ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום חיברתי את ממיר הכבלים הדיגיטלי שלי ( תוצרת THOMSON - אלו מהשנה האחרונה שמקבלים בערוצי זהב ) דרך יציאת הUSB... המחשב זרק שהוא מזהה CABLE DECODER... וכמובן דרש דיסק לדרייברים וכול'... אין לי מושג מאיפה אפשר להשיג את זה ( לא צאתי באתר של THOMSON כלום בנושא ) מישהו יודע על מה אני מדבר? והאם מישהו ניסה את זה כבר? סתם שאלה - מקווה שיש מישהו ביי ובתודה מראש... MEK
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהו זול, שיהיה פקס, מדפסת, סורק ומכונת צילום(שיהיה אפשר לצלם גם ספרים). תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום מחפש סורק לבית לסריקת תמונות ושיקופיות: 1) האים 1200X600 מספק לדברים אשר נרצה להדפיס מאוחר יותר? 2) איזה חברה מומלצת? 3) מה האמינות של החברות השונות? מחיר: 300 סביר 500 נסבל 500< רצויה סיבה טובה בברכה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה הזאת ואני מגדיר אותה חהגדרות הגבוהות ביותר אפילו 4 mp ודחיסה הכי טובה. אולם ברגע שאני מעביר תמונות למחשב אני רואה תמונות משוננות לא חלקות כאילו רועדות(רעש). מה בדיוק יכולה להיות הבעיה? אני יודע שזו לא המצלמה הטובה ביותר אולם לפחות תמונות על המחשב אני אמור לראות בצורה סבירה ומעלה
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
אני קונה מהחנות ksp מארז supertalent הבעיה היא, שהמארז מגיע עם ספק ואין לי מושג אם זה ספק טוב או לא, יש לכם מושג? זה המארז ותוכניו הרבים: ?ATX FullTower Supertalent 500W alum.? מבנה Workstation Tower (אלומיניום) ספק 500W כונני "5.25 4 כונני "3.5 2, 4 פנימיים לוח אם ATX, (Dual Xeon)12in x 13in USB USB 2.0 + 1394 מאוורר קדמי- 8*2 ס"מ, אחורי- 8*2 ס"מ, צדדי- 8*1 ס"מ (Ledfan כחול) חלון צד מלבני שקוף
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אממ מישהו מכיר כאן מארז שחור אבל ממש יפה אני רוצה לקנות אחד אבל שיהיה ממש ממש יפה
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מצטער על הדרישות הגובוהות. יש כזה? כי לא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני גר בכרמיאל והתחיל לפני שעה לרדת גשם, לפני כחצי שעה היה ברק גדול, והייתה נפילת מתח שבא המחשב עשה ריסט. אך הווינדווס לא עלה! נכנסתי ללחץ וכלום לא עזר, הוא לא עלה, היה מסך שחור, ניסיתי SAFE MOD והכל ורק אחרי כיבוי והמתנה של דקה עלה הווינדווס. הגעתי למסקנה שהפתרון היחיד לחורף בישראל הוא UPS. גם חורף שעבר המחשב נפל בערך 3 פעמים בשבוע והרבה מידע אבד. איזה UPS מומלץ לי לקנות בשביל לייצב מתח בנפילת מתח, אני רוצה רק שהחשמל של המחשב יהיה מחובר, ואם אפשר גם את המסך. התקציב הוא כ-500 שקל פחות או יותר אבל עדיף פחות.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי מצלמת וידאו סוני TRV330 מחוברת למחשב ב 1394 FIREWIRE עובדת מצוין. גם יאהו מסנג'ר זהה אותה כמצלמת רשת. לאחרונה עברתי ל XP -PRO ויאהו מסנג'ר לא מזהה אותה יותר. מה קרה? למה? עזרה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש טוב ונוח: עכבר אופטי כמובן עכבר שיהייה נוח גם לשחק איתו משחקי פעולה מגוף ראשון וגוף שלישי אז שלא יהייה מגושם מאוד וגדול אבל אני רוצה שיהייה לו לחצן נוסף או יותר מלחצן אחד ממש לא חשוב ולא צריך שהוא יהייה אלחוטי כי זה לא עוזר לי איזה עכבר כדאי?? לגבי תקציב עד 200 שקל בערך
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מצלמה דיגיטלית ואני מעוניין לדעת מה ההבדל בין 3MP ל-4MP האם הוא כזה משמעותי והאם כדי לי להוסיף עוד כסף ולקנות מצמה עם 4MP במקום 3MP תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
יש לי אל פסק חדש של Advice מדגם PR750 לאל פסק יש חיבור COM למחשב לניטור של המתחים ומצב הבטריה הבעיה שלי היא כאשר אני מנתק את האל פסק מהחשמל ה-Battary level ישר קופץ ל-60 אחוז ומשם מתחיל לרד בקפיצות של 2 אחוז. למישהו יש אל פסק של אותה חברה ויכול לבדוק אם גם אצלו זה ככה או שיש לי תקלה באל פסק?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ושוב מתעלולי מיקרוסופט. נמעס לי מהעכבר הישן שלי שעבד בPS2 עם כדור צובר אבק ואז נזכרתי בעכבר של אח שלי ששוכב במגירה. לקחתי אותו, חיברתי אותו לUSנ ואפילו הורדתי לו את הוכנה מהאתר של ממיקוסופט. והוא עובד אחלה עד שהוא נתקע. ואז צריך לנתק אותו מהUSB ולחבר מחדש. ואז הוא עובד שוב. אני רק אוסיף ואומר שהלד האדום לא נכבה בשום זמן, ושמערכת ההפעלה היא XP יום כיפור שמח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש UPS שיחזיק לי את המחשב בעת נפילות מתח קטנות שבגללם המחשב עושה ריסט לבד, למרות שכל המכשירים עובדים, ורק האור מהבהב לשניה. התקציב של יהוא בסביבות ה-400 שקל אבל כמובן עדיף פחות אבל אפשר גם קצת יותר. איזה UPS אתם ממליצים לי לקנות בשביל לייצב מתחים, אין לי שום צורך להחזיק את המחשב יותר מ5 דקות באפסקת חשמל, רק כדי לסגור אותו. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש מארז עם 3-4 מאווררים , USB ו sound מקדימה עם חלון ללא ספק , יש למשהוא המלצה ? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
חברה אני הולך לקנות מחשב בשבוע הקרוב כניראה , אני סגור על המפרט שאני רוצה ,חוץ מהמארז . פה אני מבקש את המלצתכם , המארז שאני חשבתי עליו הוא הcompucase-hec בגלל שהוא ניראה טוב , היו עליו ביקורות טובות והעיקר , הוא במחיר טוב ! מה עוד יש לכם להציע בתקציב כזה ? אני הייתי מאוד שמח לשמוע חוות דעת על המארזים שיש לwww.ksp.co.il בגלל שאני הולך לקנות מהם את המחשב. תודה דוד
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת וידאו דיגטלית של סוני trv330e מחוברת דרך 1394 מ"ה xp-pro . האם משהו יכול לומר לי כיצד ניתן להשתמש בה כמצלמת רשת למשל ביאהו מסנג'ר? בשאר תוכנות העריכה היא עובדת מצוין.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
קניתי היום אחד הכי חדש בשוק ורציתי לדעת איזה תוכנות טובות יש אליו והאם יש וורד וכל הדברים האלה להוריד בהדגשה על תוכנות בחינם..
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות ג'ויסטיק חדש עם מצערת (לסימולטורים מן הסתם) וכמה שיותר כפתורים שאפשר להגדיר, איזה ג'ויסטיק כדאי לי לקנות? האם יוצא ג'ויסטיק חדש שכדאי לי לחכות ליציאתו?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מתבלט בין המארז הזה ל CHEIFTEC DRAGON מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
im looking for the combination mouse+kyeboard. i would actually like them to be from one brand (logitech etc...) and not wireless please thank you p.s they all should not pass the price of 450 nis. i need them for fps and startegy games thus high precison
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני קונה מצלמה דיגיטלית, ומכיוון שאני לא כל כך מתמצא בתחום החלטתי לשאול אותכם. התקציב הוא 1500-2000 שקל, אבל יש לציין שאני קונה בארה"ב ככה שהמחירים שםיותר זולים. אני מצלם כתחביב. חשבתי בעיקר על קנון אבל גם לאולימפוס ולמינלוטה יש אחלה דגמים. תודה מראש. נ.ב. זה די דחוף כי הנסיעה היא ביום ראשון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דפדפתי באתר של הדובים ופתאום ראיתי את המפלצת הזאת: Foxconn Diabolic Gaming Case שם הדגם: TH-202d ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי כלום... ממש מוזר... גם המחיר מופקע 993 ש"ח ולדעתי הוא ממש אבל ממש מכוער... מישהו יכול להוסיף משהו?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-