ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום יש לי אוזניות של מיקרוסופט מדגם LX 3000 עד אתמול בכלל לא יכלתי לדבר בסקייפ,עכשיו סידרתי את זה ואני יכול הבעייה באופן כללי היא שכל פעם שאני נוגע בחוט של האוזניות כדי לקרב אותן אליי הוא לשים אותן בצד,יש רעשים כאלה מוזרים כמו שיש ברדיו כשמחליפים תחנות ואין קליטה מה הסיבות לרעש הזה?איך אפשר להעיף אותו לגמרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת משולבת שכוללת בין השאר סורק ופקס אשר יכול לקבל ולשלוח פקסים. התקציב עד 400 שקל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת, האם יש דרך לקנפג את השלט של ה360 שמיועד למחשב לכך שאוכל לשלוט איתו על הווליום, ועל הפסקה/הרצה של סרטים במדיה פלייר/VLC/כל נגן אחר? אם כן זה יכול להיות מאוד נוח, שני מוצרים באחד [ואני לא רואה סיבה שזה לא יתאפשר, פשוט אין לי שום ניסיון עם אף שלט מסוג כזה]
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת רשת למחשב נייח לשימוש כללי, מתלבט בין כמה אופציות שהמליצו לי Logitech QuickCam Fusion 265 ש"ח יש בעיה עם המיקרופון?Logitech QuickCam Pro 5000 280 ש"ח או היותר זולה Microsoft LifeCam VX1000 115 התקציב המקורי הוא 200 אבל אני מוכן להוציא גם יותר אם ה-5000 או מצלמה אחרת שווה את זה כי אני לא רוצה רק שיראו דמות מפוקסלת אלא תמונה וסאונד טובים. הבנתי שהלייף קאם מעולה למרות המחיר הנמוך יחסית אבל שיש לה בעיות של איטיות בלי קשר לעוצמת המחשב כל עזרה או המלצות יתקבלו בברכה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אפשר לרכוש מוצר זה "Microsoft Wireless Intellimouse Explorer Bluetooth" היה לי אחד כזה מוצר מעולה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני משחק ב GTA IV והוא תמיד עבד אצלי בסדר גמור.. התקנתי לאחרונה WIN7 והאמת שלא ראיתי הבדל במשחקים. (מזערי עד לא מורגש) אבל שמתי לב לדבר מוזר! בGTA IV הכל עובד חלק אבל ברגע שאני לוחץ על המקשים של המקלדת המשחק עושה פריזים :-\ אם אני לא נוגע במקלדת הכל עובד חלק, וכמה שאני לוחץ יותר מהר על מקשים ככה הפריימים יורדים יותר מהר ולזמן ממושך.. שיניתי מאפייני גרפיקה ואין שום הבדל גרפיקה נמוכה, המשחק עובד גם על 30FPS ויותר אבל ברגע שאני לוחץ זה נופל ל12-7 ואפילו פחות FPS אז רציתי רק להיות בטוח אם זה המקלדת או לא? השאלה אם זה גם בגלל מקלדת USB? כאילו יש מצב שאם אקנה חיבור PS2 זה יפסיק? אני חשבתי לקנות מקלדת זולה ולנסות אבל העדפתי לשאול פה ולפני שאני סתם זורק כסף.. יש לי מקדלת ADESSO…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משטח קירור לנייד שלי כמו שכתוב הדגם הוא (14.1" HP 6910P), התקציב 100 ש"ח, ויש העדפה שיהיה חיבור חיצוני לחשמל(לא הכרחי, עדיף יותר שהקירור יהיה איכותי) תודה לעוזרים - אם זה לא הפורום הנכון, מנהלים אנא להעביר...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בעכבר שפעם לא הייתה, יש לי עכבר אלחוטי שאני משתמש מהסלון והמחשב מחובר לטלוויזיה וזה.. אז עכשיו העכבר החוטי הרגיל, נדפק, מידי פעם הוא פשוט נתקע ולא זז לכמה שניות.. אז החזרתי את העכבר האלחוטי לחדר ועכשיו שאני מנסה לגלול דף או סתם להשתמש בגלגלת במטרה מסויימת זה פשוט לא עובד.. למישהו יש רעיון/מושג/פיתרון? מדובר בעכבר של Microsoft Wireless Laser Mouse 8000
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום האם למישהו כאן יש המלצה על Skype Phone שעובד על ויסטה ? עם דרייברים מתאימים ? רכשתי מכשיר כזה והוא לא עובד לי בכלל כי הדרייברים הם ל XP והוא לא מזהה אודיו. תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
המקור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=409543 מנסה שוב... זקוק לרמקולים לשימוש מזדמן ולא תדיר עם מחשב נייח, אבל אין לי חיבור אוזניות (PL) פנוי וגם אין לי חשק להתעסק עם עוד חוטים גם אם היה. 1. שיהיו קטנים ככל האפשר. 2. זולים ככל האפשר אבל לא זבל שישרף אחרי שעתיים (~100 ש"ח נשמע סביר?). 3. אודיו דרך USB ולא דרך שקע אוזניות. גם אלחוטי (RF נאמר) הולך אבל זה מייקר אני מניח. 4. חשמל דרך USB או בטריה נטענת דרך USB תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
נתקלתי בו ב-eBay בעודי מחפש עכבר זול לנייד שלי... http://cgi.ebay.com/Mini-3D-USB-Optical-Finger-Mouse-Mice-for-Laptop-110_W0QQitemZ190334397057QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2c50d06a81&_trksid=p3286.c0.m14#ht_2003wt_1165 האם הוא נוח? איך משתמשים בו?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
יש לי את המקלדת הזאת -http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_208&products_id=3905 ורציתי לדעת איך אפשר לנקות אותה,יש לי אותה כבר קרוב ל-5 שנים ומתחת למקשים יש מלא אבק ועוד הרבה שטויות כמו פרורי לחם מה שגורם למקשים להגיב פחות טוב לחיצה פחות נוחה ולפעמים אפילו המקש נתקע. יש דרך לסדר את זה? אני אשמח גם לשמוע מה אתם חושבים על המקלדת הזאת בכללי(אף פעם לא שמעתי על אף אחד שהמליץ עליה), אני לא יודע אם זה הלכלוך עושה את זה אבל המקשים של המקלדת לא מגיבים טוב
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שמאלי ויש לי מקלדת שבא הכפתור "\" נמצא מימין לSHIFT הימני (מתחת לאנטר, במקום שיהיה כפתור אחד רצוף של SHIFT יש 2 כפתורים "\" ו "SHIFT") אני כבר שנים מחפש מקלדת במבנה הזה ללא הצלחה. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא כזה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני קונה את העכבר razer deathadder אבל ההתלבטות היא שיוצא עוד מעט המחודש וקצת מבאס לקנות ישן.. וגם אני יקנה את המקלדת sidewinder X6 ככה רושמים אותה נכון? מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרגיש מעט אי דיוקים עם ה G5 הישן, אני מניח שזה בגלל שהוא עכבר לייזר (שפר את דיוק המצביע מסומן ב v, ו mouse acceleration בדרייבר על none..) כדאי לי לשדרג ל MX518 או ל G500? כמו כן מישהו יודע מה התוצאה של G500 בבנצ'מרק? של G5 ארבעים ומשהו, של MX518 שבעים ומשהו..
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מהמארז האחרון שהיה לי, תופס למאוורר המארז- 120 מ"מ, שמתחבר במקום המאוורר לגוף המארז, ואח"כ ניתן להכניס אליו בקליק כל מאוורר בגודל. איני יודע איך למצוא עוד אחד כזה.... פשוט גילי אחד כזה כבר במארז שלי. האם ידוע לכם על מאוורר מסויים שמגיע עם חיבור מהיר זה? אודה לכל עזרה עמית
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אקנה מקלדת ורציתי לדעת איזו מקלדת משתלמת יותר לפי המחיר ולפי הביצועים שלה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התאכזבתי, ניסיתי להתרגל וזה פשוט לא נוח, כנראה היד שלי גדולה מדי בשביל זה. באסה על ה 190, אולי בסוף אני כן אוהב אותו בנתיים לא.. ההמלצה שלי היא לא לקנות. בקיצור אין הרבה מה להגיד, לא הצלחתי להתרגל אליו, ה G5 לוקח אותו בלי למצמץ אם אתם רוצים לקבל תחושה של אקדח פשוט תיקחו שני G5 ותדביקו אותם אחד על השני!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אוקי לאחר שעברתי על כל הודעות הפורום לגבי העכברים הנ"ל בשנה האחרונה ועדיין אין לי מושג על מה ללכת. החלטתי לערוך את הסקר הבא
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מחפש מקלדת + עכבר אלחוטיים עם מרחק קליטה יחסית גדול עד 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אשמח להמלצות לגבי מדפסת משולבת ( פקס סורק וכו') לייזר צבעונית או רק שחור לבן שתהיה קופקטית למשרד הביתי, שקטה וחסכונית ועם שירות טוב. לא הצלחתי להחליט אם צבעונית או רק שחור לבן, אשמח למידע לגבי איכות ההדפסה בצבעוני ועד כמה מייקר נושא הטונרים את עלות ההדפסה. תודה על כל המלצה של דגם!!!! :-)
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
לפני כעשרה חודשים קניתי WAVE חוטית של של לוג'יטק ומאתמול פשוט לא ניתן להשתמש כראוי במקשי ה-SHIFT רק כ~20% מהאותיות מגיבות וכל השאר - כלום! אי אפשר לרשום באותיות גדולות באנגלית מלבד לממש אחריות (אופיס דיפו - נקנה במסגרת Black Friday), יש מה לעשות? ד"א: חזרתי למקלדת סטנדרטית (גם של לוג'יטק) בינתיים וההבדל פשוט עצום! עד עכשיו לא הייתי מודע עד כמה ההבדל מורגש. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אבקש מקלדת גיימינג עד 300 ש"ח (חריגה-עד 350) אבקש מקלדות של לוג'יטק או רייזר. תודה
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
היי חברים, מבקש את עזרתכם לפתור את התעלומה המוזרה שנתקלתי בה: ברשותי שני מחשבים - האחד נייח והשני נייד מדגם lenovo 3000 c200. לפני מספר ימים ניסיתי להתקין מצלמת אינטרנט של לוג'יטק במחשב הנייד אך הוא לא זיהה אותה (התקן לא מוכר). ניסיתי להתקין על הנייח והמחשב זיהה את המצלמה והתקין את הדרייברים עצמאית והכל תקין. לציין כי בנייח ישנה מערכת הפעלה win 7 אולטימייט ובנייד win 7 הום פרימיום. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא? ניסיתי להתקין את הדרייברים של המצלמה מהאתר הרשמי של לוג'יטק אך גם לא עזר. גם באתר היצרן לנובו ביקרתי אך לא מצאתי מענה. תודה לעוזרים וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-