ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש אוזניות טובות למוסיקה שאני יוכל לשמוע בהם טוב מוסיקה בסגנון של TRANCE HOUSE וכאלה חשוב שיהיה חיבור לאייפון תקציב עד 300 שח עכשיו יש לי התלבטות בכל מקום שאני מחפש אני רואה שמציעים את הסנהייזר או הAKG518 ויש לי חבר שמבין בזה אז הוא אמר לי על אוזניות בשם MARSHALL או m40 m-audio משו כזה מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לנתונים של עכבר לעיצוב (דו ותלת מימד בכל התוכנות). אין מגבלת תקציב. אשמח אם תגדירו לי נתונים - חברות מומלצות, רזולוציות, טכנולוגיה וכל השאר... מיועד לכתיבה בתור בקשה להצעת מחיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא משנה לי האחיזה של העכבר.. אני ישתמש בו למשחקי יריות (COD MW3ׂ) מה עדיף? logitech g500\ razer dethadder\ logitech g9x תודה!
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עכבר אופטי של חברת Colors (אם זה אומר לכם משהו). הסמן של העכבר התחיל לאחרונה להיתקע לי. כשהסמן נתקע אז גם יש beep מהמארז. ניסיתי כבר להוציא את הכבל ולהכניס שוב, וזה עזר רק קצת, ואז נמשך אותו הדבר. היום זה הגיע לשיא שכמעט כל הזזה שנייה של העכבר גורמת לתקיעה שלו. זה גם פעמיים הגיע למצב שאני לא יכול להזיז את הסמן בכלל. יש לציין שכל שאר הדברים עובדים בסדר ושום דבר אחר לא נתקע. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את התופעה הבאה שקורית לי המון פעמים: אני מחבר רכיב לכבל USB מאריך שמחובר ל PORT מאחורי המחשב. אני מוציא את הרכיב הזה ומחבר רכיב שונה, הרכיב לא מזוהה ע"י המחשב. אני מחליף PORT מאחורה והמחשב מזהה.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
האם מסוכן להסתכל מתחת לעכבר בזמן שהוא פועל?? לפי מה שאני יודע לייזר מסוכן לעיניים...
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
לשימוש של הדפסות, סריקה, צילום (פחות פקסים). מחפש משהו אמין, איכותי, טונר במחיר סביר ושלא יתקלקל מהר... מודה מראש לעוזרים. יואב.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכם,מחר אני מזמין את המחשב אני מתלבט בין שני מארזים מה אתם אומרים http://1toppc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=Scorpio-868S או http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro.html אני מחפש נוחות, להכניס דברים,קירור, ושיראה טוב יותר מאוחר התתלבטות שלי לגבי כרטיס מסך מחכה לתשובה תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
זה בעקרון בשביל מתנה ככה שקשה לי להגיד מה בדיוק הדרישות, אבל אני מניח שבציוד הרציני יש כפתורי מדיה/אינטרנט? עד עכשיו חשבתי גם שהדרישה הכי חשובה בשביל העכבר זה שיהיה לו סטנד טעינה אבל בכל המוצרים של מיקרוסופט / לוג'יטק (סטים משולבים) אני לא רואה דבר כזה... אשמח למידע או המלצות. התקציב הוא 400 ש"ח בערך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום האם למישהו כאן יש המלצה על Skype Phone שעובד על ויסטה ? עם דרייברים מתאימים ? רכשתי מכשיר כזה והוא לא עובד לי בכלל כי הדרייברים הם ל XP והוא לא מזהה אודיו. תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום אולי במקרה מישהו קנה לאחרונה את מקלדת המולטימדיה של HP שנמכרת בפלונטר ב-145 ש"ח וכוללת גם עכבר גלגלת שחור ? אם כן, איך מצאתם דרייברים ל- WINDOWS XP אם בכלל.. ? רעיונות מישהו ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
תראו לי יש כבר מלפני 3 שנים בערך את microsoft sidewinder x6 הקטע הוא שאני רוצה מקלדת חדשה עם MECH KEYS ואני מאוד מעונין בRazer blackwidow ultimate 2013 אתם חושבים שווה לי לקנות את הRAZER או להישאר עם מה שיש לי עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה לקנות גיים פאד כאמור ומחפש המלצות לאחד,אז זרקו כמה, שמתי עין על הCordless Rumblepad II Logitech http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37755 מה דעתכם אליו בפרט? באופן כללי מה עדיף לקנות אלחוטי או עם חוט מחבר? הדרייברים של השלט תומכים בוינדוס 7 ? גיים פאד תומכים בכל המשחקים? (אפילו סטייל דיאבלו?)
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
-
מחפש עכבר שמתאים לאחיזת fingertip, למשחקי FPS בעיקר. הבעיה אצלי היא שעכבר עם פרופיל רגיל מכאיב לי בזרת+קמיצה כי הם סוגרות עליו מהצד וזה מפעיל לחץ על המפרקים. אז אני מחפש משהו שבצד ימין אפשר להניח את האצבעות בצורה יותר נוחה. ראיתי את הCoolerMaster CM Storm Spawn נראה חמוד - האם יש המלצות מניסיון אישי? (כן, אני יודע שהוא מופיע ב"ציוד מומלץ") האם יש למישהו המלצה אחרת? תקציב: עד 200 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לנסות מקלדת חדשה ארגונומית,מקלדת לדוגמא: Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000 USB Retail http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11230 איך המקלדת הזאת? בנוסף אשמח להמלצות למקלדות נוספות , תקציב 150 ש"ח . תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני כמה ימים (יכול להיות עקב התקנת DEAMON TOOLDS?) קיצר אני צרבתי קצת סרטים על דיסק DVD אני מכניס לכונן שלי(אשר בו צרבתי את הסרטים..) והוא מראה שה סידי ריק אבל כאשר ניסיתי לראות את הסרטים ב DVD ה DVD יודע לקרוא אותם כמו שצריך. Nec DVD RW ND-4550A תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אהוי, לאחותי בדיוק התקלקלה המדפסת+סורק+מכונת צילום(עלק) - LexMark x1180 אחרי ששירתה אותנו נאמנה בערך שנתיים. אז כמובן, שצריך לקנות אחת חדשה. אימי היקרה, רוצה גם פקס, וזוהי מהותה של שאלתי: נגיד המדפסת HP OfficeJet 5610, היא באה עם פקס, דה? עכשיו, האם אני צריך A Dedicated Phone Line בשביל שהפקס יעבוד? או שלא צריך קו טלפון בכלל(כלומר, דרך המחשב)? או שאפשר להשתמש בקו טלפון בזק הרגיל? אני לא מבין בנושא ואשמח להסבר תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה קיבלתי הון של 75 שקלים חדשים לקניות בכמה חנויות, בינהם באג (היחידה בתחום המחשבים), אני שוקל לקנות עכבר מאחר ועכשיו אני משחק בGTA וצריך שם עכבר קצת יותר טוב מהצעצוע שברשותי. האם יש שם משהו מומלץ? כמובן שאוסיף כסף..התקציב שלי הוא סביבות ה200 שקל. יש את זה שראיתי: https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14048 האם שווה להשקיע קצת יותר ולקנות את זה? : https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22174 או בכלל משהו אחר? ראיתי פה דיון שהמליצו על הg400 אבל אין אותו בבאג לצערי.. חבל.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מעוניין להדפיס משהו חד פעמי על שלושה דיסקים. האם יש פה למישהו מדפסת שמדפיסה על דיסקים ומוכן לעשות את הטובה הקטנה הזאת? כמובן שלא אגיע בידיים ריקות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי עלל המאז הנל A-TOP Z-Alien PC Gaming Server - SILVER ראיתי שהוא בא עם ספק גנרי אז החלטתי לקנות hec 400 wat atx 2 בלי קשר למארז יש לי תקציב עד 470 ככה שווה אז לקנות את המארז הנל(הספק שיהיה בתוכו הוא ה hec 400 ..)
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
רציתי לקנות אוזניות חדשות למחשב אוזניות גיימינג ממה שהבנתי ה-logitech g533 צריכות להגיע לארץ בקרוב התלבטתי מה יותר כדאי לקנות את ה-g533 או את ה-g933 או אולי את ה-man o' war (אני רוצה אוזניות אלחוטיות) חברים המליצו לי בחום על ה-HyperX cloud II אבל פחות אהבתי אותן מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות בהנחה שכסף לא חלק מההתלבטות כאן... בנוסף אשמח לדעת אם אתם מצליחים לחשוב על בחירה טובה יותר לאוזניות גיימינג אלחוטיות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב שלי קורס ללא כל התרעה בפתאומיות. אני חושד שהמעבד מתחמם יותר מידי או שמא דווקא הכרטיס מסך הוא זה שמתחמם. מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לברר את הטמפרטורה של הן של המעבד והן של הכרטיס מסך. בבקשה תציינו מהיכן אפשר להוריד את התוכנה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 2410 +פקס+סורק ואני מאוד מרוצה ממנה עד עכשיו במשך 4 5 שנים ללא תקלות אבל יגיעה היום שצריך לתקן אותה 1 יש לי רעש של כמו של תיקתוקים בלי הפסקה לאחר כ 30 שניות מההפעלה בצד הימני אחורי של המדפסת המסך נדלק ולא עובר לבחירת מצבים ................? מה יכולה להיות התקלה ? נתקתי וחיברתי את הספק מתח שהולך למדפסת והבעיה ממשיכה 2 איפה ניתן לתקן את המדפסת מקום עם שירות מקצועי ? 3 אייך מגעים למחלקת שירות תיקונים של חברת HP אני צריך טלפון וכתובת
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-