עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by the godfather,

סליחה טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. שאלות לגבי מעבדים? מה שרציתי לדעת זה מה זה המכפל הזה במעבדי AMD זאת אומרת שכתוב נגיד 133X11.5 מה זה אומר?! לא באינטל אין את זה? למה במעבדי AMD בשביל להמהיר אותם צריך לחבר (קראתי באתר של TOM) שתי גשרים L1 ו L3 או משהו בסגנון ולגבי מעבדי אינטל אני יודע שהמכפל שלהם נעול אז איך ממהירים אותם ע"י המהרת הBUS שלהם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Flash,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1004530111&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. סתם תהיתי אם קיים הבדל בין העכבר האופטי הפשוט של מיקרסופוט לבין העכבר הזה Microsoft IntelliMouse Explorer - USB/PS2 מבחינת נוחות?מבחינת גודל העכבר?והכי חשוב מבחינת דיוק?

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  5. 1) יש לי מערכת: Msi k7t266 pro 2,256mb ddr, athlon xp 1600, asus v7100t 32 mb וקיבלתי ב-3DMARK2001 2650 נקודות. זה הגיוני? אם לא אז מה עליי לעשות כדי לשפר את זה? (אגב ההגדרות הם על DEFAULT) 2)יש לי מסך MAG מדגם XJ700T . ובתחתית הזכוכית יש כתמים (נראה לי שזה חומר מיוחד ששמו שמתחיל לרדת) האם אני צודק? ואם יש לי עדיין אחריות שי סיכוי שיחליפו לי את הזכוכית?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by PelegK,

סליחה, טעות

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  7. השאלה בכותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by com,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי קצת וראיתי שיש באתר יבוא של מוצרים מיפן. כרגע יש לי פ 3 -600 (4.5* 133) קופרמין לוח (pcpartner) מבוסס via apolo 133 הסלרון 1.2 של אינטל יצא (יש סקירה עליו בעמוד הראשי של האתר) א הבנתי שהוא יצא רק בגרסת טואטלין. (אני צודק??) ב האם הוא יתאים לי ללוח ואם כן אז האם הוא יתן לי שיפור משמעותי (נראה לי שכן).. ;D תודה..

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by DJO,

כמו שודאי שמתם לב אח שלי קונה מחשב חדש. המחשב הישן שלו (לוח אם שרץ ב 66MHZ עם סלרון 500) כנראה עובר לאחי, חשבתי אולי לקחת את הלוח והמעבד שלו אלי.. בעקרון המעבד רץ במהירות יותר גבוהה אבל הלוח ב 66 ולא ב 100 כמו שלי.. למרות שבעקרון עשיתי לאח שלי כרגע OC ל 75. אשמח אם תייעצו לי. אולי אפשר להשאיר את הלוח שלי ואת הסלרון? או שה P2 יותר טוב וחאלס על הת'רד?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, יש לי עכשיו סלרון 500 ( ;D) ורציתי "לשדרג" לסלרון 900 ורציתי לשאול האם הלוח אם יתאים: יש לי לוח אם של VIA דגם CA64-BC תודה מראש יאיר

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  11. חברת מוצרי הגיימינג הפופולרית פלשה לתערוכת CES 2018 עם שלל מוצריה המעודכנים - ומקלדת אחת בגודל מפלצתי לכתבה

12. Started by sharonbh,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי להבין למה סמן העכבר שלי מתעופף לו במהלך עבודה שוטפת בוינדוז לצידי המסך (בד"כ לימין או שמאל ולפעמים גם למעלה או למטה)? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לאחרונה, אין לי בדיוק מושג ממתי ולמה, עכבר הUSB שלי התחיל לזוז בדיליי לעיתים קרובות כשיש עומסים קלים במחשב. ניסיתי להחליף עכבר USB וגם לא עזר, מדובר על עכבר של מייקרוספט אופטי IntelliMouse. ניסיתי גם לבטל את האפשרות בדרייבר של ה USB של ניתוק זרם חשמל כשאין שימוש וגם לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? איך זה קרה פתאום ואיך מתקנים את זה?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  14. Started by Ran234,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת: הסמן של העכבר פשוט זז לבדו מבלי שהעכבר עצמו יזוז בכלל! הוא לפעמים מפסיק לכמה זמן ואז זה שוב מתחיל (זה מאוד מקשה עליי לכתוב את ההודעה הזאת בעצם..). לפעמים הוא יודע גם ללחוץ על דברים ולא רק לזוז. העכבר שלי הוא עכבר אלחוטי אופטי של מייקרוסופט. הוא עבד בסדר לאיזה חודש, החלפתי לו בטריות והוא המשיך לפעול טוב לעוד כמה ימים ואז הדבר הזה התחיל. בהתחלה הייתי בטוח שפרצו לי למחשב ושאיזה ילד בן 10 משתעשע על חשבוני, אז הרצתי אנטי-ווירוסים, אנטי-ספייוורים וכל דומיהם והם גם לא תיקנו את הבעיה. אז ניסיתי להתנתק מהאינטרנט אבל זה גם עדיין המשיך. זה יכול להיות ווירוס אבל אני לא מצאתי אותו (ואני יודע איך לחפש). ניסיתי להחליף לו שוב בטריות וניסיתי כל מה שאני יכול לחשו…

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. כי כל הזכרונות שלה זולים לאללה!!! וגם לא מופיעםי בTOP BRANDS!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by german103,

טעות, נורא מצטער

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  17. * 3.3V @ 28A+ * 5V @ 40A+ * 12V @ 18A+ * 5V @ 1A- * 12V @ 1A- * 5VSB @ 3A+ האם זה נחשב ספק כח איכותי?, מישהו יכול להסביר לי את המספרים ואיזה מתח אופטימלי צריך להיות

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by mol,

בשעה טובה התקנתי את כרטיס המסך החדש שלי (asus v7100 pto-t ) בנתיים נראה מדליק למדיי אך מכיוון שהמשחק הכי "כבד" גרפית שאני משחק הוא BZflag ,לפחות עד שאני יסדר לי קצת משחקים בהתאם לכרטיס מסך החדש ;D אז עוד לא בדקתי אותו לעומק.... אבל יש בעיה רצינית!!!!! היישום המרכזי במחשב ,מבחינת החברה שלי , "ספידר" לא עובד כראוי ! פתאום האנימציה שלו זזה נורא לאט. אז נכון שאני עובד על 2000 וזה משחק ל ME אבל לפני כן היה לי Rage IIC וזה עבד מצוין. הצילו אותי מזעמה המצטבר של החברה ,היא עוד תדרוש להחזיר את ה RAGE ..... ושאלה נוספת (תתיחסו בסבלנות עד עכשיו לא הכרתי כרטיס עם יכולת עיבוד גרפית .... ) בעת התקנת הכרטיס הותקן גם כלי tweak המאפשר לשנות את תדירות ליבת המעבד ואת תדירות…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  19. Started by alfus73,

סליחה על בורותי, איך מחברים ספק? איך מחברים אותו ללחצן הפעלת המחשב?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  20. Started by -Blaze-,

רציתי לדעת אם ספק 500W ג'נרי יחזיק את המפרט הזה + HD + צורב DVD פשוט בנדוד שלי מקבל את זה ליומולדת ואני הבטחתי לו שאני קונה לו ספק...

• 14 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by GAL SHAMIS,

אין לי מושג למה הספק כל כך חשוב [יש לי ספק שבא עם המארז ביחד נראה לי משהו הכי פשוט] יש לי מחשב AMD 2500 768 DDR RADEON9600XT 40GB האם אני יכול להסתפק בספק הפשוט שבא עם המארז ? מה אתם ממליצים לי לעשות ... תודה נ.ב לא ידעתי לאן הנושא הזה שייך אז חשבתי שהכי מתאים לשים אותו פה

22. Started by pakomako,

חברה מה דעתכם על ספק שבא עם המארז למה יש לי אחד 500 וואט אבל זה נראה לי קצת מוזר... שזה עולה 250 שקל כולה

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by Aganathon,

יש לי ספק AOPEN 300W שהגיע עם המארז שיש לי כרגע. עד עכשיו לא היו לי איתו בעיות (כמעט 3 שנים). האם הוא אמין ויוכל לסחוב את המערכת הבאה ? Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K ASUS P4P800 2 x GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM WD 80GB 7200RPM 8MB IBM 30GB 7200RPM Floppy 1.44MB 16X DVD Pioneer Plextor x12/x10/x32 Geforce 4 TI4200 128MB DDR (W/ TV Out) Pinnacle PCTV Pro Creative SBLive! מאווררים (3) + מנורת פלורוסנט אם כדאי לקנות ספק חדש, אז איזה (במחיר מינימלי, אבל אמין) ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by J.allmighty,

היום הלך לי הספק, כנראה בגלל המתח הדפוק שיש לי בבית( Thermaltake) גם הלוח כנראה הלך אבל זה סיפור אחר אני צריך עכשיו לקנות ספק + UPS , נתחיל בשאלה.. אם אני מכניס ספר ג'נרי וקונה UPS יש סיכוי לבעיות ? (אני מתכוון לבעיות מתח ) איזה ספק לקחת ? (אם לא גנרי אז OCZ או דומה אבל לפחות 3 שנים אחריות) ואיזה UPS לקנות ? (אין לי שמץ) המפרט: כדי לדעת מה להציע: p4 3 ht geil X2 512 CDRW + DVDRW פלופי radeon 9800 pro 3 דיסקים (120x3 wd ) כרטיס קול ,רשת , מודם ,בקר פאן. עכשיו לשאלה האחרונה (אני רושם כאן כי אין טעם לפתוח עוד תר'ד) על איזה לוח ללכת ? (היה לי p4p800se ) עדיין באחריות אני צריך לוח לraid 0 , 4 כניסות sata, רשת, קול. לא מבצע OC גיימר לגבי סכום: אין לי בעיה של תקציב , אני צריך…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by User_Name,

יש לי ספק 230V, ואני חוסך לכרטיס מסך חדש, הRadeons החדשים ידועים כזוללי אנרגיה, האם תהיה לי בעיה עם הכרטיס Radeon9500pro בספק הנוכחי? לא הייתי בטוח איפה לשים את הthread... תודה לעוזרים דרך אגב, את המסך אני מחבר לספק, כדאי לחבר אותו במקום לספק לחשמל? אני מתכוון אם כבל מהמסך לשקע ולא כמו שיש לי עכשיו מהמסך לספק

• 9 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים