ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני סטודנט בלי יותר מדי כסף ואני צריך מחשב חדש למטרות אינטרנט, אופיס אבל אני רוצה שיחזיק מעמד איזה שנתיים ושאני לא אצטרך ללכת לחנות עוד יומיים לשדרג אותו!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, למען האמת ראיתי בפורום ששאלות מסוג זה על מדפסות לרב נשארות ללא תשובה לצערי הרב.. מנסה את מזלי ומאוד מאוד אודה למי שיוכל כן לענות ולעזור לי. אני מחפשת מדפסת טובה שתשמש אותי בהיותי סטודנטית, משיטוט באינטרנט הבנתי שמדפסות לייזר יותר חסכוניות , בעבר הייתה לי מדפסת דיו והעלויות היו גבוהות מידי לכן אני מאמינה שלייזר זה פתרון טוב. נוסף לכך הייתי מעדיפה שתהיה משולבת עם סורק לפחות. לכן אני פונה אליכם.. אני מאמינה שאדפיס בכמות סבירה/גבוהה , לכן צריכה מדפסת שתדע את העבודה. התקציב הוא עד 700-800 שח. מעדיפה לא משהו מסיבי בגודל , באזור 30-40 סמ לרוחב/עומק/גובה. תודה מראש מאוד אעריך כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
כשהיה GURU3D ידעתי איפה לחפש גרסאות סופר חדשות של סטי דרייברים, אבל עכשיו אין לי מושג איפה למצוא דרייברים לא רשמיים... איפה אני יכול למצוא רשימה שכזו, ואולי רשימת תוכנות עזר שונות לכרטיסי הג'י פורס השונים על כל גרסאותיהם ? תודה מראש... 8)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במתח של 1.725 למעבד vcore 1.71-170 3.3V-2.70 5v-5.03 12v-11.73 זה נורמלי בשביל hec?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש סטנד לאוזניות, בכללי זה לא משנה אם הוא נכנס בקיר או עומד, אבל נראה לי שעדיף עומד (אני לא רוצה לעשות חור בשידה שלי אם אפשר). אני לא רוצה משהו יותר מידי יקר ואיכותי, אני רק רוצה משהו נורמלי לשים עליו את האוזניות. אני מעדיף לרכוש מהארץ, אבל גם עם EBAY אין לי בעיה. זה פעם ראשונה שאני קונה מeBay אז לא יהיה לי בעיות עם מכס? איך זה עובד בכלל?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה באופן אלחוטי. המחשב נמצא במרחק גדול מדי מהטלוויזיה בשביל לחבר אותו ב HDMI. אני רוצה להקרין את השולחן עבודה שלי למסך הטלוויזיה. האם יש סטרימר או איזה גאדג'ט אחר שיעשה את העבודה בצורה פשוטה וקלה? תודה מראש ניר
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קודם כל - אני מקווה שרשמתי את השאלה במקום הנכון, פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה. לא מזמן קניתי PC חדש ומצויין. עד אותו הרגע הייתי עם מחשב Mac (מקבוק פרו ואיימק) והייתי משתמש בשידור לטלווזיה עם הAppleTV המעולה שהיה מעביר אות בצורה מצויינת, מהירה וחלקה. הייתי מעוניין לדעת האם יש סטירמר כזה גם למחשבי PC שיעביר את המסך בצורה אלחוטית למסך ללא חיבור לHDMI? *קניתי את הChromecast למען המטרה הזאת אבל נוכחתי לדעת שהוא לא משרת את הצרכים שלי שכן הוא תלוי בדפדפן Chorme (המצויין!) אבל אינו מעביר את כלל המסך של המחשב אל הטלווזיה. אשמח לקבל המלצה לסטרימר לפי הדרישות הנ"ל. תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חודש הבה מגיע אלי במקר ide של prosime ata66. ואני רוצה לדעת אחיך לחבר את הכוננים לעבודה המהירה ביותר.. אז ככה: ---- ibm - הריסק ראשי, עם 2 ווינדוסים.. w.d ישן- הרדיסק עם דוס שאני מפעיל אותו בעט הצורך (מחובר כל הזמן, ההפעלה דרך הביוס...) צורב- yamaha 16*10*40 דיוידי- asus *12. 2 הרדיסקים על מגירות נשלפות. *** כנראה יהיה גם עוד סידירום *50 נוסף, לא בטוח. --- איך, למה, כמה, ואיך..
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סתם שאלה מפגרת ;D למה לא סידרו אותם לפי סדר ה א"ב ? עכשיו כשאתם חושבים על זה זה אולי נראה לכם לא נוח אבל אם הייתם נולדים לזה זה היה מאוד מקל על הכתיבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח עם זה הפורום המתאים לנושא אבל לא מצאתי אחד שמתאים יותר אז אני אשאל את זה פה. יש לי בעיה קטנה של סידור הכבלים בעמדת המחשב שלי, המצב שם עלול לזעזע את חלקכם, לי זה לא הפריע עד לא מזמן אבל אני עכשיו כל הזמן מוסיף או מחסיר ציוד והבלגן שם לא מקל עליי וגם העמדה תראה יותר אסתטית. זה המצב: http://i.imgur.com/7wgn6V6.jpg?1 ראיתי כמה אפשרויות מעניינות באינטרנט, חשבתי להדביק עם וולקרו קופסה שבה יהיו השקעי חשמל ולשרשר את הכבלים בעזרת צמה (נראה לי שככה קוראים לזה), ובסופה לשים מעין קליפסים שישאירו את הכל במקום. השאלה זה מה לקנות? אין בעיה מאיביי ודומיו, רק שתיהיה אפשרות לתשלום בפייפל ועדיפות למשלוח חינם. ראיתי את אלו, אבל אני לא בטוח מה לרכוש http://www.ebay.com/itm/100…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תנו בבקשה הצעות איך לסדר אותם.. יש את הבקר IDE על הלוח ואת הבקר IDE לא על הלוח. שניהם ATA100. הדברים שצריך לסדר..: 1 DVD *12 של אסוס 1 צורב ימאהה 40*10*16 1 סידירום אקימה * 50 הרדיסק IBM 40 GB - הרדיסק 170M - - ===>====>===> צריך המחשב יעלה כל פעם מהרדיסק אחר!!, ושזה לא יפגע לי בביצועים. כאילו שאני יבטל את הIBM המחשב יעלה מה170 מגה... עוד הרדיסק קטן של 3 ג'יגה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק אחד, סידירום וצורב. הסידירום היה מחובר בתור Primary Slave והצורב בתור Primary Master. ההרד דיסק היה המאסטר הראשי. היום הפכתי את הסידירום לSecondary Slave והשארתי את ההרד דיסק לבד. הסידירום מזוהה בביוס אבל לא מזוהה בווינדוס (XP). רק הצורב מזוהה. חוץ מזה סדר הכוננים לא השתנה למרות שהסידירום "נעלם". יש דרך לסדר את זה? w00t לא משנה, תיקנתי את זה כבר בעצמי ;D
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי סידירום של LG X52 והוא פשוט מסרב לפעול בDMA. קודם הוא היה Primary Slave על הערוץ של ההרד דיסק ואז בכלל לא ניתן היה להפעיל בשבילו DMA, הוא היה תקוע על PIO. אחרי שהפכתי אותו לסלייב בערוץ השני שעליו עובד גם הצורב, ניתן להפעיל DMA והוא אף מודיע שהסידירום פועל בUDMA 2. למרות זאת, לא חל שום שינוי. כאשר אני מכניס דיסק המערכת קופאת לכמה שניות ארוכות ויש פעילות רבה של ההרד דיסק. רק לאחר כמה שניות ניתן להשתמש במחשב. ייתכן שהצורב פשוט לא אמור לפעול בDMA??? *אני משתמש בווינדוס XP
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אנשים סוף סוף סיימתי עם ההתעסקות של החומרה בבית בזאת שקיבלתי סוף סוף את ה 3D Prophet FDX 8500LE של הרקולס כמובן סיממתי את מערכת האופטימלית לדעתי (אחרי כל כך הרבה תכנון...) המערכת שנותנת את היחס של העלות\ביצועים הכי טוב : XP1600 Asus Av7266E (עם RAID כמובן ...) 256 DRR Game Theater (כנראה הקנייה הכי טובה בכל העולם ) מארז ENERMAX נפלא... מודם 56K (לצורכי גיבוי בלבד) שני כרטיסי רשת של Genius SWITCH של Genius אינטרנט - By ADSL :smoke: (שלושה מחשבים יושבים על הרשת ... עם אינטרנט) מערכת קולנוע ביתית מגבר 400W של AIWA סט של 5 רמקולים למערכת (חסר לי עדיין SUB :-/ ) (הנ"ל האחרונים משלימים את ה XP בצורה נפלאה...) DVD - ASUS *16 Aopen CDWriter 24*12*40…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מקלדת ועכבר האיכותיים והנוחים ביותר לצורכי פיתוח (תכנות) וגרפיקה. תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצות לאוזניות, עכבר ומקלדת. התקציב איננו מוגדר לחלוטין אבל הוא נע בין 700-1000 ש"ח. *התקציב גמיש כי אם צריך להוסיף קצת על מנת לקבל מוצר טוב יותר אז אין לי בעיה כי אם כבר משקיעים אז פעם אחת עד הסוף. חשוב לי הדברים הבאים אוזניות over-ear ( לוח אם: gigabyte h87-d3h ): מיקרופון, סאונד איכותי ( בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה מדי פעם ), בקרה על הווליום. עכבר(חוטי): אחיזת Palm בעיקר שיהיה נוח, ומדוייק. אם אפשר לצרף המלצה לפד שיתאים לאותו עכבר. מקלדת( חוטי ): מיועדת להרבה זמן, מקשים מוארים (אם התקציב מאפשר אז אולי אחת כזאת שאפשר לשלוט בתאורה) שתיהיה נוחה. מקלדת מכנית זאת גם אופציה ( אם כבר להשקיע אז עד הסוף ). המשחקים שאני משחק בהם הם משחקי יריות כמו bf4, call …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי כבר זמן מה בקר של XBOX360 למחשב שאני משחק איתו בדר"כ קניתי אתמול בקר נוסף (אחד פשוט בכ40 שקלים מטעמי תקציב) שיהיה למישהו שבא אלי לשחק איתו.. העניין הוא שהרבה משחקים לא מזהים את הבקר הפשוט.. ניסיתי בערך 3-4 תוכנות לprofiles כאלה ואחרות.. והיחידה שעוד איכשהו עבדה, עבדה כך שאו שהפשוט יעבוד (והXBOX360 לא), או ההפך.. משום מה לא מצליח להפעיל את שניהם בו זמנית (כאילו שניהם "מזוהים" תחת אותו ID כשהתוכנה עובדת - בשאר התוכנות הבקר בכלל לא עבד) ניסיתי לDevices ובעמוד הCalibration רואים שהמקשים כן עובדים והגויסטיקים כן מגיבים.. אבל במשחק לא מזוהה בכלל מדובר על משחק מירוץ GRID 2 אשמח אם למישהו יש עצה או רעיון תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החברה שאמרו עליה הכל חלק אומרים שהיא האמא של האמא של האמא של הדרעק.. וחלק אומרים שזאת חברה מצויינת ושמקצעונים צורבים עליה... ומה אתה אומרים : ואני מבקש שלא תגידו החבר של החבר של החבר שלי אמר שהם מצויינים אלא מניסיון אישי בלבד
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מגבר הרמן קרדון אומני בר, אבל, הקול מגיע שבריר שנייה אחרי תנועת השפתיים. איך מסנכרנים את זה? אודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
כרגע חזרתי משמיר, ניסיתי להחליף את המתאם שקניתי (מקלדת ישנה -> מחשב חדש) למה שמסתבר שאני באמת צריך (מקלדת חדשה-> מחשב ישן). קניתי את הדבר הלא נכון כי התבלבלתי זה לא בדיוק למקלדת זה למקלדת קומפי כזאת, בקיצור התבלבלתי וקניתי את הדבר הלא נכון ואין להם את מה שאני כן צריך, מכיון שאין לי צורך במתאם שכן קניתי רציתי להחזיר ולקבל את הכסף חזרה אבל הם אמרו שאפשר רק להחליף. אז חשבתי על משהו שאני צריך ושאלתי אם יש להם כבל כוח (בין מסך לחשמל או בין מחשב לחשמל) והם אמרו שכן ואז המנהל הביא לי ואמר לי כזה שקל מתנה. אני הודיתי לו מאוד הייתי בטוח הוא נותן לי את זה מתנה ומוותר על השקל שזה עולה אבל אז הסתבר לי שזה עולה 30 שקל והמתאם 29 אז ויתרו לי על השקל. התפלתיתי שכבל כזה פשוט וסטנדרט…
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לפני כה שבועיים קניתי מסקי פי סי את העכבר GIGABYTE GM-R04 (כן פעם הוא עלה 74 ¤) וכעבור 4 ימים הוא הגיע אלי ואני מאוד מרוצה ממנו העכבר מאוד נח ומי שמכיר את הסיפור שצריך כמה שעות או ימים להתרגל לעכבר חדש כאן זה לא היה קיים על השנייה הראשונה ששמתי את היד עליו היא התאהבה בו קודם לא הבנתי למה המהירות של העכבר מתחלפת לאחר התקשרות לסקיפיסי הבנתי שהכפתור שאני לוחץ אליו כדי להחליף צבעים מחליף את מהירותו של העכבר ובמשחק בטלפילד מהיר הבנתי איך להשתמש בפונקצית הזהב הזאת כשאני עולה על מטוס אני צריך להשתמש בה 2000 DPI שבמצב הזה הגלגלת מהבהבת בין אדום לכתום במצב צלפים כשאני צריך רגישות אני משאיר את הגלגלת במצב לבן שזהו 600 DPI החוט של העכבר דק ולא מפריע לי בעת משחק ע"י יצירת התנגדויות א…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שוב סליחה אני מכיר את התנאים אבל לא מצאתי משהוא בנושא באתר ??? אני צריך מידע מסויים על ספקי כח אין לי מושג ורק אתמול ידעתי שזה חשוב ;D אני צריך ללכת לחנות שממנה קניתי ושיחליפו לי ספק למשהוא עם "שם" אז עם תוכלו איזה שמות של חברות קיימות בנושא תודה (לכלל עם הודעה זו תיחסם תוכלו לקשר אותי למשהוא בנושא בהודעה הקודמת שלי ) ושוב סליחה ותודה
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם ישנו התקן שמחברים למדפסת רגילה שמשדר וקולט בלוטות' כך שאפשר להדפיס בה בלי להגיע אליה פיזית אלא פשוט על ידי חיפוש ההתקן ב"מדפסות" ושם הוא יופיע ויתאפשר להדפיס? אם יש כזה אשמח לקישור לקנייה או לביקורת. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-