עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם! מבקש המלצה למדפסת לייזר צבעונית משולבת. הייעוד שלה הוא להדפיס תמונות למטרת עסק, מדובר על כמוית, נגיד 50 דפי A4 בשבוע בצבע מלא, אם אפשר מידע כללי על המדפסת, הספק עבודה, מחירי טונרים, וכו' תודה רבה לכולם!!!

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  2. היי, למישהו כאן יש את העכבר הנל ויכול לספק חוות דעת אמיתית ממשתמש ביתי ? אני לא ממש סומך על כל הביקורות.. אם מישהו יכול להפנות אותי לביקורת שלילית על העכבר, שיש בה תגובות [לבדוק אם הקוראים סותרים]. בעיקרון הכף יד שלי : [צולם ב5800 ] http://img46.imageshack.us/i/28122009016.jpg/ אז אני מחפש עכבר גדול ואלחוטי עם חיישן טוב [בכלל לא אכפת לי מDPI].

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by xena,

יש לי MX REV של לוג'יטק כבר זמן מה (כשנתיים) ובזמן האחרון הכפתור השמאלי שלו נותן דאבל קליקים בלחיצה אחת. כלומר, אני לוחץ פעם אחת אבל יוצאים שתי לחיצות. נרכש באופיס דיפו בזמנו. מה עושים? לא זוכר כמה זמן אחריות. אני חושב 5 שנים. גם אם 3, זה תופס לגביי. למי פונים?

4. אני משחק הרב בMicrosoft Flight Simulator X Deluxe ואני הגעתי למסקנה שאני ממש צריך ג'ויסטיק , התקציב הוא כמה שיותר נמוך , אני זקוק לג'ויסטיק המינימלי.

5. Started by Erez360,

שלום לכולם רציתי לשאול , מה ההבדל בין hp8500 ל hp8500 wifi? ההבדל הוא רק שההיא עם הwifi נותנת אפשרות להדפסה אל-חוטית , הדפסה מסלולארי וכו'? יש עובד הבדלים חוץ מהאל-חוטיות? כי ראיתי שיש דגמים שעולים בסביבות ה900 ש"ח שהם ללא wifi ושיש דגמים שעולים 1100 עם wifi... למישהו יש את המדפסת? מישהו יודע איך היא? יתרונות\חסרונות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. יש לי כרגע סט אלחוטי מבית לוגיטק, דגם MX 3200. אחלה מקלדת ועכבר מעולה. אבל אחרי כמה שנים של שימוש המקלדת כבר ממש קשה להקלדה, צריך להשקיע בכל לחיצה הרבה מאמץ ואותיות "בורחות"... אז בגלל שאני לא רוצה להחליף את כל הסט, כי העכבר מעולה ולקנות סט אלחוטי עם עכבר עם כזו שימושיות (8 כפתורים) יהיה יקר מידי, אז חשבתי על להחליף רק את המקלדת, ולמעשה לחבר שתי מקלדות, אחת חוטית נוחה מתי שאני יושב מול המסך ו"עובד" ואחת אלחוטית לשעות הפנאי שתישאר הלוגיטק. השאלה איזו מקלדת חוטית נחשבת נוחה להקלדה ולא יקרה מידי? חשבתי על משהו מבית מייקרוסופט, יש משהו מומלץ?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  7. Started by Rinchwind,

אני שוקל לקנות עכבר איכותי למשחקים (בעיקר WOW, אבל גם לFPS וכו) אני מחפש עכבר חוטי (אני לא רואה יתרון משמעותי לעכבר אלחוטי בסביבת המחשב שאירגנתי לעצמי וזה סתם מוסיף כאב ראש של בטריות וכנראה גם עלות גבוהה יותר), בלי יותר מידי כפתורים עודפים (2-3 כפתורים בצדדים בנוסף ל3 הסטנדרטיים מספיק למה שאני צריך) השיקול המרכזי הוא הנוחות\ארגונומיה של העכבר. מבחינת מחיר, אני כנראה אקנה אותו בארה"ב ככה שאני מחפש משהו באזור ה60 דולר בארה"ב (בארץ זה מתרגם בדרך כלל לאיזור ה400 ש"ח) ולכן זה לא חייב להיות משהו שאפשר להשיג בארץ. מכיוון שמאוד חשוב לי התחושה של העכבר, הייתי רוצה לנסות אותו לפני שאני קונה, מישהו מכיר חנות בארץ שמאפשרת משהו כזה? (בנוסף אני מתכנן לקנות גם את הגיימפאד G13 של לוג'יטק…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  8. היי, אני מעוניין במדפסת צבעונית+אופצייה לצילום דפים עד 450 ש"ח שתומכת במערכת ההפעלה שלי. מהירות ההדפסה לא חשובה לי, ולא משנה לי אם זה לייזר או לא. איכות הצבעים גם לא משנה לי, בגלל שאני לא מדפיס תמונות ממש אלה רק צבעים בסיסיים. אני צריך שאיכות הטקסט תהיה מעולה בגלל שלפעמים יש טקסט קטן וצפוף, ואני צריך שהוא יהיה קריא. תודה.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  9. Started by tal_p,

קניתי את השלט למחשב ואין לי מושג איך מכבים אותו.. גרסא אלחוטית.. מה גם שאני מנסה להתקין את התוכנה וזה כל הזמן רושם לי טעות ולא מתקין..

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  10. Started by roeesnir,

לא חשוב שיהיו עליה כל מיני כפתורים. הכי חשוב שתהיה נוחה מאוד.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  11. Started by Sad T.,

הבאתי איתי מחו"ל מדפסת לקסמרק X5690 שדומה כשתי טיפות מים ל X5660, אבל משתמשת בדיו אחר (#4, #5). אי אפשר להשיג את הדיו הזה בארץ, אבל תהיתי אם יש למישהו מידע על ההבדלים בין ראשי הדיו. אם המדפסת נראית בדיוק אותו דבר, כמה שונים ראשי הדיו יכולים להיות?

12. שלום, אני מתכוון, שהדגמים של HP שיש להם מחסניות של 1200 דפים וכדו', הם נראים הכי משתלמים לתפעול, אם אני קונה דיו מקורי. ולכן לא כדאי בכלל לקנות דגמים של חברות אחרות, בגלל מחירי הדיו. האם זו הנחה נכונה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי מדפסת brother 250C ורציתי לדעת עם מוכרים לדגם הזה טונר כי זה ניראה לי ביזבוז כסף כל פעם ליקנות לה דיו ואני רואה שהרבה פה מדברים על טונרים ושזה זול לפי מה שהבנתי טונר זה כמו בקבוק קטן שאני אמור למלות איתו את המחסנית דיו הריקה שלי זה נכון? ואיך עושים את זה? כמה לישפוך וכו..

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  14. אני מקווה שזה מקובל לפרסם כאן ואם לא אז סליחה את ההגה אני מוכר ב 990 ש"ח, מדובר בהגה Logitech G25 המהולל! אני לא אוסיף עליו חוץ מזה שהוא שמור בצורה יוצאת מן הכלל! חדש למיטב ידעתי עולה 1700-1900. אני מוכר עקב הגיוס שלי, בטח לא יהיה לי זמן לנשום אז לשחק בטח שלא, זה מוצר חובה לכל חולה הגה, ובזכותו לא עשיתי שטויות על הכביש האמיתי, יש מקום לפרוק את הצורךךךךךך הזה וזה רק ההגה הזה באמת! חחחחחח, עפתי אבל תשאלו כל מי שיש לו את ההגה הזה, קשה להיפרד ממנו אבל 990 ש"ח יחסרו לי יותר בזמן הצבא 0544520245 אביב את ה FPSGUN של ZALMAN ב 100 ש"ח, וכאן אני מתחייב שהוצאתי אותי מהקופסא, שיחקתי בו פעם אחת והחזרתי, הוא צורך זמן התרגלות שאין לי כוח אליו, זה מטורף וזה כייף, אבל צריך ל…

15. Started by TAMIRRR013,

שלום! אבא שלי קנה מדפסת brother 250c היא פועלת מצויין והכל היא מדפיסה בצבע שחור באיכות טובה אפילו מצויינת אבל הבעיה היא שאני מדפיס משהוא ציבעוני,במחשב נניח הציור ניראה בהיר וצבעים חדים וטובים ושאני מדפיס הצבעע כהה ודהוי יש לציין כי אני משתמש בראשי דיו מקוריים (זה הדיו שהגיע עם המדפסת) יש שיטה לעלות את הגדרות הצבע? הינה ציור שהדפסתי סתם לקחתי מהדבר הזה של ה word הדפסתי וסרקתי הינה לינק

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  16. Started by yovel,

שלום! לפני כשנתיים קנינו מקלדת אלחוטית, ולא השתמשנו בה. ניסיתי להתקין אותה מספר פעמים אבל לאחר ההתקנה היא לא עבודה, כלומר, חיברתי את כל הדברים, התקנתי ועשיתי ריסטרט, הסימנים הופיעו בצד המסך אבל המקלדת לא מגיבה, הואר של המקלדת (האור שמסמן שהיא משדרת) עובד. מישהו יודע מה הבעיה? ד"א זאת מקלדת של החברה BELKIN.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. קודם כל זו ההודעה הראשונה שלי אז שלום לכולם. זה אתר וגם פורום מצויין אני לומד פה המון עד עכשיו. אני רוצה לנגן קבצי מוסיקה בלפטופ ולשמוע אותם במערכת. להריץ כבל בחדר זה קצת מסורבל אז אני מעוניין בפתרונות אם יש לכם הצעות מענינות. זה יכול להיות כל דבר, משדר fm או bluetooth או כל דבר שלא העליתי על דעתי אשמח לשמוע. תודה מראש, גלעד נב. עדיף כמובן תוך כדי התחשבות במחיר לא לשכוח שעבדכם סטודנט מצוי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Idan-h,

מוכרים את העכבר הנ"ל בבאג ב79 שקל, ועוד עם שנתיים אחריות. אני מעוניין לקנות למחשב הנייד שלי עכבר בלוטות, וכבר דיי הייתי סגור עם המייקרוסופט 5000, שניתן להשיגו בOEM ב149 שקל, ובRetail ב165. לדעתכם הג'ניוס יעשה את העבודה, או כדאי כבר ללכת על העכבר של מייקרוסופט (שבא עם 3 שנות אחריות)? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מסגרת דיגיטלית כמתנת יום הולדת לסבתי. כיוון שהיא אישה מבוגרת אני זקוק למסך גדול יחסית. משיטוט שערכתי באינטרנט, אני לא מצליח להתמקד. הדרישות הינן: 1) תקציב- כיוון שכל בני המשפחה מעורבים, המחיר יכול להיות גבוה 800 ש"ח+ 2) פשטות הפעלה- כמה שיותר פשוט לפעול (אין צורך במסגרת עם רדיו, למשל). המטרה היא שזה יהיה כמה שפחות מסובך לתפעול. 3) נפח- מה הגדלים הסטנדרטים של מסגות? האם ניתן להרחיב זכרון במידה ונוספות תמונות של בני משפחה? 4) האם ניתן ליצור תיקיות ולהחליט באיזו תיקייה לבחור? למשל- תיקיית טיול בחו"ל, תיקיית חתונה של הנכדה וכו'? אילו מותגים מומלצים לי? היכן משתלם למצוא אותם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by OrTaL2011,

אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת לגיימינג שיש להם תגובה מהירה והם גם נוחים לשימוש ואלחוטיים

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  21. לאחר שנה וחצי של עבודה ללא דופי, החלפת עכבר ועדכון ל-SetPoint 4.8 העלים את כל האפשרויות להגדרות העכבר (MX1000) והמקלדת (WAVE) מהתוכנה. מסתבר שזו בעיה נפוצה מאוד וקרתה כבר בגרסאות מוקדמות בהרבה. ללוג'יטק אין כל פתרון רשמי או לא רשמי לבעיה - אולי מלבד לפרמט וגם זה לא ודאי. הבעיה היא שמערכת ההפעלה "דורסת" את הדרייברים ומשתמשת באלו של מערכת ההפעלה מסיבה לא ברורה. לאחר חפירות וניסיונות, הנה הפתרון היחיד שככל הנראה עובד באופן מלא - מניסיון (מר ומתסכל): 1. הורידו את הגרסה האחרונה של SetPoint לפי מערכת ההפעלה שלכם והתקינו אותה (אם עוד לא עשיתם זאת). אז סגרו אותה ע"י לחצן ימני על ה-ICON בפינה ו-exit 2. גשו לתיקיה \c:\program files\common files\logitech\CDDRV. אם אתם לא מוצאי…

22. Started by הסולידי,

לצרכים משרדיים כגון סריקת מסמכים איזה סורק כדאי לבחור ואיזה פרמטרים צריך להתעקש עליהם? תודות

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  23. Started by הסולידי,

האם זה שמיש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by מסבחה,

מצאתי בארון Microsoft Sidewinder gamepad ישן, עם חיבור 15 פין, כולל דרייברים לחלונות 95! מישהו רוצה? אני נמצא באיזור רמת גן. חינם חינם, כל הקודם זוכה. תמונה:

25. Started by ccc,

אהלן, ראיתי את הסט לייזר MEDIA DESTKTOP 3000 של מיקרוסופט ב195 בKSP האם הוא בהחלט המשתלם ביותר בטווח מחיר הזה ? האם הסט DESKTOP 2000 שלהם נחות בהרבה ? מישהו יכול לתת חוות דעת על ה3000 ? תודה !

• 1 תגובה
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים