ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני אמור לקבל במתנה מצלמה דיגיטלית ;D ואמרו לי לבחור בין ה hp320 לבין ה umax 460 ??? אני יודע שזה לא צאט אבל אני זקוק דחוף לעזרה.... תודה חברה
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי קונפיגורציות (שתיהן מיועדות למחשב במוסס פנטיום 4) 1- Antec 3700AMB Metallic 350W שכולל 2 מאווררים וספק כח של 350 2- 3R system Neon גם בעל שני מאווררים וצג טמפרטורה +ספק כח ThermalTake TT420APD 2-fan APFC המחשב מיועד לגרפיקה ומולטימדיה ולמשחקים קלים.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני יודע שה 9600PRO AIW ישלב רדיו פנימי בתוך הכרטיס, אבל האם זה הכרטיס היחידי בעולם (לאו דווקא כרטיס מסך) שמאפשר שמיעת רדיו דרך המחשב ? (אני לא מדבר על רדיו דרך האינטרנט) השאלה שלי היא כזאת, האם יש איזשהו כרטיס, PCI אולי USB אני לא יודע... משהו שיאפשר רדיו במחשב ? אולי אפילו חיבור פיזי ממקלט רדיו למחשב ואיזה תוכנה שתשלוט בזה, אבל... משהו שיפעל. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וכמו כן אם מישהו יוכל להסביר לי מה חשוב שיהיה שאני קונה מדפסת כי אני ממש לא מבין בזה.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכווווולם. הזמנתי לא מזמן סורק Hp 3500c, אבל בגלל השביתה במכס אין להם אותו במלאי, והם (PCHARDWARE) הציעו לי במקום BENQ 4300U 600x1200 48bit. האם הסורק הזה טוב? הוא מסתדר עם חלונות XP? איך התוכנות שלו? יש סורקים יותר טובים מזה עד 450 שקלים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
VR לפני שנים שמעתי שהיה נסיון להוציא "קיט VR לעניים" כזה שידו של גיימר ממוצע יכולה להשיג, אני מניח שזה לא תפס... מישו יודע אם יש איזושהי התקדמות בתחום ? זה רלוונטי בכלל להמשיך ולפנטז על זה ?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שוב סליחה אני מכיר את התנאים אבל לא מצאתי משהוא בנושא באתר ??? אני צריך מידע מסויים על ספקי כח אין לי מושג ורק אתמול ידעתי שזה חשוב ;D אני צריך ללכת לחנות שממנה קניתי ושיחליפו לי ספק למשהוא עם "שם" אז עם תוכלו איזה שמות של חברות קיימות בנושא תודה (לכלל עם הודעה זו תיחסם תוכלו לקשר אותי למשהוא בנושא בהודעה הקודמת שלי ) ושוב סליחה ותודה
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לאחרונה יש מגזר חדש של מצלמות דיגיטליות אולטרה קומפקטיות שנקראות גם "מצלמות כרטיס אשראי" (בגלל הגודל) שמגיעות לרוב בעובי של 2 ס"מ. סוני יצאה עם מצלמה כזאת בעלת שיאים חדשים - חיישן של 5 מגה פיקסל וזום אופטי 3X שבכלל לא יוצא מגוף המצלמה (בדומה לדגמים של מינולטה) , והכי מדהים במצלמה כלכך קטנה זה המסך 2.5 אינטש בעל יותר מ0.2 מגהפיקסל, זה מסך עם רזולוצייה פי 4 יותר גבוהה מכמה מצלמות שנמכרות היום, ובאמת הוא מרשים בצד האחורי של המצלמה. אז כרגע מצלמה אולטרה קומפקטית עם חיישן 5 מגהפיקסל זום אופטי 3X ומסך 2.5" ענק בעל רזולוצייה גבוה , וגם הקלטת ווידאו כולל סאונד זה בהחלט שיא נוכחי לסוני. עידכון קטן : שכחתי להוסיף את דגם המצלמה - Cyber-shot DSC-T1 של סוני, והמחיר לכל אלא שבונים על …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.simpletech.co.il/prodPage.asp?prodId=700 אני מחפש עכבר אופטי אלחוטי עם 5 כפתורים ו TILT WHEEL. ובמחיר של 224 ש"ח אני חושב שזה מציאה! (MX700 עולה הרבה יותר) השאלה היא עם אני צודק? תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן אנשים, רציתי לדעת אם אני יכול לנתק את העכבר הישן שלי מהחיבור הפרללי (IO), לחבר את העכבר החדש שלי. רציתי לדעת אם הוצאת הפרללי ייתקע את המחשב. אני פשוט חייב לעשות זאת עכשיו.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מדפסת+סורק+מכונת צילום+פקס LEXMARK · דגם: X74 · הפעלה קלה וידידותית בעברית · מרכז מתקדם לעיבוד תמונות: הדפסה מקצועית באיכות צילום ברזולוציה של- · 2400X1200dpi · שליחת וקבלת פקס (כולל בצבע) באמצעות מודם המחשב · צילום מסמכים ע"י ממשק ההפעלה במחשב · בקצב של 7 דפים לדקה · סריקה ישירה לפקס, ל- e-mail, לקובץ או להדפסה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1245137 מבצע בנטאקשן 500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd-1736022818.htm או http://www.pch.co.il/docs/pd-1934879821.htm יש להם בערך את אותם מחירים
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום!! יש לי את הסורק 3400 scanjet ואת המדפסת deskjet 840 אני יודע שיש לסורק גם חיבור פרללי למדספת וחיברתי אותו... וגם למדספת יש כניסה כזאת.. יש לציין שהמפסת מחוברת למחשב בויאסבי ככה שהכניסה הפרללית פנויה. בקיצור ההדפסה הישירה מהסריקה לא עובדת.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Canon A70 אם מישהו מכיר את המצלמה בבקשה תגידו לי אם היא טובה או לא
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה הסימנים חוץ מלבדוק עם ספק אחר? אני יכול לעשות הכל, גם לפתוח את הספק, רק האם יש דרך לראות שהוא שרוף? המחשב לא נדלק, אני רוצה לבודד גורמים שאני אדע מה זה זה למה השאלה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי אני לא מבין למה בסורקים הרזולוציה מחולקת לשתים לדוגמה: 600-1200 UP TO 19200 אז מה הרזולוציה 600-1200 או עד 19200 ???
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי מאיפה אני יכןל להשיג חישן טמפרטורה או אולי יש דרך אחרת למדוד טמפרטורה
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
התקנתי כרטיס שבא ביחד עם הלוח של GIGABYTE עם חלונות אקס פי הכל עובד חלק אבל הוא גם תקין דרייבר של מתאם רשת בנוסף למה זה?? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
בהמשך לזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=50002;start=msg450843#msg450843 אני מעוניין במצלמת רשת עם מיקרופון בתקציב של כ 150 , תודה
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מעוניין בעיקר בתגובות מאנשים שיש להם את המצלמה הזו. תתייחסו לכך שהמחיר הוא ממש זול... הייתי מעוניין לדעת גם פרטים נוספים על המצלמה, כגון: האם הוא תומך בצילום מאקרו, האם ניתן לכוון באופן ידני את מהירות הצמצם... - לא תומך, אי אפשר. מיהו יצרן המצלמה?? - לא ידוע. שמתי לב שהפוקוס במצלמה הזאת היא אוטומטית, שזה עדיף על פני מצלמות שיש להם כזה מכוון ליד העדשה לכיוון הפוקוס (שתמיד גרועות) עריכה: עניתי על התשובות בעצמי אין למצלמה אפילו פלאש :-X אבל לצילום יום הוא יכול להיות נחמד, במיוחד עם הרזולוציה הגבוהה (באופן מאוד מאוד יחסי כמובן...למחיר) יש לי מצלמה ממש דומה רק שהרזולוציה המקסימלית היא 640x480 וגם לה אין פלאש אז אני משער שזה משהו דומה למה שיש לי רק עם רוזולוצייה …
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שניהם פה מה לשים? לאוברקלוקינג בלבד, כל מי שישר יקפוץ ויגיד צונמי שיבדוק קודם בגוגל, תראו אין שם כלום, צונמי זה אשכרה ג'נרי רק מנסיון
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת PDA וכמובן שאני רוצה לקבל את המקסימום בהוצאה מינימלית. בכל אופן, נתקלתי בחנות שמוכרת ipaq h3835 בפחות מאלף שקלים. הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המכשיר. בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה כדי למצוא מארז עם חלון איכותי ועם ספק לא ג'נרי בכ-300 ש"ח. המארז+ספק היחידי שאני מכיר במחיר הזה זה הCompucase-HEC CI-6A19 אבל הוא בלי חלון..... אני אשמח לקבל הצעות.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין להביא מחו"ל PALM TUNGASTEN מאיזשהו סוג. א: איזה כדאי(T1,T2,T3)? ב: האם מישהו יודע מעל איזה סכום אני צריך לשלם מכס בדואר מחו"ל? ג: האם אני יכול אחרי שאני מביא כזה לארץ להוריד עברית (ולא לקנות דרך כלנית הגנבים?) בתודה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-