עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by theman miki,

תבחרו בלי להתייחס לזה שלפעמים צריך להוסיף לוח אם וכ&quotו

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by 34N1A1N79,

היי, עשיתי סקר מקיף על מדפסות שונות בחברות שונות ואני משתפת את מי שמעוניין לרכוש וגם למי שמוכן להוסיף ולתת טיפים או מידע על מדפסות הכי מומלצות ועוד קנון מספקת את המדפסות דיו האיכותיות ביותר, המדפסות עצמן לא יקרות אבל הדיו שלהן מאוד יקר, היא מתאימה בעיקר לאנשים שרוצים להדפיס תמונות והדפסות צבע גבוהות, למי שאין לו צורך בזה היא לא משתלמת לטווח הרחוק, גם לא עם רכישת ראשי דיו תואמים רוב הדגמים שלה מאותה סדרה זהים עם הבדלים כאלו ואחרים מינימליים שמשפיעים על המחיר של המדפסת, לכן סוג אחד של דיו יתאים להרבה מהמדפסות מכל משפחה למשל פיקסמה או MG.... ההבדלים יכולים להיות: מדפסת אלחוטית או לא דופלקס משולבת או משולבת חלקית(בלי פקס או עם פקס) מדפסת נטו זה ההבדלים העיקריים שמשפיעים…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אורח ^Rockford

בנוסף... ציינו איזו צורת חיבור עדיפה לדעתכם על בקר ה IDE.

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by ybe,

רגע האמת הגיע.כידוע לכולנו בארץ פועלים 3 אתרי חומרה עיקריים.הצעיר מכולם hwzone שכבר פועל מספיק זמן על מנת שנוכל לחוות את דעתנו עליו.כמו כן, כולנו רואים את היריבויות בין האתרים המלוות לעיתים בהשמצות הדדיות. הגיע הזמן שאנחנו הגולשים נחווה את דעתנו. בתשובתכם יש להתחשב בכל מרכיבי האתר ,כגון:תדירות החדשות, איכות החדשות, פורומים, מנהלי האתר, מקצועיות מנהלי הפורומים, כתבות מקוריות , זמני תגובה, נוחות ,עיצוב,מקוריות,ועוד. מהו אתר החומרה הטוב ביותר בישראל?? [poll] [opt] HWzone [/opt] [opt] PcTIP [/opt] [opt] PcPRO [/opt] [/poll] להזכירכם, מי שמצביע משפיע!!

5. Started by ybe,

אחד המכשולים בפני המעונין לקנות מעבד athlon הוא- חום.הסיפורים על בעית החום ומעבדי athlon שנשרפו הם לא מעטים.הגיע הזמן לברר סוף סוף, האם מעבדי athlon מתחממים בצורה חריגה כאשר משתמשים בהם במהירות הרישמית(ללא אוברקלוקינג) או שמדובר בסתם סיפורים: [poll] [opt] המעבדים מתחממים בצורה נוראית ואף נשרפו לי בעבר מעבדים. [/opt] [opt] המעבדים מתחממים מאוד אבל בזכות המארז המאורר שלי(שנראה כמו מסננת) ובעזרת מערכת האיורור שלי המפיקה רוח בעוצמה של הוריקן ,המעבד לא נשרף. [/opt] [opt] המעבד מתחמם לטמפרטורת עבודה נורמלית, האיוורור הסטנדרטי בהחלט מספיק. [/opt] [opt] על מה אתם מדברים?המעבד שלי בקושי מתחמם.[/opt] [/poll]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ybe,

לפני מספר ימים, אתר PcTIP העלה ביקורת חדשה על הרמקולים ALTEC LANSING ATP 3 . לאחר שקראתי את הביקורת רציתי להגיב באתר PcTIP אבל מכיוון שאני מעונין לשמוע תגובות אובייקטיביות העדפתי להעלות באתר HWzone את הסקר.לדעתי מדובר בביקורת ייחודית למדי, מה דעתכם על הביקורת? [poll] [opt] הביקורת קבעה נורמה חדשה, כמה נמוך ניתן לרדת כדי למכור.למעשה בכלל לא מדובר בביקורת אלא בנסיון עלוב לקידום מכירות המסווה כביקורת. [/opt] [opt] מדובר בביקורת בינונית שלא בולטת לטובה או לרעה לעומת הנורמה המקובלת באתרי חומרה בישראל. [/opt] [opt] ביקורת מעולה רחבה מקיפה מעמיקה ומעניינת הלוואי שהיו עוד הרבה ביקורות כאלה. [/opt] [opt] אני לא קורא ביקורות!. [/opt] [/poll]

7. Started by ybe,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004469508&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by בקהאם,

תצביעו... מעניין אותי לדעת אם לרוב יש או שאין UPS

• 14 תגובות
    • 886 צפיות
  9. בעקבות התלבטיות קשות בימים אלו, כיצד לאכסן את אוסף הדיסקים שלי, אני רוצה לבקש את עצתכם ודעתכם. האפשרויות שעומדות בפני כרגע הן: 1) מעמד לדיסקים. 2) נרתיק לדיסקים. אשמח לקבל המלצה על כלי איכסון נוספים שלא לקחתי בחשבון. אני מחפש משהו טוב, אמין, נוח לשימוש. תודה רבה :saint:

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Shmoolik,

מהיום אפשר להגיד שהפסקתי להשתמש ברמקולים שלי (סתם רגילים שבאים עם המחשב) ועברתי להשתמש באוזניות (במשחקים) באמא שלי אני מרגיש שיש לי סרואנד... זה כזה כיף

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by shloosh,

חתיכת מחשב מדהים....שווה לראות. ולמי שלא הבין זה בעיקרון מחשב נייד. http://www.youtube.com/watch?v=myB1q1mFXWk&mode=related&search=pc%20water%20cooling

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by alexrait1,

יש לי מדפסת מסוג Selphy cp740. היא היא מדפיסה מאד יפה והכל נחמד, אבל אני רוצה להבין עד כמה כדאי להדפיס בה. לא מצאתי בזאפ דיו כזה ולא דפים מיוחדים. האם אני יכול להשתמש בכל נייר צילום? יש סרטי דיו תואמים?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  13. Started by srulikg,

שלום. יש לי את המדפסת המשולבת HP Deskjet Ink Advantage 4645 וכשאני סורק, חלק מהדפים יוצאים ישר וחלק יוצאים עקום. הסורק קיבל מכה קטנה כשסגרתי את המכסה. יכול להיות שמשהו נדפק?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי, כמו שציינתי בנושא הת'רד, אני מחפש דרך לסרוק מספר של עמודים לקובץ PDF יחיד עם המדפסת Brother MFC-255CW, לא מצאתי אפשרות כזאת בדרייבר של BROTHER ולא הצלחתי למצוא פתרון בגוגל. מישהו ניסה והצליח או סתם ככה יודע איזה שהו פתרון לעניין הזה? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yoss,

אני יודע שיש מה שנקרא "מתאם נגטיבים" לסורקים שולחניים והייתי רוצה לדעת מאלה שיש להם כזה דבר מה בדיוק הוא עושה, כי ברצוני לנסות לאלתר אחד או אם זה בלתי אפשרי לקנות אחד.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by Tharbad,

חבר שלי מחפש דרך להעביר למחשב נגטיבים ושקופיות עתיקות (30 שנה) שברשותו. הוא מצא את שני המוצרים הבאים: http://www.taylorgifts.com/prodetail~itemNo~28939.asp http://www.taylorgifts.com/prodetail~itemNo~28990.asp מה בדיוק הם עושים ומה זה ה- 5 megapixel האלו? נ"ב: מוצרים אחרים (שעושים את זה), שניתן לקנותם בארץ יתקבלו בברכה. שבוע טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1566&catcode=351 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1187&catcode=316. ואני מדבר על המארז עצמו (לא הספק והמאווררים הנלווים...), בסה"כ זה אותו מארז לא?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by eyal,

האם זה לא טוב לשים 128 אחד ו64 אחד?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אחרי כמה צריבות צורב ממוצע אמור למות? כאילו שהעינית שלו תמות... לי יש צורב של פיליפס - 8x4x24. לא שיש איתו איזה בעיה פשוט זה מעניין אותי... כמה עולה להחליף עינית צריבה? האם אפשר להחליף אותה רק דרך פיליפס או דרך כל מעבדה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Valoo,

אוקיי, זה הולך ככה. הזמנתי מחשב חדש מ-Lamir ואתמול קיבלתי אותו, הזמנתי מעבד [bATHLON XP 1800]. אז היום אני מסתכל לי לתומי על הגדרות הבנצ'מרק ותראו מה אני רואה: מה לעזאזל זה אמור להיות?! וגם בדקתי במקומות אחרים וזה אכן המעבד שעומד כרגע. מישהו יכול להסביר לי?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. קניתי HD של מאקסטור 40GB 6L040J2 עכשיו לפי הדגם באתר שלהם רשום שזה תומך ATA133 וגם כך אמרו לי בחנות חיברתי את הכונן על הצמה שהביאו לי יחד איתו לתוך לוח ה gigabte 7vtxh+ שלי התומך ב ATA133 והתקנתי מערכת הפעלה XP. בתוך ה XP הכונן מזוהה כ Ultra DMA Mode 5 המקביל ל ATA100 !! עכשיו אני שם לב שהמחשב נדלק הוא רושם ליד ההארד דיסק UDMA6 IS CAPABLE BUT DISABLED . ואני כרגע עובד עם כונן שהוא כמו ATA100. לא חבל?! בבקשה עזרה ותודה מראש לעונים אתם תעשו אדם מאושר

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את הסט המדובר והבנתי שיש בעיתיות לאפשר את העבודה שלו עם לחצני הF1-F12 בצב "DOS". וזאת על מנת להיכנס לביוס בחלק מהלוחות (שלא בעזרת DEL) או לבצע כל פעולה אחרת לפני העליה של הווינדוס. האם מישהו יכול לאשר? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  23. נתקלתי בחמוד הזה: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CA/EN,CRID=2146,CONTENTID=9508 חוץ מהמחיר, יש למי מכם מילה בנושא? אורי

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by Cynicoren,

שלום, שמתי לב שרוב המקלדות המתקדמות לגיימרים הן ENGLISH ONLY. יש פתרון טוב לעברית ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yp3,

קניתי מקלדת סיליקון מתקפלת עם חיבור בלוטוס. איך אני מוסיף לה עברית? מדבקות? אני מאמין שיתקלפו חריטה? יש חריטה על גומי? עט? יש עט שלא נמחק על גומי? אשמח לרעיונות דרך אגב המקלדת בצבע שחור תודה מראש

• 0 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים