ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בבקשה לא להיחשב במחיר או ביופי. המפרתים: http://www.compucase.de/English/product103.htm http://www.compucase.de/English/product100.htm
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום! בעיקבות הצניחה במחירי מדפסות הלייזר ובגלל הצורך שלי במדפסת חדשה, החלטתי הפעם להשקיע טיפה יותר ובתקווה לקבל בהתאם. אני מעוניין לרכוש את מדפסת הלייזר הכי זולה בשוק - Xerox 3120. עלותה היא כ700ש"ח. אני לא כ"כ בקיא בתחום הזה והייתי רוצה לשאול אותכם האם את מכירים את הדגם הזה? האם יש איתו בעיות כל שהן? האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משקיע ממיטב כספי על המדפסת הזאת? (כן, אני יודע שדיו חדש עולה 500ש"ח וזה רק שחור לבן - כמובן). יש עוד דברים שאני צריך לקחת בחשבון? אנא יעצו לי, כי המדפסת הישנה שלי הייתה ממש אכזבה והדיו עלה לי הון תועפות (מדובר על Epson C20). תודה רבה על העזרה מצפה לתגובות מהירות, כי אני הולך לרכוש מחר.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי ספק 400W ואני רוצה להחליף אותו לאחד חדש יותר כי יד לו שני מאוורים גדולים וכי הוא חדש. השאלה היא עם אני יחליף אותו זה לא יכול לגרום לשליחת מטחים לא נכונה ולהרוס את כל המחשב.???? ???
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיעו למספר חנויות בארץ המארזים של RAIDMAX. רשום שהוא בא עם ספק 420W. הסתכלתי בכמה ביקורות עליו ובאחת מהן רשום בחסרונות שהוא לא מגיע עם ספק אף-על-פי שמצוין שהוא מגיע עם ספק. רציתי לדעת, יש ספק או אין ? (אם אני אזמין בארץ)
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או אדם שבנה מארז חיצוני USB לHD לבד? אני מאמין שכל הסיפור פה יוצא די זול אם אתה בונה את זה לבד(וגם די מעניין...) הבעיה היחידה לדעתי היא המעגל שממיר מIDE לUSB. כל פיפס היום יוצא עם חיבור USB ואני בטוח שעם קצת tweaking אפשר לגרום לזה לעבוד עם HD.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
Aopen H600 מארז- האם הוא בא עם תאורה פנימית?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם יש דרך להפוך עכבר ומקלדת אלחוטים שפועלים על אינפרא אדום שיעבדו על תדר רדיו? אם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות מהחברה הזאת, אם המכונות עמידות? ואם לא מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש אל פסק זול, אין לי הרבה כסף להשקיע על זה יש דברים אחרים שאני רוצה ;D מחפש משהו פשוט שיעשה את העבודה בסביבות ה300 שקל+ אני רק צריך שאיך שתהיה הפסקת חשמל מצידי שיחזיק ביוק דקה אחות אפילו פחות רק שיכבה לי תמחשב זה חשוב אני כל הזמן בוכה כשיש איזה הפסקת חשמל/ קופץ הפקק..אני יודע שזה מסוכן יש איזה אל פסק שעונה לדרישות האלה ועדין הוא אמין ואני יכול לסמוך עליו לכבות לי תמחשב כל פעם בהפסקת חשמל ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מדפסת פשוטה לשימוש ביתי ורציתי שתמליצו לי על דגם מסוים שיתאים לדרישות הבאות : 1.שתיהיה עמידה,שלא תתקלקל אחרי חצי שנה . 2.שתיהיה עד 500 ש"ח~ 3.שהדיו שלה לא יהיה יקר ולא יתבזבז מהר 4.לא חשובה מהירות ההדפסה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי אנשים אז ככה קניתי את ה ABIT AN7 ויש לי את הפורספידבק של מיקו$ופט (הסטיק הרוטט) הקטע הוא שזה הגיסה הישנה שלו ובלוח אין יציאת מחשק אם מישהו מכיר דרך /ממיר או משהו בבקשה בתודה עידו
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כלומר אם אני לא בבית ויש הפסקת חשמל הוא יוכל לכבות את המחשב בעצמו ידנית? פשוט הבנתי שיש אל פסק שיכולים לעשות את זה ויש כאלה שלא. והאם הדגם הזה (PR) זאת הסדרה החדשה שלהם? חוץ מזה, אתם ממליצים עליהם? כי יש גם חברות כמו OMEGA, SUSTAINER ועוד. אני רוצה לקנות כחול לבן אבל אם הוא פחות טוב מאחרים אשמח לדעת...
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איזה מצלמות נחשבות טובות בתחום של 200-300 שקל? (או פחות אם יש) אני פשוט ממש לא מבין בזה.. תענו כמה שיותר מהר אם אפשר, זה די דחוף תודה!
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה שחשוב לי שיהיה מקום שהספק לא יהיה קרוב ל מאורר שלי של המעבד כי הספק שלי במארז שיש לי צמוד ל מאורר של המעבד ומחמם אותו יש לי לוח של ABIT NF7 עכשיו מבין שני המארזים האלה מה יותר טוב מה יותר גדול מה יותר יפה מה יקרר יותר טוב את החלקים המחשב שלי מה ישמר לי ליותר זמן איזה חברה יותר טוב למי יש מאורר בצד הכול אני רוצה לדעת הכול ! למי יש את המארזיפ האלה או אחד מהם ויכול לתת לי תמונה ! תודה מה הפלוס של זה ומה המינוס של זה אני רוצה לדעת הכול בבקשה ! זה שתי במארזים שאני מדבר ! עכשיו רציתי לדעת גם עם יש מאורר בחלון של המארזים האלה ! 1 . http://www.pch.co.il/docs/pd538841682.htm 2. http://www.pch.co.il/docs/pd-1094094600.htm תודה רבה לעוזרים !
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כחלק מהכנת מחשבך לחורף אני מחליף ספק כוח ת וגם בגלל שהוא לפעמים עושה רעש של טרקטור באמצע הלילה הדילמה שלי היא זו : כרגע יש לי 4 הרדדיסקים מחוברים צורב וסי די אני בטוח שבעתיד יהיו עוד רכיבים שידרשו חשמל ( הרדיסקים וכוננים מאוורים ) מה קובע איזה מתח של ספק לקחת ? אים אני לוקח ספק חזק האם יש סכנה ללוח אם (ASUS CUV 4X ) יש מה להגדיר בלוח אם לפני ההחלפה ( או שזה בסגנון נתק וחבר ) בסבבה …
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היייייייייי אנשים אז יש לי כמה שאלות על המארז הזה אז ככה 1. דעתכם האישית (לקנות או לא) 2. אם הוא FULL TOWER 3.אם הוא בא עם ספק קראתי מה שהם כותבים שם אבל לא בדיוק הבנתי http://thermaltake.com/xaserCase/xaser2/6000.htm
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
http://www.antec-inc.com/us/pro_details_enclosure.php?ProdID=81600# משהוא יודע אם יש את המארז הזה בארץ ? ואיפה ? הוא בדיוק מה שאני צריך :-[ Features: Stylish, durable 1.2mm anodized aluminum Swiveling front control panel - Swivels up to 45 degrees. - Connectors: 2 x USB 2.0, 1 x IEEE 1394 (FireWire, i.Link) and 2 x audio jacks. - LED temperature display with two built-in sensors Removable motherboard tray. Accomodates any ATX12V power supply 10 drive bays - Color-coordinated CD-ROM & floppy drive covers a. 4 external 5.25" b. 2 external 3.5" c. 4 internal 3.5" - Rubber mounting grommets in hard drive trays Cooling capacity: a: 1 x 120mm low speed fan b: 1…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן. מסתבר שהספק כוח לא מספיק חזק ולא מספיק טוב בשבילו. רציתי לדעת איזה ספק כדאי יותר לקנות? HEC 475 Wat VD-T 2 fan או Thermaltake TT420 Wat APD 2-fan APFC שניהם בסביבות ה300 שקל. הנה המפרט: P4 2.6intel 800mhz 256mb ddr (400mhz) samsung*2 ASUS P4 P800 Maxtor 120GB 8MB 7200 SATA Hercules Radeon 9800XT SB Live Platinum+LiveDrive מגירה נשלפת להרד דיסק+2 מאוררים קטנים. צורב LG DVD ROM כל הנקודות חשמל במחשב תפוסות.
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי מארז של 3R System Air - הבעיה היא שאין לי את החוברות שבאו איתו!!! ויש לו חוטים קטנים שאין לי מושג איפה אני שם אותם!!! מי שמכיר אתר שאפשר להשיג בו את החוברת... או שיודע איפה אני שם את החוטים שיכתוב לי לפה או לאי.מייל edi-l@bezeqint.net בתודה אדי!!!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
סופר דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולך לקנות עכשיו.......
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה: antec high perfomance view+1000 amg ובכלל איך antec נחשבים לחברה טובה או לא?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר שתי מקלדות??? אני רוצה לחבר שתיים ושהמחשב יזהה אותן כ- KEYBOARD 1 ו- KEYBOARD 2, אפשרי כזה דבר?? בלי שהם יתנגשו אחת בשנייה
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
I'm currently considering whether to buy an All in One device or just a regular printer but I'm more interested in an All in One device since I could really use a xerox machine. I am willing to spend up to around 650 nis. I want something that can print in proper quality (mainly documents, no need for picture printing), scan properly and xerox (both in color and black and white if possible). Is it possible to get a combined device that does all of these things in my budget? If I have no choice I think I will buy a regular Printer I think I will go for the Canon I-350 or I-250. I'd also like to know what are the considerations regarding future expenses (ink and reliabilit…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFS Silver Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632104507557078750-image001.jpg שווה את הכסף ?
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מרכיב רשימת חלקים למחשב חדש (A64-3000+ או A64-3200+ בעקבות ירידת המחיר), ומתלבט לגבי מארז. הפתרון הפשוט והזול הוא לקנות CI-6A19 שחור או לבן ב- 310 ש"ח., כולל ספק. אם אני אחליט ללכת על ספק שקט יותר (זלמן), האם יש מארז אחר טוב יותר? דרישות: 3x5.25 2x3.5 ברגי בונן (פתיחה וסגירה ללא כלים) מרווח נורמלי בין הלוח לספר להתקנה של כל היט-סינק שארצה מקום למאוורר 120 מ"מ מאחור שקט (גומיות לבידוד איפה שצריך, ובכלל אם יש משהו בתכנון שנועד לעשות אותו שקט) מודולרי ככל האפשר (פונקציות כמו מגש נשלף בתלות במחיר) לא חייב להיות: אלומיניום (אלא אם כן זה נותן יתרונות מיוחדים מבחינת שקט - המשקל עצמו והעיצוב לא משחקים כאן בשבילי). עיצוב מיוחד חלון בצד חיבורים בחזית (המארז לא מונח על השולחן) ב…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-