ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מצלמת אינטרנט Kensington VideoCam, והבעיה היא שהם הפסיקו לייצר אותה עוד לפני תקופת ה-XP, ולכן הם אומרים באתר שהם מצטערים - אבל אין! מישהו בכל זאת יודע היכן ניתן למצוא דרייברים ל-XP? זה די דחוף...
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
קניתי אתמול את המקלדת והתקנתי את הדרייבר העדכני ביותר הבעיה: כשאני כותב בעברית פתאום המקלדת מתחילה לכתוב את הסימן ; בלי להפסיק כאילו הכפתור לחוץ ברציפות באנגלית זה עושה אותו דבר עבור הסימון ' בנוסף גם כשאני כותב הוא מכניס בין האותיות את הסימונים האלה (לדוגמא:כשאני רוצה לכתוב שלום יוצא לי: ש;ל;;;;ום) סינכרנתי שוב את המקלדת והמקלט וזה לא עוזר , המקלט קרוב למקלדת כלומר לא אמורה להיות תקשורת לקויה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמה בערך יעלה ה 3D Aurora 570 החדש שיגיע בקרוב לארץ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מהיכן (בחו"ל ) הכי כדאי להזמין מקלדת BLACKWIDOW ? newegg ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במדפסת עד800 ש"ח שתדפיס תמונות 10X15 באיכות מצויינת, ושתתחבר ישירות למצלמה דיגיטלית. בנוסף לכך אני צריך המלצה לדפי פוטו 10x15. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שאלה פשוטה (ומסובכת) האים מישהוא הצליח לבצע לכידת וידאו או כול דבר אחר עם כניסת הוידאו על ה ASUS 7700 DELUXE , על חלונות XP ? למרות שהתקנתי את הגירסה האחרונה של ASUS WDM Capture Drive גירסאה מספר 1.04 ל XP , עדיין אני מקבל הודעת שגיאה " capture device was not detected " , יש לציין שבמנהל ההתקנים מופיע התקן זה תחת השם של MICROSFT MDW IMAGE CAPTURE ולא תחת השם ASUS או NVIDIA . גירסאת הדריברים לכרטיס המסך היא 21.88E (למרות שזה לא ניראה לי קשור , כי כרטיס מסך עצמו פועל נהדר) כמו כן בזמנו , תחת 98 SE פעל התקן זה בצורה מושלמת . אנא עזרו. דרור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
*צונזר* אין לפרסם הודעות מכירה בפורום. פרסם ב-Tradezone. ננעל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הדרישה היא די פשוטה בסה"כ: מדפסת זולה וכמה שיותר חסכונית בדיו להדפסת מסמכי שחור-לבן בלבד. שמתי לב שרוב מדפסות הזרקת הדיו הן גם צבעוניות ובד"כ מגיעות משולבות עם פקס+סורק וכו'.. שזה לגמרי מיותר במקרה הזה.. לכן האם יכול להיות שקניית מדפסת לייזר פשוטה תהיה יותר משתלמת פה? המטרה היא להדפיס כמה שיותר דפים בכמה שפחות כסף - וכמובן רצוי שהמדפסת עצמה תהיה זולה יחסית (עד 300 ש"ח אם אפשר). תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי Razer Mamba 2012 בן חודשיים. ראיתי את הרגליים האלה מוצעות למכירה באתר Razer. האם הן שונות מרגלי ה"סטוק" שמגיעות עם העכבר? ואם לא, מה ההבדל ביניהן לאלה שמגיעות עם העכבר? תודה לעוזרים, חגי.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למטרות של משחקים כמו WOW וכדומה.. שיהיה נוח לשימוש אשמח אם תיתנו לי כמה אופציות.. אני מעדיף מלוג'טיק לא חייב שיהיה סט.. יכול להיות אחד חוטי או משהו כזה.. רק שיהיו מתאימים למשחקים כמו WOW GTA וכאלה תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
הי, מעוניין לקנות אוזניות גיימינג, חשוב לי שהמיקרופון יהיה איכותי ביותר, אין הגבלת תקציב. האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים וסקייפ, מעט מאוד מוסיקה וסרטים בכלל לא. חשבתי על הדגמים הבאים: Razer Piranha Gaming Headset Plantronics GameCom 777 מה דעתכם? בנוסף מעוניין גם במקלדת, מה מומלץ? תודה מראש, דני
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
לא חייב סט אפשר 2 דברים שונים מה שחשוב לי שמקלדת תהיה עם לחצנים בסגנון של מחשב נייד - שהלחיצה תהיה רכה כזאת חוץ מזה המקלדת יכולה להיות רגילה ועכבר מאוד חשוב לי שיהיה נוח ליד - לא חשובה הטכנולוגיה -יותר חשובה הנוחות אני לא גיימר או משהו בעיקר אינטרנט
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
רכשתי רמקולים של ALTEC LANSING ADA880 וכרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1. כאשר חברתי אותם ליציאה הדגיטלית בכרטיס(SPDIF) בזרת מפצל סטריאו ועשיתי להם בדיקה בכרטיס עובדים רק 2 רמקולים כלומר הוא בודק כול רמקול ושומעים רק LEFTFRONT ן RIGHTFRONT מה הסיבה לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי, אני צריך לחבר 2 מחשבים ל - 2 מסכים באופן כזה שניתן לעבור בין מחשבים בקלות (dual monitor 2-port KVM) לא מצאתי KVM מתאים בחנויות בארץ (חיפשתי אצל הגדולים), ומצאתי כמה באמזון. העניין הוא שמצאתי 2 דיי זהים שהאחד בעלות כפולה מהשני. ה - KVM הראשון (TESmart) בעלות 240$ ה - KVM השני (GREATHTEK) בעלות 109$ ההבדל היחיד בניהם זה שהיקר תומך ב - 4K@60Hz והזול ב -4K@30Hz (אגב, זה אומר 30FPS או שאני מבלבל נתונים?) בקיצור, ההבדלים משמעותיים בין המוצרים? יש סיבה לקנות את היקר?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS UX430UNR ואני מעוניין לקנות תחנת עגינה. כרגע, לתחנת העגינה אני מעוניין לחבר רמקול, 2 מסכים (FHD מדגם של SAMSUNG 24 אינץ') , מצלמת אינטרנט ומקלדת + עכבר. בעתיד, ארכוש מסך מרכזי בגודל של 32/34 אינץ' (להערכתי הוא יהיה 2K או 4K) ואשאיר בנוסף אליו את אחד המסכים שקיימים. לאחר בדיקה אני מבין שתחנות עגינה יכולות להיות בעיתיות אם לא בוחרים אותם נכון, לכן אשמח לייעוץ. חיפשתי באינטרנט לגבי אם הדגם שלי ניתן להטענה דרך תחנת עגינה כזאתי או אחרת, אך לא מצאתי מידע בנושא. אהיה מאוד מעוניין שהתחנת עגינה כמובן תטעין לי את המחשב. אשמח מאוד לעזרה והמשך יום טוב
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
- 1 follower
-
-
איך המארז הזה? מצויין שהספק הוא TRUE POWER האם הוא משתווה למארז של COMPUCASE עם ה-300W-ER? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5226
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
קודם כל חשוב לציין שאין לי הרבה מקום בשולחן עבודה והמקלדת שלי גם די ארוכה (S510) אז מומלץ שהפאד יהיה קטן.. ההתלבטות שלי היא בין ה QcK mini לבין הRazer Goliathus Omega Speed. מה אתם אומרים? ומאיזה אתר אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
היי, אני מחפש סט מקלדת + עכבר חוטי/אלחוטי בסביבות ה200 ש"ח רק מאייבורי עד כה הסתכלתי על: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 ולפי האשכול האחרון שלי בפורום הזה, הוא בסדר אבל לא בשיא. רצוי שיהיה למקלדת גם אותיות רוסית, תודה נ.ב - אפשר אולי לוותר על עכבר ולמצוא מקלדת טובה בסביבות ה200 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל בין העכברים (נגיד מבחינת גודל,משקל,ביצועים) אני יודע שההבדל הוא ברסיבר, אבל רציתי לדעת אם יש עוד הבדל בנוסף מכיוון שבכל האתרים הV450 הרגיל מתומחר במחיר גבוה יותר מה NANO (בכ 50 שקלים) מה שנראה לי מוזר כי ל NANO יתרון מובהק. V450: http://www.logitech.com/index.cfm/business/mobility/mobile_essentials/devices/143&cl=roeu,en NANO: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/4335&cl=roeu,en ניסיתי למצוא מידע על הנושא אבל לא גיליתי כלום שעזר לי (כולל באתר של LOGITECH). אולי מישהו פה שמבין בעניין קצת יוכל לעזור לי לשפוך אור על הנושא. אני מרגיש פספוס כי רכשתי את הV450 הרגיל, ורק לאחר מכן הופנתה תשומת ליבי אל ה NANO. העכבר משמש ללפטופ…
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת של HP מדגם: J5783 לא מזמן החלפתי לה את מחסניות הדיו, הכל לפי ההוראות ופועל כראוי. הבעיה היא שמאז כל פעם שאני מדליק את המדפסת יש לי הודעה שאני צריך להדפיס את הalign page הזה וניסיתי להדפיס המון פעמים ולסרוק הבעיה היא שהבדיקה נכשלת כל פעם מחדש. וככה זה לא נותן לי לצלם וכו' רק אם אני פעיל את הבדיקה ומיד מבטל. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע עכבר פשוט ועמיד ב20 שקל שכבר נהיה מגעיל מרוב שימוש, אז אני רוצה לקנות עכבר חדש והחצי מחיר בבאג קורץ לי מאוד. מה שאני מחפש זה עכבר שיהיה נוח לשימוש ארוך ליד גדולה עם אצבעות ארוכות, שיהיה עמיד לשנים, שיהיה מחוספס ולא חלק, (העכבר הנוכחי שלי כבר נהיה חלק וזה פשוט מגעיל שמזיעים עליו) ושיהיה טוב למשחק fps שמשחקים בו מהר מאוד (nexuiz) ושיהיה קל לעבור פיקסל פיקסל בפוטושופ ושלא יקפוץ 2 פיקסלים. ועדיף שהוא יהיה שחור כי צבע אחר יראה לא קשור. אני רוצה להוציא עד 150 שקל. עדיף פחות. אז חשבתי על Logitech G500 או Logitech MX518 או Microsoft SideWinder X3 יש להם גם razer אבל ממה שקראתי הם ממש לא מתאימים לי (לא נוח, לא עמיד) אני שם דגש יותר על העמידות והעיצוב ופחות על הבי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי ש MX1000 LogiTech עכבר מצוין אבל לא נוח למשחקים רציתי לדעת אם משהו ניסה אותו במשחקים אם באמת לא נוח לשחק איתו.... אשמח לקבל הצעות לעכברים נוספים תודה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי עכבר אלחוטי של מייקרוסופט שקניתי לפני כשנה בערך והוא נוראי במשחקים. גם כבד ומעייף את היד וגם יש לו דיליי כזה מרגיז וממש לא מדוייק. אין לי מושג כמה DPI אבל לא נראה לי יותר מ 400 .. עכשיו אני חושב לקנות את הלוג'יטק 510MX שעולה 160 שקל. הבנתי שהוא 800 DPI ואח שלו היקר יותר 518MX 1600DPI . האם יש הצדקה להוסיף כמעט 100 שקל בשביל זה ? האם 800DPI יהיה מספיק מדוייק למשחקים ואני לא ממש ירגיש בהבדלים..? תודה על העזרה. **עריכה** שמתי לב בטעות שכתבתי את ההודעה בפורום משחקים במקום ציוד היקפי.. לתשומת לב המנהלים אבקש להעביר את ההודעה למקום הנכון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
קרא את חוקי הפורום. יש איסור פרסום מכירת מוצרים - בשביל זה קיים ה-TradeZone. נערך וננעל.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-