עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by elad-k1,

שלום אני רוצה לדעת יש בפנאל הקידמי של המארז אני רוצה להוציא אותו ויש שם 6 קליפסים שאתה לוחץ על שתיהם מלמעלה ומלמטה ואז זה אמור לצאת וזה לא יוצא מה עושים בבקשה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by i.k,

אני מחפש לקנות מארז עד 350 שייח ואני לא מוצא משהו איכותי ונורמלי שיתאים לי המארז למחשב שבמפרט לצורך oc. אני מאמין שאין צורך בפרטים נוספים. חשוב שלא יהיה גם יותר מידי כבד כי זה גם מיועד למסיבות רשת. עוד דבר אחד חשוב אני לא מעוניין במארזים שיש בהם דלתות (לא האלה שבצד אלה מקדימה). תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  3. קניתי לפני זמן רב מחשב נייד מYAMSAN: Clevo 4200 model בעל מעבד פנטיום 3 1066, 256 ראם, 20 גי'גה בדיסק, מסך 15, ראדון DVD וכל הג'אנק הנוסף... לצערי המחשב הנייד וסוללתו (המחשב לא היה אצלי) טופלו, או יותר נכון לא טופלו כלל (לא גמרו את הבטרייה עד הסוף לפני המילוי מחדש). בכל מיקרה, כשהבטרייה הייתה חדשה דנדשה, היא הספיקה ל4 עד 4.5 שעות עבודה, 3 וחצי במיקרים של מאמץ כבד. אך היום לצערי, שעה ורבע + -, ממש על הפנים, התקשרתי לYAM SAN לשאול כמה עולה חדשה, נתנו לי טאג מחיר של 900 ש"ח - לא מתאים לי, טפרן, מה לעשות. בכל מיקרה, כבד התחלתי בפעולות "החייאה" - מרוקקן עד הסוף וממלא את הבטריה, אך לצערי הדבר לא ניראה כי מזיז לך בקצה של חיבור ה +. מישהו יודע איזה עוד אפשרויות יש כדי להחיות את ה…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by xbx,

שלום יש לי את ה MX 500 אני מעוניין לרכוש PAD חדש למשחקים, שמעתי שיש פאדים שממש עוזרים בכיוון וממש נוחים לעבודה מולם כמו STEEL PAD או משהו שנקרא FUNC, יש למשהו מושג איפה משיגים אותם בארץ? ועוד משהו יש איזה חומר שצריך למרוח עליהם שהPAD ירוץ חלק וצריכים להחליף את זה כל כמה זמן? עוד משהו נוסף בזיגזג יש את הפאדים האלה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=854 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=856 האם הם טובים וברמה של STEELPAD? האם פאד מאלומניום הוא מדויק ושווה משהו? או להשאר בלי פאד בכלל? או פאד בשקל כזה מהשוק? ;D תודה למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by zoyaniv,

איך העכבר הזה והאם 800 DPI זה מספיק ואין איזה שהוא דיליי וכמה ההבדל בין האופטי הרגיל לאלחוטי קריטי בנושא הקצב ריענון

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by DrowNz,

שלום חברי פורום Moding @ OverClocking! , כאנשים שכל מה שקשור למודינג הוא הצד החזק שלהם לכן מארזים נכללים בזה, רציתי לדעת איזה מארז יספק לי נוחות עבודה, עיצוב, מקומות פנויים לאוורור מסיבי וכדומה..! במארז אחד, רצוי שיהיה המשתלם ביותר מבחינה כספית והכלול כמה שיותר מהמאפיינים הנ"ל, המחיר נע בטווחים של עד 600 ש"ח מחיר מקסימלי רצוי מאוד מחירים זולים יותר! מודה מאוד למי שיעזור, תודה ויום טוב!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Spiritus,

תקציב למדפסת 500 גג. תקציב להגה 300 גג. מה אתם אומרים??? קשה לי להחליט כיוון שיש מבחר גדול מחברות שונות. המדפסת לא הולכת להדפיס תמונות בכל מקרה, אלה רק מסמכים - לכן חשוב לי שתהיה מהירה ומדוייקת יותר מאיכות תמונה. אם אפשר לשלב מדפסת + פקס באותו מחיר אז אדרבה...שתיי ציפורים במכה אחת. לגביי ההגה - שיהיה נוח וסבבה לחרוש איתו את NFS החדש. באסה לשחק עם מקלדת. תודה מראש על העזרה והטרחה !

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. אוקיי זה הסיפור יש לי הגה של מיקרוסופט forcefeedback wheel או איך שלא קוראים לזה.. עכשיו הגה הוא דיי ישן אבל כל פעם שיוצא איזה משחק חדש הגה משרת אותי נאמנה אבל... מאז שהחלפתי מחשב לא השתמשתי והיום היה בא לי לנסות את ההגה עם nfs underground אני בא לחבר את ההגה לאחורה של המחשב... ורואה שאין את הכניסה הזאת בכלל!!! כלומר זה הכניסה הזאת שהייתה על הכרטיס קול פעם ועכשיו אני משתמש בכרטיס של הMB מה זה אמור להיות שהעלימו את הכניסה הזאת?! ואיך אני הולך עכשיו לחבר את זה למחשב? יש איזה מעביר לusb או משהו הסתכלתי באינטרנט והדגמים החדשים באים כבר עם usb... זה ממש מעצבן!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. לפי מיטב קריאתי והבנתי ההבדלים העיקריים בין 2 הדגמים הם : a80 : +מסך lcd מסתובב (למי אכפת) + exif 2.2 - אין אפשרות לraw - כרטיסי זכרון רק מסוג cf1 s45 : + סוללת ליטיום מובנית ונטענת - exif 1? + יש אפשרות לraw + כרטיסי זכרון מסוג cf1/2 ייתרון נוסף לa80 שהיא כרגע במבצע בסינגפור ובמחיר נמוך מהc45 ניתן לרכוש אותה עם כרטיס 256mb + סוללות נטענות + מטען... כך שההחלטה קשה - אני מחפש חוות דעת מקצועית יותר לגבי אפשרויות שליטה ידניות - מה חשוב יותר ופחות, והמלצה... תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by asilic,

היי, אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת כלומר מדפסת פקס וסורק ביחד. אני ממש לא שולט בתחום הזה לכן אני צריך את עזרתכם על מה אתם ממליצים לי? ראיתי באתר מסוים מדפסת משולבת של לקסמרק דגם X1130 במחיר של 548 שקל... מה אתם אומרים? ללכת על זה? ואם לא איזה מדפסת משולבת אחרת במחיר דומה אתם ממליצים? ומה דעתכם בכלל על מדפסות משולבות? האם כדאיות?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  11. גדול מקוור היטב. מקום לקטודות הוספת פאןבאס,lcd בעתיד וגדול! די דחוף אז תודה...

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  12. יש לי מחשב כף יד מדגם ipaq 3760 והסוללה שלו גוססת (נגמרת אחרי חצי שעה בערך)... ברצוני להחליף לו סוללה ואחרי שביררתי במעבדה אחת בת"א אמרו לי שמחיר החלפת סוללה הוא 1100 ש"ח. אז אולי מישהו מכם יכול לעזור לי למצוא מקום זול יותר שהסוללה לא תעלה לי במחיר כמעט כפול ממה שהמכשיר שווה או אפילו אולי יש איזה פתרון אחר כמו סוללה חיצונית או משהו כזה... מחכה לתשובה... תודה מראש, rocksberry

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. Started by ati radeon,

אני קונה מארז חדש, יש שניים שאני מאוד אהבתי והם בידיוק בתקציב שלי,ויש עוד כמה שאותם גם אהבתי אבל הם פחות מעניינים אותי, אז ככה הם אפשר לומר אותו דבר אבל חברות שונות ומחירים שונים, ואולי עוד כמה דברים אני לא יודע, אבל אני יודע שהספקים שלהם שניהם 400W, אז הינה המארזים: שני אלו הם אלו שבאמת מעניינים אותי והתקציב 300 שקלים חדשים ביותר: GYRO http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=4081 Simbadda http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=4866 ואלו הם פחות מעניינים אותי,וכולם של סימבדה למשהו: Simbadda http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=4868 http://www.pandas.co.il/produc…

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by Diman82,

(שיניתי את הכותרת, נראה יותר ענייני עכשיו?) הקדמה בקטנה.. רוב משתמשי המחשב יודעים איך המדפסת עובדת - מרססת צבעים בכמויות שונות בשטח מסוים, וכך מתקבלת התמונה הנדרשת.. לפני כמה ימים נתקלתי בבעייה פרקטית ולא שיגרתית: נוצר הצורך להדפיס משהו על שקופית, לאחר שהדפסתי, נזכרתי (כשהתכלתי על התוצאה) שהמדפסת לא מדפיסה בלבן!. למישהו יש מושג אם יש אפשרות להדפיס בצבע לבן?!

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  15. יש איזושהי שיטת מדידה שתאפשר לי לקבוע על כמה אחוזים (או כמה הוא מספק עכשיו בוואטים[את האחוזים אני אחשב לבד]) הספק עומד? אני לא יודע אם זה רלונטי אבל מדובר בספק 350 וואט יש לי מולימטר תודה לעוזרים -שי- טוב, אז אני אשאל שאלה אחרת, מישהו יודע אם יש איבוד של אנרגיה בין הכניסה של הספק ליציאה שלו, כלומר: כבל חשמל -------- המחשב עצמו ->---->---->-| ספק |-->---->---->----->---- --------- האם מישהו יודע אם נגיד 300W ניכנסו לספק (כלומר לדוגמה המונה של חברת החשמל רשם 0.3) כמה יצאו ממנו חשבתי אולי לחבר מונה חשמל רגיל לכניסה של הספק (החיבור שלו לחשמל) ולראות כמה וואט הוא רושם ושוב, תודה לעוזרים ותודה לפסיכו על האתר, אבל אני זקוק למשהו…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by urich,

אני רוצה עכבר לנייד איזהב עדיף את הקטן של מיקרוסופט או את הקטן של לוגיטק או של פירמה אחרת בכלל

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  17. שלומות לכולם אחים, אני חייב בדחיפות אתר שמכיל בתוכו סיקורים וכתבות על מארזים .בל.בד וכולל גם אופציה של קנייה , תודה רבה לעוזרים ! נ"ב, בקשה לא לשלוח אותי לאתרי חומרה כמו PCH כי אני צריך אתרים של מארזים בלבד!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  18. אני רוצה לקנות עכבר שיעלה בסביבות ה250-300 שזה ממש המקימום, אני מעדיף גם שיהיה עכבר שווה את המחיר ולא סתם להביא לי דגם שעולה 300 שקל. העכבר יהיה ברובו למשחקים... תודה מראש לעוזרים

19. Started by blabla2002,

היי קנית את העכבר של לוגיטק mx 700 (עכשבר נהדר דרך אגב) עכשיו יש לי משטח שחור מהעכבר הישן לא אופטי והוא מן בד שמתחתו יש חצי סנטימטר פלסטיק והוא בנוי כמו בגד שטי וערב והשולחן בנוי מעץ חלק בלי בליטות או שקעים והוא מן אורן כזה הצבע אחיד צבע עור כזה ויש פסים חומים דקיקים שגודלם ג 2 מ"מ 4 מ"מ אז מה כדי השולחן או הפד

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by אוריפ,

שלום! אני צריך עזרה בקניית מארז ללא ספק כוח ומאוררים. המארז לא צריך להיות יפה בכלל, כי הוא תקוע באיזה מקום שבקושי רואים אותו! המארז צריך לכלול מקום ל-2-3 מאוררים לא כולל זה של הספק. המאוררים צריכים להיות טובים ושקטים (אני מעדיף שקט על ביצועים). למעבד (פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ) אני צריך מאורר טוב שיספיק לOC קל-בינוני (עדיף שהמאורר יבוא עם משחה תרמית כי לי אין...). כל העסק של המארז ו2-3 המאוררים עד 400 ש"ח. למעבד (+משחה תרמית אם יש צורך) מוקצבים 100-150. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by ron_n,

שלום! היה לי ויכוח עם חבר שלי. הוא השתמש באיזו אפליקציה קטנה של שעון מעורר משוכלל (בלינוקס), ובשביל שזה יעבוד, המחשב שלו צריך להשאר דלוק כל הזמן. אמרתי לו שחבל על הכסף והחשמל לא בחינם. כדי לבדוק כמה זה באמת עולה, ערכנו ניסוי. הוא לא היה מוכן לסכן את המחשב שלו בקצרים ותקלות, לכן המחשב שלי היה הקורבן. המחשב שלי (ראו מפרט) אמנם לא מתקרב למחשבים של היום מבחינת הביצועים (וצריכת החשמל), אבל בשלב זה הוא מספיק. שימו לב שהמסך אינו משתתף במדידה. חיברנו מד זרם דיגיטלי בטור עם כבל החשמל של המחשב ובדקנו את הזרמים השונים בתנאים שונים. להלן התוצאות: כבוי לחלוטין: 0.013 A בזמן מנוחה (ללא פעולה): 0.16 A בזמן העלייה של הביוס: 0.19 A בזמן ש-prime95 רץ: 0.21 A בזמן משחק: 0.23 A ועכשיו לחישוב…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Stranger,

INTEL 2.4C ABIT IC-7 MUSHKIN BLACK LEVEL 1 512MB DDR 400MHZ X2 RADEON 9700PRO הוא יחזיק את המערכת ??

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Dago,

טוב אז ככה יש לי סכום כסף של 500+ שקל עכשיו אני מאוד אוהב משחקי נהיגה ..... והחלטתי שאני רוצה לקנות הגה רוטט ......... משהו טוב רק שבקטע הזה אני לא מומחה אז בבקשה אם אתם יכולים המלצות זה מאוד יעזור תודה מראש

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  24. בשעה טובה נגמרה לי מחסנית הדיו הצבעונית למדפסת HP 930C שלי בת השלוש. היכן אני יכול לקנות מחסנית דיו במחיר זול יחסית, כי כמובן שאני יכול לקנות מחסנית דיו צבעונית מקורית מאופיס דיפוט ב200 שקל, וזה לא מה שאני רוצה. אני מוכן לשמוע המלצות לחנויות כאלו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

http://www.suntek.de/english/products/vivid/

• 2 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים