עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, ביצעתי לא ממזמן הזמנה של Logitech LX710. פתאום, SKYPC החליטו להודיע לי (מן הסתם, ביום האחרון, ביום שהייתי אמור לקבל את ההזמנה) שאין את המוצר במלאי והם יכולים לשלוח לי את הLX510, התנגדתי בתוקף, ביקשתי החזר כספי מלא וקיבלתי אותו.. (רואים? SKYPC הטובים שלכם? עם דראק). עכשיו, יש לי אפשרות לעשות הזמנה חוזרת במקום אחר. כלומר, יש לי אפשרות להתחרט. אזי, מה אתם אומרים? איזה סט עדיף? השימוש שלי: תראו, אני גיימר. יש לי ZBOARD ואת האמת שאני שונא את זה. אני לא צריך שום סט SPECIAL לגיימרים. אני צריך מקלדת שתוכל לתת לי את מה שאני באמת צריך.. שימוש נוח,תמיכה מלאה בויסטה ובMEDIA CENTER, מרחק קליטה רחוק, אפשרות קלה להפעלת דברים באמצעות המקלדת. אתם יודעים, שאני יוכל לשבת בסטלה מ…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  2. מעוניין בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים 150-200 ש"ח, מרחק 3 מטר ישיר. מיועד למחשב מדיה לסלון. עם עדיפות לסט בעל היחס עלות תועלת הטוב ביותר, וחשוב שאם אפשר להכניס את הזול אז אותו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. חשבתי על לוג'יטק(כנראה )... הסט מיועד למשחקים וחובה אלחוטי... יש המלצות?? תודה רבה מראש... הייתי מעדיף גם בפחות אם אפשר, אבל בטוח לא יותר מהתקציב הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  4. Started by Adir207,

היי, הייתי שמח לקבל המלצה לסט של מקלדת ועכבר אלחוטיים, עדיפות למקלדת חרוטה עברית ואנגלית. אשמח אם העכבר והמקלדת יהיו נוחים לשימוש וכן אם המקלדת תהיה שקטה בהקלדה. תקציב עד אזור ה-400 שקלים לסט. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  5. בינתיים אני כמעט סגור על mx5000 מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין בסט אלחוטי (לוגיט'ק..), אני משתמש ב- XP. אני לא גיימר, הסט מיועד למולטימדיה ולגלישה באינטרנט. חשוב שיהיה: -אלחוטי -מרחק של 5-6 מטר -כפתורי ווליום/פליי/העברת שירים במקלדת - עכבר נוח ולא כבד מידי -תחושה איכותית תקציב- עד 550. בתודה מראש לכל העוזרים!!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by nimrod5,

אני קונה מחשב חדש ואני צריך סט של עכבר ומקלדת הכי טובים שיש , נוחים וטובים למשחקים עד חמש מאות ש"ח תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  8. האם עדיין Logitech K400 היא המקלדת האולטימטיבית ל-HTPC, או שכדאי לשקול משהו אחר?

9. Started by שורטי,

מישהו יכול להמליץ לי על סט? אני רוצה סט מטעמי צבעים (פשוט אני מתאים מחשב עכבר מקלדת ומסך) אני פשוט צובע הכל צהוב כחול ואם זה יהיה סט בוא נגיד כחול לבן יהיה לי הרבה יותר קל לצבוע כי אני ישתמש באותם צבעים כדי לקבל אותו גוון (לא משנה הבנתם תרעיון) אני צריך משהו איכותי לגיימר (תקציב זה לא הבעיה בכלל)

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  10. מחפש סט מומלץ (אפשר גם בנפרד) של מקלדת ועכבר , להקלדה נוחה . כיום יש את הסט של Wireless Desktop 3000 , אכזבה אחת גדולה ! אשמח להמלצה בנושא , דרור .

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים הדגמים שראיתי הם לוג'יטק WAVE ומיקרוסופט 5000 או 7000 אשמח לקבל חוודת דעת מי מהסטים עדיפים או המלצה לסט אחר או קני ה בנפרד של מקלדת ועכבר תודה חזי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by was955,

שלום רציתי לשמוע ממכם מה הסט הכי מומלץ בעיניכם ?ומה אתם משתמשים כרגע במחשב שלכם? כרגע יש לי סט מייקרסופט 3000 והעכבר מתחיל לעשות בעיות לחיצה שמאלית נתקעת

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

אין לי ממש תחום מחיר (אולי בסביבות ה80$) כי אין לי מושג כמה זה אמור לעלות..

14. Started by yagelk,

אהלן, היום יש ברשותי את הסטMicrosoft BlueTrack 3000. אני מאד לא מרוצה מהסט הזה. העכבר לא מגיב לי טוב או שהוא זז ממש ממש לאט. והמקלדת לרוב בכלל לא קולטת על מה לחצתי. בנוסף, לא העכבר ולא המקלדת קולטים מעל מטר מהמחשב. במחשב הנייד אני משתמש בעכבר Logitech M215 ואני מרוצה מכל שניה. אני איתו כבר כ2 וחצי ולא היתה לי איתו שום בעיה כלשהי אפי' ממרחק של 7 מטר הוא זז מעולה!! לכן, אני אשמח לקבל המלצות לסט מקלדת ועכבר עם הדרישות הבאות: עכבר: 1. איכות קליטה טובה! 2. נוח להחזקה ובגודל של Logitech M215. העכבר שהגיע בסט לעיל פשוט גדול מדייי! 3. אלחוטי. מקלדת: 1. איכות קליטה טובה! 2. מקשים איכותיים ונוחים! (עדיפות שיהיו גם מקשי מולטימדיה, אבל לא בהפרזה רבה מדי כמו במקלדת של Microsoft) 3. א…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. הבעיה היא כמובן העבר שיכיל לפחות כפתורים של BACK ועבורי זכוכית מגדלת(FORWARD)... באופן עקרוני אני מעדיף לוגיטק, אבל אשמח להמלצות לגבי סט שכזה במחיר הזול ביותר. חשובה לי במיוחד קליטה טובה של העכבר. תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by lioryb,

מישהו מכיר? יכול להמליץ? להזהיר? http://www.hama.de/portal/bySearch*53818/action*2563/searchMode*1/articleId*28462660 תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  17. אך הסט הזה שווה משו שווה את הכסף? מה מרחק העבודה שלהם..? ואני אחד שמשחק דיי הרבה .....ואוהב את זה.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  18. רכשתי לאחרונה טלוויזית SAMSUNG EA46F6100 Smart TV 3D ואני מעוניין לרכוש עבורה מקלדת עם עכבר מובנה איכותית לתפעול קל ונוח וגלישה באינטרנט בטלוויזיה. הוצע לי בחנות סט של GPT שנראה יפה כלפי חוץ בעלות 250 ש"ח, אך אני לא בטוח באיכות שלו. הייתי מעדיף של מותג איכותי כגון LOGITECH או MS, אם כי אני לא בטוח שיש להם מקלדות קטנטת עבור הנישה של SMART TV. אודה לכל מי שיודע, מכיר או ממליץ

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by asaf16,

מיועד למשחקים ושימוש יומיומי שותף. 1. WAVE 2. S520 3. LX710 אלא אם כן יש עוד כמה המלצות בטווח המחירים, מה הכי עדיף מבין ה-3? אני יודע שהשלישי הוא דיי ישן, אבל מגיע היום בחצי מחיר ממה שהוא היה פעם, והוא היה נחשב ה-TOP. וזה לא השתחום התקדם באופן מזהיר מאז... אשנח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטי עד 400 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה,גלישה באינטרנט ומשחקים מידיי פעם שיוצאים (crysis וכו ..אפילו CS ). לצערי לא היה באפשרותי לקנות את הסטים שהיו בבאג ואופיס דיפו במבצע (באסה \= ) בינתיים יש אפשרות אחת: Logitech Cordless Desktop LX710 או LogiTech CordLess DeskTop Wave מהחנות Saletech . מישהו מכיר את החנות הזאת? http://www.saletech.co.il קצת מוזר המחיר של הסט הזה בהתחשב שבנעה מוכרים אותו ב 1000 ש"ח. בכל אופן,יש הצעות? תגובות בנוגע למקלדות הנ"ל יתקבלו בשמחה:

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by OmriF,

כותרת. מתלבט בבחירת סט עכבר ומקלדת אלחוטי. לשימושי אינטרנט, משחקים, מדיה. ראיתי את הסט של מיקרוסופט שמצא חן בעיניי מאוד ונראה מאוד נוח, מה דעתכם? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2403&CatCode=415 האם קיים סט אחר מומלץ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום.. אני מחפש לקנות סט עכבר ומקלדת אלחוטיים עם מטען לעכבר חובה, עקב כך ה CORDLESS DESKTOP LX710 של לוג'יטק לא יתאים. רעיונות הצעות..?

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  23. שלום, אחי קיבל ומחשב ועכשיו הוא רוצה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים, אין מצב לחוטיים מכיוון שהמחשב לא מחובר למסך רגיל אלא לטלוויזיה. הסט לא למשחקים אלא סתם לאינטרנט ולא יותר מזה.. התקציב: עד 250 שח

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by Ronen Mars,

שלום לכולם, הרכבתי מחשב לסלון, עכשיו הכל טוב ויפה אבל אני כבר זמן מה מנסה למצוא כלי לתפעל אותו מהספא. עכשיו המרחק בין המחשב לספא הוא כ3 מטרים וכ10 סנטימטרים. אני קצת מבולבל. לפי מה שהבנתי לטווח גדול צריך בלוטות'. אבל יש גם את ה2.4Ghz שזה כפי שהבנתי רדיו ולא בלוטות'. מה בדיוק אני צריך ומה יעבוד לי ? תקרת התקציב היא 300 ש"ח ואפשר לחרוג ממנו מעט. תודה מראש, בברכה, רונן.ב.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by redead,

מדפסת+סורק+פקס.. כמו שאמרתי זה לסטודנט והיא תשמש ב90 אחוז מהזמן להדפסת טקסטים.. התקציב הוא לא מוגבל פחות או יותר אבל חשוב כמובן שתהיה כדאית בקטע של דיו כי סטודנטים מדפסים מספיק :-) תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים