ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לגרד כמה שקלים ולקנות compucase 6A19, האם יש בחירה טובה יותר בתקציב של עד 300 ש"ח?(עדיף קצת פחות)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card ורציתי לדעת אם הספק שלי מתאים ... איזה ספק צריך לזה? כמה ואט ? ואיך אני בודק איזה ספק יש לי ? בלי לפתוח את המחשב ... איך אני יכול לבדוק כמה ואט הספק שלי בעזרת תוכנה או משהו לא יודע . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
-
שלום רב! אח שלי מעוניין בקנית מחשב כף יד וראה במכרז את הדגם PALM Zire 71 מישהו יכול לתת איזו חוות דעת עליו? טוב לא טוב? ומי שהתנסה איתו.. איך האיכות של המצלמה הדיגיטלית המובנית שלו? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
איך ה MX 500 ? שווה להביא אותו בארה"ב ב 35$ בלי משלוח? איך השילוב של ה Antec Sonata 380W + Vantec Sealth 120 mm מקדימה?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אחים שלי עיזרו לי! יש ברשותי מכשיר אינפרא אדום למחשב בקשה תמונות:
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את הכפתורים(כפתורי המולטימדיה) הנוספים שיש לי בלוח המקשים? אני רוצה לשנות את הפונקצייות שהם נותנים.
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מצלמה מנטוויזן , התקנתי אותה במחשב שלי והכל היה טוב ויפה והיא עבדה כמו שצריך , אחר כך רציתי להגדיר את המצלמה במסנגר וכשנכנסתי לאשף הגדרת המצלמה הופיע לי המשפט הזה : " אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשירות וידאו או עם תוכנית אחרת " האמת היא שהמצלמה מחוברת והיא עובדת אבל במסנגר היא לא עובדת , למישהו יש מושג מה הבעייה כאן ולמה המצלמה לא עובדת במסנגר , אשמח לקבל תגובות , ואני מודה מראש........... :( :( :(
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש אולי איזה אתר שעוזר לחשב ממש לפי רכיב רכיב?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב - מקסימום 600 שיהיה מארז עם USB 2 מקדימה ויציאה לאוזניות שיהיה MIDI TOWER או יותר אני לא ממש צריך חלון בצד כי המחשב שלי במקום שאי אפשר לראות את החלון... וספק שיסחוב עם 300W ומעלה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני פשוט לא מוצה בשום מקום !! זה +- המוצר ... : http://img.epinions.com/images/feeds/cds/3E/77/I118837-resized200.jpg
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אחריי חיפושים רבים החלטתי להעזר בכם.... ;D אני זקוק למארז FULL TOWER בצבע שחור , רצוי מאלומיניום. גם מארז TOWER יכול להיות בסדר , אבל עדיף לי FULL. הרעש לא ממש מפריע לי.... רק חשוב שהוא יהיה קר עד כמה שאפשר. תודה. :-* :lsvader:
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הזמנתי את הספק הזה ואמרו לי שהספק בא עם אל פסק פנימי... האם יש דבר כזה באמת בספק והאם הוא טוב? זה הספק: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_101_325&products_id=1759 בתודה
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני עובד המון על המחשב ולאחר מספר שעות עבודה עם העכבר, אני מרגיש כאבים ביד. רציתי לדעת האם ישנם עכברים ארגונומיים איכותיים באמת, אשר מונעים מאמץ מיותר, ומה דעתכם על TRACKBALL. (אני משתמש בעכבר אופטי סטנדרטי של MICROSOFT) בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש שתי מצלמות רשת איכותיות,שיתחברו למחשב בו זמנית ויקליטו על הדיסק הקשיח באופן רציף או לפי זיהוי תנועה. מספר שאלות בעניין: 1-האם ניתן להקליט בזמן אמת על הדיסק הקשיח?אם כן,באיזה קצב(פריימים),האם נדרשת חומרה נוספת או אוליי תוכנה? 2-מה אורך הכבל המקסימלי לחיבור המצלמה?האם תהיה נפילת איכות מעל 15 מטר אורך בכבל usb? 3-איזו מצלמה מומלצת עד סכום 600-700 ש"ח למצלמה.חשוב שתהיה ברזולוציה טובה. 4-האם ישנן מצלמות רשת עם פוקוס אוטומטי? 5-אם קונים מצלמה דיגיטלית פשוטה,האם ניתן להשמש בה במקום מצלמת רשת לפי הדרישות שציינתי? הרבה שאלות,אודה למי שיודע וישיב.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם ! סוף סוף החלטתי לקנות מארז . . . הבעיה היא פשוטה מאוד . . . אני לא יודע איזה יותר טוב ואיזה יותר משתלם !! חבר שלי ממליץ על המארז הזה : ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server No PSU לא יודע אם הוא כזה טוב כמו שהוא אומר . . אבל מה שאני יודע שהוא יקר רצח . .והוא עוד בלי ספק (לא ממש משנה כי יש לי כבר של 430 וואט) רציתי לשאול אם המארז הזה שקט ? ואם למשהו יש המלצות למארזים טובים אחרים ? ? או שכולם מסכימים פה אחד לקנות את המארז הזה ! נ . ב : עזבו את הקטע של התקציב זה לא משנה כרגע . . . (למרות ש-725 שקל למארז נראה ממש גניבה) . . תודה לכולם !
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה מדפסת שתעלה לי 200 ש"ח ושהראש דיו שלה לא יהיה יקר עד מאה שקל ולא משנה לי איזה חברה תודה רבה רבה לכל העוזר
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי האם ה-SWITCH הבא טוב (בדגם SV2 ) האם יש לכם ניסיון איתו.? http://www.addertec.com/products/kvm_pc/sv2_sv4.html האם יש לכם המלצה לדגם טוב יותר אך פחות או יותר באותו מחיר (200 ש"ח). Thanks
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תגידו... יש מצב שהספק הזה באמת 420 וואט והאם זה ספק טוב וחברה טובה והאם אתם ממליצים עליו? : http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_101_325&products_id=1759 בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה חדש למחשב... שמעתי שיש הגה שיש בו דוושות אם קלאתץ' וגם תיבת הילוכים...... יש מישהו ששמע על זה פה ויכול לתת קישורים?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת ביתית בינונית, במחיר עד 500 שקל. שתהיה אמינה ולא תתקלקל אחרי חצי שנה, שמחירי הדיו שלה לא יהיה בשמיים ורצוי שיהיה דיו חלופי זמין. יכולת הדפסת פוטו תהיה תוספת יפה אבל לא הכרחית. אני מבין טוב למדי במחשבים, אבל לא מכיר את כל 1000 דגמי המדפסות שיוצאים כל שנה. לאחר צמצום האפשרויות יש לי שתי מועמדות עיקריות: canon i350 ו HP 3650. האם יש למישהו המלצות במי מהן לבחור ? האם זה באמת נכון שמדפסות HP יותר חזקות ואמינות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב, לאחר שהמקלדת העל חוטית השלישית שלי התקלקלה בפעם השלישית ע"י קולה שנשפכה עליה (אני מתחיל לחשוב שזהויא קונספירציה בין חברת קולה ליצרני מקלדות), אני מחפש מקלדת חדשה, בחיפושי נתקלתי במקלדת הזאת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=1848 עכשיוו, הקטע שהיא יחסית יותר יקרה משאר המקלדות אז הייתי רוצה לשמוע חוות דעת עליה ממישהוא שיש לו אותה לפני שאני קונה.. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז המכשיר הזה נקרא PHONE CONNECTOR הוא מתחבר במקום השפורפרת של הטלפון ומצד שני הוא נכנס למקום של הכרטיס קול במחשב. אז היכן ניתן לרכוש את המכשיר הזה בצפון? תודה מראש!! נ.ב אם משהו יודע איך לבנות אותו שיודיע לי!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האם ספק ג'נרי של 500 וואט יוכל להפעיל לי geforce fx5900 MSI DVI ? ולאיזה כח של ספק של חברה טובה הוא משתווה? בתודה...
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות ספק ג'נרי של 500 וואט ב 160 ש"ח. האם יש הרבה סיכויים שיקרה למחשב שלי משהו כאשר הוא עובד עם ספק כזה?
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-