל את הפונקציה של "ישור מיכלי הדיו"? בתקופה האחרונה הסורק לא עובד, היום החלפתי טיונר במדפסת ולאחריו המערכת האוטומטית של המדפסת מבקשת לבצע ישור דף וסריקה של הדף המודפס. ברצוני לבטל את האפשרות של המיישר האוטומטי מכיוון שהסורק לא עובד וזה מונע ממני להמשיך בפעולות ההדפסה. צירפתי תמונות של הבעיה הנ"ל בתודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. תראו אני רוצה לשים מאורר מקדימה אבל בשביל זה אני צריל להוציא את החלק הקידמי אז ניסיתי להוציא- הוצאתי את הברגים אבל יש שם עוד כאלה קליפסים שצריך ללחוץ עליהם ואז לדחוף אותם לבחוץ אבל אני לא מצליח ואני מפחד להשתמש ביותר מדי כח אז יש אולי איזה דרך או משהו כדי להוציא את הקליפסים האלה?? ואין לי איזה מצלמה אינטרנט ככה שאני לא יכול לצלם מקווה שתבינו למה שאני מתכוון ד"א זה המארז http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1831

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב - מדפסת צבעונית סורק ופקס. מבחינת צרכים: מדפסת צבעונית (ואני מניח שזה פוסל לייזר בגלל המחיר) - איכות הדפסה סבירה, אנחנו כולו סטודנטים. עדיף חסכונית בדיו. סורק - סורק פשוט, אין צרכים גרפיים. פקס - סטנדרטי. יש לנו רשת ביתית אז עדיפות למדפסת שתתחבר לראוטר במקום שתהיה תלוייה באחד המחשבים למרות שאם זה ממש מקפיץ את המחיר אז נוותר. מבחינת תקציב, לפי סקירה ראשונית בזאפ, אזור ה500 יראה סביר, עדיף כמובן כמה שפחות. הנה מיון ראשוני לפי זאפ, אני מקווה שזה מקל על ההמלצה: http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Printer&orderby=price&DB379696=379697&DB5756=5758&DB5620=5621&DB379699=379700 תודה מראש!

16. זה משנה איך מחברים אותם צורב עם די וי די או צורב עם הרד דיסק ודי וי די עם הרד דיסק ? ואם כן אז האם זה גם משנה הmaster\slave של ההרד דיסק המשני או של הצורב ודי וי די ? יש לי הרד דיסק חדש 40gb maxtor 7200 הרד דיסק ישן w.d 15 gb samsung dvd richo cd writer

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  17. שלום, אני רוצה רכוש Edifier R1280DB Bluetooth Bookshelf Speakers כאשר השימוש הוא למחשב ע"י חיבור בכבל. ולטלוויזיה באמצעות חיבור בלוטוס. כמובן שלא מיועד לניגון בו זמנית. - האם זה אפשרי ששני מקורות יהיו מחוברים בו זמנית ואוכל לבחור איזה מקור ינגן בכל עת? - המחיר הוא בסביבות ה400 שקלים. האם במחיר הזה קיימים רמקולים(שמיועדים למחשב\משחקים ולטלוויזיה) טובים יותר? תודה.

18. Started by HellBoY,

שלום לכולם לפני בערך שבועים הזמנתי את הפאנק מזיגזג אבל התקשרו אליי ואמרו שהוא כנראה לא יגיע יותר למלאי בקיצור מישהו יכול להמליץ לי על פד בערך באותה רמה במחיר של עד 200 שקל ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  19. אני לא מעוניין לנקות ע"י תוכנה אלא באופן ידני.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by kyyle,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה הגובה של המארז הזה בלי הסטנדים שהוא עומד עליהם כי אני רוצה מאוד לקנות אותו והגובה ממש גבולי בשבילי.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  21. אני צריך ספק חדש בשביל הרדאון שלי, הוא מקרטע והבנתי שהבעייה היא הספק. מה אתם אומרים, הספק הזה יתאים? http://www.pchardware.co.il/docs/pd828216250.htm אני צריך אותו במיוחד בשביל הכרטיס החדש רדאון 9500 פרו. אני צריך שיהיו לי שתי כבלים של 4 pin, אחד בשביל הכרטיס מסך, ועוד אחד בשביל הכונן דיסקטים.... אני צריך שיהיה ספק חזק כי אני מפעיל סידירום, צורב, שני דיסקים קשיחים, שני מאווררים {אחד על ההיטסינק של המעבד כמובן...}, וכמובן הרדאון 9500 פרו. אם יש לכם המלצות אחרות תנו לינק או לפחות פרטים. בתודה רבה, דודי.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  22. Started by tomarie,

שלום לחברי הפורום, מדפסת ALL IN ONE שברשותי שבקה חיים לפני כשבועיים ואני מעוניין לקנות חדשה. הייעוד העיקרי מסתכם בהדפסת מסמכים ( בעיקר הדפסת שחור לבן ) ושליחת פקסים. מחיר השקעה משוער : 500-600ש"ח. -- מדפסות ששמתי עליהן עין עד כה: Deskjet Ink Advantage 4625 HP Officejet 6500A Plus Brother MFC-J430W תודה מראש

23. Started by MHIR,

קניתי היום מצלמת אינטרנט של אינטל איך אני יוצר קשר עם אנשים ורואה אותם דרך המצלמה האם יש תוכנה מסוימת קניתי אוזניות עם מקרופון יש שתי יציאות אחת למקרופון ואחת לאוזניות את היציאה של האוזניות אני יודע לחבר אבל את היציאה של המקרופון אני לא יודע לחבר בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  24. Started by lioryb,

שלום. קניתי USB HUB של MULLER שמתיימר להיות USB2. ברגע שאני מחבר אותו (את ה-HUB) למחשב, אני מקבל הודעה אוטומטית של WINDOWS: This device can perform faster if you connect it to a Hi-Speed USB 2.0 port כל ה-port-ים שלי במחשב הם USB 2.0. הרצתי בדיקת מהירות על Disk On Key, ובאמת כשחיברתי את ה-DOK ישירות למחשב, הוא קרא/כתב במהירות גבוהה פי 8 מהמהירות שהוא קרא/כתב כשהוא היה מחובר דרך ה-HUB. ל-HUB הוא היה מחובר לבד (ללא שום התקן אחר בזמן הבדיקה). האם זה הגיוני? האם יכול להיות שה-HUB הוא לא באמת USB2.0 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. הרדאון 8500 all in wonder מתי הוא מגיע והאם יהיה כרטיס של ati או רק הצ'יפ ?האם יהיה כרטיס של ati עצמה או רק חברות אחרות שייצרו את הכרטיס עם ציפים של ati ואם כך אז איזו חברה עדיפה הרקולס ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.