עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BURTON,

אני צריך עזרה בבנית הפריבו אם יש פה מישו שכבר עשה את זה אנא שתף אותי במפרט המומלץ וכמה זה יעלה והאם פריבו יותר משתלם מה home media center של מיקרוסופט או של כל חברה אחרת??

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by mega1234,

מישהו מכיר את המארז הזה CHIEFTEC DA-01BLD , האם הוא שווה משהו ?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  3. Started by DaMn18,

מישהו יודע מי היבואן של המארזים שלהם בארץ ? מה אתר הבית שלהם ? ואיפה אני יכול לבדוק מידות של המארזים ?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  4. שלום לכולם. למישהו יש נסיון עם המארז הזה: Supertalent Aluminium CA-601UFB Blue (או בצבע אחר)? האם הוא שקט? האם הוא נוח? עוד משהו ששכחתי לשאול, יש לו 5 מאווררים, האם אחד מהם מוקדש לHD? או שהמארז כל כך מאוורר שאין צורך במאוורר מיוחד לHD. תודה מראש על כל תרומה. M

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  5. מישהו יודע מאיפה מארזי SUPERTALENT מגיעים , יש לחברה שלהם אתר בית ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  6. למשהו יש? שלא יהיה יקר מדי :lamer:

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. Started by BURTON,

שמעתי על הרבה כרטיסי מסך ולוחות אם שבאים עם שלט למחשב עכשיו יש לי שתי שאלות: 1.מה הן היכולות של שלט מסוג זה? הכוונה אם הוא יכול לשלוט רק בוינאמפ או בתוכנת די וי די או בכלליות איזה פונקציות יש לו 2.במידה ואין לי כרטיס מסך או לוח אם שכזה האם אני יכול לקנות כרטיס שלט רחוק למחשב בנפרד?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by Wile E Coyote,

שלום. אני יחסית חדש כאן, ובכל זאת לא מצאתי פתרון לבעייה בפורום. אני מניח שכולם יודעים שאחרי שימוש ממושך בעכבר (עם גולה) הוא מתחיל לקרטע... אני יודע שיש טיפול מסויים אשר עוזר לשפר את ביצועיו. 1. איך עושים את זה בדיוק? 2. הגלגיליות של העכבר (של הגולה) מלאות בג'יפה. האם הג'יפה זה חלק מהן, או שאפשר להסיר אותה לחלוטין? 3. המליצו לי להשתמש באלכוהול או אציטון. האם זה נכון? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by elad-k1,

http://www.pch.co.il/docs/pd1559302545.htm המארז הזה טוב

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by mega1234,

חושב לקנות את המארז הזה , מה אתם חושבים ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אם כן, מאיפה והאם ניתן לדעת את מחירה המשוער?... בתודה מראש, R0cKF0rD.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  12. Started by Dmoney,

שווה לקנות מסרטה דיגטלית Mustek DV 3000 http://www.mustek-europe.com/eng_/html/produkte/dv3000.htm ב300-400 שקל...? אני לא כל כך מבין במצלמות אז מישהו יכול להסביר לי בכללי מה האיכות והביצועים של המצלמה הזאת..? (ומה החסרונות שלה..בשביל מחיר כזה בטח יש לה הרבה חסרונות... )

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  13. כך שבלחיצת כפתור אוכל לעבור ממחשב אחד לשני האם התקן כזה הינו יקר? אני מקוה שזה הפורום הנכון אם לא סליחה תודה לעוזרים נעם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי HP 7260,והתקנתי את הדרייבר מהדיסק שבא איתה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by isr_bigman,

דבר ראשון שלום לכולם ! ודבר שני לנושא ראיתי בכתבה שאתם עשיתם על העכבר הזה : http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=MX700 שהעכבר טוב אבל יש רק בעיה בדריברים שלו... אז השאלה שלי האם הגירסה הישנה היה כמו החדשה כי כיום יש את העדכון הזה : mw978enu וברצוני לדעתי האם זו הגירסה החדשה והטוב יותר.... (אני השבוע הולך כניראה לקנות את העכבר הזה ... MX700 במחיר הרגיל שלו ... (450-500 שקל) .... ואם כדי לי לחכות עד קצת שזה יצא MX900 : http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=7110&countryid=19&languageid=1 השמח לשמוע תגובות ... תודה מראש לעזור ממני גרינברגר ברק (מי שמכיר אותי מגיימר 8))

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  16. שלום לכולם! אני חושב על לקנות את הIPOD החדש בעוד איזה 3-4 חודשים אבל מה? אין לי USB2 יש לי רק 1.0 במחשב... :-[ רציתי לדעת האם אני יכול לקנות את הכרטיס הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_39&products_id=310 ושתהיה לי מהירות של USB2 זה אפשרי? תודה מראש! נ.ב הכרטיס הזה טוב?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by BIGWOLF,

חברה מה לדעכם יותר טוב: 1-מערכת של ADVICE 500VA או 2-מערכת של EVERPOWER 1000VA כאשר שני המערכות הם INTERACTIVE והמערכת השניה עולה רק ב 65 ש"ח יותר. במילים אחרות, מה טוב יותר "שם" או VA רבים יותר ? תודה לכולכם

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by poi212003,

יש לי שתי שאלות: אני רוצה לקנות מדפסת לייזר (XEROX 3110) ורציתי לדעת לכמה זמן מספיק הטונר? ודבר שני רציתי לדעת אם כשממלאים טונר מחדש האם זה לא פוגע באיכות ההדפסה? והאם זה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by אוריפ,

איך אני יודע כמה וואט הוא חוץ מלפתוח ולהסתכל על המדבקה שבפנים? תודה!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. Started by Spaik,

אני רוצה להחליף מארז. אם אני עכשיו מחליף מארז, אז אני יחליף הרי למארז שמקרר יותר טוב. אז גם המטמפרטורה של המעבד תרד לי או רק של המחשב עצמו (הלוח אם וכל החלל בפנים)??? איזה מארז אתם ממליצים לי בערך ב 400 שקל? לא צריך ספק. עם חלון עדיף

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by Dr@gon,

אני צריך מארז טוב בשביל OC סכום הכסף לא חשוב ואני צריך FULL TOWER :D

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by MrCheese,

טוב, התעורר אצלי הצורך בסורק, אבל מה לעשות שאני סטודנט עני והתקציב מוגבל למקסימום 400 שקלים חדשים. אני נוטה לקוות שיש משהו באיכות סבירה במחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. אני משדרג מחשב עם ספק בטח 200W אולי 250W. מחשב פנטיום 3.... לא משדרג מעבד או משהו אלו שינויים שבכלל לא דורשים החלפת ספק כח. אבל השאלה היא אם ספקי הכוח של היום יותר אמינים נגד בעיות מתח הפסקות חשמל וכל זה, ואם שווה להשקיע 300 ש"ח על ספק כח של חברה טובה למשל כמו אנטק. תודה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  24. תראו חשבתי כבר על זו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_184&products_id=867 היא גם זולה ראית גם מקלדת של מייקרוסופט אבל היא עולה יותר מ 250 ש"ח לא שווה במיוחד בקיצור אם משהו מכיר משהו זול וטוב אז שיגיד ומה אתם חושבים על ההיא שנתתי קישור אליה ... תודה מראש לעוזרים

25. Started by Holy,

בעיקרון הוא צריך להפעיל מחשב עם ספק גנרי של 400W (בקרוב ספק 480W של TT), מסך מאג 19 (לא חובה), סוויץ ומודם ADSL. לא יזיק אם יהיה לו גם הגנה על קו טלפון ורשת ראיתי כל מיני דגמים של advice אבל לפי מיטב ידעתי יש להם רק 2 שקעים ואני צריך 3-4. יש אפשרות לחבר להפ מפצל ואם זה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים